Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Autel MX Sensor 433MHz / 315MHz TPMS érzékelő / 4db-os csomag

Nettó:
47 165 Ft
Bruttó ár:
59 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Az Autel 2in1 MX-Sensorról

Az Autel 1-Sensor a 315MHz + 433MHz-es frekvenciákat egyetlen TPMS-érzékelőben egyesíti a legmagasabb ipari járműlefedettséggel. Az OEM-érzékelők frekvenciaerőssége és tartóssága tekintetében az MX-érzékelők 100%-ban azonosító klónozására alkalmasak, és nem igényelnek újratanulást, és a legújabb modell lefedettséget kínálják, mivel gyorsan frissülnek az Autel vezeték nélküli programozó eszközzel.

Autel MX-Sensor 2 In 1 (315 + 433MHz), mint programozható univerzális érzékelő Clamp-in és Snap-in opciókkal, amelyek egyszerre intelligensek és hatékonyak, kifejezetten az érzékelők cseréjére készültek, maximális alkalmazási lefedettséggel, egyszerű használattal, OE- Az illeszkedés, a teljesítmény és a megbízhatóság segít a felhasználóknak megtakarítani a diagnosztikai munkák költségeit és nagymértékben növelni a javítási hatékonyságot.

2 AZ 1-BEN TULAJDONSÁG: Csak 1 érzékelővel szinte minden TPMS-sel felszerelt jármű szervizelhető az alacsonyabb javítási költségek és a nagyobb telepítési hatékonyság érdekében, újratanulás nélkül. Az MX-Sensor 100%-ban klónozható az eredeti szenzorazonosítóval, és ugyanabba a pozícióba helyezhető.
98%-os LEFEDETTSÉG: A piacon a legújabb és legátfogóbb 98%-os OE érzékelők, valamint az észak-amerikai, európai és ázsiai járművek akár 90%-ának megfelelő lefedettséggel rendelkezik, így szinte minden típusú kerékhez illeszkedik az úton.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT: Az érzékelő maximális jelerőssége lehetővé teszi az érzékelők vezeték nélküli egyszerű programozását, még akkor is, ha már fel vannak szerelve a kerékre. Ezenkívül az egyedülálló PRESS kioldószelep-kialakítás megkönnyíti a kézi érzékelőcserét.

SZILÁRD ÉS TARTÓS: Az autóipari akkumulátorral, cserélhető alumínium/gumi szelepszárral, amely ellenáll a hidegnek, melegnek és ellenáll a korróziónak, valamint egy nagy pontosságú légszeleppel, amely megakadályozza a levegő szivárgását, ez az érzékelő kiváló stabilitást és teljesítményt biztosít.

GARANCIA: Az Autel36 hónapig vagy 24 000 mérföldig garantálja, hogy az érzékelő anyag- és gyártási hibáktól mentes. Minden érzékelő sorozatszámmal van ellátva, hogy nyomon kövesse az érzékelő minőségét gyárilag, hogy csak a legjobb minőségű alkatrészeket szereljék be.

 

 Telepítési folyamat

1. Lazítsa meg a gumiabroncsot: Távolítsa el a szelepsapkát és a magot, és engedje le a gumit.
2. Szerelje le a gumiabroncsot: Rögzítse a gumiabroncsot a gumiabroncs-váltóra, és állítsa be a szelepet 1 órára a gumiabroncs-leválasztó fejhez képest. Helyezze be a gumiabroncs szerszámot, és emelje fel az abroncsperemet a rögzítőfejre, hogy csökkentse a fejet.
3. Szerelje le az érzékelőt: Csavarhúzóval távolítsa el a rögzítőcsavart és az érzékelőt a szelepszárról, majd lazítsa meg az anyát és távolítsa el a szelepet.
4. Szerelje fel az érzékelőt és a szelepet: Csúsztassa át a szelepszárat a felni szelepnyílásán. Húzza meg a csavaranyát 4,0 Nm nyomatékkal a pozicionáló csap segítségével. Szerelje össze az érzékelő testét a peremmel, és húzza meg a csavart.
5. Szerelje fel a gumiabroncsot: Helyezze a gumiabroncsot a felnire, ügyelve arra, hogy a szelep 180 fokos szögben nézzen az elválasztófej felé. Szerelje fel az abroncsot a felnire.

 

Megjegyzés

1. A TPMS érzékelő szerelvények olyan járművek csere- vagy karbantartási alkatrészei, amelyek gyárilag telepített TPMS-sel rendelkeznek.
2. Győződjön meg arról, hogy az érzékelőt az AUTEL érzékelőprogramozó eszközökkel programozta be az adott járműmárkára, modellre és évre a telepítés előtt.
3. Ne szereljen be programozott TPMS-érzékelőt sérült kerekekre.
4. Az optimális működés érdekében az érzékelőt csak az Autel által biztosított eredeti szelepekkel és tartozékokkal szabad felszerelni.
5. A telepítés befejeztével tesztelje a jármű TPMS rendszereit az eredeti gyártó felhasználói kézikönyvében leírt eljárásokkal a megfelelő telepítés megerősítéséhez.
6. Minden alkalommal, amikor egy gumiabroncsot szervizelnek vagy leszerelnek, vagy ha az érzékelőt eltávolítják vagy cserélik, a megfelelő tömítés érdekében kötelező a gumigyűrűt, alátétet, anyát és szelepmagot a mi alkatrészeinkre cserélni. Az érzékelő cseréje kötelező, ha az erősen sérült.

