Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Autel MaxiCom MK808S-TS / Teljes rendszer diagnosztika + FULL TPMS támogatás

Nettó:
259 764 Ft
Bruttó ár:
329 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

Speciális jellemzők:

Rendszerdiagnosztika és széles körű gépjármű-lefedettség, teljes körű szolgáltatások a nagy hatékonyságú javításokhoz, nagysebességű lefutás kiváló hardver segítségével, távtechnikai támogatás, amely megoldásokat nyújt Önnek, mind árban, minőségben és funkciókban, Autel eredeti termék, új verzió, Cortex-A9 processzor 32 GB memóriával, teljes rendszerdiagnosztika és teljes TPMS funkció.

 

Támogatott autógyártmányok:

Abarth, Acura, Alfa, Audi, Bentley, Benz, BMW, Bugatti, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Ford, GM, GTR, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lambor Ghini, Lancia, LandRover, Lexus, LT3, Maruti Suzuki, Maserati, Maybach, Mazda, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Scion, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volkswagen CV, Volvo

 

Feszültség:  3,7 volt

 

Visszaállítás az alábbiak szerint:

 • Olaj Reset: Alaphelyzetbe állítja a motorolaj élettartam időt, amely kiszámítja az optimális olajcsere intervallumot a jármű vezetési körülményeitől és éghajlatától függően, és kikapcsolja a figyelmeztető lámpát.
 • EPB Reset: Az elektronikus fékrendszert biztonságosan és hatékonyan karbantartja a fékvezérlő rendszer deaktiválásával és aktiválásával, a fékfolyadék vezérlésével, a fékbetétek kinyitásával és zárásával, valamint a fék beállításával a tárcsa vagy a betét cseréje után stb.
 • SAS Reset: Kalibrálást végez a kormányszög-érzékelőhöz (SAS), amely véglegesen tárolja a kormánykerék jelenlegi helyzetét, egyenesen a kormányzási szög-érzékelőben EEPRO
 • Modulkalibrálás: A kalibrálás sikeres befejezése után a kormányszög érzékelő hibamemóriája automatikusan törlődik.
 • TPMS Reset: Megkeresi a gumiabroncs-érzékelő azonosítóit a jármű ECU-jából, valamint elvégzi a TPMS programozását és a nullázási eljárásokat a gumiabroncs-érzékelők cseréje után.
 • DPF-regenerálás: A regenerálási eljárást hajtja végre, amely a DPF-tisztítási művelet tartalmazza, hogy megszüntesse az elzáródást a DPF-szűrőbe befogott részecskék folyamatos égése révén.
 • BMS Reset: Újrapárosítja a vezérlőmodult és a motorérzékelőt, hogy az akkumulátor pontosabban észlelhesse, törölje az eredeti alacsony akkumulátorszintű információkat, és megakadályozza, hogy a kapcsolódó vezérlőmodul hamis információkat észleljen.
 • Lopásgátlás: Az elveszett autó kulcsának letiltásával ezzel a diagnosztikai eszközzel hatékonyan megvédheti autóját az ellopástól.
 • ABS olvasás: Felhasználóbarát autós szkennerként az Autel Maxicom MK808 gyorsan és pontosan elolvassa és elhárítja a blokkolásgátló fékrendszer problémáit.

 

 

Teljes rendszerek diagnózisa (kódok olvasása, hibakódok törlése, élő adatok megtekintése):

