Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

LAUNCH X431 PRO3S Plus V5.0 + Smartlink C 12V / 24V (személyautó+teherautó, 2024)

Nettó:
692 835 Ft
Bruttó ár:
879 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

X431 PRO3S V5.0 + Smartlink C 2.0 előnyök:

  1. Teljes rendszerdiagnosztika 12 V-os autókhoz és 24 V-os teherautókhoz

Sok más, teljes rendszerű diagnosztikai szkenner van a piacon, de a legtöbbjük csak 50-60 autót támogat, és csak autókhoz vagy csak teherautókhoz használható. A Launch X431 pro3s v5.0 + Smartlink C 2.0 támogatja mind a személygépkocsik, mind a teherautók integrációját, több mint 164 diagnosztikai szoftvert, 10 000+ modellt, és a folyamatosan frissítést, beleértve a 12 V és 24 V személygépkocsikat, teherautókat, buszokat, gépeket

 

Smartlink C 2.0:

Támogatja a teljes rendszerhiba-diagnosztikát is, olyan funkciókkal, mint a kódolvasás, kódtörlés, adatfolyam-olvasás, speciális funkciók és műveleti teszt.

Lefedi a DAF, HYUNDAI, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA vagy VOLVO motorok motordiagnosztikai szoftverét. Különféle járműszoftvereket támogat, például teherautókat, buszokat, építőipari gépeket, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, hajókat stb.

 

 

Jellemzők:

VCI-ként (Vehicle Communication Interface)

Helyi J2534 PassThru eszközként működik

Távoli J2534 PassThru eszközként használható

 

Megjegyzés: A LAUNCH X-431 HD SmartLink C 2.0 modul önmagában nem használható. Csak az X431 V+, X-431 PRO3S Plus V5.0 sorozatú LAUNCH Tabletekkel működik.

 

Az X-431 V+SmartLink C 2.0 a LAUNCH professzionális haszongépjármű-diagnosztikai berendezéseinek új generációja. Új felhasználói felületet és fejlettebb hardvermegoldásokat alkalmaz, amelyek javítják a felhasználók hatékonyságát a haszongépjárművek hibáinak megítélésében, és jobb felhasználói élményt nyújtanak.

 

SmartLink-C 2.0 előnyei:

Automatikus diagnosztika a gyári területek szerint

DPF regeneráls

Paraméterbeállítás

Hengerlekapcsolás/tömörítő teszt

Szerviz visszaállítás

Injektor kódolása

Sebességkorlát beállítása

Kétirányú teszt

ADAS HD kalibrálás

DTC olvasás és törlés

Élő adatfolyamot biztosít

 

 

A SmartLink C rendszer a következő két részből áll:

 

1.SmartLink Service Platform — A SmartLink C hardverkulcsok összefűzéséhez és a távoli javítási megrendelések feladásához (Megjegyzés: A rendeléseket csak a SmartLink C hardverkulcs sikeres összekapcsolása után lehet leadni)

 

  1. SmartLink C hardverkulcs – csatlakozik a jármű adatkapcsolati csatlakozójához (DLC), hogy a javítási megrendelések leadása előtt megszerezze a jármű adatait.

 

 

 

A diagnosztikai interface átfogó frissítése:

A nehéz tehergépjárművek modullal a DBScar alsó egységekkel felszerelt személygépkocsik konfigurációját integrált személy- és kereskedelmi konfigurációkra bővítik, elsősorban haszongépjárműveket támogatva.

Az X-431 HDIII-ról SmartLink C 2.0-ra frissítve a funkció erősebb. Az átviteli sebesség gyorsabb és az átvitel stabilabb; a vizuális kezelési felület kényelmesebbé teszi; támogatja a haszongépjárműveket, a személygépkocsikat, az új energetikai és egyéb modelleket, támogatja a  távdiagnosztikát.

 

 

Termék paraméterei:

CPU: két processzor Cortex-A7+Cortex-M7

Operációs rendszer: Linux

Felbontás: 320×480

Teljesítményfelvétel: < 6w

Tárhely: 8 GB

Memória: 256M

Üzemi hőmérséklet: 0 ℃ ~ 50 ℃

Üzemi feszültség: 9V DC-36V DC

Méretek: 200mm × 110mm × 47mm

Kommunikációs mód: WIFI/Bluetooth/Ethernet

 

A csomag tartalma:

– SmartLink C 2.0 vezeték nélküli bővítőmodul
– Adapterek minden gyártóhoz
– SW licenc teherautókhoz, beleértve 1 év frissítéseket
– Praktikus hordtáska
– Használati utasítás

 

 

Launch X431 PRO3S+ V5.0

Professzionális diagnosztikai eszköz, 10,1 ” ,  Android 9.0 rendszer, ECU kódolás, , 31+ Reset funkció, RAM 3 GB+ ROM 32 GB (bővíthető 128 GB-ig), az X431 Smartlink C modullal kiegészítve 12 V-os járműveket és 24 V-os teherautókat is tesztelhet (beleértve a benzint és a dízelt is)

 

A Launch X431 PRO3S+ V2.0 rendelkezik a frissítési verzióval, a V5.0 már támogatja a CANFD/DOIP protokollt!

