Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

ANCEL BD300 BMW specifikus diagnosztika

Nettó:
30 630 Ft
Bruttó ár:
38 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

PROFESSZIONÁLIS GYÁRI SZINTŰ DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZ BMW-HEZ: A BD300 megfelel az összes jelenlegi OBDI, OBDII, EOBD protokollnak, és nem csak a fő rendszerek (motor, légzsák, sebességváltó, ABS, SAS, SRS, EPB, DPF, TPMS stb.) hibakódjait tudja kiolvasni és törölni, hanem támogatja a karosszéria, alváz, hajtáslánc és az összes vezérlőmodul működését is.

AKKUMULÁTOR REGISZTRÁCIÓ A BMW számára:  A BMW akkumulátorok cseréje egyszerű rutin feladat, a regisztrálását pedig elvégezheted az Ancel BD300-al.

TELJES OBD-SZINTŰ DIAGNOSZTIKA MINDEN AUTÓMÁRKÁHOZ: Lehetővé teszi a motorproblémák egyszerű diagnosztizálását és a figyelmeztető, check engine lámpa kikapcsolását. Nemcsak a kódok és a lehetséges okok pontos meghatározására képes, hanem az összes OBD tesztmódot is elvégzi, mint például a DTC (hibák) keresése, O2 szenzor teszt, emissziós és szmog teszt, élő adatfolyam, freeze frame adatok, EVAP rendszer teszt és diagnosztikai jelentések készítése.

AUTÓD EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTA: Az ANCEL BD300 képes kiolvasni a hibakódokat az összes fontos beépített elektronikus vezérlőegységből.  A diagnosztika elvégzése után a hibákról részletes listát kapsz, de nem minden hibakód jelent aktuális hibát (vannak múltbeli hibák is, melyek tájékoztató jellegűek). Töröld a hibákat, és végezd el újra a diagnosztikát. A megmaradt hibakódok az aktuális, jelenleg is aktív kódok, melyeket komolyan kell venni.

TOVÁBBI HASZNOS FUNKCIÓK MINDEN AUTÓMÁRKÁHOZ: Az univerzális Bluetooth OBD2 szkennerek összes funkciója mellett először adtunk hozzá teljesítményteszteket (jármű gyorsulás, fékezés, távolság, PID diagram fordulatszámmal, VSS, ECT, MAF, stb.) és útelemzést, amely rögzíteni tudja az út állapotát (sebességváltozás, fordulatszám, távolság, stb.). Nem csak a 12V-os jármű akkumulátorát érzékeli, hanem grafikonok formájában megjeleníti a feszültség változását egy bizonyos időn belül a készüléken.

NAGY KOMPATIBILITÁS: Minden 1996-os és újabb benzinüzemű járművel működik. Támogat 8 különböző nyelvet, több mint 60 amerikai, ázsiai és európai járműmárkát és több mint 10 000 különböző járműtípust. Kompatibilis iPhone, iPad és Android készülékekkel, A legújabb Bluetooth 5.0 verzió lehetővé teszi, hogy az autó zökkenőmentesen kapcsolódjon az okostelefonjához, megkönnyítve az adatok kiolvasását az ECU-ból és jelentősen javítva a felhasználói élményt

ÍGY HASZNÁLD:

1. Töltsd le az ANCEL OBD2 alkalmazást a Google Play vagy az Apple Store áruházból percek alatt a telefonodra, és regisztrálj egy fiókot.

2. Csatlakoztasd az Ancel BD300 szkennert a jármű OBD2 portjához, amely általában a műszerfal alatt, a vezető oldalán található.

3. Indítsd be az autódat.

4. Keresd meg a telepített program segítségével a hibakódokat.

KOMPATIBILIS:

  • Működik a BMW, MINI és Rolls Royce modelleken 1976-tól 2022-ig. Kompatibilis a globális OBDI / OBDII / EOBD-vel. (20PIN további adapter vásárlására van szükség)
  • Minden 2002 után gyártott BMW modellhez szükséges az akkumulátor regisztrálása. Csak az eredeti akkumulátorral azonos specifikációjú új akkumulátort lehet regisztrálni. a BMW akkumulátor regisztrációját nem végezheti el járó motor mellett.
  • Az alapfunkciók (motorkód olvasás) használhatóak az összes OBDII/EOBD kompatibilis járművel, amit 1996/2004-tól (benzin/diesel) gyártottak.

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ANCEL BD300 BMW specifikus diagnosztika” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.