Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

THINKCAR ThinkScan Max 2

Nettó:
156 693 Ft
Bruttó ár:
199 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Szállítási ideje: 1-5 munkanap

Leírás

ThinkScan Max 2

1. CAN-FD protokollokkal kompatibilis
2. Támogatja az összes rendszert minden autóhoz, furgonhoz, 4 × 4-hez.
3. Olvassa és törli a hibakódokat (DTC).
4. Olvassa az adatokat és grafikus élő adatfolyamot jelenít meg.

 

Karbantartási szolgáltatás:

Olaj, SAS, EPB visszaállítás, TPMS visszaállítás, SAS visszaállítás,
ABS vezérlés, DPF regenerálás, akkumulátor visszaállítás, EGR, váltótanulás,
napfénytető inicializálása, sebességváltó illesztés, fényszóró illesztés,
felfüggesztési szint kalibrálás, lopásgátló illesztés, befecskendező szelep visszaállítása, NOX visszaállítás…

 

További jellemzők:

1. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy magas éves díjakat kell költenie szoftverfrissítésre
2. Hozzáadott CANFD Protokoll, ami támogatja a 2021 után gyártott GM járműveket.
3. 32 GB tárhely
4. Könnyen felakasztható, vízálló, olajleeresztő és ütésálló.
5. 15 nyelv támogatása
6. 28+Szerviz funkció
7. Támogatja az AutoAuth funkciót az FCA SGW-hez: Lehetővé teszi a védett FCA jármű SGW modul feloldását a 2019 után gyártott Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo és Fiat járműveken, és diagnosztikát végezhet, például kódok olvasása/törlése, adatfolyam stb. (* Csak az AutoAuth bejelentkezési portált biztosít és magának kell megvásárolnia a regisztrációs számot az AutoAuth webhelyen ).
8. [OE-szintű Teljes rendszerdiagnosztika]+[ ECU kódolás]+[ Műveletteszt ]+[Intelligens AutoVIN ]+[ Jelentésmegosztás] +[ 4 az 1-ben adatfolyam-grafikon]
9. Android 10.0 + 2G RAM + 32G tárhely + 5,99″ képernyőméret.

 

THINKCAR ThinkScan Max 2 támogatás 15+ nyelven:

Angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, japán, orosz, lengyel, magyar, arab, görög, szlovák, koreai, svéd, holland

 

ThinkCar ThinkScan Max 2 támogatja az autók teljes rendszerét:

Motorok/Automatikus sebességváltó/Légzsákok/
Indításgátló/kulcskód/ABS/Tempomat/
Műszerek/ Önszintező felfüggesztési rendszerek/
Ülések/Ajtók/Átjáró/Kormányszög/Légrugózás/Karosszéria rendszerek/Elektronikus szervokormány és motorrásegítés/Szervokormány/Guminyomás/Esőérzékelők/4WD-rendszer/
Stabilizátor/Intelligens parkolásasszisztens/Ajtómotorok/Audiorendszerek/Légkondicionáló/Tiptronic/Lopásgátló/Lágytető/Fényszóró-beállítás/Központi zár/Automatikus kuplung/DPF visszaállítás/Elektromos ablakok/Plip programozás/Hátsó ablakfűtés/Xenon fényszórók/Üzemanyag égető fűtés/Travaszdoboz/Ületmemória/Olajélettartam-visszaállítás/Tolóajtók/Elektronikus fojtószelep/Navigációs rendszer/Borulásérzékelő/Sebességtartó/Többfunkciós kormánykerék/Kiegészítő fűtés/Elektronikus rögzítőfék/Kuplungelektronika stb.

 

A THINKCAR ThinkScan Max 2  28 szervizfunkcióval rendelkezik:

Lehetővé teszi a jármű különböző rendszereinek visszaállítását. Több funkciót támogat, mint a többi hasonló árú szkenner

1. Olaj visszaállítása (53 márkát támogat)
Az autókarbantartást jelző lámpa felvillanása azt jelzi, hogy a jármű karbantartásra szorul. A karbantartás után állítsa vissza nullára a futásteljesítményt vagy a vezetési időt, így a karbantartási lámpa kialszik, és a rendszer új karbantartási ciklust indít.

2. Elektromos fojtószelep adaptáció (37 márkát támogat)
Elec. A fojtószelep-adaptáció célja, hogy az autó dekóderét használja a fojtószelep működtetőjének inicializálására, hogy az ECU tanulási értéke visszatérjen a kezdeti állapotba. Ezekkel a fojtószelep (vagy alapjárati motor) mozgása pontosabban vezérelhető, így beállítható a szívóerő. hangerő.