 

 24 féle nyelvet támogat:

olasz, angol, kínai, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, török, holland, görög, magyar, arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh

 

A Launch X431 PRO3S+ V5.0 egy nagy költséghatékony autódiagnosztikai eszköz, amelyet Android 9.0-ra fejlesztettek ki. Az X-431 PRO3S+ V5.0 a piacon lévő autómodellek több mint 98%-át lefedi, megvalósítja a teljes rendszer hibadiagnózisát és számos előnnyel rendelkezik, mint például az erős diagnosztikai funkció és a pontos tesztadatok.

 

A 2024-es Új LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 hozzáadott funkciói:

Topológiai térkép, amely minden eddiginél nagyobb teljesítményt nyújt a munkavégzéshez.

* Bemutatjuk a topológia leképezés forradalmi funkcióját az autódiagnosztikai termékekben! Mondjon búcsút a találgatásoknak, és köszönjön a pontosságnak fejlett technológiánkkal, amely lehetővé teszi a jármű elektromos rendszerének hibáinak könnyű azonosítását és lokalizálását. A topológia leképezéssel gyorsan és pontosan diagnosztizálhatja a problémákat, így időt és pénzt takaríthat meg a költséges javításokon.

* Élvonalbeli diagnosztikai eszközeink átfogó képet adnak járműve elektromos rendszeréről, részletes térképet adva az összes alkatrészről és azok csatlakozásairól. Ez lehetővé teszi a hibák gyors azonosítását és egyszerű hibaelhárítását. Akár professzionális szerelő, akár barkácsolás-rajongó, topológia-leképezési funkciónk egy olyan játékváltó, amely a következő szintre emeli diagnosztikai képességeit.

 

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a teljes rendszer diagnosztikáját (gyorsabb és hatékonyabb, mint az OE-szintű diagnosztikai berendezés)

Az autó teljes rendszere, beleértve a hajtásrendszert, az alvázrendszert, a karosszéria rendszert, az elektromos rendszert:

1. PCM (hajtásrendszer): motor, sebességváltó, osztóház, elektromos gépek elektronikája, üzemanyag-szivattyú, sebességváltó és egyebek…

2. Alvázrendszer: Akkumulátorvezérlő elektronika, kormányzás, integrált futómű-vezérlés, gumiabroncsnyomás-szabályozás, aktív sebességtartó automatika, fékrendszer, felfüggesztés, TPMS és még sok más…

3.BCM (Karosszéria rendszer): SRS légzsák, kamera, audio rádió, átjáró, műszerfal, esőérzékelők, töltő interfész modul, parkolási asszisztens, áramvezérlő egység, érintődoboz, lámpa, akkumulátortöltő rendszer, fejjel felfelé mutató kijelző, törlővezérlés Rendszer, tető, ülés és ajtó motorrendszer, indításgátló, ABS ESP rendszer, légkondicionálás. Elektromos ablakok, telefon és egyebek…

4. Elektromos rendszer: Beleértve a motor és az erőátvitel központi vezérlőrendszerét, az alvázba integrált vezérlő- és biztonsági rendszert, az intelligens karosszéria elektronikai rendszert, a kommunikációs és információs / szórakoztató rendszert.

 

TOVÁBBI FUNKCIÓK:

– Hibakódok olvasása: a hibakódok olvasása és dekódolása a hiba helyének azonosításához;
– Hibakódok törlése: törölje a hibakódokat a hibakódok javítás utáni kikapcsolásához;
– Élő adatfolyam grafikonja: a dinamikus adatfolyam megtekintése a jármű állapotának meghatározásához
– ECU kódolás: egyeztesse le, tanulja meg vagy kódolja az új ECU-t, Szabja személyre autóját, bontsa ki a rejtett funkciókat, vagy tiltsa le a bosszantó funkciókat. Javítás után újraprogramozza az adaptív adatokat bizonyos alkatrészekhez.
– Aktív teszt (kétirányú vezérlés): Működtesse a mágnesszelepeket és a működtetőket az aktív teszteléshez, parancsokat küldjön a rendszereknek/alkatrészeknek működési állapotuk ellenőrzésére, a jármű vezérlőinek használata nélkül.

A Diagnosztika funkcióval növelheti a teljesítményt, energiát takaríthat meg, csökkentheti a károsanyag-kibocsátást és még sok mást az alábbiak szerint:

Motor esetén: észlelje a gyakori problémákat, például gyenge kenést, meghibásodott olajszivattyút, olajlerakódásokat és törmeléket, nem megfelelő üzemanyag- és levegősűrítést, szivárgó motorhűtő folyadékot, eltömődött motorhűtőket, sérült oxigénérzékelőket, elöregedett gyújtógyertyákat stb.

SRS esetén: rossz biztonsági öv, korrodált ütközésérzékelő vagy víz behatolása a csatlakozóba stb.

