Akció!

Launch Thinkcar-ThinkDiag ( Bluetooth-on Andriod és IOS diagnosztikai eszköz 15 reset service funkcióval)

229 000 Ft 199 000 Ft ( 27% Áfa-val)

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

A THINKDIAG olyan diagnosztikai eszköz, mint az easydiag. Támogatja  a teljes rendszer diagnosztikát  , és  15-féle visszaállítási funkcióval rendelkezik. Beleértve a különféle autós szoftvereket. Törölheti az autók hibakódjait, és alaphelyzetbe állíthatja a modulokat.

A ThinkDiag tökéletesen használható az alkalmazásával. Könnyű és kényelmes, bárhol és bármikor. Az átfogó funkciók közé tartozik a diagnosztikai modul, a ThinkStore modul,  ThinkMoments modul,  Me modul stb.

THINKDIAG  egy teljes rendszerdiagnosztikai eszköz:

Diagnosztizálhatja az fő járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét, amely lefedi az ázsiai, európai, amerikai és kínai modelleket  .

Tartalmazza:  ABS rendszer,  Motorrendszer,  SAS rendszer,  TPMS rendszer, IMMO rendszer, Akkumulátor rendszer, Olajszolgáltató rendszer, SRS rendszer, stb.

A diagnosztikai funkciók a következőket tartalmazzák: Hibakód olvasása, Hibakód törlése, adatfolyam olvasása,  aktiválási teszt, ECU kódolás és 16 speciális funkció.

15 fajta speciális funkció:

Az OBD2 szkennert kifejezetten arra tervezték, hogy gyors hozzáférést biztosítson a járműrendszerekhez a különféle ütemezett karbantartási és karbantartási munkákhoz.Néhány általánosan használt speciális alaphelyzetbe állítási szolgáltatás:

1.Olaj visszaállítási szolgáltatás

2.Kormányszög-kalibrálás

3.Elektronikus kézifék visszaállítása

4.Akkumulátor regiszter és az akkumulátor karbantartása

5.ABS vérzés

6.Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása és tanulása

7.Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása

8.A gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása

  1. Lopás elleni rendszer
  2. Injektor tanítás

11.A légrugózás alaphelyzetbe állítása

  1. Sebességváltó visszaállítása

13.Tükör RESET

14.AFS Reset

15.EGR Reset

Olaj alaphelyzetbe  állítása – Végezzen alaphelyzetbe állítást a motorolaj rendszer számára.

 

EPB alaphelyzetbe  állítása – Az elektronikus fékrendszert biztonságosan és hatékonyan karbantarthatja a fékvezérlő rendszer kikapcsolásával és aktiválásával, a fékek beállításával a tárcsa vagy a betét cseréje után stb.

 

BMS Reset –  ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a közeli áramot, regisztrálja az akkumulátor cseréjét, és aktiválja a jármű állapotát.

 

SAS Reset –  végezzen kalibrálást a Kormányszög-érzékelő számára, amely folyamatosan tárolja a kormánykerék aktuális helyzetét egyenes helyzetben az EEPROM érzékelőben.

 

TPMS visszaállítás –  keresse meg a gumiabroncs-érzékelők azonosítóit a jármű ECU-jéből, valamint végezzen TPMS cserét és érzékelő tesztet.

 

IMMO szolgáltatás  – Kapcsolja ki az elveszett járműkulcsokat és programozzon új kulcsot.

 

DPF regeneráció  – A DPF regeneráció, a DPF alkatrészcsere és a DPF betanítás kezelése a motorvezérlő egység cseréje után.

Az eszköz kompakt mérete az egyszerű csatlakoztatáshoz: 

 

A ThinkDiag App elérhető a Google Playen és az AppStore-ban. Keresse : ‘Thinkdiag “az alkalmazás letöltéséhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch Thinkcar-ThinkDiag ( Bluetooth-on Andriod és IOS diagnosztikai eszköz 15 reset service funkcióval)” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, designe változtatások.

Érdekelhetnek még…