3. SAS – Kormányszög visszaállítása (44 márkát támogat)
A kormányzási szög visszaállításához először keresse meg a relatív nullapont helyzetét, hogy az autó egyenesen haladjon. Ezt a pozíciót referenciaként véve az ECU képes kiszámítani a pontos szöget a bal és a jobb kormányzáshoz. A kormányszög helyzetérzékelőjének cseréje után kormánymechanikai alkatrészek (például kormánymű, kormányoszlop, végösszekötő rúd, kormánycsukló), négykerék-beállítás elvégzése vagy az autó karosszériájának visszaállítása esetén alaphelyzetbe kell állítania a kormányszöget.

4. Akkumulátor-illesztés (33 márkát támogat)
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a jármű akkumulátorának felügyeleti egységén nullázási műveletet hajtson végre, melynek során az eredeti alacsony akkumulátorhiba információ törlődik, és megtörténik az akkumulátor illesztése.

5. ABS-légtelenítése (34 márkát támogat)
Ha az ABS levegőt tartalmaz, az ABS légtelenítő funkciót végre kell hajtani a fékrendszer légtelenítéséhez, hogy visszaállítsa az ABS fékérzékenységét. Ha az ABS-számítógépet, az ABS-szivattyút, a főfékhengert, a fékhengert, a fékvezetéket vagy a fékfolyadékot kicserélik, akkor az ABS légtelenítéséhez végre kell hajtani az ABS légtelenítő funkcióját.

6. Fék visszaállítása (41 márkát támogat)
Ha a fékbetét elhasználja a fékbetét érzékelő vonalát, a fékbetét érzékelő vonal jelet küld a fedélzeti számítógépnek a fékbetét cseréje érdekében. A fékbetét cseréje után alaphelyzetbe kell állítania a fékbetétet. Ellenkező esetben az autó riasztót küld .
FOXWELL NT809BT OBD2 Bluetooth autódiagnosztikai eszköz Összes rendszer kétirányú teszt 30+ Reset OBD OBD2 szkenner Automotivo PK MK808

7. DPF regenerálás (39 márkát támogat)
A DPF-regenerálást a részecske-részecskék (PM) eltávolítására használják a DPF-szűrőből folyamatos égetésű oxidációs móddal (például magas hőmérsékletű fűtési égés, üzemanyag-adalékanyag vagy katalizátor-csökkentő PM-gyújtás) a szűrő teljesítményének stabilizálása érdekében.

8. Gear Learning (22 márkát támogat)
A főtengely helyzetérzékelő megtanulja a főtengely fogaskerekes megmunkálási tűrését, és elmenti a számítógépre, hogy pontosabban diagnosztizálja a motor gyújtáskihagyását. Ha egy Delphi-motorral felszerelt autónál nem történik fokozattanulás, az MlL a motor beindítása után bekapcsol. A diagnosztikai eszköz észleli a P1336 diagnosztikai hibakódot, „a fokozat nem tanult”. Ebben az esetben a diagnosztikai eszközt kell használnia az autó fokozattanulásához. A sebességtanulás sikeres befejezése után a MIL kikapcsol. Miután kicserélték a motor ECU-ját, a főtengely helyzetérzékelőjét vagy a forgattyústengely lendkerekét, vagy megjelenik a „fogaskerék nem tanult” hibakód, el kell végezni a fokozattanulást.

9. IMMO szolgáltatás (46 márkát támogat)
Az autó illetéktelen kulcsok általi használatának megakadályozása érdekében a lopásgátló kulcsillesztő funkciót végre kell hajtani, hogy az autó indításgátló vezérlőrendszere azonosítsa és engedélyezze a távirányítós kulcsokat az autó normál használatához. A gyújtáskapcsoló kulcsának, a gyújtáskapcsolónak, a kombinált műszerfalnak, az ECu-nak, a BCM-nek vagy a távirányító elemének cseréjekor el kell végezni a lopásgátló kulcsok illesztését.

10. Injektor kódolás (47 márkát támogat)
Írja be az injektor tényleges kódját, vagy írja át a kódot az ECU-ban a megfelelő henger befecskendező kódjára, hogy pontosabban szabályozza vagy korrigálja a henger befecskendezési mennyiségét. Az ECU vagy a befecskendező szelep cseréje után minden egyes henger befecskendező kódját meg kell erősíteni vagy újra kell kódolni, hogy a henger jobban azonosítani tudja a befecskendezőket az üzemanyag-befecskendezés pontos szabályozása érdekében.

11. TPMS visszaállítás (39 márkát támogat)
A gumiabroncsnyomás MIL bekapcsolása és a karbantartás elvégzése után a gumiabroncsnyomás visszaállítási funkciót végre kell hajtani a gumiabroncsnyomás visszaállításához és a gumiabroncsnyomás kikapcsolásához. , gumiabroncs szivárog, abroncsnyomás-ellenőrző berendezés cseréje vagy felszerelése, gumiabroncs csere, abroncsnyomás-érzékelő sérült, és gumiabroncsot cseréltek a gumiabroncsnyomás-figyelő funkcióval rendelkező autóhoz.

