LAUNCH X431 PRO3S Plus V2.0 + HD3 12V / 24V (személyautó+teherautó, 2023) + Ajándék VSP600 videoscope

Nettó ár: 699 000 Ft
Bruttó ár: 887 730 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A készlethez ajándékba adunk VSP-600 Videoscope-ot.

Igény esetén BST-360-ra cserélhető az ajándék.

 

X431 PRO3S V2.0 + HDIII előnyök:

 1. Teljes rendszerdiagnosztika 12 V-os autókhoz és 24 V-os teherautókhoz

Sok más, teljes rendszerű diagnosztikai szkenner van a piacon, de a legtöbbjük csak 50-60 autót támogat, és csak autókhoz vagy csak teherautókhoz használható. A Launch X431 pro3s v2.0 + HDIII támogatja mind a személygépkocsik, mind a teherautók integrációját, több mint 164 diagnosztikai szoftvert, 10 000+ modellt, és a folyamatosan frissítést, beleértve a 12 V és 24 V személygépkocsikat, teherautókat, buszokat, gépeket

 1. Irányított funkció a Volkswagen és az Audi számára
 2. Intelligens diagnózis

Az intelligens diagnózis automatikusan azonosítja a VIN-t a járműhöz való csatlakozáskor.

4.30+ Speciális (Reset) funkció

Beleértve az olaj-visszaállítási szolgáltatást, az elektronikus rögzítőfék-visszaállítást, a kormányszög kalibrálását, az ABS légtelenítését, a TPMS (abroncsnyomás-ellenőrző rendszer) visszaállítását, a sebességfokozat-tanulást, az IMMO szerviztechnikát, alaphelyzetbe állítás, Sebességváltó illesztése, AFS (adaptív elülső világítási rendszer) visszaállítás, Tetőablak inicializálása, stb.

 1. Működési teszt, kétirányú teszt és ECU kódolás

Olvassa az összes diagnosztikai hibakódot a teljes rendszerhez, ábrázolja és rögzíti az adatok PID-jeit, támogatja a kétirányú vezérlések működési tesztjét és az összes többi diagnosztikai funkciót. Működési teszttámogatások, ezt a funkciót arra használják, hogy teszteljék, működnek-e az elektronikus vezérlő rendszer végrehajtó komponensei rendesen.

 1. Távdiagnosztika: Eszköz-eszköz és eszköz-számítógép között.

Ez segít a javítóműhelyeknek vagy a szerelőknek diagnosztizálni egy távoli járművet.

 1. Gyorsabb, jobb hardver

Nagy teljesítményű, 8 magos, 1,8 GHz-es processzor, 3 GB-os memória 34 GB-os tárhellyel (akár 128 GB-ig is) 9,0 androidos táblagép, 10,1 érintőképernyő, 7000mAh újratölthető akkumulátor (akár 10+ órás akkumulátor-élettartam)

 1. Többnyelvű támogatás

Támogatja az angol, francia, spanyol, német, orosz, koreai, japán, portugál, olasz, lengyel, holland, magyar, finn, cseh, török, görög, arab, dán perzsa, román, szerb, svéd, hagyományos kínai nyelvet.

 1. Globális verzió, nincs korlátozva az IP, 1 év ingyenes frissítés

Megjegyzés: a licenc lejárta után továbbra is használhatja az eszközt korlátozás nélkül

 1. Diagnosztikai előzmények és diagnosztikai visszajelzések

A jármű diagnózisának elvégzése után az eszköz rögzíti a diagnosztikai folyamat minden részletét. Az Előzmények funkció közvetlen hozzáférést biztosít a korábban tesztelt járművekhez, és a felhasználók az utolsó művelet után folytathatják anélkül, hogy elölről kellene kezdeni.

 1. Globális verzió, nincs korlátozva az IP, 1 év ingyenes frissítés;

Launch x431 pro3s v2.0 támogatja a frissítést wifi-n keresztül, gyorsan frissíti online a szoftver új verzióját. Megjegyzés: a licenc lejárta után továbbra is használhatja az eszközt korlátozás nélkül.

 1. ADAS kalibrációs és TPMS diagnosztikai funkció

A fejlett vezetősegítő rendszer (ADAS) a jármű elektronikus alkatrésze, amely magában foglalja a jármű különféle biztonsági funkcióit, például automatikus vészfékezést (AEB), sávelhagyási figyelmeztetést (LDW), sávtartási segítséget, vakfolt megszüntetését, éjjellátó kamerát és adaptív világítás.