 • A fékrendszer diagnosztizálása az autós szkennerrel (Autel Maxicom MK808), ha úgy érzi, hogy a fékpedál puha, szokatlan szagot vagy zajt észlelt stb.
 • Az emissziós rendszer diagnosztizálása obd2 szkennerrel (Autel Maxicom MK808), ha a rendszert a jármű kora vagy a rossz minőségű üzemanyag befolyásolja. A jó kibocsátási rendszer nagymértékben csökkenti a káros gázokat.
 • Az üzemanyag-rendszer diagnosztizálása Autel Maxicom MK808 kódolvasóval, ha a jármű nem indul el, vagy a „Check Engine” jelzőfény világít. Az autó üzemanyag-rendszerének rendszeres ellenőrzése biztosítja az autó legjobb teljesítményét, és a lehető legalacsonyabb károsanyag-kibocsátást.
 • A sebességváltó diagnosztizálása az autó diagnosztikai szkennerrel – Autel Maxicom MK808, ha autója csúszik vagy nehezen állítható meg. A rendszer fontos szerepet játszik az autó általános teljesítményében.
 • Az ablaktörlő rendszer diagnosztizálása az Autel Maxicom MK808 automatikus diagnosztikai eszközzel, ha kihagy vagy csíkozást észlel. Ha az autót nem ellenőrzik rendszeresen, előfordulhat a baleset, mert nem lát tisztán.
 • A világításrendszer átfogó diagnosztikai szkennerrel történő diagnosztizálásához – Autel Maxicom MK808, ha a jel gyorsan villog vagy tompító fényeket észlel.

 

 

Komplett OBD2 funkciók:

 • Kódok olvasása: A diagnosztikai hibakód (DTC) részletes leírásának megjelenítése.
 • Kódok törlése és visszaállítása: Kikapcsolja a Chech Engine jelzőfényt (MIL), törli a kódokat és resetálja a monitorokat.
 • Adatfolyam: Beolvassa és megjeleníti az élő ECU / PCM adatfolyamot, grafikusan ábrázolja a funkciókat és tárolja a rögzített keretadatokat.
 • I / M készenléti állapot: Megmutatja, hogy a jármű különböző emisszióval kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készen állnak-e az ellenőrzésre és a karbantartási tesztekre.
 • Élőadat olvasása: A járműből származó folyamatos adatfolyam adatainak megjelenítése grafikus (hullámforma) kijelzőn.
 • Keretadatok megtekintése: Ellenőrzi a jármű bizonyos feltételeit, amelyeket a fedélzeti számítógép rögzít a kibocsátással kapcsolatos hiba fellépésekor.
 • O2 érzékelő teszt: Lehetővé teszi a legutóbb elvégzett tesztek O2 érzékelő monitorának vizsgálati eredményeinek visszakeresését és megtekintését a jármű fedélzeti számítógépéről.
 • Fedélzeti monitorteszt: lekéri és megjeleníti a kibocsátással kapcsolatos erőátviteli alkatrészek és rendszerek vizsgálati eredményeit.
 • Beolvassa a jármű adatait: megjeleníti az olyan információkat, mint a VIN (jármű azonosító száma), a CID (kalibrációs azonosító) és a CVN (a kalibrálás ellenőrzési száma) stb.
 • Komponens teszt: Lehetővé teszi a jármű EVAP rendszerének szivárgásvizsgálatának megkezdését.

 

Speciális hardver:

 • Android-alapú táblagép-diagnosztikai eszköz nagymértékben javítja a munka hatékonyságát a teljesítmény és az energiára optimalizált többmagos processzor segítségével.
 • A 7 hüvelykes érinthető LCD-képernyő nagyszerű munkát végez a jobb felhasználási élmény mellett; intuitív navigációval.
 • A 32 GB-os memória nemcsak kiterjesztett tárhely, hanem a lassú működés lehetséges állapotának csökkentésére szolgál.
 • A beépített akkumulátor akár 4,5 órás akkumulátor-élettartammal is rendelkezik, ami gondtalan üzemeltetési élményt nyújt Önnek.

 

További jellemzők:

 • SHOP MANAGER – Az alkalmazás 3 rendelkezésre álló funkciójával jól kezelheti adatait: Járműtörténet, Műhelyinformációk és Ügyfélkezelő.
 • ADATKEZELŐ – A legjobb megoldás az adatkezeléssel kapcsolatos műveletekhez: tárolhatja, kinyomtathatja és áttekintheti a mentett fájlokat, kép, illetve PDF fájlokban. Adatok áttekintése, Alkalmazások eltávolítása vagy Adatnaplózás.
 • TÁVIRÁNYÍTÓ – a Team Viewer szoftveren keresztül közvetlen ad-hoc távoli támogatást kaphat az Auteltől.

