Akció!

TOPDON Akkumulátor Tester BT500P

Nettó ár: 69 900 Ft
Bruttó ár: 88 773 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Cikkszám: 10775 Kategória:

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

TOPDON BT500P akkumulátortesztelő nyomtatóval

A BT500P TOPDON újonnan kiadott autóipari akkumulátortesztelő, egyesíti a legfejlettebb vezetőképesség-tesztelési technológiát, hogy a felhasználók pontos teszt eredményeket kapjanak az akkumulátor állapotáról, az indítási és töltési rendszerről, fordított polaritásvédelemmel és beépített hőnyomtatóval.

A TOPDON BT500P-vel ellenőrizheti az akkumulátor általános állapotát, felmérheti a forgattyús hajtóképességet, ellenőrizheti annak öregedési állapotát és elvégezheti a rendszer teljes töltési diagnózisát. Beépített hőnyomtatóval diagnosztikai nyugtát kaphat és másodpercek alatt megoszthatja. Ez a fejlett autóipari akkumulátor-tesztelő mind a szakemberek, mind a magán személyek számára alkalmas.

12V és 24V AKKUMULÁTOR TESZTER: A TOPDON BT500P gépjármű-akkumulátor-tesztelő 12 voltos és 24 voltos ólom-savas akkumulátorokon működik, beleértve az AGM lapos, AGM spirál-, GEL- és EFB-elemeket a teszttartományban (100-1700 CCA). Kompatibilis autókkal, motorkerékpárokkal, teherautókkal, lakóautókkal, ATV-kel, terepjárókkal, csónakokkal, jachtokkal, és még golfkocsikkal is.

GYORS ÉS PONTOS: Nem biztos az akkumulátor típusában és a CCA értékében? A „Gyors teszt” üzemmódban az akkumulátor tesztelése egyszerűbbé válik. Csak adja meg az AH értéket, és másodpercek alatt megkapja az eredményeket.

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ: Fél az áramütéstől? A BT500P fordított polaritásvédelemmel van ellátva. A tömör és csúszásgátló masszív tok is csomagolva van, hogy megvédje a tesztelőt a sokktól és a sérülésektől.

A TOPDON, mint az autóipari utánpiacon növekvő új vállalat, elkötelezett a termékfejlesztés és az innováció mellett, kellő jelentőséget tulajdonít a felhasználói tapasztalatoknak olyan kiváló szakértők és mérnökök csoportjával, akik biztosítják, hogy minden termék jól megtervezett és felhasználóorientált legyen.

JELLEMZŐI:

o Könnyen használható és lehetővé teszi az akkumulátor állapotának egyszerű ellenőrzését.

o Biztosít funkciókat az akkumulátor állapotának, a generátor töltésének és az indítómotor forgatási körülményeinek ellenőrzésére.

o Sokkal szélesebb vizsgálati tartomány (100-1700 CCA) és pontosabb vizsgálati eredmények a többihez képest.

o Teszteli az összes akkumulátor besorolási rendszert – CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB.

o Kompatibilis ólom-savval,  AGM lapos lemezekkel, AGM spirál, folyadékkal töltött elemekkel.

o Fejlett vezetőképes módszer a tesztelésre. A teszt előtt nincs szükség teljesen feltöltött akkumulátorra.

o Gyors és pontos. A megbízható tesztelő mindössze 10 másodperc alatt kínál eredményt.

o Kicsi és kompakt. A tesztelő praktikus eszköz és ideális kiegészítője minden autóipari eszközkészletnek.

o Beépített nyomtatóval tervezték, hogy a nyomtatott formában történő adatokhoz való hozzáférést kényelmessé tegye, a jobb elemzés és javítás érdekében.

o A prémium minőségű rézcsipesz és -huzal biztosítja a stabil működést a tesztelés során.