 1. Kiterjesztett modulok (meg kell vásárolni őket)

Támogatja a bővítő modult: endoszkóp, X-PROG és Wi-Fi nyomtató.

 

Teljes rendszerdiagnosztikai eszköz

Az X431 PRO3S v2.0+ szkenner be tudja olvasni a hibakódokat és adatfolyamokat, aktív tesztet végez és támogatja a kódolást MINDEN rendszerhez. Például: Motorok / Automata sebességváltó / Légzsák / Indításgátló / Kulcs kódolás / ABS / Tempomat / Műszerek / Önszintező felfüggesztési rendszerek / Ülések / Ajtók / Átjáró / Kormányszög / Légrugózás / Karosszéria rendszerek / Elektronikus szervokormány és motoros működtetés / Elektromos Kormányzás / abroncsnyomás / esőérzékelők / 4WD rendszer / stabilizátor / intelligens parkolást segítő / ajtómotorok / audiorendszerek / légkondicionálás / Tiptronic / lopásgátló / puha felső / fényszórómagasság-állítás / központi zár / automatikus kuplung / DPF visszaállítás / elektromos ablakok / Plip Programozás / Fűtött hátsó ablak / Xenon fejlámpahts / Mosótörlő / Üzemanyag-égető fűtőberendezés / Tároló doboz / Ülésmemória / Olaj élettartam-szolgáltatás visszaállítása / Tolóajtók / Elektronikus fojtószelep / Navigációs rendszer / Forgásérzékelő / Tempomat / Többfunkciós Steerin

Kétirányú vezérlés (ACTIVE TEST)

Ez a LAUNCH X431 PRO3S v2.0+ diagnosztikai eszköz támogatja az aktív tesztet (kétirányú vezérlés), hogy információkat kérjen, vagy parancsot adjon egy modulnak bizonyos tesztek és funkciók végrehajtására. Például a MODE 1-ben OBD II általános információ esetén kérést kezdeményezhet a hajtáslánc vezérlő moduljától, és a PCM válaszul visszaküldi az információt a leolvasó eszközhöz megjelenítésre.

ECU KÓDOLÁS

Mivel minden gépkocsi-működtető rendelkezik ECU-val rögzített kóddal, amely az autó-számítógép alapja a munkájuk mozgósításához. A LAUNCH X431 PRO3S v2.0 + fejlett ECU kódolási funkcióval rendelkezik a következő problémák megoldására:

 1. Miután megváltoztatta a hibás működtetőket vagy bizonyos alkatrészeket, ezt a funkciót kell használnia egy új kód létrehozására és az új működtetők felismerésére.
 2. Ha megváltoztatja a kódot az ECU kódolásával, könnyen javíthatja a jármű teljesítményét, vagy stimulálhatja az autó csúcskategóriás funkcióit.
 3. Az ECU kódolás lehetővé teszi, hogy több autórendszer felismerje egymást, majd a működtető egységek működni kezdhetnek.

Egészségügyi jelentés (gyorsteszt)

Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje a jármű összes elektronikus vezérlőegységét, és részletes jelentést készítsen a jármű állapotáról. Megjegyzés: Ez a funkció járműről járműre változik.

Távdiagnosztika

Segít a javítóműhelyeknek vagy a technikusoknak az azonnali üzenetküldés és a távdiagnosztika elindításában, így a javítási munka gyorsabban elérhető. Távolról és gyorsan hozzáférhet mobiltelefonon, táblagépen és számítógépen keresztül, alacsony sávszélességgel és a rendszer erőforrásainak kihasználásával.

12 az 1-ben grafikus adatfolyam / adatok nyomtatása / diagnosztikai jelentés nyomtatása / előzményadatok rögzítése

Hatékony adatelemző funkció, nemcsak a motorrendszerhez, hanem az ABS, az SRS és a sebességváltó rendszerhez is. Segít a főrendszer diagnosztikai jelentésének automatikus elkészítésében. Újrajátsza a keretadatokat és rögzíti az autó történetét. Nyomtatja a kívánt adatokat.

Pontos ADAS kalibrációs funkciók

A fejlett vezetősegítő rendszer (ADAS) a jármű elektronikus alkatrésze, amely magában foglalja a jármű különféle biztonsági funkcióit, például automatikus vészfékezést (AEB), sávelhagyási figyelmeztetést (LDW), sávtartási segítséget, vakfolt megszüntetését, éjjellátó kamerát és adaptív világítás. (MEGJEGYZÉS: Külön kell megvásárolni)

Többnyelvű támogatás

Angol, francia, spanyol, német, orosz, koreai, japán, portugál, olasz, lengyel, holland, magyar, finn, egyszerűsített, cseh, török, görög, arab, dán perzsa, román, szerb, svéd, hagyományos kínai.

