Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Launch iSmartEV P01

Nettó:
1 566 929 Ft
Bruttó ár:
1 990 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

1-5 munkanap

Leírás

Launch iSmartEV P01 hibrid és elektromos diagnosztikai eszköz és akkumulátor tesztelő.

A Smartsafe P01 egy teljes körű diagnosztikai eszköz és akkumulátorcsomag diagnosztikai eszköz olyan új energiájú járművekhez, mint a hibrid, PHEV, EV stb.

Az iSmartEV P01 az intelligens diagnosztikai eszközök új generációja. A nyolcmagos processzorral és 10,1 hüvelykes HD érintőképernyővel felszerelt eszközzel egyetlen kattintással diagnosztizálhatja a hibakódokat. 12000 mAh-s akkumulátora egész nap képes működni anélkül, hogy félnie kellene a lemerülésétől. A Smartsafe P01 több mint 9 autómárka online programozását is támogatja és 2 év ingyenes szoftverfrissítést is tartalmaz. A VCI-vel kombinálva ez a szkenner példátlan lefedettséget, intelligens diagnózisokat és karbantartási funkciók széles skáláját kínálja az új energiahordozó járműveken.

Közvetlenül sok akkumulátoros BMS-egységhez is csatlakoztatható, így bizonyos esetekben mélyebb adatokhoz juthat, mint amennyi az OBD porton keresztül elérhető.
Ez a funkció nagyon hasznos olyan akkumulátor teszteléséhez is, amely nincs a járműbe szerelve, így tesztelheti a használt akkumulátort vásárlás előtt, vagy tesztelheti a járműbe való beszerelés előtt is.

 

 

JELLEMZŐK

Smartsafe P01: Az új energetikai járművek diagnosztizálására és javítására szolgáló eszköz

Támogatja az aktuális SOC/SOH, az egy-/modul feszültség, a bemeneti/kimeneti áram és teljesítmény, az akkumulátor hőmérséklet és az akkumulátorcsomag egyéb paramétereinek leolvasását. Támogatja az akkumulátorcsomag részletes állapotinformációinak és hibainformációinak kiolvasását, a kulcsindex adatok, például a teljes feszültség, a feszültségkülönbség, a maximális/minimális feszültség automatikus kiszámítását és a rendellenes adatok automatikus jelölését.
Számos járműhöz rendelkezik a fenti funkciókkal, és a lefedettség minden frissítéssel növekszik.

Akkumulátordiagnosztika: Csatlakoztassa közvetlenül az akkumulátorhoz a közvetlen illesztéssel vagy az univerzális kábellel, hogy alaposabban tesztelje az akkumulátort (ez a funkció fejlesztés alatt áll, és még nem rendelkezik minden elektromos és hibrid autóhoz)

Három akkumulátorcsomag észlelési módszer: Támogatja a csatlakoztatást speciális csatlakozón, jumperen és OBD-n keresztül, amelyek több választási lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára.

Akkumulátorcsomag speciális észlelőszoftvere: Beépített speciális érzékelőszoftver az akkumulátorcsomaghoz, amely támogatja az akkumulátoregység észlelését a jármű márkája vagy az akkumulátor gyártása szerint, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsabban lépjenek be az akkumulátoregység észlelési funkciójába.

Kiváló teljes körű járműlefedettség: lefedettség amerikai, ázsiai és európai márkák számára

OE-szintű diagnosztika: Tartalmazza az összes normál diagnosztikai funkciót, beleértve a speciális funkciókat, például az adaptációk visszaállítását stb. a márkák és modellek széles skálájához.

Online ECU kódolás: végezzen szoftvermódosításokat a rendszerek testreszabásához (más néven utólagos felszerelések és átalakítások) egyes rendszerek és modellek esetében a következő márkáknál: BMW E és F sorozat, VAG csoport, Toyota, Porsche.

Felhőalapú ECU programozás: BMW, BENZ, VW/AUDI/SKODA/SEAT, PORSCHE, LAND ROVER/JAGUAR, SUBARU, NISSAN és RENAULT típusokhoz gyártószoftver nélkül (a kódoláshoz és programozáshoz számos rendszert végez és a fenti márkák modelljei, közül).

