Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

TOPDON BT600 AKKUMULÁTOR TESZTER

Nettó:
62 913 Ft
Bruttó ár:
79 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

A BT600 a TOPDON legújabb, fejlett akkumulátortesztelője 12 V-os járművekhez. 3,5 hüvelykes színes képernyőjével és beépített hőnyomtatójával ez az eszköz tökéletes megoldást kínál a pontos, gyors és kényelmes teszteléshez. Segítségével egyszerűen megtekintheti az akkumulátor állapotát, és valós időben nyomtathatja ki a tesztjelentéseket.

A BT600 élvonalbeli vezetőképesség-vizsgálati technológiát alkalmaz, és fordított polaritás elleni védelmet is tartalmaz a helytelen csatlakozások elkerülése érdekében. Ez a többfunkciós eszköz képes mérni az autó akkumulátorának tényleges hidegindítási amper kapacitását, egészségi állapotát, és gyorsan elemzi az indító- és töltőrendszereket.

 

Jellemzők

 

FEJLESZTETT TERVEZÉS A MÉG TÖBB KÉNYELEMÉRT

A BT600-al egy csúcsminőségű akkumulátortesztelőt kapsz, továbbfejlesztett kijelzővel. Most már az összes vizsgálati eredményt láthatja egy 3,5 hüvelykes színes képernyőn!

 

TESZTJELENTÉSEK NYOMTATÁSA VALÓS IDŐBEN

Beépített hőnyomtatója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az akkumulátortesztek elvégzése után azonnal kinyomtassák a jelentéseket. Csak nyomtatópapírra lesz szükséged!

 

BIZTONSÁG MINDEN ELŐTT

A készülék prémium nagy méretű, megerősített, füstmentes, szikramentes rézbilincsekkel érkezik. Fordított polaritás elleni védelme megakadályozza az akkumulátor károsodását, így pénzt takarít meg a javítástól és a cserétől.

A páratlan biztonságot nyújtó BT600 megakadályozza a túlmelegedést és az áramütést is.

 

AZ ÖN VÉGSŐ FORRÁSA PONTOS AKKUMULÁTORADATOKHOZ

A legmodernebb vezetőképesség-vizsgálati technológiának köszönhetően a BT600 másodpercek alatt pontos és teljes vizsgálati eredményeket jelenít meg.

Ez a többfunkciós szerszám a tesztek széles skáláját hajtja végre, beleértve az akkumulátorteszteket, az indítási teszteket és a töltési teszteket.

 

BŐVÍTETT KÉPESSÉGEK MÉG TÖBB JÁRMŰ TESZTELÉSÉHEZ

Töltési tesztek és indítási tesztek támogatása 12 V-os és 24 V-os ólom-savas akkumulátorokhoz, akkumulátortesztek végrehajtása 12 V-os akkumulátorokon. Ez a teszter lehetővé teszi a szakemberek számára a személygépkocsik és a nagy teherbírású autók tesztelését. A BT600-zal a technikusok még több munkát tudnak majd elvégezni.

 

Műszaki adatok

Üzemi feszültség: DC 9V ~ 30V

Kábel hossza: 1,8 m (70,9 hüvelyk)

Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ és 55 ℃ (14°F és 131°F) között

Tárolási hőmérséklet: -20 ℃ és 70 ℃ között (-4°F és 158°F között)

A termék méretei: 21,79 × 13,39 × 5,69 cm (8,58 × 5,27 × 2,24 hüvelyk)

Súly: 550 g (19,4 uncia)

Védelem: Fordított polaritás elleni védelem

 

Csomagolási lista

BT600

Akkumulátor tesztkábel

Használati utasítás

3 tekercs nyomtatópapír

Mini USB kábel

Hordtáska

Angol leírás

The BT600 is TOPDON’s newest advanced battery tester for 12V vehicles. With a 3.5 inches color screen and a built-in thermal printer, this tool offers the ultimate solution for accurate, fast, and convenient testing. It allows you to easily view the battery’s condition and print test reports in real-time.
The BT600 adopts a cutting-edge conductivity testing technology and includes reverse polarity protection to prevent improper connections. This multifunctional tool can measure the actual Cold Cranking Ampere capacity of the car’s battery, its state of health, and quickly analyze the starter and charging systems.

Features

IMPROVED DESIGN FOR EVEN MORE CONVENIENCE

 • With the BT600, you get a top-notch battery tester with an improved display. Now you can see all test results on a 3.5 inches Color Screen!

PRINT TEST REPORTS IN REAL-TIME

 • Its Built-In Thermal Printer allows users to print reports immediately after performing battery tests. All you will need is printer paper!

SAFETY ABOVE EVERYTHING

 • The device come with premium large, reinforced, smoke-free, spark-free copper clamps. Its reverse polarity protection will prevent battery damage, saving you money from repair and replacement.
 • Providing unmatched safety, the BT600 also impedes overheating and electrical shock.

YOUR ULTIMATE SOURCE FOR PRECISE BATTERY DATA

 • Due to its cutting-edge conductivity testing technology, the BT600 displays accurate and complete test results in seconds.
 • This multifunctional tool performs a wide variety of tests, including: battery tests, cranking tests and charging tests.

EXPANDED CAPABILITIES TO TEST EVEN MORE VEHICLES

 • Supporting charging tests and cranking tests for 12V & 24V Lead-Acid batteries, performing battery tests on 12V batteries. This tester enables professionals to test passenger cars and heavy-duty. With the BT600, technicians will be able to complete even more jobs.

Specifications

 • Working Voltage: DC 9V~30V
 • Cable Length: 1.8m (70.9’’)
 • Working Temperature: -10℃ to 55℃ (14°F to 131°F)
 • Storage Temperature: -20℃ to 70℃ (-4°F to 158°F)
 • Product Dimensions: 21.79×13.39×5.69cm (8.58×5.27×2.24’’)
 • Weight: 550g (19.4 oz)
 • Protection: Reverse Polarity Protection

Packing List

 • BT600
 • Battery Test Cable
 • User Manual
 • 3 Rolls of Printer Paper
 • Mini USB Cable
 • Carrying Bag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPDON BT600 AKKUMULÁTOR TESZTER” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…