 • Segít elkerülni az útszéli meghibásodás okozta kellemetlenségeket.
 • Segít szemmel tartani az akkumulátor működését és megoldani a lehetséges problémákat, mielőtt azok felmerülnének.
 • Segíthet az akkumulátor állapotának gyors ellenőrzésében, anélkül, hogy túl sokat költenék a szerelői díjakra.
 • Hosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és lehetővé teszi a problémák gyors megoldását.
 • Ügyel arra, hogy az akkumulátorok mindig az optimális szinten működjenek.
 • Lehetővé teszi annak eldöntését, hogy akkumulátorának szüksége van-e cserére.

2 mód az akkumulátor teszteléséhez:

A TOPDON BT500P nagyszerű lehetőség azok számára, akiknek rendszeresen ellenőrizniük kell az autó akkumulátorukat. A tesztelő egy innovatív, felhasználóbarát kialakítással rendelkezik, amely mind a „Gyors tesztet”, mind a „Pontos tesztet” elvégzi, hogy pontos becslést kapjon az akkumulátorról.

 • Gyors teszt: Ha nem biztos az akkumulátor típusában és annak CCA-értékében.
 • Pontos teszt: az akkumulátor töltöttségi állapotának pontos leolvasására szolgál.
 • Kijelző SOH: Az akkumulátor elektromos energiát tároló és szállító képességének mértékét mutatja, összehasonlítva az új akkumulátorral
 • Kijelző SOC: A kapacitás százalékában kifejezve, állapotmérő a potenciális energia értékeléséhez.

 

Forgatási feszültség teszt

Ez a terhelésvizsgáló ellenőrzi az akkumulátor forgatásának hatékonyságát, és segít megjósolni, hogy mikor nem sikerül az akkumulátort forgatni a járműben. Ez másodpercek alatt megjeleníti a forgattyús feszültség paramétereit, hogy Ön dönthessen az akkumulátor karbantartásáról:

 • Áramfeszültség
 • Azonnali minimális indítófeszültség
 • Az azonnali minimális indítófeszültség szabványa

Rendszerint a 9,6 V-nál alacsonyabb forgattyús feszültség értéket rendellenesnek tekintik.

Maximális munkaterhelés-teszt

Előfordulhat, hogy az akkumulátornak elegendő energiája van a motor beindításához, de az elektromos rendszer nem képes támogatni az egyéb elektromos berendezéseket, például a fényszórók vagy a rádió működtetését. A TOPDON BT500P maximális munkaterhelés-tesztjének eredménye alapján megismerheti az akkumulátortöltő rendszerek egészségi állapotát, és megbizonyosodhat arról, hogy az akkumulátor jó állapotban van-e.

o Ha> 8V akkor a terhelési rendszer jól működik.

o Ha <8V ellenőrizze a motorszíj kopását és az elektromos rövidzárlatot.

Töltőrendszer teszt

A krónikus alacsony töltés, idő előtti meghibásodást is okozhat. A TOPDON BT500P akkumulátor-tesztelő egy alapos töltőrendszer-tesztel rendelkezik, amely segít elkerülni a rendszer előre nem látható megszakadását, és megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és túlzott lemerülését, ami az elemek belső szerkezetének maradandó károsodását is okozhatja.

Az útmutatás egyszerű követésével megkapja a teszt eredményeit az alábbiak szerint:

 • A kimeneti feszültség maximális értéke
 • A kimeneti feszültség átlagos értéke
 • A kimeneti feszültség minimális értéke

Ellenőrizze a termék kézikönyvében található referenciatáblázatot, így lapvető képet kap a töltőrendszer állapotáról.

 

Többnyelvű támogatás

Angol, orosz, spanyol, francia, olasz, német

Garancia

12 hónap garancia.

Műszaki adatok

Kijelző: 128 * 64 LCD kijelző

Működési hőmérséklet: -20 ° C ~ 65 ° C (-4 ° F ~ 140 ° F)

Tárolási hőmérséklet: -20 ° C ~ 70 ° C (-4 ° F ~ 158 ° F)

Méretek: 310mm * 93mm * 55mm

Súly: 500g

Csomag tartalma

1 * TOPDON BT500P jármű akkumulátor-tesztelő

1 * Felhasználói kézikönyv

2 * Papírtekercs

 

Angol leírás

TOPDON Battery Tester BT500P with Printer Battery Load Test Charging Test Cranking Test for 12V / 24V Cars Trucks SUVs Motorcycles

BT500P, as a TOPDON new-released automotive battery tester, combines the most advanced conductance testing technology to give users an accurate test results of battery condition, starting and charging system, with reverse polarity protection and built-in thermal printer, etc., to be a quick, safe and easy battery test solution for technicians, professionals, and DIYers.

