Júniusi Akció - 10% kedvezmény a feltüntetett árból!

Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel

999 990 Ft

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

Foxwell GT90 Max:

 

A legújabb Foxwell GT90 MAX tableton gyárilag Windows rendszer fut, a létező legnagyobb tudású készüléke a Foxwellnek, és hardvert tekintve is a legerősebb. Élő adat öntanulás, vezérlőmodulok programozása, riasztás, kulcskódolás, WIFI, vezeték nélküli nyomtatás stb…. Egy szóval mindent tud, amit egy ilyen készülékből ki lehet hozni. Az IP65 besorolású víz-, por- és ütésálló kialakításnak köszönhetően a Foxwell GT90 Max képes ellenállni az ütéseknek és a károsodásoknak a legkeményebb műhelyi környezetben és az utakon is. Használatával a gépjármű gyártói szintű programozása oldható meg, a szokásos törlő, és olvasási funkciók jelenléte mellett. Ajánljuk profi műhelyekbe, vagy olyan szerelőknek, akik nem szeretnének munkájuk során korlátokba ütközni.

A Foxwell GT90 Max változat a Foxwell I70 Pro-tól elsősorban az operációs rendszerében, és erősebb hardverében különbözik. A piacon elérhető legerősebb rendszerének köszönhetően pillanatok alatt képes detektálni, és átprogramozni gépjárművének egységeit. A készüléken futó Windows operációs rendszerének köszönhetően könnyebb összehangolni a készüléket nyomtatójával, számítógépével, és mindennel ami Windows-t használ.

3 évig ingyenes szoftver frissítés.

Tulajdonságok:

Specifikációk:

Jármű lefedettség:

Amerikai lefedettség:

Chrysler, Ford, GM, brazil GM (csak brazil piacra)

Ázsiai lefedettség:

Au Ford (csak az ausztrál piacon), Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Holden (csak az ausztrál piacon), Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mahindra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Scion, Subaru, Suzuki, Ssang Yong, Tata és Toyota

Európai lefedettség:

Abarth, Alfa-Romeo, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU Ford, Fiat, Ferrari, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-royce, Porsche, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW,

Termék tartozékai

Lásd a képen.

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.