12. Felfüggesztés-illesztés (14 márkát támogat)
Ezzel a funkcióval beállítható a test magassága. A légrugós rendszerben vagy a vezérlőmodulban lévő testmagasság-érzékelő cseréjekor, vagy ha a jármű szintje nem megfelelő, ezt a funkciót végre kell hajtania a testmagasság-érzékelő szintkalibráláshoz történő beállításához.

13. AFS visszaállítás (21 márkát támogat)
Ez a funkció az adaptív fényszórórendszer inicializálására szolgál. A környezeti fény intenzitásától függően az adaptív fényszórórendszer dönthet arról, hogy automatikusan bekapcsolja-e a fényszórókat, és időben beállítja-e a fényszóró megvilágítási szögét, miközben figyeli a jármű sebességét és testhelyzetét.

14. A/T tanulás (14 márkát támogat)
Ez a funkció befejezheti a sebességváltó öntanulását a sebességváltás minőségének javítása érdekében. Ha a sebességváltót szétszerelik vagy megjavítják (miután az autó akkumulátorának egy része ki van kapcsolva), az váltási késleltetéshez vagy ütközési problémához vezethet. Ebben az esetben ezt a funkciót azért kell elvégezni, hogy a sebességváltó automatikusan kompenzálni tudjon a vezetési körülményeknek megfelelően, így kényelmesebb és jobb váltási minőséget érjen el.

15. Napfénytető inicializálása (4 márkát támogat)
Ezzel a funkcióval beállítható a napfénytető zárása, eső esetén zárva, csúsztatható/dönthető napfénytető memória funkció, az autón kívüli hőmérsékleti küszöb stb.

16. EGR adaptáció (10 márkát támogat)
Ez a funkció az EGR (kipufogógáz-visszavezetés) szelep megtanulására szolgál tisztítás vagy csere után.

17. ODO visszaállítás (10 márkát támogat)
Általában ha a futásteljesítmény nem megfelelő a sérült járműsebesség-érzékelő vagy a kilométer-számláló meghibásodása miatt, akkor karbantartás után el kell végezni az ODo alaphelyzetbe állítást.

18. Légzsák visszaállítása (12 márkát támogat)
Ez a funkció visszaállítja a légzsák adatait a légzsák ütközési hiba jelzőjének törléséhez. Amikor a jármű összeütközik és a légzsák kiold, megjelenik az ütközési adatok megfelelő hibakódja, a légzsák visszajelző világít, és a hibakód nem törölhető. Mivel a légzsák számítógépben található adatok eldobhatóak, minden új tartozékot ki kell cserélni, de ennek a funkciónak a végrehajtása után a légzsák számítógép adatai visszaállíthatók és a hibakód törölhető, a légzsák jelzőfénye kialszik, és a légzsák számítógép továbbra is használható.

19. Szállítási mód (13 márkát támogat)
Az energiafogyasztás csökkentése érdekében a következő funkciók letilthatók, beleértve a jármű sebességének korlátozását, az ajtónyitó hálózat felébresztését, a távirányítós kulcs letiltását stb. Ekkor a jármű visszaállításához a szállítási módot ki kell kapcsolni. normálra.

20. A/F alaphelyzetbe állítás (5 márkát támogat)
Ez a funkció a levegő/üzemanyag arány paraméterek beállítására vagy megtanulására használható.

21. Stop/Start Reset (5 márkát támogat)
Ez a funkció az automatikus start-stop funkció nyitására vagy bezárására szolgál az ECU rejtett funkciójának beállításával (feltéve, hogy a jármű rejtett funkcióval rendelkezik, és hardver támogatja).

22. NOx érzékelő visszaállítása (12 márkát támogat)
Az NOx-érzékelő a motor kipufogógázában lévő nitrogén-oxidok (NOx) tartalmának kimutatására szolgáló érzékelő. Ha a NOx hibát újra inicializálják, és az NOx katalizátort kicserélik, vissza kell állítani a motor ECu-jában tárolt katalizátor tanult értéket.

23. AdBlue Reset (dízelmotor kipufogógáz-szűrője – 8 márkát támogat)
A dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (autó karbamid) cseréje vagy feltöltése után a karbamid visszaállítási műveletre van szükség.

24. Ülés kalibrálása (26 márkát támogat)
Ez a funkció a cserélt és javított memóriafunkcióval rendelkező ülések összeegyeztetésére szolgál.

25. Hűtőfolyadék-légtelenítése (5 márkát támogat)
Használja ezt a funkciót az elektronikus vízszivattyú aktiválásához a hűtőrendszer légtelenítése előtt.