ABS esetén: diagnosztizálja: kiégett az érzékelő biztosítéka, alacsony a fékfolyadék, és meghibásodott az érzékelő stb.

Sebességváltó esetén: kerülje a csiszoló- vagy remegés érzést a sebességváltóban, a nyafogást, a zümmögést vagy a dörömbölést, az égett szagot, a fogaskerekek megcsúszását, az alacsony vagy szivárgó sebességváltó-folyadékot stb.

TPMS esetén: ellenőrizze az alacsony gumiabroncsnyomás, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző vezérlőmodul hibája, az ismeretlen gumiabroncs-érzékelő, a gumiabroncs-érzékelő azonosításának elmulasztása stb. problémáit.

 

Mi az ECU KÓDOLÁSI funkció?

Miért nem működik megfelelően az autó az ECU/modulok cseréje után?

Ha egy ECU/modul megsérül, ki kell cserélni egy újra. Az ECU/modul cseréje után be kell tartania a gyártó szigorú eljárásait az illesztéshez, tanuláshoz, kódoláshoz vagy akár programozáshoz, mielőtt normálisan működne. Ellenkező esetben az autó nem tud elindulni, vagy egyes részei nem működnek megfelelően.

Mire képes a LAUNCH X431 PRO3S+ szkenner?

Az ECU/Modulcsere funkciókkal rendelkező LAUNCH X431 PRO3S+ kétirányú szkenner segíthet az újonnan kicserélt ECU/modul inicializálásában, párosításában, újratanulásában vagy kódolásában, hogy visszaállítsa a megfelelő pályára.

ECU kódolás: Személyre szabhatja autóját percek alatt

* Ugyanúgy, mint a többi LAUNCH X431 csúcsminőségű, OE-szintű leolvasó eszköz, a LAUNCH X431 PRO3S+ ECU kódolási képességgel rendelkezik a szoftver előre beprogramozott opcióinak megváltoztatásához, így szükség esetén gyorsabban testreszabhatja autóját.

* Optimálisan kódolja autóját azáltal, hogy néhány beállítást az igényeinek megfelelően módosít, például riasztót, ajtózárat stb.

* Hozzáférés az ECU-hoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a rejtett funkciókat, vagy letilthassa az autó idegesítő funkcióit, mint például az automatikus oldalsó tükrök behajtási funkciójának aktiválása, az automatikus motor Start-Stop funkció letiltása stb.

* Kiváló megoldásokat kínál a vezethetőség, a teljesítményveszteség, az üzemanyag-hatékonyság stb. problémáira, hogy javítsa az autó teljesítményét.

* Javítások vagy cserék után programozza át bizonyos alkatrészek adaptív adatait.

* Az ECU online kódolás elérhető BMW, VW, Porsche, Renault stb.

Megjegyzés: Az ECU kódolás megváltoztatja az előre beprogramozott opciókat, amelyek a már beépített elektronikus funkciók típusától és számától függenek. Így az ECU kódolás nem univerzálisan kompatibilis, és a különböző járművek esetében eltérő.

 

Irányított funkciók:

√ Szolgáltatás-regenerálás, részecskeszűrő (DPF)

√Adapt Injector Correction Value

√ Állítsa vissza a motorvezérlési alkalmazkodási értékeket

√ Fojtószelep tanulás

√ Hűtőfolyadék kör feltöltés

√ Értékek adaptálása, SCR rendszer

√ Sebességtartó rendszer be-/kikapcsolása

√ Az átvitel alapbeállításai

√ Az érzékelők alapvető beállítása (-G85/-G200/-G201/-G251)

√ Alapbeállítás/légtelenítő fékrendszer

√ A/C kompresszor kezdeti bejáratása

√ Alkalmazkodási automatikus zár 15 km/h-nál

√ Távolságvezérlő rendszer kalibrálása

√ Kapcsolja ki vagy aktiválja a légzsákokat és az övfeszítőket

√ Adaptációs menü gomb Többfunkciós kormánykerék

√ A szervizintervallumok adaptálása

√ Szervizintervallum kijelző, Visszaállítás

√ Szállítási mód, ki-/bekapcsolás

√ Szintvezérlő rendszer alapbeállításai

√ Fékbetét csere

√ Fényszóró fényének beállítása

√ Akkumulátor adaptáció

√ A tolatókamera rendszer kalibrálása

√ Vezetőt segítő rendszerek első érzékelőrendszer kalibrálása stb.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a pontos ADAS-kalibrációs funkciókat (opcionális funkció, az x431 adas pro-val működik)

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) egy elektronikus alkatrész a járműben, beleértve a jármű különféle biztonsági funkcióit, mint például az automatikus vészfékezés (AEB), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), a sávtartást segítő, a holttér kiküszöbölése, az éjjellátó kamera és adaptív világítás. (MEGJEGYZÉS: külön kell megvásárolni)

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a TPMS diagnosztikai funkciót (az X431 Tsgunnal működik)