 

LAUNCH Pro3s Plus v2.0 Támogat 30+ speciális visszaállítási szolgáltatás funkciót:

(MEGJEGYZÉS: A reset menüben 15 féle gyakran használt visszaállítási funkció található, az autómárka diagnosztikai szoftverek menüjében pedig egyéb speciális funkciók találhatók.)

Olajlámpa, olaj-visszaállítási szolgáltatás: lehetővé teszi az alaphelyzetbe állítást a Motor Oil Life rendszer új számításához az olajcsere után.

EPB, elektronikus kézifék-visszaállítás: fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS, BAT, akkumulátor karbantartás, regisztrálás: lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárlati áramot, regisztrálja az elemcserét és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.

DPF, dízel részecskeszűrő előállítása: kifejezetten a dízel részecskeszűrő rendszerben működik, DPF regenerációval, a DPF alkatrész cseréjének és a DPF betanításának a motor vezérlőegységének cseréje után.

SAS, kormányszög kalibrálás: segít a kormányzási szög érzékelő hibáinak törlésében, és fontos szerepet játszik a kormányszög érzékelő kalibrálásában.

TMPS, Abroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása: a szenzorazonosítók megjelenítése a jármű ECU-jából, a TPMS szenzorhelyettesítő azonosítók megadásával és az érzékelők tesztelésével.

Lopásgátló és IMMO: elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vezérlés: ABS fékvezérlés a szilárd fékbetét visszaállításához a levegő kiáramlása után.

Fojtószelep, Elektronikus fojtószelep helyzetének visszaállítása / tanulása: A fojtószelepház egy forgatható lapos szelepet (pillangót) tartalmazó cső, amelyet a motorba belépő levegő mennyiségének szabályozására használnak. Egy elektronikusan üzemanyag-befecskendezett autóban egy fojtószelep helyzetérzékelő és a légáramlás-érzékelő kommunikál a számítógéppel, amely biztosítja az injektorokhoz szükséges megfelelő mennyiségű üzemanyagot. Megtanulja a fojtószelep-érzékelő helyzetét a kitisztítás vagy javítás után.

Gear Learning: A szivárgó injektorok és néhány hibás injektor akkor is hibát jelez, ha az injektor le van tiltva. A gyújtásrendszerrel és a mechanikus alkatrészekkel kapcsolatos egyéb problémák szintén nem mutatnak fordulatszám-veszteséget, amikor az injektort kikapcsolják

AFS Reset (adaptív első világítási rendszer): Észleli a környezet fényét, majd eldönti, hogy automatikusan bekapcsolja-e a fényszórókat vagy sem. A jármű menetsebességének figyelemmel kísérésével időben beállíthatja a fényszórókat is.

SUS Reset: Ha a légrugózás rendszerének testmagasság-érzékelőjét és vezérlőmodulját kicserélik, vagy ha az autó szintje rossz, ezt a funkciót a testmagasság-érzékelő szintezéséhez kell végrehajtani.

EGR adaptáció: Csökkenti a nitrogén-oxidokat (NOx) a kipufogógázban, és javítja az üzemanyag-fogyasztást részterhelés mellett.

 

 

LAUNCH X431 PRO3S v2.0 + HDIII tablet paraméterek:

Operációs rendszer: Android 9.0

CPU: okta

Akkumulátor: 7000mh, újratölthető polimer lítium akkumulátor

Hosszabbító memóriakártya: 32G (Akár 128 GB)

Tárolási kapacitás: 3G

LCD: 10,1 hüvelyk

LCD felbontás: 1920 * 1200

Érintőképernyő: FHD IPS kapacitív érintőképernyő

Kamerák: elülső 5.OMP camera + hátrafelé néző 8.OMPcamera

Wi-Fi / Bluetooth: Támogatott

Működési hőmérséklet: 0 ℃ ~ 50 ℃

Tárolási hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃

Angol leírás

Why choose launch X431 PRO3S+ HDIII

1.Full System Diagnostic for 12V Car & 24V Truck

There are many other full-system diagnostic scanners on the market, but most of them only support 50-60 cars, and can only be used as cars or only trucks. Our launch X431 pro3s+ HDIII supports both car and truck integration , Over 164 diagnostic software , 10,000+ models, and are constantly being updated, including 12V & 24V cars, trucks, buses,Machinery…..can Read DTCs, Clear DTCs, Read Data Stream, for all system, including ,engines/Auto Transmission /Airbags/Immobilizer/Key Coding/ABS/Cruise Control/Instruments/ Self Leveling Suspension systems /Seats /Doors /Gateway/Steering……

2.Guided function for Volkswagen and Audi

3.Intelligent Diagnose

Automatically identify VIN upon connection to the vehicle for intelligent diagnosis.