AutoAuth Access: Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, az FCA SGW hitelesítési rendszerrel való kommunikációhoz és az SGM megkerüléséhez OBDII diagnosztikához, aktív teszthez, kalibráláshoz stb. (Hamarosan a biztonsági átjárók feloldása más márkák esetében is)

Rendszer topológia diagram: A hálózati topológia diagram egy diagramban mutatja be a hálózatokat és a vezérlő egységeket, ami nagyon hasznos számunkra a különböző hálózatok és rendszerek összekapcsolásának megértéséhez, amikor elvégzi a teljes rendszervizsgálatot, egy pillantással áttekinthetjük az összes elérhető rendszer állapotát (ez a funkció új, és a frissítések előrehaladtával számos márkához és modellhez bővül)

Speciális funkciók/adaptációk: speciális funkciók/adaptációk hatalmas választéka számos márkához és modellhez.

Irányított funkciók: egyszerű, lépésről-lépésre végzett eljárásokkal a gyors és pontos autódiagnosztikához.

Aktív teszt: közvetlenül a táblagépről vezérelheti az autófunkciókat az alkatrészek igény szerinti aktiválásához vagy teszteléséhez, a jármű saját kezelőszervei használata nélkül.

Élő adatok: Numerikus és grafikus funkciók.

Modulcsere: Modulcsere, módosítás, személyre szabás, lopásgátló és kulcsillesztés és egyebek (járműgyártótól, évtől és modelltől függően változik).

Karbantartási szolgáltatás: Olaj visszaállítás • EPB visszaállítás • SAS szerviz • ABS légtelenítés • TPMS visszaállítás • Fogaskerék betanítás • IMMO szerviz • Injektor kódolás • BMS szerviz • Regenerálás • Fojtószelep illesztés • Sebességváltó illesztés • AFS visszaállítás • Napfénytető inicializálása • Felfüggesztés kalibrálása • Adaptáció stb. , összesen 34 funkció érhető el, és még bővül.

Kamera VINScan: a jármű vonalkódjának gyors felismerése hátsó kamerával (számos márkához és modellhez)

Intelligens AutoVIN és AutoScan: Az AutoVIN sok esetben automatikusan azonosítja az autó gyártmányát, modelljét, évszámát és elindul a megfelelő diagnosztika felé, ha nem AutoVIN-ezi a járműveket, továbbra is használhatja a szokásos kézi módszert a megfelelő járműadatok kiválasztásához.

Felhasználó-orientált tervezés: Multitasking, VCI Bluetooth vezeték nélküli diagnosztika, egyérintéses szoftverfrissítés Wi-Fi-n keresztül, a műhelyműveletek ideális irányítása, gumírozott külső védelem és automatikus kikapcsolás. Lehetővé teszi az OBDII-kompatibilis járműveken való munkát.

Többnyelvű menü támogatása: egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol, japán, koreai, francia, spanyol, portugál, olasz, orosz, német, lengyel, román, holland, arab, cseh, dán, görög, perzsa, finn, magyar, svéd, török, szerb.

Moduláris felépítés: lehetővé teszi a jövőbeni képességbővítéseket, mint például az Adas és a Bluetooth akkumulátortesztelő.

 

 

FUNKCIÓK:

Akkumulátor diagnosztika

Jármű diagnosztika

ADAS kalibrálás

A/F Reset

Elektronikus rögzítőfék visszaállítása

Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Kormányzási szög kalibrálása

Akkumulátor karbantartási rendszer visszaállítása

ABS vezérlés

Fojtószelep tanulás

Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása

Dízel részecskeszűrő regenerálás

Sebességváltó illesztés

Motor szög kalibráció

A motor teljesítmény egyensúlyának figyelése

IMMO Prog

IMMO szolgáltatás

Magasfeszültségű akkumulátor diagnosztika

Távoli diagnosztika

Gázrészecskeszűrő regenerálása

Windows kalibrálás

NOx érzékelő visszaállítása

Injektor kódolás

Stop/Start Reset

Napfénytető inicializálása

Felfüggesztés kalibrálása

Nyelv váltás

Intelligens sebességtartó rendszer diagnosztikája

AC rendszer újratanulása/inicializálása

Ülések kalibrálása

AFS (Adaptive Front-lighting System) visszaállítása

Kompresszor teszt

Hűtőfolyadék csere

IMMO Matching

Videoscope

 