A LAUNCH X431 PROS3+V5.0 vezeték nélküli gumiabroncsnyomás-diagnosztikai eszközzel (opcionális tartozék) működik, hogy elérje a TPMS aktiválási, programozási és tanulási funkciókat.

a) Aktiválás: aktiválja az érzékelő IlD-jét, a keréknyomást, az érzékelő frekvenciáját, a gumiabroncs hőmérsékletét és az akkumulátor állapotát.

b) Programozás: az érzékelő adatainak programozása egy üres érzékelőre, az alacsony akkumulátor töltöttségű és nem megfelelően működő érzékelő cseréje érdekében. Három szenzorprogramozási módszer áll rendelkezésre: automatikus, kézi és aktiválási replikáció.

c) Megtanulás: az érzékelő azonosítójának beírása a jármű ECU-jába az érzékelő azonosításához.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a kulcsprogramozási funkciót (az X431 X-prog 3-mal működik)

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 autókulcs-programozó funkciói túlmutatnak minden más leolvasó eszközön, amely ugyanazon a szinten található. Ez a LAUNCH X431 diagnosztikai eszköz egyben alkalmas IMMO szervizeszköz is lehet, amely gyors, egyszerű és intuitív kulcsprogramozást biztosít a VAG csoport 2/3/3,5 generációs járműveihez. IMMO, és a legtöbb ázsiai autó alacsony szintű lopásgátló rendszerrel.

Kulcs hozzáadása, kulcs törlése, PIN-kód olvasása és még sok más.

Párosítani kell a LAUNCH X431-PROG3 IMMO programozódobozzal, hogy teljes IMMO és kulcsprogramozással rendelkezzen (1200+ EEPROM és MCU chipek olvasása és beírása stb.) a 2008 után gyártott VW/Audi/Skoda/Seat modellekhez 4/5-tel. /5,5/6 gen.

 

LAUNCH X431 PRO3S+ V5.0 36+ speciális visszaállítási szolgáltatási funkciót támogat

1> Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a motorolaj-élettartam-rendszer olajszolgáltatásának visszaállítását, amely a jármű vezetési körülményeitől és az időjárási eseményektől függően kiszámítja az optimális olaj-élettartam-csere intervallumot.

A következő esetekben kell végrehajtani:

1. Ha a szervizlámpa világít, először futtassa az autódiagnosztikát a hibaelhárításhoz. Ezt követően állítsa vissza a futásteljesítményt vagy a vezetési időt, hogy kikapcsolja a szervizlámpát és engedélyezze az új vezetési ciklust.
2. Ha a szervizlámpa nem világít, de motorolajat vagy elektromos motort cserélt
Az olaj élettartamát figyelő készülékeknél alaphelyzetbe kell állítania a szervizlámpát.

2> Elektronikus rögzítőfék visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fékbetét alaphelyzetbe állítását a fékbetét cseréje után. Az alábbi esetekben kell végrehajtani:

1. A fékbetét és a fékbetét kopásérzékelő cseréje megtörtént.
2. A fékbetét visszajelző lámpa világít.
3. A fékbetét érzékelő áramköre rövid, ami helyreállt. 4. A szervomotor cseréje megtörtént.

3> Kormányzási szög kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a kormányzási szög visszaállítását, a kormányszög helyzetérzékelőjének cseréje, a kormánymechanikai alkatrészek (például a kormánymű, a kormányoszlop, a vezetőrúd, a kormánykerék) cseréje, a négykerék-beállítás végrehajtása vagy a karosszéria helyreállítása.
A kormányzási szög visszaállításához először keresse meg a relatív nullapont helyzetét, hogy az autó egyenesben haladjon. Ezt a pozíciót referenciaként véve az ECU ki tudja számítani a pontos szöget a bal és a jobb kormányzáshoz.

4> ABS vezérlés

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy különböző kétirányú teszteket hajtson végre a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) működési feltételeinek ellenőrzésére.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. Ha az ABS levegőt tartalmaz.
2. Az ABS számítógép, az ABS-szivattyú, a főfékhenger, a fékhenger, a fékvezeték vagy a fékfolyadék cseréjekor.

5> Váltó tanítás

Ez a funkció lehetővé teszi az autó fogak tanulását, a MIL kikapcsolását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A motor ECu, a főtengely helyzetérzékelő vagy a főtengely lendkerék cseréje után.
2. Jelen van a „fog nem tanult” hibakód.

6> IMMo szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a lopásgátló kulcsillesztési funkció végrehajtását, így az autó indításgátló vezérlőrendszere azonosítja és engedélyezi a távirányítós kulcsok normál használatát az autóban.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Ha a gyújtáskapcsoló kulcsát, a gyújtáskapcsolót, a kombinált műszerfalat, az ECU-t, a BCM-et vagy a távirányító elemét kicserélik.

7> Injektor kódolása

Ez a funkció lehetővé teszi a befecskendező szelep tényleges kódjának beírását vagy a kód átírását az ECU-ban a megfelelő henger befecskendező kódjára, a henger befecskendezési mennyiségének pontosabb szabályozása vagy korrigálása érdekében.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Az ECu vagy az injektor cseréje után.