26. Gumiabroncs-visszaállítás (13 márka támogatása)
Ez a funkció a módosított vagy lecserélt gumiabroncs méretparamétereinek beállítására szolgál.

27. Windows kalibrálás (24 márkát támogat)
Ez a funkció az ajtóablak illesztésének végrehajtására szolgál az ECU kezdeti memóriájának helyreállítása, valamint az elektromos ablakemelő automatikus növekvő és csökkenő funkciójának helyreállítása érdekében.

28. Nyelvváltás (22 márkát támogat)
Ez a funkció a jármű központi vezérlőpultjának nyelvének megváltoztatására szolgál.

 

ThinkCar ThinkScan Max 2 hardverkonfiguráció:

Akkumulátor kapacitása: 3150 mAh/3,8 V
Képernyőméret: 5,99 hüvelyk
Felbontás: 720*1440 pixel
Üzemi feszültség: 5V
Üzemi áram: ≤2,5A
Munkakörnyezet: 14°F ~122°F (-10°℃ ~50°C)
Tárolási környezet: -4°F ~140°F (-20°℃~60°C)

 

ThinkCar ThinkScan Max 2 csomagolási lista:

1x THINKTOOL

1xTHINKTOOL VCI

1x töltőkábel

1x hálózati adapter

3x átalakítható csatlakozó

1x kézikönyv

1x hordtáska

 

 

 

 

 

Angol leírás

2024 THINKCAR THINKSCAN MAX 2 Full Systems Lifetime Free Update Automotive Diagnostic Tool Support CANFD For GM 2022 ECU CODING Active Test 28 Reset Function OBD2 Scanner FCA Autoauth

About the new production MAX and MAX 2:
It has been upgraded.
It is a one-click activation device.
No need for account activation and registration, You can use it directly as soon as you turn on the computer which can reduce unnecessary operations.
You can use it directly as soon as you turn on the computer.
The email you see on your device is the factory-set default email.

🎁🎁🎁New release, add to cart win 2 gifts🎁🎁🎁 :

elm327 + Brake Fulid Tester

Do you want to give your car a full body check at any time? Want to turn off those annoying fault indicators on the dashboard? Still bothered by the slow diagnostic speed of the diagnostic instruments in the market, resulting in inefficient repair? Want to erase the lost car key information? Want to do some reset function after replacing a certain car part? Don’t want to sit in the car to do a diagnosis in the hot summer, Thinkscan Max2 OBDII full system scanner can solve your worries.

1.[Free Lifetime Software Upgrade]No more worrying about spending high annual fees on upgrading software
2.[More protocols]:Added CANFD Protocol ,Added CANFD Protocol,CAN-FD protocol supports the GM vehicles manufactured after 2021.
3.[More Storage ]: 32GB Storage ,Never worry about downloading software without storage space again.
4.[Added Portable bluetooth connector]: Easy to hang, more convenient to pull and pull, waterproof, oil-draining and shock-proof.
5.[More Languages]:Added to15 Kinds of Languages,No language difficulties, easy to use.
6.[More Reset Service Funstions]:28+Reset Service Funstions,stronger.
7.[longer Diagnostic Distance]:V4.0 Bluetooth VCI Dongle which supports up to 33 feet of diagnostics distances.
8.[Remote Tech Support]: If you are newbie, pls don’t worry, we have one-on-one remote assistance service, you just need to sit in front of the computer and watch us help you solve any problem.
9.[Supports AutoAuth for FCA SGW]: Allowing you to unlock protected FCA vehicle SGW module on Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, and Fiat vehicles manufactured after 2019 and perform diagnostics, such as read/clear codes, data stream, etc. (* Only provide AutoAuth login portal, and need purchase the registration number on the AutoAuth website by yourself ).
10.[OE-Level AlI System Diagnostic]+[ ECU Coding]+[ Action Test ]+[Intelligent AutoVIN ]+[ Report Share] +[ 4 in 1 Datastream Graph]:  Strong Function
11.[Powerful configuration]: Android 10.0 +2G RAM+ 32G Storage + 5.99 inches Screen Size.

THINKSCAN MAX 2 is with Lifetime Free Update !

Why is ThinkScan MAX 2 the First and Best Choise ? What advantage Function does it have ?

The First reason:

ThinkScan MAX 2 supports ECU Coding and Active Test ( Bi-directional Control ) , this two function is very powerful , with them , you can solve almost problem of the car .

ECU coding can Carry out the customer’s personalized customization of the car, can do some hidden function, such as setting alarms, door locks and outdoor lighting, etc .

Active Test (Bi-direction Tests) can test whether the actuator is normal or not , like turn on the radiator fan, adjust the throttle, open/close windows etc .

If you are car owner, with the two function , you can know the problem of the car more clearly , also can customize your car directly . Do not need go to the car repair shop , you can save a lot of Money .