 

Angol leírás

The difference of MX808S-TS and MX808 TS

MX808S-TS is MX808 TS MK808 TS’s updated version.
MX808S-TS have more advanced hardware.You can check the following difference:

■ MX808S-TS Hardware
CPU: Rockchip RK3566
RAM:4G
ROM:64G
Battery Capacity:5000mAh
Android Version:Android 11
Screen Size:7inch
Wifi:2.4 & 5 GHz
VCI:Main cable

■ MX808TS MK808TS Hardware
CPU: Rockchip RK3188
RAM:1G
ROM:64G
Battery Capacity:5000mAh
Android Version:Android 4.4.4
Screen Size:7inch
Wifi:2.4 GHz
VCI:Main cable

MX808S TS Support 10 Languages

English, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Polish, Swedish, French, Italian, Russian
Note: Please leave the S/N of machine to authorize the language you want after you receive it.(The S/N can be found behind the device or on the About page of tool- “Maxisys-> Settings -> About Us”)

Autel MaxiCheck MX808S-TS

Upgraded from MK808/ MX808/ MK808BT, Same as MK808STS, Autel MaxiCheck MX808STS is the most cost-effective diagnostic & TPMS tool for affordable price. Equipped with multi-functions of Advanced TPMS Function, Bi-Directional Control (Active Test), 38+ Services, Wireless Full Systems Diagnostic etc. It also added new extensive features in 2023: FCA Auto Auth for 2018+ FCA cars ( Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, and Fiat.); Autel Cloud Reports; Inspection Camera(Compatible with Autel MV108/MV105 ); Battery Test (BT506).

MX808S-TS Highlights

– Advanced Hardware for Boosted Performance: Android 11; Rockchip RK3566 CPU for fast operation and multitasking; 64GB Memory for easier data saving and running;7-Inch 1024*600 LCD capacitive touchscreen for a clearer image and richer information; 3.7 V 5000 mAh lithium-polymer battery to last 7 hours long use of continuous use with a single charge etc.
– Full TPMS Solutions: Upgrade from TS608/ TS508/ TS601, Autel MaxiCheck MX808TS TPMS scan tool has added pro TPMS module to resolve all TPMS related issues quickly. The services includes TPMS diagnostics, activate all know sensors, view sensor data like sensor ID, tire pressure, tire temperature, sensor location, 99% TPMS sensor relearn in 3 ways, MX-sensor programming in 4 ways. TPMS retrofit guide is also a special functions included.
– Bi-Directional Control (Active Tests): Full control over various car components, parts to perform active tests like EVAP test, fuel injector balance, injector tests, cycling ABS motor pump, A/C Clutch Switch On/Off, cooling fan test and etc.
– 38+ Service Functions: Autel MX808S-TS Bi-directional scan tool comes with 38+ service functions including popular Auto Bleed, Oil Reset, DPF, Injector Coding, EPB, etc.
– In-Depth All Systems Diagnostics: Autel MX808S-TS scanner can scan all available systems to read and clear codes, show Live Data, check ECU information, Live Data in Text, Waveform Graph, and Digital Gauge.
– FCA SGW Vehicle Access: Autel MX808S-TS scanner gets access to FCA vehicles. You can easily act active/ system diagnostics/ injector coding for Fiat/ Chrysler/ Dodge/ etc. (2018-2022).
– Work With Autel MV108/ MV105: Autel MX808S-TS can work with the Autel MV108 to inspect tight areas that are difficult to reach, making the job easier.
– Work With Autel BT506: Autel automotive battery test tool BT506 can test all 6V and 12V 100-2000CCA batteries including the most regular Flooded, AGM, AGM Spiral, EFB and GEL batteries, and compatible with CCA, CA, SAE, EN, IEC, DIN, JIS and MCA standards.
– 10000+ Car Models Coverage: 150+ American, European, and Asian Makes and Models. Continuous updates will cover newer vehicles.
– Smart Auto VIN: MX808S-TS will identify the vehicle’s make/year and onboard ECU information automatically in 30 seconds.
– 1-Year Online Updates via Wi-Fi: MX808S-TS comes with one-year Updates. You can directly click the “update button on the tablet to update through WiFi, so you can say goodbye to the update method of downloading software on the computer
– Data Log and Remote Assist: Autel MX808S diagnostic scanner provides Data Logging and Remote features. When you have problems that cannot be solved, you can exchange data logging or obtain remote assistance with the team of Autel engineers. Please send us the Teamviewer ID and schedule remote assistance if needed.