8> Akkumulátor karbantartási rendszer visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a jármű akkumulátorának felügyeleti egységén visszaállítási műveletet hajtson végre, melynek során az eredeti alacsony akkumulátorhiba információ törlődik, és megtörténik az akkumulátor illesztése.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni: 1. A fő akkumulátor ki van cserélve.
2. Az akkumulátorfigyelő érzékelőt kicserélték.

9> Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása

Ez a funkció lehetővé teszi a PM (Particulate Matter) eltávolítását a DPF szűrőből folyamatos égetésű oxidációs móddal (például magas hőmérsékletű, hevítő égés, üzemanyag-adalék vagy katalizátor csökkenti a részecskegyulladás égését), hogy stabilizálja a szűrő teljesítményét.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A kipufogógáz-ellennyomás-érzékelőt kicserélték.
2. A PM csapdát eltávolítják vagy kicserélik.
3. Az üzemanyag-adalék fúvókát eltávolítják vagy kicserélik.
4. A katalitikus oxidálószert eltávolítják vagy kicserélik.
5. A DPF regenerációs MlL be van kapcsolva, és a karbantartás megtörtént.
6. A részecskeszűrő regenerálás vezérlőmodulja ki van cserélve.

10> Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fojtószelep-aktorok kezdeti beállítását, és az ECU-n tárolt tanult értékek visszaállítását az alapértelmezett állapotba. Ezzel pontosan szabályozható a fojtószelep (vagy az alapjárati motor) szabályozása a levegőbeszívás mennyiségének beállításához.

11> Sebességváltó illesztés

Ez a funkció lehetővé teszi a sebességváltó önbekapcsolását a sebességváltás minőségének javítása érdekében.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni: Ha a sebességváltót szétszerelik vagy javítják.

12> AFS (Adaptive Front-lighting System) visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi az adaptív fényszórórendszer inicializálását.

13> Napfénytető inicializálása

Ez a funkció lehetővé teszi a napfénytető zárásának kikapcsolását, eső esetén zárva, csúsztatható/dönthető napfénytető memória funkciójának, a hőmérsékleti küszöbértéken kívüli beállítását stb.

14> Felfüggesztés kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a test magasságának beállítását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A testmagasság-érzékelő vagy a légrugós rendszer vezérlőmoduljának cseréjekor.
2. Ha a jármű magassága nem megfelelő.

15> EGR adaptáció

Ez a funkció az EGR (kipufogógáz-visszavezetés) szelep megtanulására szolgál a tisztítás vagy csere után.

16> Ülések kalibrálása

Ez a funkció a cserélt és javított memóriafunkcióval rendelkező ülések összeegyeztetésére szolgál.

17> Gumiabroncs-visszaállítás

Ez a funkció a módosított vagy kicserélt gumiabroncs méretparamétereinek beállítására szolgál.

18> Hűtőfolyadék légtelenítés

Ezzel a funkcióval aktiválhatja az elektronikus vízszivattyút a hűtőrendszer légtelenítése előtt.

19> AdBlue Reset (dízelmotor kipufogógáz-szűrő)

A dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (autó karbamid) cseréje vagy feltöltése után az ureareset műveletre van szükség.

20> NOx érzékelő visszaállítása

Az NOx-érzékelő a motor kipufogógázának nitrogén-oxid (NOx) tartalmának érzékelésére szolgáló érzékelő. Ha a NOx hibát újra inicializálják és az NOx katalizátort kicserélik, vissza kell állítani a katalizátor tanult értéket a motor ECu-jában.

21> AC rendszer inicializálása

A váltakozó áramú rendszer feloldását/inicializálását el kell végezni, ha a jármű AC ECU-ját vagy működtetőelemét kicserélik, vagy az ECu-memória elveszik.

22> Nagyfeszültségű akkumulátor észlelése

Ez a funkció a nagyfeszültségű akkumulátor diagnosztizálására és állapotinformációk észlelésére szolgál.

23> Ablak-kalibráció

Ez a funkció az ajtóablak illesztésének végrehajtására szolgál, hogy helyreállítsa az ECuinitiális memóriát, és helyreállítsa az elektromos ablakemelő automatikus növekvő és csökkenő funkcióját.

24> Nyelvváltás

Ez a funkció a jármű középkonzoljának nyelvének megváltoztatására szolgál.

25> AF visszaállítás

Ez a funkció az üzemanyag-mennyiség paramétereinek beállítására vagy megtanulására használható.

26> Szállítási mód

A jármű energiafogyasztásának csökkentése érdekében a felhasználó a következő műveleteket hajthatja végre: korlátozhatja a jármű sebességét, nem ébresztheti fel a hálózatot ajtónyitásra és letilthatja a távirányítós kulcsot stb. Ebben az esetben a szállítási mód kikapcsolása szükséges a jármű normál állapotának helyreállításához.

27> Stop Start Reset

Ez a funkció az automatikus Start Stop funkció megnyitására vagy bezárására szolgál az ECU rejtett funkciójának beállításával (A feltétel az, hogy a jármű fel van szerelve rejtett funkcióval és hardver támogatással).

