Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Akció!

Launch X431 Diagun V

Nettó:
196 063 Ft
Bruttó ár:
249 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

X431 Diagun V funkciók azonosak a x431 V +  funkciókkal.

 

Mivel tud többet a Diagun V a Diagun IV-el szemben?

  1. A tárhelye 16G-ról 32G-ra bővült, így a szkenner gyorsabban működik.
  2. Beállításra került a képernyő szegély, hogy a szkenner nagyobb legyen.
  3. Több élőadatfolyam megjelenítése.
  4. A jármű állapotáról szóló jelentés több adatot tartalmaz.
  5. A Diagun V akkumulátora 1,5x tovább bírja.
  6. Javítottak több hibát, és újítottak 2021-as modelleket is, beleértve az autókat, a terepjárókat, a mikrobuszokat és a 12v könnyű teherautókat.

 

Kétirányú / aktív teszt: Ez a diagnosztikai eszköz támogatja az aktív tesztet (kétirányú vezérlés), hogy információkat kérjen, vagy parancsot adjon egy modulnak bizonyos tesztek és funkciók végrehajtására. Például az üzemanyag-szivattyú be-és kikapcsolása, a légkondicionáló tengelykapcsolójának be-és kikapcsolása.

 

Kulcs FOB programozás: Ha elvesztette az egyik kulcsot az autóból, az X431 Diagun V segíthet egy új hozzáadásában, de a kulcs másolása előtt szüksége lesz az autó PIN-kódjára.

MEGJEGYZÉS:  A Diagun V nem programozható át.

ECU kódolás: Minden gépjármű rendelkezik ECU rekordkóddal, amely az autó számítógépének alapja. A LAUNCH Diagun V fejlett ECU kódolási funkcióval rendelkezik a következő problémák megoldására:

  1. Miután a hibás működtető elemeket vagy bizonyos alkatrészeket kicserélte, ezt a funkciót kell használnia egy új kód létrehozásához és az új modulok felismeréséhez.
  2. Az ECU kódolás lehetővé teszi, hogy több rendszer felismerje egymást, majd a működtető egységek működni kezdhetnek.

Megjegyzés: Az ECU kódolása és a Key FOB programozása nem minden autóval kompatibilis!

Nyelvek:

Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, magyar ( részleges “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

 

Frissítése:

2 évig ingyenes. 2 év után nem kötelező frissíteni.

 

 

MINDEN rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 Diagun V diagnosztizálja az ázsiai, európai, amerikai és kínai járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét. A teljes körű autómodellek és a teljes autórendszer diagnosztizálása, professzionális autóipari diagnosztikai eszközzé teszi.

Tartalmazza: ABS-rendszer, motorrendszer, SAS-rendszer, TPMS-rendszer, IMMO-rendszer, akkumulátor-rendszer, olajszerviz-rendszer, SRS-rendszer, DPF-rendszer, légkondicionáló rendszer, átviteli rendszer, stb.

A diagnosztikai funkciók a következők: DTC-k olvasása, DTC-k törlése, adatfolyam olvasása, működési teszt, AF-beállítás, ECU-kódolás és egyéb 15 Speciális funkció.

 

Távoli technikai támogatás ( új )

Ennek a funkciónak a használatával a felhasználók ad-hoc távoli támogatást kaphatnak a LAUNCH műszaki mérnökeitől, kollégáitól, lehetővé téve számukra, hogy a TeamViewer szoftver segítségével irányítsák ezt a táblagépet a számítógépükön.

 

Bluetooth / Wifi kapcsolat

X-431 Diagun V kommunikáció Bluetooth-on keresztül nagyon könnyen használható. Kifejezetten Android platformra tervezett számítógép, világos és felhasználóbarát felülettel. Az eszköz exkluzív védőburkolattal rendelkezik a sérülések megakadályozására. A beépített Wi-Fi modullal szabadon böngészhet az interneten.

 

ECU kódolás

A kódolási funkció a jármű vezérlő moduljainak újbóli beüzemelésére szolgál. A jármű vezérlő moduljainak adaptív adatainak újraprogramozására szolgál, javítások vagy járműalkatrészek cseréje után. Megoldásokat kínál a vezethetőség, az üzemanyag-hatékonyság, az energiaveszteség, a hibakódok, Mechanikai alkatrészek problémájára is.