If you are Car Repair shop, ThinkScan MAX 2 can supply All demand, you do not need with a tool with so expensive , only thinkscan max 2 ( about US$300 ) !!!

What is more , ThinkScan MAX 2 is the only one can support ecu coding and Active Test (Bi-direction Tests) functions in the scanner with similar price , the others like MK808 , CRP909E , CRP909X, ArtiDiag800 BT etc, all does not support .

The Second Reason :

THINKSCAN MAX 2 is with Lifetime Free Update ! All system Diagnose function , OBD2 function and 28 reset Function , All are Lifetime Free Update !

If you are regular in Auto repair industry , you will know , no matter LAUNCH , or other products , the update need pay , like launch x431 products , it need US$399/year for the update , it will cost lot for update year by year !

But if you own ThinkScan MAX 2 , the update is not a problem , you do not need pay any more , still can update year by year, this can help you save more money ! Doesn’t this impress you ?

All in All , no matter you are car owner or auto repair shop , I recommand ThinkScan MAX 2 to you !

THINKCAR THINKSCAN 2 supports CANFD protocol , supports more cars :

ThinkScan MAX 2 automotive OBD2 scanner is the only product in this price range that is compatible with CAN-FD protocol and supports the latest For GM vehicles manufactured after 2020. Adopts advanced CRC algorithms to accommodate more data from 8 to 64 bytes in the CAN frame, which runs faster than other products and reduces the risk of undetected errors to greatly enhance the user experience.
Supports For C-hevrolet Onix 2020-2021 year
Supports For C

hevrolet Tracker 2020 year
Supports For C**vrolet Suburban 2021 year
Supports For C**vrolet Tahoe 2021 year
Supports For B**ck
Supports For C**illac Escalade 2021 year
Supports For C**illac Escalade 2021 year
Supports For G**and MC Yukon 2021 year
Supports For G**and MC Yukon XL 2021 year
Supports For Holden
Supports For DAEWOO
Supports For Alpheon
Supports For Ravon
Supports For Pontiac
Supports For Saturn
Supports For Hummer

Built-in AUTOAUTH FOR FCA SGW:

Need to buy the FCA Account by yourself

THINKCAR ThinkScan Max 2 Support 17+Language :

English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Japanese, Russian, Polish, Hungarian, Arabic, Greek, Slovak, Korean, Swedish, Dutch, Traditional.

What function does it have?

ThinkCar ThinkScan Max 2 supports Full system of the cars :

Engines/Auto Transmission/Airbags/
Immobilizer/Key Coding/ABS/Cruise Control/
Instruments/ Self Leveling Suspension systems/
Seats/Doors/Gateway/Steering Angle/Air Suspension/Body Systems/Electronic Power Steering & Motor Assisted/Power Steering/Tyre Pressure/Rain Sensors/4WD System/
Stabilizer/Intelligent Parking Assist/Door Motors/Audio Systems/Air Conditioning/Tiptronic/Anti Theft/Soft Top/Headlamp Leveling/Central Locking/Automatic Clutch/ DPF Reset/Electric Windows/Plip Programming/Heated Rear Window/Xenon Headlights/Wash Wipe/Fuel Burning Heater/Transfer Box/Seat Memory/Oil Life Service Reset/Sliding Doors/Electronic Throttle/Navigation System/Rollover Sensor/Cruise Control/ Multi Function Steering Wheel/Aux Heating/Electronic Parking Brake/Clutch Electronics etc.( Great for car repair shops and mechanics to improve business)
It supports the detailed Function :
–read fault codes: read and decode the DTCs to identify where the fault location is;
–clear fault codes: erase the DTCs to turn off the MIL after repairs;
–retrieve ecu information: allows you to retrieve vehicle information;
–Graph live data stream: view the dynamic data stream to determine vehicle condition

With the Diagnose Function , you can enhance performance, save energy, reduce emissions and more as following:

For Engine: detect common issues as Poor lubrication, Failing oil pump, Oil deposits and debris, Inadequate fuel and air compression, Leaking engine coolant, Blocked engine radiators, Prolonged engine detonation, Damaged oxygen sensors, Aged spark plugs, etc.
For SRS: pinpoint the trouble area as: a bad seat belt, a corroded crash sensor, or some water intrusion in a connector, etc.
For ABS: diagnose Blown sensor fuse, Low brake fluids, and Faulty sensor, etc.
For Transmission: avoid Grinding or shaking sensation in gear, Whining, humming or clunking noises, Burning smells, Gears Slipping, Low or Leaking Transmission Fluid, etc.
For TPMS: verify problems of Low tire pressure, Faulty in tire pressure monitor control module, Unknown tire sensor, Failure to identify tire sensor, etc.