28> Intelligens sebességtartó rendszer visszaállítása

Ez a funkció az intelligens sebességszabályozó modul cseréje vagy javítása után történő egyeztetésére szolgál.

29> Motorteljesítmény-egyensúly figyelése

Ez a funkció a főtengely gyorsulásának figyelésére szolgál az egyes hengerek teljesítménylöketében, az egyes hengerek relatív teljesítményének meghatározására.

30> Gázrészecskeszűrő (GPF) regenerálása

Ez a funkció a GPF cseréjének vagy regenerálásának végrehajtására szolgál, miután az üzemanyag-fogyasztás nő, és a motor kimenő teljesítménye csökken a GPF hosszú ideig tartó szervizelése következtében.

31> Motor szög kalibrálása

Ez a funkció a motor szögének kalibrálására szolgál, ha a motorszöghelyzet-érzékelő által észlelt rotorpozíció eltér a forgórész tényleges helyzetétől.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatott autók listája:

10000+ autómodellt támogat Amerikából, Európából, Ázsiából (beleértve az orosz autómodelleket, a kínai autómodelleket, az indiai autómodelleket, a malajziai autómodelleket, az ausztrál autómodelleket, a brazil autómodelleket, a latin-amerikai autómodelleket és más nemzeti modelleket, beleértve az autókat, SUV-kat is , kisteherautók, 12V-os kisteherautók, benzines és dízelautók.

Európai autók:

Audi, Mercedes-Benz, Maybach, BMW, Mini, Rollsroyce, Citroen, Ferrari, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, GAZ, Land Rover, Jaguar, Opel, GMS, Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Dacia, Rover, SAAB, Skoda, Seat, Smart, Volvo, VW, Bugatti

Amerikai autók:

Brazil Fiat, Brazil GM, Chrysler, Dodge, Jeep, Buick, Cadillac, Chevrolet, Ford, Lincoln,

Ázsiai autók:

Daewoo, Daihatsu, Honda, Acura, Hyundaihoz, Ikco, Mahindra, India Maruti, Tata, JP Isuzu, Kia, Luxgen, Mahindra, Malajzia, Asia Pacific Perodua, Malajzia Asia Pacific Proton, Maruti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Infiniti, Proton, SAIPA, Ssangyong, Subaru, Suzuki, TATA, Toyota, Lexus

Ausztráliai autók:

Ford,  Horton

Kínai autók:

Chang’an, ChangCheng, Chenghe, DR autóipar, ECUADI, BYD, Foton, Hafei, Haima, Brilliance, Jiangling, Iveco, Jac JAC refine general, Gonow Auto, Gonow Auto számára Xiamen Golden, Kowloon, Lifan auto, GSMW, SAIC Chase, MVW Automotive, Chery, SAIC és MG, SGM, CHCHEVROLET, CHBuick, CHCadillac, Tianjin FAW, XinKai, ZhongShun , ZOTYE-nak, Zhongxingnek

 

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 diagnosztikai szkenner számos bővített modult támogat (további megvásárlása szükséges):

X431 VSP-600 videoscope: Ellenőrizze a motor, az üzemanyagtartály rendszer stb. nem látott részeit.

X431 TSGUN: Minden érzékelő aktiválása, TPMS újratanulás, érzékelők programozása

X431 X-prog 3: Professzionális automatikus kulcs programozó eszköz, amely támogatja szinte fajta autók a munka is támogatja az összes kulcs elveszett!

X431 BST-360 akkumulátor teszter: támogatja az akkumulátor állapottesztet, az intelligens rendszertesztet, a töltési állapottesztet és a tesztrekordot

X431 wifi mini nyomtató: Diagnosztikai adatok/jelentések nyomtatása

ADAS berendezés: Kalibrálja a kameraalapú és radar alapú vezetőtámogató rendszerek széles skáláját

 

Paraméterei:

Operációs rendszer: Android 9.0 OS

CPU: 1,8 GHz-es nyolcmagos

Képernyőméret: 10,1 hüvelykes 1920*1200 FHD IPS érintőképernyő

Akkumulátor: 7000mAh erősebb újratölthető akkumulátor

Memória: 3 GB + 32 GB (128 GB-ig bővíthető), több járműdokumentumot és ügyféladatot menthet el.

