Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

iCarsoft CR pro Univerzális eszköz

Nettó:
123 990 Ft
Bruttó ár:
157 467 Ft

iCarsoft CR Pro A többi egyszerűbb univerzális készülékkel ellentétben a hibakódok törlésén kívül az iCarsoft CR pro képes olajcsere és szerviz intervallum nullázásrafékbetétérzékelők és kinullázására, kormányszög kalibrációra, DPF regenerációra, továbbá ellátja a szerelőt hasznos tippekkel a probléma könnyebb és egyszerűbb orvoslásának érdekében.

Elfogyott

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

iCarsoft CR pro multifukciós diagnosztikai készülék.

CR pro multifukciós diagnosztikai készülék
Ez az univerzális készülék nem csak az összes OBD2/EOBD funkciókra képes, hanem a motort, automata sebességváltót, ABS rendszert légzsákot és az összes többi rendszert támogatja.

További extra funkciói:

  • Fékbetét nullázás
  • Kormányszög kalibráció
  • Olaj intervallum nullázás (reset)
  • DPF szűrő regenerálás
  • Parkolófák EPB kezelése, nullázása

A többi egyszerűbb univerzális készülékkel ellentétben a hibakódok törlésén kívül az iCarsoft CR pro képes olajcsere és szerviz intervallum nullázásra, fékbetét érzékelők és kinullázására, továbbá ellátja a szerelőt hasznos tippekkel a probléma könnyebb és egyszerűbb orvoslásának érdekében.

Bővebb információk a gyártó honlapján:
iCarsoft

Angol leírás

Feltöltés alatt

További információk

Tömeg 0,9 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„iCarsoft CR pro Univerzális eszköz” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.