4.30+ Special (Reset) Function

Including Oil Reset Service ,Electronic Parking Brake Reset ,Steering Angle Calibration ,ABS Bleeding, TPMS (Tire Pressure Monitor System) Reset ,Gear Learning , IMMO Service 7.Injector Coding ,Battery Maintenance System, Diesel Particulate Filter (DPF) Regeneration ,Electronic Throttle Position Reset ,Gearbox Matching ,AFS (Adaptive Front-lighting System) Reset ,Sunroof Initialization ….

5.Actuation Test,Bi-Directional Test and ECU Coding

Read all DTC types for full system, view, graph and record data PIDs, support bi-directional controlsactuation test and all other diagnostic functions. Actuation Test Supports ,this function is used to test whether the execution components in the electronic control system can work normally.

6.Remote Diagnosis: Device-To-Device & Device-To-PC.

This helps repair shops or mechanics to diagnose a remote vehicle, and launch instant messages, allowing for improved efficiency and faster repairs.

7.Faster , best hardware

Powerful 8-core 1.8GHz processor, 3GB Memory with 34GB Storage (can up to 128GB) 9.0 Android tablet, 10.1 touch screen, 7000mAh rechargeable battery (up to 10+ hours battery life)

8.Multi-Language support

support English, French, Spanish, German, Russian, Korean, Japanese, Portuguese, Italian, Polish, Dutch, Hungarian, Finnish, Simplified, Czech, Turkish, Greek, Arabic, Danish Persian, Romanian, Serbian, Swedish, Chinese Traditional,You can switch any language you want

9.Global version , No IP limited , 1 year free update

Launch x431 pro3s+ support one key update via wifi , Update the new version of the software online quickly, such as client, firmware, diagnostic software. Note : after the license expires, you can still use the device without being locked

10.Diagnostic history and diagnostic feedback

Generally once a vehicle diagnosis is performed, the tool will record the every details of diagnostic process. The History function provides direct access to the previously tested vehicles and users can resume from the last operation, without the necessity of starting from scratch. for any problem found during the diagnoss, submit the vehicle issue to us for analysis and troubleshooting.

11.Global version , No IP limited , 1 year free update;

Launch x431 pro3s+ support one key update via wifi , Update the new version of the software online quickly, such as client, firmware, diagnostic software. Note : after the license expires, you can still use the device without being locked

12 . ADAS Calibration and TPMS Diagnostic function

Advanced Driver Assistance System (ADAS) is an electronic component in a vehicle, including various safety functions of the vehicle, such as automatic emergency braking (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot elimination, night vision camera and Adaptive lighting. The function on the equipment is disabled by default, and the user needs to activate the function with an activation card before using it. calibration tools. Mainly used to calibrate various camera and radar of driver assistance systems can work with wireless tire pressure diagnostic tool to achieve the features of TPMS activation (Note:These 2 functions need to be purchased separately)

13.Extended Modules (need buy them on mall )

Support expansion module: endoscope, X-PROG and Wi-Fi printer. More features waiting for you to discover….

 

Full System Diagnostic tool

LAUNCH X431 PRO3S+ scanner can read DTCs and data streams, perform active test, Coding for ALL systems.1. For instance: Engines/Auto Transmission/Airbags/Immobilizer/Key Coding /ABS/Cruise Control/Instruments/ Self Leveling Suspension systems /Seats /Doors /Gateway /Steering Angle/Air Suspension/Body Systems /Electronic Power Steering & Motor Assisted /Power Steering/Tyre Pressure/Rain Sensors /4WD System/Stabilizer/Intelligent Parking Assist/Door Motors/Audio Systems/Air Conditioning /Tiptronic/Anti Theft/Soft Top/Headlamp Leveling/Central Locking /Automatic Clutch / DPF Reset/Electric Windows/Plip Programming/Heated Rear Window /Xenon Headlights/Wash Wipe/Fuel Burning Heater/Transfer Box/Seat Memory/Oil Life Service Reset/Sliding Doors/Electronic Throttle/Navigation System/Rollover Sensor /Cruise Control/ Multi Function Steerin

Bi-Directional Control ( ACTVE TEST)

This diagnostic tool LAUNCH X431 PRO3S+ supports active test (Bi-directional control) to request information or command a module to perform specific tests and functions. For instance, in the case of OBD II generic information Mode 1, you can initiate a request for information from the powertrain control module, and the PCM responds by sending the information back to the scan tool for display. This LAUNCH X431 PRO3S+ also have the ability to actuate relays, injectors, coils, or perform system tests, etc.