Kamera: első 5,0 MP, hátsó 8,0 MP

WIFI: 2,4 GHz és 5 GHz kétfrekvenciás Wi-Fi, 4X gyorsabb átviteli sebesség

Működési sebesség: 8X gyorsabb AUTO VIN technológia

Munkahőmérséklet: 0℃-50℃

 

 Csomagolási lista:

1db X431 PRO3S+ V5.0 10,1 hüvelykes Tablet PC

1 db DBScar IV Bluetooth csatlakozó

1 db OBD II kábel

1db Mitsubishi/Hyundai-12+16pin kábelhez

1db Benz-14 tűs kábelhez

1db Benz-38 tűs csatlakozóhoz

1db BMW-20 tűs csatlakozóhoz

1db Chrysler-6 tűs csatlakozóhoz

1db Ford-6+1 tűs csatlakozóhoz

1db GM/VAZ-12 tűs csatlakozóhoz

1db Honda 3 tűs csatlakozóhoz

1db Kia-20pin csatlakozóhoz

1db Nissan-14+16 tűs csatlakozóhoz

1db Toyota-17 tűs csatlakozóhoz

1db Toyota-22 tűs csatlakozóhoz

1db szivargyújtó kábel

1 db dupla bilincs tápkábel

1db US hálózati adapter 5V,2A

1db EU * UK hálózati adapter 5V,2A

1db USB-mikro adatkábel

 

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

Why choose launch X431 PRO3S+ HDIII

1.Full System Diagnostic for 12V Car & 24V Truck

There are many other full-system diagnostic scanners on the market, but most of them only support 50-60 cars, and can only be used as cars or only trucks. Our launch X431 pro3s+ HDIII supports both car and truck integration , Over 164 diagnostic software , 10,000+ models, and are constantly being updated, including 12V & 24V cars, trucks, buses,Machinery…..can Read DTCs, Clear DTCs, Read Data Stream, for all system, including ,engines/Auto Transmission /Airbags/Immobilizer/Key Coding/ABS/Cruise Control/Instruments/ Self Leveling Suspension systems /Seats /Doors /Gateway/Steering……

2.Guided function for Volkswagen and Audi

3.Intelligent Diagnose

Automatically identify VIN upon connection to the vehicle for intelligent diagnosis.

4.30+ Special (Reset) Function

Including Oil Reset Service ,Electronic Parking Brake Reset ,Steering Angle Calibration ,ABS Bleeding, TPMS (Tire Pressure Monitor System) Reset ,Gear Learning , IMMO Service 7.Injector Coding ,Battery Maintenance System, Diesel Particulate Filter (DPF) Regeneration ,Electronic Throttle Position Reset ,Gearbox Matching ,AFS (Adaptive Front-lighting System) Reset ,Sunroof Initialization ….

5.Actuation Test,Bi-Directional Test and ECU Coding

Read all DTC types for full system, view, graph and record data PIDs, support bi-directional controlsactuation test and all other diagnostic functions. Actuation Test Supports ,this function is used to test whether the execution components in the electronic control system can work normally.

6.Remote Diagnosis: Device-To-Device & Device-To-PC.

This helps repair shops or mechanics to diagnose a remote vehicle, and launch instant messages, allowing for improved efficiency and faster repairs.

7.Faster , best hardware

Powerful 8-core 1.8GHz processor, 3GB Memory with 34GB Storage (can up to 128GB) 9.0 Android tablet, 10.1 touch screen, 7000mAh rechargeable battery (up to 10+ hours battery life)

8.Multi-Language support

support English, French, Spanish, German, Russian, Korean, Japanese, Portuguese, Italian, Polish, Dutch, Hungarian, Finnish, Simplified, Czech, Turkish, Greek, Arabic, Danish Persian, Romanian, Serbian, Swedish, Chinese Traditional,You can switch any language you want

9.Global version , No IP limited , 1 year free update

Launch x431 pro3s+ support one key update via wifi , Update the new version of the software online quickly, such as client, firmware, diagnostic software. Note : after the license expires, you can still use the device without being locked

10.Diagnostic history and diagnostic feedback

Generally once a vehicle diagnosis is performed, the tool will record the every details of diagnostic process. The History function provides direct access to the previously tested vehicles and users can resume from the last operation, without the necessity of starting from scratch. for any problem found during the diagnoss, submit the vehicle issue to us for analysis and troubleshooting.

11.Global version , No IP limited , 1 year free update;

Launch x431 pro3s+ support one key update via wifi , Update the new version of the software online quickly, such as client, firmware, diagnostic software. Note : after the license expires, you can still use the device without being locked

12 . ADAS Calibration and TPMS Diagnostic function

Advanced Driver Assistance System (ADAS) is an electronic component in a vehicle, including various safety functions of the vehicle, such as automatic emergency braking (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot elimination, night vision camera and Adaptive lighting. The function on the equipment is disabled by default, and the user needs to activate the function with an activation card before using it. calibration tools. Mainly used to calibrate various camera and radar of driver assistance systems can work with wireless tire pressure diagnostic tool to achieve the features of TPMS activation (Note:These 2 functions need to be purchased separately)

13.Extended Modules (need buy them on mall )

Support expansion module: endoscope, X-PROG and Wi-Fi printer. More features waiting for you to discover….