 

Aktív teszt

Aktív teszt a kimeneti elemek tesztelésére. Megtudhatja, hogy az autó egy bizonyos alrendszere vagy alkatrésze jól működik-e vagy sem, ha ezt az eszközt használja a tesztelő kimeneteinek működéséhez a gyújtás állapotának ellenőrzése helyett. Például működtetési tesztek az olyan működtetők aktiválásához, mint az ajtók, ablakok és szélvédő ablaktörlők.

Kulcsok programozása

Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, Intelligens kulcsok átírása, Intelligens kulcs ECU cseréje.

(Megjegyzés: ez a kulcsos programozási funkció NEM univerzálisan kompatibilis. Szükség esetén ellenőrizze a kompatibilitást. Az X431 Diagun támogatja a PIN kód olvasást a legtöbb autóban 2008 előtt, a 2008 utáni járműveknél pedig rendelkeznie kell PIN kóddal a kulcsok programozásához).

 

LAUNH X431 Diagun V több mint 11 féle speciális visszaállítási szolgáltatási funkciót támogat:

(MEGJEGYZÉS: A visszaállítás menüben 11 féle gyakran használt visszaállítási funkció található, az autómárka diagnosztikai szoftver menüjében pedig egyéb speciális funkciók találhatók.)

 

Olaj visszaállítás: lehetővé teszi az alapállapot visszaállítását a motorolajélettartam rendszer új számításához az olajcsere után.

EPB Reset: fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS Reset: lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárlati áramot, regisztrálja az elemcserét és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.

DPF Reset: speciálisan a dízel részecskeszűrő rendszerben működik, DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjének és a DPF betanításának a motor vezérlőegységének cseréje után.

SAS Reset: segít a kormányzási szög érzékelő hibáinak törlésében, és fontos szerepet játszik a kormányszög érzékelő kalibrálásában.

TPMS Reset: hozzájárul az érzékelők azonosítóinak megjelenítéséhez a jármű ECU-jából, a TPMS érzékelők cseréjének azonosítóinak megadásával és az érzékelők tesztelésével.

IMMO reset: főleg az elveszett járműkulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS: ABS légtelenítés, hogy a fékbetét csere után újra kemény féket kapjunk.

Fojtószelep visszaállítása: A fojtószelepház egy forgatható lapos szelepet tartalmazó cső, amelyet a motorba belépő levegő mennyiségének szabályozására használnak. Egy elektronikusan üzemanyag-befecskendezett autóban egy fojtószelep helyzetérzékelő és a légáramlás-érzékelő kommunikál a számítógéppel, amely biztosítja az injektorokhoz szükséges megfelelő mennyiségű üzemanyagot. Megtanulja a fojtószelep-érzékelő helyzetét a tisztítás vagy javítás után.

Sebességváltó tanítása: A leolvasó eszköz figyeli bizonyos vezérműtengely-helyzetérzékelők jeleit annak megállapítása érdekében, hogy minden feltétel teljesül-e a motor működésének folytatásához.

Injektorok kódolása: A befecskendezők ( injektor) cseréje után kódolás szükséges a zavartalan működéshez. A gyújtásrendszerrel és a mechanikus alkatrészekkel kapcsolatos egyéb problémák szintén nem mutatnak fordulatszám-veszteséget, ha az injektor ki van kapcsolva illetve nincs helyen kódolva.

Angol leírás

01-Description-elm327
Launch X431 Diagun V (4)
Launch X431 Diagun V Full Systems Diagnostic tool 
Top Reasons to choose Launch X431 Diagun V
1. Full systems diagnosis
2. 30+ special services.
3. 2 years free update online.
4. Multi-language:
English,French,Spanish,German,Italian,Portuguese,Turkey,Polish,Dutch,Greek,Hungarian,Danish,Persian,Romanian,Serbian,Finnish,Swedish,Czech,Arabic,Russian,Japanese,Korean,Traditional Chinese and Simplified Chinese.
Launch X-431 Diagun V is a diagnostic tool specially designed for automotive maintenance technicians. Tiny body, powerful diagnostic function , convenient online upgrade and integrated multifunctional connector are all the preferable choices for a technician

Launch X431 Diagun V Features:

New Design: New UI ,compact and lightweight, easy to carry ; dedicated compartment set for the diagnostic connector on the main unit to prevent from losing
Wide Car model coverage:Support most of the car models from Asia, Europe and America, such as for Maserati , for Ferrari, for Rolls-Royce, for Bentley, For BENZ, For BMW, for Audi…
30+ Kinds of Special Reset Service Functions:
You can find 15 kinds of commonly used reset functions in the reset menu, and other special functions in the car brand diagnostic softwares menu.
Note : These special function NOT for all car models
This option allows you to detect whether the system parameters are normal or not. It mainly includes: Injector test, fuel pump test, purge control solenoid and so on. In addition to amazing & powerful diagnostic function, X-431 V also features various service functions. The most commonly performed service functions contain:
Oil Reset:allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil.
EPB Reset: is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.
BMS Reset: allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.
DPF Reset: specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.
SAS Reset: helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.
TPMS  Reset:makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.
IMMO reset: it is mainly used to disable the lost vehicle keys and program a new replacement key fob.
ABS Bleeding: ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion.
Throttle reset: The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount ofair entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensorcommunicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair
Gear Learning: The scan tool monitors certain camshaft position sensors signals to determine if all conditions are met to continue with the procedure for Engine running
Injector Coding: Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Otherproblems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when aninjector is turned off
Air Suspension Reset
Gearbox Reset
Sunroof RESET
AFS Reset (Adaptive Front lighting System)
Launch X431 Diagun V (5)
Remote diagnosis: Remote diagnosis between workshop
One-key Upgrade:
Once there is a new software version , the system will promptly remind the user to upgrade the version , for which one-key upgrade operation is supported.
Launch X431 Diagun V (3)
Launch X431 Diagun V Main parameter:
Launch X431 Diagun V (1)
System: Android 7.0
CPU: 1.1 GHz 4 cores
Battery: 2500mAh lithium polymer battery
Display: 5.5”touch capacitive screen
Storage: 32GB
Size :215 x89.5 17(37)mm
DBScar detail:
Working Temperature :-10 ℃  to 50 ℃
Power Voltage: DC 12V
Bluetooth: Within 10 meters
Diagnostic Method: Bluetooth + Wired
Size: 72 x 47 x 24 mm

Launch X431 Diagun V Vehicle connection:

A. The method used to connect the VCI connector to a vehicle’s DLC depends on the vehicle’s configuration as follows:
• A vehicle equipped with an OBD II management system supplies both communication and 12V power through a standardized DLC.
• A vehicle not equipped with an OBD II management system supplies communication through a DLC connection, and in some cases supplies 12V power through the cigarette lighter receptacle or a connection to the vehicle battery.
B. For non-OBDII vehicle,proceed as follows:
1. Locate vehicle’s DLC socket.
2. Plug the VCI connector into the vehicle’s DLC socket (It is suggested to use the OBD II extension cable to connect the VCI connector and DLC socket).
3. Choose one of the two ways to obtain power from:
   A. Power adaptor: Connect one end of the included power adaptor to DC IN port of X-431 Diagun V handset, and the other end to AC outlet.
   B. Internal battery pack
C. For non-OBDII vehicle, proceed as follows:
1. Locate vehicle’s DLC socket.
2. Select the corresponding non-16pin connector.
3.  Plug the non-16pin end of the connector into the DLC socket, then connect the other end to the OBD I adaptor, and then tighten the captive screws.
4. Connect the other end of the adaptor to the included VCI connector.
5. To supply power to OBD I adaptor from:
   A. Cigarette Lighter cable(optional): Connect one end of the cigarette lighter cable to vehicle’s cigarette lighter receptacle, and the other end to the power jack of OBD I adaptor.
   B. Battery Clamps Cable(optional): Connect one end of the battery clamps
D. Reset function:
The Reset section is specially designed to provide you quick access to the vehicle systems for various scheduled service and maintenance performances. All resetting operations are driven by executive commands. Just by following the on-screen prompts to select appropriate execution options, input correct values or data, and perform necessary actions, the system will guide you through the complete performance.

Launch X431 Diagun V Package List: 

X-431 Diagun V handset
VCI connector(Bluetooth connector)
Password envelope
Power adaptor
Launch X431 Diagun V

Launch X431 Diagun V  Car list:

Note: Software with red font is required to be purchased separately.
LAUNCH X431 DIAGUN V (2)
02-PICTURES-ELM327
Launch X431 Diagun V (7)Launch X431 Diagun V (3)Launch X431 Diagun V (6)Launch X431 Diagun V (8)Launch X431 Diagun V (9)Launch X431 Diagun V (10)
Launch X431 Diagun V (12)Launch X431 Diagun V (13)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 Diagun V” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.