ECU PROGRAMOZÁS ÉS KÓDOLÁS ÚJ ENERGIAJÁRMŰVEKHEZ

A Smartsafe P01 képes a Mercedes, BMW, VW/AUDI/SEAT/SKODA, Porsche, Nissan, Subaru, Jaguar/Land Rover és Renault ECU modul programozására közvetlenül a Smartsafe saját szervereiről (a kódoláshoz és programozáshoz a fenti márkák rendszereihez és modelljeihez, de nem mindegyikre terjed ki)

 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ:

Fő egység:

Kijelző mérete: 10,1 hüvelyk (1920 × 1200)

CPU: 2,0 GHz nyolcmagos

Memória: 4 GB

Tárhely: 64 GB

Rendszer: Android 11

Wi-Fi: 2,4 GHz/5 GHz

Előlapi kamera: 800 MP, BatteryPost 1300 MP

Akkumulátor: 3,8V/9360mAH

Interfész: A típusú, C típusú

Kommunikáció: Wi-Fi, BT, USB

A termék mérete: 318×40,5×246,5 mm

VCI:

Feszültség: DC9~36V

CPU: Cortex-A7 + Cortex-M7

Memória: 256 MB

Tárhely: 8 GB

Rendszer: Linux

Wi-Fi: 2,4 GHz/5 GHz

Kommunikáció: Wi-Fi, BT, USB

Interfész: B típusú USB, OBDⅡ-16, DC-IN

A termék mérete: 197×40×83 mm

 

MŰSZAKI ADTATOK:

Elektronikus: nem
Anyagtípus: fém és műanyag
Tárgy súlya: 10 kg
Elem magassága: 5 hüvelykes
Elem szélessége: 5 hüvelykes
Tétel hossza: 5 hüvelykes
Külső tesztelési tanúsítvány: ce
Feszültség: 12V
Különleges képességek: Bluetooth, Wifi
Teljesítmény: W
Modell név: SmartSafe iSmartEV P01
Szoftver verzió: elektromos járművek akkumulátorának ellenőrzéséhez
Hardver verzió: új energiájú járműakkumulátor-érzékelő
Tárgy típus: akkumulátor tesztelők
Márkanév: Launch
Eredet: Kína

 

CSOMAG TARTALMA:

Fő egység

VCI

OBD vezeték és hosszabbító kábel

USB kábel

Tápegység

Használati utasítás

Jelszó boríték

Puha rongy

Nem 16 tűs adapterkészlet, tartalma: OBD1 átviteli kábel, Merc 38pin, BMW 20pin, GM 12pin, Chrylser 6pin, Toyota 17pin, Toyota 22pin, Kia 20pin, Honda 3pin, Nissan 14pin, Fiat 3pin, Mitishubi 12pin

Szivargyújtó töltőkábel

Tartalék biztosítékok x 2

Akkumulátor csatlakozás Átkötő kábel 8 utas OBD-hez

9 különböző univerzális akkumulátorcsatlakozó kábelkészlet, többféle méretben és típusban,
mindegyik készlet 4 csatlakozókábellel rendelkezik

 

 

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

https://qcar.x431.com/qcar/#/mobile/index

 

Angol leírás

iSmartEV P01 Hybrid & EV Diagnostic Tool & Battery Pack Tester

The Smartsafe P01 is a full diagnostic tool and battery pack diagnostic tool for new energy vehicles like Hybrid, PHEV, EV etc

Note this tool can also be upgraded at any time to include coverage for diesel and gasoline vehicles for only €399 euro