THINKCAR ThinkScan Max 2 has 28 service functions:

It allows you to reset various systems in your vehicle. support more function than other scanners priced similarly

1. Oil Reset ( Supports 53 Brands )
The lightening of the car maintenance light indicates that the vehicle needs maintenance.Reset themileage or driving time to zero after the maintenance, so the maintenance light will go out and the systemwill start a new maintenance cycle.

2. Elec.Throttle Adaption ( Supports 37 Brands )
Elec. Throttle Adaption is to utilize the car decoder to initialize the throttle actuator so that the learningvalue of the ECU returns to the initial state.By doing these, the movement of the throttle (or idle motor)can be more accurately controlled, thus adjust the intake volume.

3. SAS – Steering Angle Reset ( Supports 44 Brands )
To reset the steering angle, first find the relative zero point position for the car to drive in straight line.Taking this position as reference, the ECU can calculate the accurate angle for left and right steering.After replacing the steering angle position sensor, replacing steering mechanical parts (such as steeringgearbox, steering column, end tie rod, steering knuckle), performing four-wheel alignment, or recoveringcar body, you must reset the steering angle.

4. Battery Matching ( Supports 33 Brands )
This function enables you to perform a resetting operation on the monitoring unit of vehicle battery, inwhich the original low battery fault information will be cleared and battery matching will be done.

5. ABS Bleeding ( Supports 34 Brands )

When the ABS contains air, the ABS bleeding function must be performed to bleed the brake system torestore ABS brake sensitivity. lf the ABS computer,ABS pump, brake master cylinder, brake cylinder, brakeline, or brake fluid is replaced, the ABS bleeding function must be performed to bleed the ABS.

6. Brake Reset ( Supports 41 Brands )
lf the brake pad wears the brake pad sense line, the brake pad sense line sends a signal sense line to theon-board computer to replace the brake pad.After replacing the brake pad, you must reset the brake pad.Otherwise, the car alarms.
FOXWELL NT809BT OBD2 Bluetooth Car Diagnostic Tool All System Bi-Directional Test 30+ Reset OBD OBD2 Scanner Automotivo PK MK808

7. DPF Regeneration ( Supports 39 Brands )
DPF regeneration is used to clear PM (Particulate Matter) from the DPF filter through continuouscombustion oxidation mode (such as high temperature heating combustion, fuel additive or catalyst reducePM ignition combustion) to stabilize the filter performance.

8. Gear Learning ( Supports 22 Brands )
The crankshaft position sensor learns crankshaft gear machining tolerance and saves to the computerto more accurately diagnose engine misfires. lf gear learning is not performed for a car equipped withDelphi engine, the MlL turns on after the engine is started.The diagnostic device detects the DTC P1336’gear not learned’. In this case, you must use the diagnostic device to perform gear learning for the car.After gear learning is successful, the MIL turns off. After the engine ECU, crankshaft position sensor, orcrankshaft flywheel is replaced, or the DTC ‘gear not learned” is present, gear learning must be performed.

9. IMMO Service ( Supports 46 Brands )
To prevent the car being used by unauthorized keys, the anti-theft key matching function must beperformed so that the immobilizer control system on the car identifies and authorizes remote control keysto normally use the car. When the ignition switch key, ignition switch, combined instrument panel,ECu,BCM, or remote control battery is replaced, anti-theft key matching must be performed.

10. Injector Coding ( Supports 47 Brands )
Write injector actual code or rewrite code in the ECU to the injector code of the corresponding cylinder soas to more accurately control or correct cylinder injection quantity. After the ECU or injector is replaced,injector code of each cylinder must be confirmed or re-coded so that the cylinder can better identifyinjectors to accurately control fuel injection.

11. TPMS Reset ( Supports 39 Brands )
After the tire pressure MIL turns on and maintenance is performed, the tire pressure resetting functionmust be performed to reset tire pressure and turn off the tire pressure MIL.Tire pressure resetting mustbe performed after maintenance is performed in the following cases: tire pressure is too low, tire leaks, tirepressure monitoring device is replaced or installed, tire is replaced, tire pressure sensor is damaged,andtire is replaced for the car with tire pressure monitoring function.

12. Suspension Matching ( Supports 14 Brands )

This function can adjust the height of the body. When replacing the body height sensor in the airsuspension system, or control module or when the vehicle level is incorrect, you need to perform thisfunction to adjust the body height sensor for level calibration.

13. AFS Reset ( Supports 21 Brands )
This feature is used to initialize the adaptive headlamp system.According to the ambient light intensity, theadaptive headlamp system may decide whether to automatically turn on the headlamps, and timely adjustthe headlamp lighting angle while monitoring the vehicle speed and body posture.

14. A/T Learning ( Supports 14 Brands )
This function can complete the gearbox self-learning to improve gear shifting quality. When the gearbox isdisassembled or repaired (after some of the car battery is powered off), it will lead to shift delay or impactproblem. In this case, this function needs to be done so that the gearbox can automatically compensate according to the driving conditions so as to achieve more comfortable and better shift quality.