 

Full System Diagnostic tool

LAUNCH X431 PRO3S+ scanner can read DTCs and data streams, perform active test, Coding for ALL systems.1. For instance: Engines/Auto Transmission/Airbags/Immobilizer/Key Coding /ABS/Cruise Control/Instruments/ Self Leveling Suspension systems /Seats /Doors /Gateway /Steering Angle/Air Suspension/Body Systems /Electronic Power Steering & Motor Assisted /Power Steering/Tyre Pressure/Rain Sensors /4WD System/Stabilizer/Intelligent Parking Assist/Door Motors/Audio Systems/Air Conditioning /Tiptronic/Anti Theft/Soft Top/Headlamp Leveling/Central Locking /Automatic Clutch / DPF Reset/Electric Windows/Plip Programming/Heated Rear Window /Xenon Headlights/Wash Wipe/Fuel Burning Heater/Transfer Box/Seat Memory/Oil Life Service Reset/Sliding Doors/Electronic Throttle/Navigation System/Rollover Sensor /Cruise Control/ Multi Function Steerin

Bi-Directional Control ( ACTVE TEST)

This diagnostic tool LAUNCH X431 PRO3S+ supports active test (Bi-directional control) to request information or command a module to perform specific tests and functions. For instance, in the case of OBD II generic information Mode 1, you can initiate a request for information from the powertrain control module, and the PCM responds by sending the information back to the scan tool for display. This LAUNCH X431 PRO3S+ also have the ability to actuate relays, injectors, coils, or perform system tests, etc.

ECU CODING

Because every automobile actuator has a record code in ECU, which is the basis for automobile computer to mobilize their work. LAUNCH X431 PRO3S+ is equipped with advanced ECU coding function for addressing the following issues: 1. After you change the bad actuators or certain parts, you need to use this function to make a new code and recognize the new actuators. 2. By changing the code with the ECU coding, it’s easy to improve vehicle performance or stimulate high-end functions for the car. 3. ECU coding enables multiple car systems to recognize each other and then the actuators can start to work.

Health Report (Quick Test)

It enables you to quickly access all the electronic control units of the vehicle and generate a detailed report about vehicle health.note:This function varies from vehicle to vehicle.

Remote Diagnose

help repair shops or technicians launch instant messaging and remote diagnosis, making the repair job getting fixed faster. could access remotely and quickly via mobile phone, tablet and computer, with low bandwidth and system resource occupancy.

12-in-1 graphic data flow / print data / print diagnosis report / record historical data:

powerful data analysis function, not only engine system, but also ABS, SRS and gearbox. >>>Automatic generation of main system diagnosis report, for the car problem at a glance. >>>Replay the frozen frame and record the history of the car. >>>Print out the data you want

Accurate ADAS Calibration functions

Advanced Driver Assistance System (ADAS) is an electronic component in a vehicle, including various safety functions of the vehicle, such as automatic emergency braking (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot elimination, night vision camera and Adaptive lighting. (NOTE: Need to be purchased separately)

Multi-language support

LAUNCH X431PRO3+ support English, French, Spanish, German, Russian, Korean, Japanese, Portuguese, Italian, Polish, Dutch, Hungarian, Finnish, Simplified, Czech, Turkish, Greek, Arabic, Danish Persian, Romanian, Serbian, Swedish, Chinese Traditional,You can switch any language you want

LAUNH X431 V Support 30+ Kinds of Special Reset Service Functions:

(NOTE:You can find 15 kinds of commonly used reset functions in the reset menu, and other special functions in the car brand diagnostic softwares menu)

Oil Lamp,Oil Reset Service

allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil.

EPB,Electronic Parking Brake Reset

is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.

BMS,BAT,Batery Maintenance,Battery Reqister

allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.

DPF,Diesel Particulate Filter egeneration

specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

SAS,Steering Angle Calibration

helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.

TMPS,Tire Pressure Monitor System Reset

makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.

Anti-theft&IMMO

it is mainly used to disable the lost vehicle keys and program a new replacement key fob.

ABS Bleeding

ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion.

Throttle,Electronic Throttle Position reset/learn

The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount ofair entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensorcommunicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair

Gear Learning

Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Otherproblems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when aninjector is turned off

AFS Reset (Adaptive Front lighting System)

It detects the light of the environment, then decides whether to automatically turn on the headlights or not. It can also adjust the headlights in time by monitoring the driving speed and body posture of the vehicle.

SUS Reset

When the body height sensor and control module in the air suspension system are replaced or the level of the car is wrong, this function needs to be performed to level the body height sensor.

EGR Adaption

Reduce nitrogen oxides (NOx) in the exhaust gas and improve fuel economy at partial load.

 

 

LAUNCH X431 PRO3S+ HDIII Tablet Parameter :

 

Operating System: Android 9.0

CPU: octa core

Battery: 7000mh, rechargeable polymer lithium battery

Extension memory card: 32G(Can up to 128GB

Storage capacity: 3G

LCD: 10.1 inch

LCD resolution: 1920*1200

Touch screen: FHD IPS capacitive touch screen

Cameras: Front-facing 5.OMPcamera + rear-facing 8.OMPcamera

Wi-Fi/Bluetooth: Supported

Working temperature: 0℃~50

Storage temperature: -20℃~70

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PRO3S Plus V5.0 + Smartlink C 12V / 24V (személyautó+teherautó, 2024)” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

    Érdekelhetnek még…