Professional TPMS Service

If the TPMS (Tire Pressure Monitoring System) light is illuminating, your tires could be in a condition of underinflated, which could increase your car’s fuel usage and generate several unnecessary costs or the sensors on them are defective. Autel MX808STS can tackle the tasks for you within few steps:

– It possesses basic diagnosis and maintenance functions, which help you to prolong your tire lifespan.
– When there is an issue that happens, it reads the code and pinpoints the tire issue for you. After you change the tire sensors or the whole tire, the scanner helps you to turn off the lights on the dashboard.
– As a professional TPMS tool, it is featured advanced TPMS functions such as AUTEL MX-Sensors programming, sensors activation, and sensor re-learn procedure which effectively solves the tire-related issues.
– The Autel MX808STS scanner has another cool feature—retrofitting your car with an OEM tire pressure module. This smart scanner will guide you to complete the procedure.
– Please note that before you mounting AUTEL MX-Sensors, finish the programming first.

Bi-Directional Control (Active Tests)

In terms of the bidirectional control, Autel MX808S-TS is the king of Autel’s performance. Autel MX808S-TS bidirectional scanner can control the various systems and components of the vehicle such as Injector tests, turning on/off headlamps/ fuel pump, cycling the a/c, clutch on/ off, Oil Pressure Test, Vehicle level position calibration, Brake Vacuum Pump, Inlet, and Outlet Valve tests, door, sunroof, etc. NOTE: Pls send 17 digits’ VIN to check compatibility.

OE-Level All Systems Diagnostic

Autel MX808S-TS diagnostic tablet scanner can scan all available electronic systems like Engine, ABS, SRS, Trans, EPB, Chassis, Steering, TPMS, Fuel, Light System and A/C system, Body and etc to perform full diagnostics to read/clear codes, view live data stream of multiple sensors in text or graph and retrieve ECU info. With Auto VIN & Auto Scan features, MX808 can perform an efficient and accurate full diagnosis. NOTE: Auto VIN feature does NOT work on all cars.

30+ Services, Same as MK808S-TS

As one of the most versatile diagnostic scanners in the market, Autel Scanner MX808STS is an ideal choice for workshop owners and mechanics. MX808STS includs Oil Reset, EPB Reset, SAS Reset, DPF Regeneration, Battery Registration, Throttle Reset, ABS Bleed, IMMO Keys(add new keys, disable lost keys), Injector Coding, etc. Note: Service options do NOT work on all cars.

AUTO VIN & AUTO SCAN

MX808S-TS auto diagnostic scan tool comes with latest VIN-based Auto VIN and Auto Scan features, can work on specific vehicles to retrieve VIN information and perform comprehensive scan on all available systems for efficient and accurate everyday diagnosis and auto maintenance services.

Package Include:

1 x Autel MX808S-TS Tablet
1 x Main Cable
1 x Mini USB Cable
1 x USB External Power Adapter
1 x User Manual
1 x Quick Guide

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autel MaxiCom MK808S-TS / Teljes rendszer diagnosztika + FULL TPMS támogatás” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…