Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel

Nettó:
910 945 Ft
Bruttó ár:
1 156 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Foxwell GT90 Max:

 

A legújabb Foxwell GT90 MAX Windows renszerű Tablettel , a legerősebb harderrel, az eddigi legkomplexebb tudású készüléke a Foxwellnek. Élő adat tanulás, vezérlőmodulok programozása, riasztás, kulcskódolás, WIFI, vezeték nélküli nyomtatás stb….  Foxwell GT90 Max képes ellenállni az ütéseknek és a károsodásoknak a legdurvább műhelyi környezetben és az utakon is, köszönhetően az IP65 besorolású víz-, por- és ütésálló kialakításnak. Használatával a gépjármű gyártói szintű programozására van lehetőség, a szokásos hibakód törlő, és olvasási funkciók jelenléte mellett.

A Foxwell GT90 Max változat a Foxwell I70 Pro-tól elsősorban az operációs rendszerében, és erősebb hardverében különbözik. Windows rendszerének köszönhetően könnyebb összehangolni a készüléket nyomtatójával, számítógépével, és mindennel ami Windows-t használ. 3 évig tartó ingyenes szoftver frissítés.

Tulajdonságok:

Specifikációk:

Jármű lefedettség:

Amerikai lefedettség:

Chrysler, Ford, GM, brazil GM (csak brazil piacra)

Ázsiai lefedettség:

Au Ford (csak az ausztrál piacon), Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Holden (csak az ausztrál piacon), Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mahindra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Scion, Subaru, Suzuki, Ssang Yong, Tata és Toyota

Európai lefedettség:

Abarth, Alfa-Romeo, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU Ford, Fiat, Ferrari, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-royce, Porsche, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW,

Termék tartozékai

Lásd a képen.

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxwell GT90 Max vezeték nélküli Windows alapú tablettel” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.