TOOL DESCRIPTION
The iSmartEV P01 new generation of intelligent diagnostic tools. Equipped with Octa-core processors and a 10.1″ HD touch screen, this tool allows you to diagnose fault codes and trouble codes with one click. Its 12000mAh battery can work all day without fear of losing power. The Smartsafe P01 also supports online programming for over 9 car brands (for coding and programming it does a huge range of systems and models in the above brands but we don’t claim all) and includes 2 years of free software upgrades. Combined with the VCI, this scanner gives you unprecedented coverage, intelligent diagnoses, and a wide array of maintenance functions on new energy vehicles

Its also can connect directly to many battery BMS unit allowing you in some cases to get more in depth data than is available from the OBD port,
And this function is also very useful for doing tests on a battery that is not fitted to the vehicle, so you can test a used battery before purchasing it and or test before fitting to the vehicle

FEATURES

 • Smartsafe P01: The go to tool for diagnosing and repairing new energy vehicles
 • Original level” detection of battery pack: Support reading the current SOC/SOH, single/module voltage, input/output current and power, battery temperature and other parameters of the battery pack. Support reading the detailed status information and fault information of the battery pack, automatically calculating the key index data such as total voltage, voltage difference, maximum/minimum voltage and automatically marking abnormal data.
  It has the above features for many vehicles and coverage increasing with every update
 • Innovate detection by quick charging port: Read battery pack data by connecting to the quick charging port for faster battery detection. (still in development not available for European market yet)

 • Battery Diagnose: Plug directly into the battery with the direct fit or universal cable to do more in depth tests on the battery (this feature is in development and does not have this feature for all EV and Hybrid cars yet)
 • Three battery pack detection methods: Support connecting through special connector, through jumper and OBD which provide more choices for users.
 • Special detection software of battery pack: Built in special detection software for battery pack, which supports battery pack detection according to vehicle brand or battery manufacture, allowing users to enter the battery pack detection function more quickly.
 • Superb all round vehicle coverage: coverage for  US, Asian and European brands
 • Near OE-Level Diagnostics: Includes all you normal diagnostic functions including special functions like adaptions resets etc for a huge range of makes and models,

 • Online ECU Coding: make software modifications to customize systems (also know as Retrofits and Conversions) for some systems and models on the following brands: BMW E and F series, VAG group, Toyota, Porsche,
 • Cloud-based ECU Programming: for BMW, BENZ, VW/AUDI/SKODA/SEAT, PORSCHE,LAND ROVER/JAGUAR,SUBARU, NISSAN and RENAULT without the need of the manufacture software (for coding and programming it does a huge range of systems and models in the above brands but we don’t claim all)
 • AutoAuth Access: covering Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, to communicate with FCA SGW Authentication System and bypass SGM for OBDII diagnostics, active test, calibrations etc. (Security gateway unlocks for other brands coming soon)
 • System topology diagram: The network topology diagram shows the networks and control units in a diagram which is very useful for us to understand how the different networks and systems are connected and when you do a full system scan we can see at a glance a overview of all the available systems and there status (this feature is new and is being added to many makes and models as updates go by)
 • Special functions/adaptions: huge range of special functions/adaptions for many makes and models

 • Guided Functions: with simple step-by-step procedures for quick and accurate car diagnostics.
 • Active Test: control car functions directly from the tablet to activate or test components on demand, without using the vehicle’s own controls.
 • Live data: Numerical and graphing functions and also searchable
 • Module replacement: Module Replacement, Modification, Personalization, Anti-theft & Key Matching, and more (varies by the vehicle manufacturer, year, and model).
 • Maintenance Service: Oil Reset • EPB Reset • SAS Service • ABS Bleeding • TPMS Reset • Gear Learning • IMMO Service • Injector Coding • BMS Service • Regeneration • Throttle Matching • Gearbox Matching • AFS Reset • Sunroof Initialization • Suspension Calibration • Adaption, etc, 34 functions available in total, and still expanding.

