Akció!

Launch X431 Diagun IV Bluetooth/Wifi Full

299 000 Ft 269 000 Ft

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

Termék leírása:
Az Launch X431 Diagun IV Android-alapú jármű diagnosztikai eszköz. A LAUNCH diagnosztikai technológiájával, a járművek széles körét lefedi, nagy teljesítményű funkciókkal, precíz teszteredményekkel.

Online frissítés 2 évig.

A VCI modul és a Launch X431 Diagun IV közötti egyszerű Bluetooth kommunikáció, majdnem minden autó modellnél rendszerhiba-diagnózist készít. Ez magában foglalja: hibakódok olvasását, azok megszüntetését, élőadatok olvasását, beavatkozó tesztet, egyéb speciális funkciókat.

Támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, amely lehetőségünk van internetes keresésre, angol szövegek fordítására, távdiagnózis elvégzésére. (Launch golo).

Speciális funkciók:
Az Launch X431 Diagun IV segítségével a járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét programozhatja, kódolhatja, ezenkvül:
Olajszerviz visszaállítás
Kormányzási szög kalibrálása
ABS légtelenítés
Elektronikus fojtószelep állás visszaállítása / megtanulása
Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása
A gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása
Automata váltó tanítása
Immobilizer illesztés
Üzemanyag befecskendező kódolása
Elektronikus rögzítőfék alaphelyzetbe állítása
Akkumulátor regisztrálás / akkumulátor karbantartás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 Diagun IV Bluetooth/Wifi Full” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, designe változtatások.