Launch frissítések

Nettó ár: 59 900 Ft320 000 Ft
Bruttó ár: 59 900 Ft320 000 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Cikkszám: 16902 Kategória:

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

1 vagy 2 év frissítés

 

A frissítések nem kötelezőek. Az vásárláskor kapott alap frissítések lejárata után megvásárolhatja a következő időszakra vonatkozó frissítéseket. Lehetőség van arra is, hogy egy bizonyos időszakot kihagyjon, és csak idő elteltével vásároljon előfizetést. További információért lépjen velünk kapcsolatba.

A Frissítés folyamata:

  1. Válassza ki a megfelelő frissítést az oldalunkon, majd tegye a kosárba.
  2. A megrendelési adatok kitöltésénél a megjegyzésnél írja le a készülék sorozatszámát. Töltse ki a megrendelést.
  3. Ezt követően számlát állítunk ki Önnek, melynek kifizetését követően aktiváljuk a megvásárolt előfizetést. Az aktiválás folyamata általában kevesebb mint 1 munkanapot vesz igénybe.

Angol leírás

Feltöltés alatt

További információk

Változat

Launch Frissítés PAD VII / 1év, Launch Frissítés PAD VII / 2 év, Launch Frissítés CRP909X CRP919X / 1 év, Launch Frissítés / X431 V /V+/PRO3S+/PROS V/ Pro Mini / 2 év, Launch Frissítés / X431 V /V+/PRO3S+/PROS V/ Pro Mini / 1 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch frissítések” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.