Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Eucleia Tabscan X7 OBD2 professzionális teljes rendszerdiagnosztikai kódolvasó

Nettó:
156 614 Ft
Bruttó ár:
198 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Leírás

Az EUCLEIA TABSCAN X7 az Ocleya Technology által gondosan kidolgozott új koncepciójú gyorsjavító eszköz. A TABSCAN X7 több mint 130, Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban gyártott modellt támogat. Támogatja a diagnosztikát, a karbantartást, a lopásgátló illesztést és az összes elektronikus vezérlőrendszer speciális funkcióit, mint például az ABS kipufogó, az akkumulátorok illesztése, a CVT visszaállítása, a sebességfokozat-tanulás, az elektronikus fék-visszaállítás, a gumiabroncs-nyomás visszaállítása, a karbantartási fény visszaállítása, a fojtószelep-illesztés , elektronikus kormány-visszaállítás stb.

 

 

EUCLEIA X7 teljes rendszerdiagnosztikai eszköz:

A fékrendszer diagnosztizálása: ha úgy érzi, hogy a fékpedál puha és szokatlan szagot vagy zajt észlel, stb. A megfelelően működő fékrendszer kritikus fontosságú a jármű biztonságos irányításának és működésének biztosításához;

Az emissziós rendszer diagnosztizálása: ha a rendszert a jármű kora vagy rossz minőségű üzemanyag befolyásolja. A jó emissziós rendszer nagymértékben csökkenti a káros gázokat és megvédi a bírságtól;

Az üzemanyag-rendszer diagnosztizálása: ha a jármű nem indul el, vagy az „Check Engine Light” lámpa világít. Az autó üzemanyag-rendszerének rendszeres ellenőrzése biztosítja a legkisebb károsanyag-kibocsátású autójának legjobb teljesítményét;

A sebességváltó diagnosztizálása: ha autója csúszik. A rendszer fontos szerepet játszik az autó általános teljesítményében;

Az ablaktörlő rendszer diagnosztizálása: ha zajt vagy csíkozást észlel. Ha az autót nem ellenőrzik rendszeresen, előfordulhat a baleset, mert nem lát tisztán;

A fényrendszer diagnosztizálása: ha gyorsan villogó vagy tompító fényeket lát.

 

 

Az EUCLEIA Tabscan X7 diagnosztikai eszköz 5 típusú visszaállítási szolgáltatást támogat:

 

 1. A SAS kormányszög-érzékelő visszaállítás: A SAS kalibrációs menü lehetővé teszi a kormányszög-érzékelő kalibrálását, amely az érzékelő sikeres kalibrálásakor a szenzor sikeres kalibrálásakor a kormánykerék aktuális helyzetét egyenesen tárolja az EEPROM szenzorban, hibamemóriája automatikusan kitisztul.
 2. EPB elektronikus rögzítőfék-visszaállítás: fontos az elektronikus fékrendszer karbantartásában, mivel a fékbetét vagy a motor cseréje elengedhetetlen a biztonság és hatékonyság érdekében.
 3. Olaj szervíz lámpa visszaállítása: lehetővé teszi a karbantartási kilométerek és adatintervallumok alaphelyzetbe állítását a Motor Oil Life rendszer új számításához az olajcsere után.
 4. TBA / TPS fojtószelepház karosszéria visszaállítása: a jármű fojtószelep helyzetérzékelője a pillangóorsóra csatlakoztatva, és elsősorban a belső égésű motor fojtószelep helyzetének figyelemmel kísérésére szolgál. Elhelyezkedése miatt a fojtószelep helyzetérzékelő képes hatékonyan megfigyelni, hogy a fojtószelep pillangószelepe hol helyezkedik el.
 5. BRT akkumulátor-kezelő szolgáltatás: A BRT menü lehetővé teszi az új akkumulátor validálását, a hiba törlését a műszerfalon és a jármű aktuális akkumulátor-részleteinek elosztását.

