Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

THINKCAR Thinkscan Plus S7 OBD2 univerzális professzionális szkenner

Nettó:
139 291 Ft
Bruttó ár:
176 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A Thinkscan Plus S7 7 rendszerdiagnosztikai funkciót támogat

Thinkcar Thinkscan Plus S7 OBD2 szkenner motor, sebességváltó, ABS, légzsák, légkondicionáló, BCM és IC, de beolvassa és törli a kódot, megjeleníti az adatfolyam-grafikát, tárolja és lejátssza a dinamikus adatfolyamot, ami segít a gyors elemzésben és diagnózisban .

 

1. ECM (motorrendszer) diagnosztika:

Gyorsan határozza meg a motorrendszer okát, és kapcsolja ki a figyelmeztető lámpát. Ezenkívül lekéri az aktuális, állandó és függőben lévő kódokat a jármű motorrendszerében, mi több, a kritikus OBD II szabvány kiterjesztett adatokat is megjeleníti, például üzemanyag-, károsanyag-kibocsátási adatokat és egyéb, a motorrendszerben lévő, gyártó által specifikus, valós idejű paramétereket.

 

2. ABS (blokkolásgátló fékrendszer) diagnosztika:

Olvassa el és törölje a hibakódot az ABS-ben, és kapcsolja ki a figyelmeztető lámpát. Az ABS kódokat kéri le, hogy egyenletesebbé és biztonságosabbá tegye a fékezést. Élő adatfolyamokat is végez az ABS-ben, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felügyelje és diagnosztizálja a kritikus ABS-rendszereket, így biztosítva, hogy a kritikus rendszerek javítása hatékony és teljes legyen.

 

3. SRS (légzsák) diagnosztika:

A biztonsági utasbiztonsági rendszer ütközésérzékelőkből, vezérlőmodulból és magukból a légzsákokból áll, és ez a diagnosztikai eszköz minden elektronikus paramétert észlel, és ellenőrizni tudja az állapotát.

 

4. BCM (Body Control Module) rendszerdiagnosztika:

A Body Control modul közvetlenül értesíti Önt a meghibásodott rendszerről, mivel képes diagnosztizálni és jelenteni a problémát. A karosszériavezérlő modul (BCM) központi szerepet játszik egy autóban, mivel fenntartja az irányítást annak különböző funkciói felett. A benne lévő problémák okozhatják és/vagy elfedhetik a problémákat az autó többi moduljában. A rendszer hibái olyan események láncolatát indíthatják el, amelyek nagymértékű károkat okozhatnak az autóban. Ezért kiemelten fontos a BCM gondozása és karbantartása. Ez a karosszériavezérlő modul / BCM szkenner diagnosztikai eszköz segítséget nyújt a probléma  felkutatásában és az ellenőrzi elsősorban az autó karosszériájában használt elektromos berendezéseket, például lámpákat, ablaktörlőket, ajtózárakat, elektromos ablakemelőket, napfénytetőket stb.

 

5. TCM (átviteli rendszer) diagnosztika:

Az AT (automatikus sebességváltó) rendszer az egyik hajtáslánc-vezérlő modul amivel néhány probléma felmerülhet, például a nem működő elektronikus tartozékok és a meghibásodott sebességváltó számítógép. Korlátozott időn belül nehéz megtalálni a pontos hibát. Szerencsére ez az autós hibakód-olvasó sebességváltó-szkenner segít Önnek abban, hogy gyorsan átvizsgálja járművét, és könnyen leolvassa a hibakódot és perceken belül lekapcsolja a figyelmeztető lámpát a javítás befejezése után.

 

6. AC (légkondicionáló rendszer) diagnosztika:

Autóklíma rendszer diagnosztika: Diagnosztizálja az utastér levegőjének hűtő-, fűtő-, szellőző- és légtisztító berendezéseit. Gondoskodjon arról, hogy a jármű környezete kényelmes legyen, csökkentse a vezető fáradékonyságát és javítsa a vezetési biztonságot.

 

7. IC (műszerrendszer) diagnosztika:

Az autó műszerfala egy olyan eszköz, amely tükrözi a jármű különböző rendszereinek működési feltételeit: üzemanyag-visszajelző, tisztítófolyadék-jelző, elektronikus fojtószelep-jelző, első és hátsó ködlámpa-visszajelző és figyelmeztető lámpa. A ThinkScan Plus S7 képes diagnosztizálni a műszer hibájának helyét és hibakódokat ad.

 