15. Sunroof Initialization ( Supports 4 Brands )
This function can set the sunroof lock off, closed when it rains,sliding / tilting sunroof memory function,temperature threshold outside the car etc.

16. EGR Adaption ( Supports 10 Brands )
This function is used to learn the EGR (Exhaust Gas Recirculation) valve after it is cleaned or replaced.

17. ODO Reset ( Supports 10 Brands )
a) ODo reset is to copy,write, or rewrite the value of kilometers in the chip of odometer by using a cardiagnostic computer and data cable, so that the odometer shows the actual mileage.
b)Usually when the mileage is not correct due to the damaged vehicle speed sensor or odometer failure, it is necessary to do ODo reset after maintenance.

18. Airbag Reset ( Supports 12 Brands )
This function resets the airbag data to clear the airbag collision fault indicator. When the vehicle collidesand the airbag deploys, the corresponding fault code of the collision data appears, the airbag indicatorlights up, and the fault code cannot be cleared. Since the data inside the airbag computer is disposable,it is required that all new accessories must be replaced, but after performing this function, the data of theairbag computer can be recovered and the fault code can be cleared, the airbag light will go out, and theairbag computer can continue to use.

19. Transport Mode ( Supports 13 Brands )
ln order to reduce power consumption, the following functions may be disabled,including limiting thevehicle speed, not waking up the door opening network, and disabling the remote control key, etc. At thistime, the transport mode needs to be deactivated to restore the vehicle to normal.

20. A/F Reset ( Supports 5 Brands )
This function is applied to set or learn Air/Fuel ratio parameters.

21. Stop/Start Reset ( Supports 5 Brands )
This function is used to open or close the automatic start-stop function via setting the hidden function inECU(provided that the vehicle has a hidden function and supported by hardware).

22. NOx Sensor Reset ( Supports 12 Brands )

NOx sensor is a sensor used to detect the content of nitrogen oxides (NOx) in engine exhaust. lf theNOx fault is re-initialized and the NOx catalytic converter is replaced, it is necessary to reset the catalyticconverter learned value stored in the engine ECu.

23. AdBlue Reset (Diesel Engine Exhaust Gas Filter – Supports 8 Brands)
After the diesel exhaust treatment fluid (car urea) is replaced or flled up, urea reset operation is required.

24. Seat Calibration ( Supports 26 Brands )
This function is applied to match the seats with memory function that are replaced and repaired.

25. Coolant Bleeding ( Supports 5 Brands )
Use this function to activate the electronic water pump before venting the cooling system.

26. Tyre Reset ( Support 13 Brands )
This function is used to set the size parameters of the modified or replaced tire.

27. Windows Calibration ( Supports 24 Brands )
This feature is designed to perform door window matching to recover ECU initial memory, and recover theautomatic ascending and descending function of power window.

28 Language Change ( Supports 22 Brands )
This function is used to change the system language of the vehicle central control panel.

What else has been added? ( Advanced Functions):

For Advanced Functions, such as ECU coding, active testing, etc. A paid subscription is still required. (Valid for 1 year after subscription)
Tips:$49.95/ Year for one car make to get both actuation test and ECU Coding functions

ECU Coding

Carry out the customer’s personalized customization of the car, such as setting alarms, door locks and outdoor lighting, etc.

Active Test &Bi-directional control

Test whether the actuator is normal, turn on the radiator fan, adjust the throttle, open/close windows, operate the rearview mirror, turn on/off the lights, turn on/off the horn, etc.

IMMO Key Matching

About Key Programming:Supports Add, Delete & Reprogram Keys.
>>>Rewrite smart keys, All smart keys lost, Replace smart key ECU, Replace KNOB IGNITION;
>>>>Reset Key: Relearn a key (Note:this function is NOT universally compatible. Please check compatibility with us if necessary.

Thinkcar thinkdiag supports PIN Code reading for most cars before 2008 ,for vehicles after 2008,you need to have PINCode to do key programming).

If you want to do this function,please give me your model year and we will check for you

10 OBD2 Full Function:(Lifetime Free update )

This diagnostic software can test vehicle Engine systems.All models with engine meeting SAE J1850,ISO9241-2,ISO14230-4,ISO15765 Standard in OBD2&EOBD.

1.View freeze frame date
2.support graph data stream
3.O2 Sensor test
4.Evap system test
5.On-Board monitor test
6.Read & Clear DTCs
7.Identify VIN information
8.DTC code look up
9.Turn off MIL(Malfunction Indicator Lights)
10.I/M Readiness status test

It has hidden features that are beyond your imagination

1.AUTO VIN SCAN :
Click “diagnose” and “autosearch” after connecting to the vehicle. Then the thinktool automotive diagnosti tool will begin to scan the VIN automatically.