 

 

Teljes OBD2 funkció

 1. Kódok olvasása: Megmutatja a diagnosztikai hibakód (DTC) részletes leírását.
 2. Kódok törlése és visszaállítása: Kikapcsolja a Check Engine Light jelzőfényt (MIL), törli a kódokat és visszaállítja a monitorokat.
 3. Adatfolyam: olvassa és megjeleníti az élő ECU / PCM adatfolyamot, grafikusan ábrázolja a funkciókat és tárolja a rögzített keretadatokat.
 4. I / M készenléti állapot: Megmutatja, hogy a jármű különböző emisszióval kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készek-e az ellenőrzésre és a karbantartási tesztekre.
 5. Élő adatok olvasása: A járműből származó folyamatos adatfolyam adatainak megjelenítése grafikus (hullámforma) kijelzőn.
 6. Freeze Frame adatainak megtekintése: Ellenőrizze a jármű bizonyos feltételeit, amelyeket a fedélzeti számítógép rögzít a kibocsátással kapcsolatos hiba fellépésekor.
 7. O2 érzékelő teszt: Lehetővé teszi a legutóbb elvégzett tesztek O2 érzékelő monitorának vizsgálati eredményeinek visszakeresését és megtekintését a jármű fedélzeti számítógépéről.
 8. Fedélzeti monitor teszt: Lekéri és megjeleníti az emisszióval kapcsolatos erőátviteli alkatrészek és rendszerek vizsgálati eredményeit.
 9. Olvassa a jármű adatait: Megjeleníti az olyan információkat, mint a VIN (jármű azonosító száma), a CID (kalibrációs azonosító) és a CVN (a kalibrálás ellenőrzési száma) stb.
 10. Alkatrész teszt: Bizonyos járműalkatrészeket a szkennerről küldött parancsokkal lehet működtetni.

 

 

Kódolás és új energia diagnosztika

A VW csoport járműveire szakosodott;

Számos új energiájú járművet képes felismerni.

 

 

EUCLEIA X7 ODB2 automatikus diagnosztikai szkenner eszköz támogatott autómodellek:

 1. Ázsiai autók

Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Hyundai CV, Maruti, TATA, Isuzu, Infiniti, Kia, Lexus, Mahidra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Nissan GTR, Perodua, Proton, Scion Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota.

 

 1. Európai autók

Audi, Abarth, Alfa-Romeo, BMW, Benz, Citroen, Dacia, Fiat, Jaguar, Lancia, Land Rover, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault , Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW, VW CV.

 

 1. Amerikai autó

Chrysler, amerikai Ford, GM, Jeep, Chevrolet, Cadillac, Lincoln, Dodge, Buick.

 

 

OBD2 EUCLEIA X7 regisztráció és frissítés:

Hogyan kell regisztrálni egy fiókot?

 1. Válassza az APP “TabScan” – “Frissítés” lehetőséget, regisztráljon a menüben.
 2. Adja meg a személyes adatait a teljes regisztrációhoz, majd használhatja az azonosítót és a jelszót a bejelentkezéshez.

 

Hogyan lehet frissíteni a rendszert?

 1. A frissítés előtt ellenőrizze, hogy van-e elérhető WI-FI kapcsolat.
 2. Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor százalékos aránya meghaladja az 50% -ot.
 3. Válassza az APP “TabScan” – “Frissítés” lehetőséget (először regisztráljon és lépjen be)
 4. Kattintson a Frissítés vagy az Összes frissítése elemre, és várja a telepítést (ha a rendszer a legújabb, kérjük hagyja ki ezt)

 

Csomaglista

1 x tablet

1 x OBD adapter

1 x USB külső tápegység

1 x felhasználói kézikönyv

1 x Gyors útmutató

1 x hordtáska

Angol leírás

Description

EUCLEIA TABSCAN X7 is a quick-repair instrument with a new concept carefully developed by Ocleya Technology. TABSCAN X7 is equipped with more than 130 models made in Asia, Europe and United States. It supports diagnosis, maintenance, brush hiding, anti-theft matching and special functions of all electronic control systems, such as ABS exhaust, battery matching, CVT reset, gear learning, electronic brake reset , tire pressure reset, maintenance light reset, throttle matching, electronic steering reset, etc.

 

 

EUCLEIA X7 Full System Diagnostic Tool:

To diagnose Brake System: if you feel the brake pedal is mushy and notice unusual odor or noise, etc. A properly operating brake system is critical to ensure safe vehicle control and operation;

To diagnose Emission System: if the system is affected by vehicle age or poor quality fuel. A good emission system reduces harmful gases to a large degree and protects you from being fined;

To diagnose Fuel system: if vehicle will not start or “Check Engine” light is illuminated. Check car’s fuel system regularly ensures the best performance of your car with the lowest emissions;

To diagnose Transmission: if your car is slipping or difficult to shift. The system plays an important part in the overall performance of your car;

To diagnose Wiper System: if you observe chattering or streaking wiper. If the car is not regularly checked, the accident might happen because you can’t see clearly;

To diagnose Light System: if you see rapid signal blinking or dimming lights.