 

Műszaki adatok

Az akkumulátor élettartama ≥5 év
Üzemi hőmérséklet -40°C és +125°C között
Tárolási hőmérséklet -40°C és +150°C között
Üzemi páratartalom 90%
Működési frekvencia 433 MHz/315 MHz
Nyomásfelügyeleti tartomány 100-900 kPa
Nyomásleolvasási pontosság ±10 kPa
Hőmérséklet leolvasási tartomány -40°C és +125°C között
Hőmérséklet-leolvasási pontosság ±5°C
G érzékelő olvasási pontossága ±15%
Átviteli teljesítmény 5-8 dBm
Akkumulátor 3,0 V
Méretek (Sz x Ma x Mé) 55,1 mm x 29,4 mm x 21,8 mm (befogó érzékelő)
Súly (szelep nélkül) 18,5 g (beszorító érzékelő)

 

A csomag tartalma:

– 4db MX-Sensor

Angol leírás

Autel MX-Sensor 2 In 1 (315MHz + 433MHz)

Clamp-In OE-Level Programmable Sensor forTire Pressure Monitoring System (TPMS) 100% Cloneable + Fits 98% Mainstream Vehicles

■ Introduction

Autel MX-Sensor 2 In 1 (315 + 433MHz), as a programmable universal sensor featuring in Clamp-in and Snap-in options which are both smart and efficient specially built for sensor replacement with maximum application coverage, ease of use,OE-levelfit, performance and reliability, will help users economize the cost of diagnostic work and raise the repair efficiency greatly.

■ Bullet Points

2 IN 1 FEATURE:Only 1 Sensor to service nearly every TPMS equipped vehicle to lower repair cost and to have higher install efficiency with no relearn required. The MX-Sensor is 100% cloneable with the original sensor ID and put in the same position.
98% COVERAGE:Featuring the latest and most comprehensive coverage of 98% OE sensors on the market, and up to 90% of North American, European and Asian vehicles, it nearly fits all types of wheels on the road.
EASY TO USE:The maximum sensor signal strength allows sensors to be easily programmed wirelessly even when they have already been mounted to the wheel. Moreover, the unique PRESS release valve design makes the manual sensor replacement much easier.
SOLID & DURABLE:Equipped with an automotive grade battery, a replaceable aluminum/rubber valve stem to withstand cold, hot and resistance corrosion, and a high-precision air valve to prevent air leakage, this sensor ensures superior stability and performance.
WARRANTY:Autel guarantees that the sensor is free from material and manufacturing defects for a period of 24 months or for 24,000 miles. Each sensor is marked with a series number to track the sensor quality from the factory to ensure that only the highest quality parts are installed.

■ High-Speed Accident Mostly Due To A Blow Out

Tire Aging/ Tire Leak/ High Temperature/ Speeding/ Overloaded…

■ Five Reasons to Choose Autel MX-Sensors

2 in 1 Sensors/ 433 MHz Sensors

■ Comprehensive Vehicle Coverage

Cover Over 98% of All OE Sensors on the Market

■ Installation Process

1. Loose the tire:Remove the valve cap and core and deflate the tire.
2. Dismount the tire:Clamp the tire onto the tire changer, and adjust the valve at 1 o’clock relative to the tire separation head. Insert the tire tool and lift the tire bead onto the mounting head to discount the head.
3. Dismount the sensor:With a screwdriver remove the fastening screw and sensor from the Valve stem, then loosen the nut and remove the valve.
4. Mount sensor and valve:Slide the valve stem through the valve hole of the rim. Tighten the screw-nut with 4.0 Nm with the help of the positioning pin. Assemble the sensor body against the rim and tighten the screw.
5. Mount the tire:Place the tire on the rim, making sure that the valve faces the separation head at an angle of 180 degrees. Mount the tire over the rim.

■ Notice

1. The TPMS sensor assemblies are replacement or maintenance parts for vehicles that have a factory installed TPMS.
2. Make sure to program the sensor by AUTEL sensor programming tools for your specific vehicle make, model and year before installation.
3. Do not install programmed TPMS sensor in damaged wheels.
4. In order to guarantee optimal function, the sensor may only be installed with original valves and accessories provided by Autel.
5. Upon completion of installation, test the vehicle TPMS systems using procedures described in the original manufacturer’ s user guide to confirm proper installation.
6. Each time a tire is serviced or dismounted, or if the sensor is removed or replaced, it is mandatory to replace the rubber grommet, washer, nut and valve core with our parts to ensure proper sealing. It is mandatory to replace the sensor if it is extremely damaged.

■ Specifications

Battery Life ≥5 years
Operating Temperature -40°C to +125°C
Storage Temperature -40°C to +150°C
Operating Humidity 90%
Operating Frequency 433 MHz/315MHz
Pressure Monitoring Range 100 to 900 kPa
Pressure Reading Accuracy ±10 kPa
Temperature Reading Range -40°C to +125°C
Temperature Reading Accuracy ±5°C
G Sensor Reading Accuracy ±15%
Transmission Power 5-8 dBm
Battery 3.0 V
Dimensions (W x H x D) 55.1 mm x 29.4 mm x 21.8 mm (Clamp-in Sensor)
Weight (Without Valve) 18.5 g (Clamp-in Sensor)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autel MX Sensor 433MHz / 315MHz TPMS érzékelő / 4db-os csomag” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.