Szeptemberi akció - 10% kedvezmény a feltüntetett árból!

Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel

999 990 Ft

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

Foxwell GT90 Max:

 

A legújabb Foxwell GT90 MAX Windows renszerű Tablettel , a legerősebb harderrel, az eddigi legkomplexebb tudású készüléke a Foxwellnek. Élő adat tanulás, vezérlőmodulok programozása, riasztás, kulcskódolás, WIFI, vezeték nélküli nyomtatás stb….  Foxwell GT90 Max képes ellenállni az ütéseknek és a károsodásoknak a legdurvább műhelyi környezetben és az utakon is, köszönhetően az IP65 besorolású víz-, por- és ütésálló kialakításnak. Használatával a gépjármű gyártói szintű programozására van lehetőség, a szokásos hibakód törlő, és olvasási funkciók jelenléte mellett.

A Foxwell GT90 Max változat a Foxwell I70 Pro-tól elsősorban az operációs rendszerében, és erősebb hardverében különbözik. Windows rendszerének köszönhetően könnyebb összehangolni a készüléket nyomtatójával, számítógépével, és mindennel ami Windows-t használ. 3 évig tartó ingyenes szoftver frissítés.

Tulajdonságok:

Specifikációk:

Jármű lefedettség:

Amerikai lefedettség:

Chrysler, Ford, GM, brazil GM (csak brazil piacra)

Ázsiai lefedettség:

Au Ford (csak az ausztrál piacon), Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Holden (csak az ausztrál piacon), Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mahindra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Scion, Subaru, Suzuki, Ssang Yong, Tata és Toyota

Európai lefedettség:

Abarth, Alfa-Romeo, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU Ford, Fiat, Ferrari, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-royce, Porsche, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW,

Termék tartozékai

Lásd a képen.

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.