 

 

Diagnostic Tool EUCLEIA Tabscan X7 Support 5 Kinds of Reset Service:

 

 1. SAS Steering Angel Sensor Reset: SAS calibration menu let you perform calibration of ther steering angle sensor, which permanently stores the current steering wheel position as straight-ahead in the sensor EEPROM, on successfully calibration of the sensor, its fault memory is automatically cleared
 2. EPB Electronic Park Brake Reset: it is important in the maintenance of electronic braking systemrsquos safety and efficiency when replace brake pad or motor
 3. Oil Service Light Reset: allows you to perform reset maintenance mileage and data intervals for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil
 4. TBA/TPS Throttle Body Alignment Reset: vehicle’s throttle position system sensor connected to the butterfly spindle and is primarily used to monitor the throttle position within an inner combustion engine. Due to its location, the throttle position sensor is able to effectively observe where the throttle butterfly valve is positioned.
 5. BRT Battery Management Service: BRT menu lets you to new battery validated, how to clear fault from the dashboard and dispaly current batery detail of the vehicle.

 

 

Full OBD2 Functions

 1. Reading Codes: Show the detailed description of the Diagnostic Trouble Code (DTCs).
 2. Erasing Codes & Reset: Turns off Check Engine Light (MIL), clears codes and resets monitors.
 3. Data Stream: Reads and displays live ECU/PCM data stream, plotting functions graphically and stores freeze frame data.
 4. I/M Readiness Status: Shows whether the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for inspection and maintenance testing.
 5. Read Live Data Stream: Show the information of continuous data stream from a vehicle in live graphic (waveform) display.
 6. View Freeze Frame Data: Check the certain vehicle conditions which are recorded by the on-board computer at the time the emission-related fault occurs.
 7. O2 Sensor Test: Allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.
 8. On-Board Monitor Test: Retrieves and displays test results for emission-related powertrain components and systems.
 9. Read Vehicle Information: Display the information such as VIN (Vehicle Identification Number), CID (Calibration ID) and CVN (Calibration verification number), etc.
 10. Component Test: Certain vehicle components can be actuated by commands sent from the scanner to test their operability.

 

 

Coding & New Energy Diagnosis

Specialized for VW group vehicle;

It can detect a variety of new energy vehicle.

 

 

EUCLEIA X7 ODB2 Auto Diagnostic Scanner Tool Support Car Models

 1. Asian Car

for Acura, for Daewoo, for Daihatsu, for Honda, for Hyundai, for Hyundai CV, for Maruti, for TATA, for Isuzu, for Infiniti, for Kia, for Lexus, for Mahidra, for Mazda, for Mitsubishi, for Nissan, for Nissan GTR, for Perodua, for Proton, for Scion for Ssangyong, for Subaru, for Suzuki, for Toyota.

 

 1. European Car

for Audi, for Abarth, for Alfa-Romeo, for BMW, for Benz, for Citroen, for Dacia, for Fiat, for Jaguar, for Lancia, for Land Rover, for Mini, for Opel, for Peugeot, for Porsche, for Renault, for Seat, for Skoda, for Smart, for Sprinter, for Vauxhall, for Volvo, for VW, for VW CV.

 

 1. American Car

for Chrysler, for US Ford, for GM, for Jeep, for Chevrolet, for Cadillac, for Lincoln, for Dodge, for Buick

 

 

OBD2 Auto Scanner EUCLEIA x7 Register and Update:

How to register an account?

 1. Select APP “TabScan”-“Update”, get register Menu.
 2. Input all the personal information and complete register, then could use the ID and Password to log in

 

How to update system?

 1. Make sure WI-FI is available before updating
 2. Make sure the battery percentage is more than 50%
 3. Select APP “TabScan”-“Update” (Please register and account first)
 4. Click Update or Update All, and waiting for installation(if system is latest, Please skip this)

 

Package

1 x Tablet,

1 x OBD Adapter,

1 x USB External Power Adapter,

1 x User Manual,

1 x Quick Reference Guide,

1 x Carry case

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucleia Tabscan X7 OBD2 professzionális teljes rendszerdiagnosztikai kódolvasó” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.