A 28 alaphelyzetbe állítás bemutatása

1. Olajlámpa visszaállítási szolgáltatás
Lehetővé teszi a visszaállítást a motorolaj élettartam rendszerének új kiszámításához az olajcsere után.
2.EPB elektronikus kézifék visszaállítása
Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának megőrzésében.
3.BAT akkumulátor szerviz
Lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárt áramköri áramot, regisztrálja az akkumulátorcserét és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.
4.DPF dízel részecskeszűrő visszaállítása
Kifejezetten a dízel részecskeszűrő rendszerhez használható DPF regenerálással, DPF alkatrészcsere betanítással és DPF betanítással a motorvezérlő egység cseréje után.
5.SAS kormány érzékelő visszaállítása
Segíti a hibás kormányszög-érzékelő emlékeinek törlését és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.
6.TPMS gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása
Az érzékelőazonosítók megjelenítése a jármű ECU-jából, a TPMS-érzékelő csereazonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.
7.IMMO kulcs programozás
Az egyedülálló autókulcs-programozás és PIN-kód olvasási funkció elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és egy új cserekulcstartó programozására szolgál.
8.ABS vezérlés
ABS fék légtelenítése, hogy szilárd fékbetétet kapjon a levegő elszívása után az ABS szivattyúrendszer javítása után.
9. Napfénytető visszaállítása
A napfénytetőt alaphelyzetbe kell állítani, ha a napfénytető vezérlőegységének kommunikációs problémája van vagy megváltozott.
10. Felfüggesztés visszaállítása
Próbálja meg újraindítani az elektronikus felfüggesztés levegős menetét.
11. Sebességváltó Reset
Eljárás a sebességváltó adaptív tanulásának visszaállítása. Miután végrehajtotta ezt az eljárást, a motorvezérlő egység (ECU) és a sebességváltó-vezérlő egység (TCU) együtt dolgoznak, hogy megtanulják a vezetést a vezetési minta figyelésével. Miután követte a TCU / ECU programozási módszerét, vezesse az autót.
12.AFS fényszóró visszaállítása
Az „AFS” az adaptív első világítási rendszert jelenti (éjszaka a Bi-Xenon fényszórókkal), amely mindkét oldalra elfordul, ennek a gombnak a megnyomása azt jelenti, hogy egyenesen előre mutatnak, és nem fordulnak el, amikor elfordítja a kormányt.

 

Beépített DTC keresőkönyvtár —- Nincs több online keresés

Egy tisztességes autódiagnosztikai eszköz pontosan kikeresi a hibakódokat, és azt is megmondja, mi a probléma, így nem kell listában vagy adatbázisban keresnie a kódot. Ez a ThinkScan Plus leolvasó eszköz pontosan így működik. Az S7 diagnosztikai kódolvasó minden járműhöz működik. A konkrét kódot manuálisan is megadhatja a részletes meghatározáshoz.

 

További funkciók:

1. Olvassa be a QR-kódot a megosztáshoz és nyomtatáshoz+AUTO-VIN:

A ThinkScan Plus S7 képes beolvasni a QR-kódot, és a diagnosztikai jelentés megszerzése után megosztani a kívánt helyen, majd kinyomtatni. Kiveheti az SD-kártyát és exportálhatja a diagnosztikai jelentést. Kényelmes és gyors, lépést tart az idők trendjével, bármikor automatikusan beírhatja járműveit. Az autók alvázszámának azonosítása segít Önnek kényelmesen és hatékonyan egy kattintással leolvasni és tárolni az autó alvázszámát, nem kell egyesével megadnia az alvázszámot, hogy időt takarítson meg.

2. ScreenShot + Screen Recorder + WIFI frissítés:

Ha a beállításokban engedélyezi a képernyő- és képernyőrögzítési funkciókat, elkezdhet képernyőképeket és képernyőfelvételeket készíteni, ezek végül a “Fotóalbum” és a “Képernyőrögzítő” mappába kerülnek a “Beállítások” alatt. Emellett frissítheti a szoftvert is.

3. Műszerfal kijelző + automatikus akkumulátorteszt:

Az autó begyújtása és az autó DLC-hez való csatlakoztatása után a ThinkScan Plus S7 fő interfészén egy kis műszerfali jelző jelenik meg, amely jelzi, hogy a csatlakozás sikeres volt; csatlakoztatás után az OBDII szkenner automatikusan diagnosztizálja az akkumulátor feszültségét.

4. Élő adatok a grafikonon:

Az autós kódolvasó 4 az 1-ben élő adatai grafikonon jeleníthetők meg, hogy az autó rendszerében lévő adatok vizualizáción alapuljanak, ami segít a kóros paraméter elemzésében, és megkönnyíti a problémát.

 

Diagnosztika kiterjed minden olyan járműre, amely 1996 után támogatja az OBDII protokollt.

Amerika
Buick, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Doge, AU Ford, Brazil Fiat, Brazil GM, Ford, GM, Jeep, Lincoln, SGM

Európa
Aston Martin, Audi, Alfa Romeo, Abarth, BMW, Bentley, Bugatti, Citroen, DR, Dacia, EU Ford, Ferrari, Fiat, GAZ, Iveco, IZH , Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lancia, Mercedes, Maserati, Maybach, Mini, Opel, PAZ, Peugeot, Porche, Renault, Rover , Rolls-Royce, SAAB, Seath, Skoda, Smart, Sprinter, UAZ, VAZ, Volvo, Volkswagen, Vauxhall, ZAZ

Ázsia
Acura, Daewoo, Daihatsu, AU Holden, Honda, Hyundai, Ikco, Isuzu, Infiniti, Kia, Luxgen, Lexus, Mahindra (India), Maruti (India), Tata (India), Mahindra, Maruti, Mazda, Mitsubishi, MVM, Nissan, Nissan gtr, Perodua (Malajzia), Proton (Malajzia), Perodua, Proton, Saipa, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Tlisuzu, United Pakistan

A JOBD protokollal kompatibilis japán autók nem támogatottak.

 

Műszaki adatok:

Elektronikus: Igen
Tárgy súlya: 0,8 kg
Elem magassága: 8 cm
Elem szélessége: 15 cm
Tétel hossza: 20 cm
Külső tesztelési tanúsítvány: ce
Feszültség: 9-18V
Különleges képességek: Wifi
Erő: 9-18V
Modell név: THINKSCAN PLUS S7
Szoftver verzió: 2023
Hardver verzió: Diagnosztikai eszköz
Tárgy típus: Motor elemző
Márkanév: THINKCAR
Eredet: Kína

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„THINKCAR Thinkscan Plus S7 OBD2 univerzális professzionális szkenner” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.