iCarsoft i906 Volvo Saab autódiagnosztika +OBDII

Nettó ár: 51 990 Ft
(magánszemélyek vásárlása esetén AAM adózással végleges ár)

Bruttó ár:
66 027 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz céges vásárlás esetén)

iCarsoft i906 Volvo Saab autódiagnosztika. Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP stb. számára is!!!

Cikkszám: 181 Kategória:

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

iCarsoft i906 Volvo Saab autódiagnosztika. Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP stb. számára is!!!

iCarsoft i906 Volvo Saab kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke, egy éves autópálya matrica áráért!

iCarsoft i906 Volvo Saab teljes körű autódiagnosztikai készülék + OBDII más modellekhez. Ez azt jelenti, hogy univerzális OBD/EOBD készülékként használható motor hibakódok olvasására és törlésére a listában szereplő autóknál is:
OBD/EOBD járműlista
Ez nem jelent mást, mint hogy egy márkánál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motor hibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB SZÁZ más márkájú autó esetében is!

SZÍNES KIJELZŐ!

Tulajdonságok:

 • Hibakódok olvasása
  • Hibakódok törlése
  • Élő adatok olvasása bizonyos modelleknél
  • Teljes körű rendszer diagnosztika
  • USB 2.0 frissíthető

Használható nyelvek: Angol, német, francia, spanyol

Származási hely: PRC

Bővebb információk, részletesebb funkció lista a gyártó honlapján:
iCarsoft honlap

Angol leírás

Feltöltés alatt

További információk

Tömeg 0,6 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„iCarsoft i906 Volvo Saab autódiagnosztika +OBDII” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.