Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

ANCEL BD500 – VAG / Volkswagen/Audi/Skoda/SEAT

Nettó:
30 630 Ft
Bruttó ár:
38 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

PROFESSZIONÁLIS GYÁRTÓI SZINTŰ DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZ VAG családhoz: ANCEL BD500 bluetooth OBD2 szkenner kifejezetten a Volkswagen/Audi/Skoda/SEAT sorozathoz készült. Az Ancel BD500 megfelel az összes jelenlegi OBDI OBDII EOBD protokollnak, és nem csak a fő rendszerek (motor, légzsák, sebességváltó, ABS, SAS, SRS, EPB, DPF, TPMS stb.) hibakódjait tudja kiolvasni és törölni, hanem támogatja a karosszéria, alváz, hajtáslánc és az összes vezérlőmodul működését is. Segítségével a VAG felhasználók pénzt és időt takaríthatnak meg a karbantartás vagy javítás során.

EGYSZERŰ VAG KARBANTARTÁS: Az ANCEL BD500 VW diagnosztikai eszköz a piacon lévő egyik legköltséghatékonyabb VW OBDII szkenner eszközként a VAG járművek számára a 3 legnépszerűbb karbantartási szolgáltatást kínálja, beleértve a Szerviz visszaállítást, EPB beállítás/fékbetétek cseréjét és az elektronikus gázpedál feltanítást. Az Ancel D500 végigvezett az egyszerű karbantartási javításokon, még ha kezdő is vagy, az alapvető javításokat te is elvégezheted.

KERÜLD EL A LEHÚZÁST: Sétálj be a szervizbe magabiztosan, úgy hogy tudd pontosan mi is a kocsid problémája. Az Ancel BD500 autós szkenner és a saját fejlesztésű ANCEL alkalmazás hasznos útmutatót és videós oktatóanyagokat kínál, így akár az egyszerűbb feladatokat otthonról is elvégezheted, mellyel pénzt takarítasz meg.

TELJES OBD-SZINTŰ DIAGNOSZTIKA MINDEN AUTÓMÁRKÁHOZ: Lehetővé teszi a motorproblémák egyszerű diagnosztizálását és a figyelmeztető, check engine lámpa kikapcsolását. Nemcsak a kódok és a lehetséges okok pontos meghatározására képes, hanem az összes OBD tesztmódot is elvégzi, mint például a DTC (hibák) keresése, O2 szenzor teszt, emissziós és szmog teszt, élő adatfolyam, freeze frame adatok, EVAP rendszer teszt és diagnosztikai jelentések készítése. Az Ancel BD500 segítségével megalapozottabb döntéseket hozhat a szervízben.

TESZTELD AZ AUTÓD EGÉSZSÉGÉT: Az ANCEL BD500 képes kiolvasni a hibakódokat az összes fontos beépített elektronikus vezérlőegységből.  A diagnosztika elvégzése után a hibákról részletes listát kapsz, de nem minden hibakód jelent aktuális hibát (vannak múltbeli hibák is, melyek tájékoztató jellegűek). Töröld a hibákat, és végezd el újra a diagnosztikát. A megmaradt hibakódok az aktuális, jelenleg is aktív kódok, melyeket komolyan kell venni.

TÖBB EXKLUZÍV JELLEMZŐ MINDEN AUTÓMÁRKÁHOZ: Az univerzális Bluetooth OBD2 szkennerek összes funkciója mellett először adtunk hozzá teljesítményteszteket (jármű gyorsulás, fékezés, távolság, PID diagram fordulatszámmal, VSS, ECT, MAF, stb.) és útelemzést, amely rögzíteni tudja az út állapotát (sebességváltozás, fordulatszám, távolság, stb.). Nem csak a 12V-os jármű akkumulátorát érzékeli, hanem grafikonok formájában megjeleníti a feszültség változását egy bizonyos időn belül a készüléken.

NAGY KOMPATIBILITÁS: Minden 1996-os és újabb benzinüzemű járművel működik. Támogat 8 különböző nyelvet, több mint 60 amerikai, ázsiai és európai járműmárkát és több mint 10 000 különböző járműtípust. Kompatibilis iPhone, iPad és Android készülékekkel, A legújabb Bluetooth 5.0 verzió lehetővé teszi, hogy az autó zökkenőmentesen kapcsolódjon az okostelefonjához, megkönnyítve az adatok kiolvasását az ECU-ból és jelentősen javítva a felhasználói élményt.

ÉLETHOSSZIG TARTÓ INGYENES FRISSÍTÉS ÉS 2 ÉV GARANCIA: Az Ancel BD500 támogatja az élethosszig tartó ingyenes szoftverfrissítést, az új paraméterek, funkciók és a legújabb járműadatok folyamatosan frissülnek az  interneten keresztül. 2 év garanciát biztosítunk, 15 napos indoklás nélküli visszaküldéssel visszatérítésre.

Használat

1. Töltsd le az ANCEL OBD2 alkalmazást a Google Play vagy az Apple Store áruházból percek alatt a telefonodra, és regisztrálj egy fiókot.

2. Csatlakoztasd az Ancel BD300 szkennert a jármű OBD2 portjához, amely általában a műszerfal alatt, a vezető oldalán található.

3. Indítsd be az autódat.

4. Keresd meg a telepített program segítségével a hibakódokat.

Kompatibilitás

Az Ancel BD500 kompatibilis a következő VAG járművekkel:
VW (CC, EOS, Golf, GTI, Jetta, Passat, Phaeton, Polo, Rabbit, Sharan, Tiguan, Touran, Touareg)
Audi (A3, A4, A6, A7, A8, A5, Q3, Q5, Q7, R8, RS3, TT, RS, RS, RS5, S4, S6)
Skoda (Octavia, Rapid, Yeti, Kodiaq, Fabio, Superb)
SEAT (Leon, Ateca, Ibiza, Altea, Cushion, Cord, Alhambra) Diagnosztika.

Kompatibilis az 1996-ban vagy később gyártott benzines,  12V-os személygépkocsikkal, valamint a dieseles 2004-től gyártott 12V-os személygépkocsikkal és könnyű tehergépkocsikkal (nem elektromos), amelyek OBD II-kompatibilisek (J1850 VPM, J1850PWM, ISO9141, KWP 2000 és CAN).

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ANCEL BD500 – VAG / Volkswagen/Audi/Skoda/SEAT” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.