2.4 Data display in 1 Graph:
It will Read vehicle’s live data, and present by graph. Optional combination of multiple data.
Live Data Stream combined Graphing+Data Record better for monitoring vehicle performance and analyze the abnormal parameter.

3.Diagnosis Function Record Playback:
Record your problem in detail and understand the problem more effectively.

4.Print the vehicles report:

Full system Vehicle health report will be automatically created after diagnosis, report can be shared.

5.One-Key Screenshot and share via email:
Use the feature to capture and save the diagnostic process for you rather than take pictures by telephone.you can share with your friend.

6.Battey Voltage monitor:
One-key voltage monitoring, More safer.

We are the THINKCAR Official Store , with a strong technical team and support, we like technical exchanges, please consult us if you have any questions.

THINKCAR ThinkScan Max Two Ways Connect car :

wireless diagnosis VS wire diagnosis
wireless diagnosis: thinktool + wireless connector
diagnostic distance: 5-10 m
wire diagnosis: scanner+ diagnostic cable
diagnostic distance: 1m
Many traditional diagnostic scan tools are equipped with diagnostic cables and you have to connect the car scanner with the OBDII port via cable during the diagnosis, which limits the diagnostic distance within 1m. While thinktool offers wireless connector, making it convenient and efficient during the work. The diagnostic distance can be 5-10 m.

Just need 3-step quick registration

Step 1 : Choose Time Zone
Step 2 : Agree the agreement term
Step 3 : New Registration , Create APP Account

Support 99% of all car models.

For Amercian
for B–uick, for C–hrysler, for C–illac, for C–vrolet, for D–ge, for AU F–rd, for B–azil Fiat, for Brazil G–M, for F–ord, for G-M, for J-eep, for L-incoln, for S-GM

For European
for A-ston Martin, for A-udi, for A-lfa Remeo, for A-barth, for B-MW, for B-entley, for B-ugatti, for C-itroen, for DR, for Dacia, for EU Fo-d, for Ferrari, for Fiat, for GAZ, for Iveco, for IZH, for Jaguar, for La-nd Rover, for Lamborghini, for Lancia, for Mercedes, for Maserati, for Maybach, for Opel, for Opel (south africa), for PAZ, for Peugeot, for Porche, for Renault, for Rover, for Rolls-royce, for SAAB, for Seat, for Skoda, for Smart, for Sprinter, for UAZ, for VAZ, for Volvo, for Volkswagen, for Vauxhall, for ZAZ

For Asian
Acura, for Daewoo, for Daihatsu, for AU Holden, for Honda, for Hyundai, for Ikco, for Isuzu, for Infiniti, for Kia, for Luxgen, for Lexus, for Mahindra (India), for Maruti (India), for Tata (India), for Mahindra, for Maruti, for Mazda, for Mitsubishi, for MVM, for Nissan, for Nissangtr, for Perodua (Malaysia), for Proton (Malaysia), for Perodua, for Proton, for Renault Samsung, for Saipa, for Ssangyong, for Subaru, for Suzuki, for Toyota, for Tlisuzu, for United Pakistan

For China Car :
For BAIC SENOVA , For BAIC WEIWANG, For BAIC , For BRILLIANCE , For BYD , For CHANGAN , For CHANGANFORD , For CHANGHE , For CHBUICK , For CHCADILLAC , For CHCHEVROLET , For CHERY , For CHSUZUKI , For DFCITROEN , For DFNISSAN , For DFPEUGEOT , For DFSK , For ECUAID , For FAW(TIANJIN) , For FOTON , For GONOW , For GWM , For HAFEI , For HAIMA , For HCBMW , For HONDA(GAC) , For JAC , For JINLONG , For JMC , For JOYLONG , For LIFAN , For LUXGEN , For LYNKCO , For MAXUS , For MG(SAIC) , For MITSUBISHI(GAC) , For NJFIAT , For POLARSUN , For QOROS , For SGMW , For TOYOTA(CHINA) , For XINKAI , For YQMAZDA , For ZOTYE , For ZX AUTO

ThinkCar ThinkScan Max 2 hardware configuration :

Battery Capacity:3150mAh/3.8V
Screen Size: 5.99 inches
Resolution: 720*1440 pixel
Working Voltage: 5V
Working Current: ≤2.5A
Working Environment: 14 °F ~122°F(-10°℃ ~50°C)
Storage Environment: -4 °F ~140°F(-20°℃~60°C)

How to find the password when Register ?

There has the password letter in the package , pls find it in the package directly

ThinkCar ThinkScan Max 2 Packing List :

1x THINKTOOL Host Computer

1xTHINKTOOL VCI

1x Charging Cable

1x Power Adapter

3x Convertible Plug

1x Manual

1x Carry Bag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„THINKCAR ThinkScan Max 2” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.