ECU CODING

Because every automobile actuator has a record code in ECU, which is the basis for automobile computer to mobilize their work. LAUNCH X431 PRO3S+ is equipped with advanced ECU coding function for addressing the following issues: 1. After you change the bad actuators or certain parts, you need to use this function to make a new code and recognize the new actuators. 2. By changing the code with the ECU coding, it’s easy to improve vehicle performance or stimulate high-end functions for the car. 3. ECU coding enables multiple car systems to recognize each other and then the actuators can start to work.

Health Report (Quick Test)

It enables you to quickly access all the electronic control units of the vehicle and generate a detailed report about vehicle health.note:This function varies from vehicle to vehicle.

Remote Diagnose

help repair shops or technicians launch instant messaging and remote diagnosis, making the repair job getting fixed faster. could access remotely and quickly via mobile phone, tablet and computer, with low bandwidth and system resource occupancy.

12-in-1 graphic data flow / print data / print diagnosis report / record historical data:

powerful data analysis function, not only engine system, but also ABS, SRS and gearbox. >>>Automatic generation of main system diagnosis report, for the car problem at a glance. >>>Replay the frozen frame and record the history of the car. >>>Print out the data you want

Accurate ADAS Calibration functions

Advanced Driver Assistance System (ADAS) is an electronic component in a vehicle, including various safety functions of the vehicle, such as automatic emergency braking (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot elimination, night vision camera and Adaptive lighting. (NOTE: Need to be purchased separately)

Multi-language support

LAUNCH X431PRO3+ support English, French, Spanish, German, Russian, Korean, Japanese, Portuguese, Italian, Polish, Dutch, Hungarian, Finnish, Simplified, Czech, Turkish, Greek, Arabic, Danish Persian, Romanian, Serbian, Swedish, Chinese Traditional,You can switch any language you want

LAUNH X431 V Support 30+ Kinds of Special Reset Service Functions:

(NOTE:You can find 15 kinds of commonly used reset functions in the reset menu, and other special functions in the car brand diagnostic softwares menu)

Oil Lamp,Oil Reset Service

allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil.

EPB,Electronic Parking Brake Reset

is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.

BMS,BAT,Batery Maintenance,Battery Reqister

allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.

DPF,Diesel Particulate Filter egeneration

specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

SAS,Steering Angle Calibration

helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.

TMPS,Tire Pressure Monitor System Reset

makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.

Anti-theft&IMMO

it is mainly used to disable the lost vehicle keys and program a new replacement key fob.

ABS Bleeding

ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion.

Throttle,Electronic Throttle Position reset/learn

The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount ofair entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensorcommunicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair

Gear Learning

Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Otherproblems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when aninjector is turned off

AFS Reset (Adaptive Front lighting System)

It detects the light of the environment, then decides whether to automatically turn on the headlights or not. It can also adjust the headlights in time by monitoring the driving speed and body posture of the vehicle.

SUS Reset

When the body height sensor and control module in the air suspension system are replaced or the level of the car is wrong, this function needs to be performed to level the body height sensor.

EGR Adaption

Reduce nitrogen oxides (NOx) in the exhaust gas and improve fuel economy at partial load.

 

 

LAUNCH X431 PRO3S+ HDIII Tablet Parameter :

 

Operating System: Android 9.0

CPU: octa core

Battery: 7000mh, rechargeable polymer lithium battery

Extension memory card: 32G(Can up to 128GB

Storage capacity: 3G

LCD: 10.1 inch

LCD resolution: 1920*1200

Touch screen: FHD IPS capacitive touch screen

Cameras: Front-facing 5.OMPcamera + rear-facing 8.OMPcamera

Wi-Fi/Bluetooth: Supported

Working temperature: 0℃~50

Storage temperature: -20℃~70

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PRO3S Plus V2.0 + HD3 12V / 24V (személyautó+teherautó, 2023) + Ajándék VSP600 videoscope” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…