 • Camera VINScan: quick recognition of vehicle barcode with rear camera  (for many makes and models)
 • Smart AutoVIN & AutoScan: AutoVIN in many cases will auto identify the car make / model / year, and head towards proper diagnostics and in the cases where it does not AutoVIN the vehicles you can still use the standard manual method of selecting the correct vehicle details
 • User-Oriented Design: Multitasking; VCI Bluetooth wireless diagnosis; One-touch software update via Wi-Fi; Ideal management of workshop operations; Rubberized outer protection; Automatic power-off.

 • Non-16pinKit: enable to work on pre-OBDII compliant vehicles.
 • Multilingual menu support: Chinese Simplified, Chinese Traditional, English, Japanese, Korea, French, Spanish, Portuguese, Italian, Russian, Deutsch, Polish, Romanian, Dutch, Arabic, Czech, Danish, Greek, Farsi, Finnish, Hungarian, Swedish, Turkish, Serbian.
 • Modular design: allows for future capability expansions like Adas and bluetooth battery tester.

Functions:

 • Battery Diagnose

 • Vehicle diagnosis

 • ADAS calibration

 • A/F Reset

 • Electronic Parking Brake Reset

 • Oil Reset Service

 • Steering Angle Calibration

 • Battery Maintenance System Reset

 • ABS Bleeding

 • Throttle Learning

 • Current Clamp

 • Tire Pressure Monitor System Reset

 • Diesel Particulate Filter Regeneration

 • Gearbox Matching

 • Gear Learning

 • Motor Angle Calibration

 • Coolant Bleed

 • Engine Power Balance Monitoring

 • IMMO Prog

 • IMMO Service

 • High Voltage Battery Diagnosis

 • Remote Diagnose

 • Gas Particulate Filter Regeneration

 • Transport Mode

 • Tire Reset

 • Windows Calibration

 • NOx Sensor Reset

 • Injector Coding

 • Stop/Start Rese

 • Sunroof Initialization

 • Suspension Calibration

 • Language Change

 • Intelligent Cruise Control System Diagnosis

 • AC System Relearn/Initialization

 • Seats Calibration

 • AFS (Adaptive Front-lighting System) Reset

 • Compressor Test

 • Coolant Change

 • IMMO Matching

 • Videoscope

ECU PROGRAMMING AND CODING FOR NEW ENERGY VEHICLES

The Smartsafe P01 is capable of ECU Module programming for Mercedes, BMW, VW/AUDI/SEAT/SKODA, Porsche,  Nissan, Subaru, Jaguar/Land Rover and Renault directly from Smartsafes own servers (for coding and programming it does a huge range of systems and models in the above brands but we don’t claim all)

Technical Information: 

Host:

 • Display Size: 10.1inches(1920×1200)
 • CPU: 2.0GHz Octa-core
 • Memory: 4 GB
 • Storage: 64 GB
 • System: Android11

 • Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz
 • Camera Front: 800MP, BatteryPost 1300MP
 • Battery: 3.8V/9360mAH
 • Interface: Type A, Type C
 • Communication: Wi-Fi, BT, USB
 • Product size: 318×40.5×246.5mm

VCI;

 • Voltage: DC9~36V
 • CPU: Cortex-A7 + Cortex-M7
 • Memory: 256 MB
 • Storage: 8 GB
 • System: Linux
 • Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz
 • Communication: Wi-Fi, BT, USB
 • Interface: USB Type B, OBDⅡ-16, DC-IN
 • Product size: 197×40×83mm

Includes:

 • Main unit
 • VCI
 • OBD lead and extension cable
 • USB cable
 • Power supply
 • User manual
 • Password envelope
 • Soft cloth
 • Non 16 pin adapter kit, includes: OBD1 transfer cable, Merc 38pin, BMW 20pin, GM 12pin, Chrylser 6pin, Toyota 17pin, Toyota 22pin, Kia 20pin, Honda 3pin, Nissan 14pin, Fiat 3pin, Mitishubi 12pin
 • Cigarette lighter charger cable
 • Spare fuses x 2

 • Battery connection Jumper cable 8 way to OBD,
 • 9 different universal battery connection cable sets, includes a variety of sizes and types,
  Each set has 4 connection cables

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch iSmartEV P01” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.