CAR BATTERY TESTER with BUILT-IN PRINTER ➤ TOPDON BT500P can check the overall health of your battery, gage the cranking capability, check its aging status, and run a complete system charging diagnosis. With a built-in thermal printer, you can get a diagnostic receipt and share it in seconds. This advanced automotive battery tester is designed for both professionals and DIYers.

12V & 24V BATTERY LOAD TESTER ➤ Does it work on your car? TOPDON BT500P automotive battery tester works on 12 volt & 24-volt lead-acid batteries including regular flooded, AGM flat plate, AGM spiral, GEL and EFB batteries with the test range (100-1700 CCA). Compatible with cars, motorcycles, trucks, RVs, ATVs, SUVs, boats, yachts, mowers and even golf carts.

QUICK & ACCURATE ➤ Unsure of battery type and CCA value? We’ve figured it out beforehand. With the “Quick Test” mode, the battery test becomes simple. Just input AH value and you get the results in seconds. Suitable for AH marked and CCA unmarked. Also, it gives you accurate results just in seconds to avoid a lemon.

SAFE & RELIABLE ➤ Afraid of the electric shock? BT500P is specially designed Reverse Polarity Protection. A solid and antiskid rugged case is also packed, to protect the tester from shock and being damaged.

TOPDON, as a new company rising in the automotive aftermarket who is dedicated to focusing on product development & innovation, attaches due importance to user experience with a group of distinguished experts and engineers who ensure every product is well-designed and user-oriented.

FEATURES:

 • 【Top Reasons to ChooseTOPDON BT500P is a great all-round battery tester, and showcases brilliant design and quality:
  • Easy to use and will enable you to check the battery status with ease and simplicity.
  • Provide functions to check battery health, alternator’s charging and starter’s cranking conditions.
  • Much wider test range (100-1700 CCA) and more accurate test results compared to others.
  • Tests all battery rating systems – CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB.
  • Compatible with Lead-Acid, regular flooded, AGM flat plate, AGM spiral, gel, and deep cycle batteries.
  • Advanced conductive way to test. No need for a fully charged battery before the test.
  • Quick and accurate. The reliable tester offers results in just 10 seconds.
  • Small and compact. The tester is a handy device and a brilliant addition to any automotive toolbox.
  • Designed with a built-in printer for enjoying the comfort of accessing the data in hard-copy form, for better analysis and rectification.
  • Premium quality copper clip and wire keep guarantee to maintain stable communication all throughout the testing process.

 

【What Is It Made For?

This is a minor investment to save you from a potential headache of being stranded unexpectedly and will gift you massive benefits in the future.

 • Help you avoid the inconvenience of a roadside breakdown.
 • Help you keep a close eye on battery function and fix potential problems before they arise.
 • Help you check the battery status quickly and without spending too much on mechanic fees.
 • Lengthen the lifespan of your battery and enable you to fix problems quickly.
 • Ensure your batteries are always working at an optimum level.
 • Ensure your batteries will bring a reliable cold-weather starting.
 • Enable you to determine whether your automotive battery needs a jump start, or to be changed.

and more …

 

【2 Modes for Battery Test

The TOPDON BT500P is a great option for those who need to check their automotive batteries on the regular. The tester comes to an innovative user-friendly design of introducing both a “Quick Test” and “Accurate Test” to get a precise estimation of a battery, depending on your experience level or needs:

 • Quick Test: Takes some of the guidance away from your hands, if you are not sure about the battery type and its CCA value.
 • Accurate Test: is used for getting an accurate reading of your battery’s capacity status.

In a nutshell, you can:

 • Display SOH (State of Health, %): Represents a measure of the battery’s ability to store and deliver electrical energy, compared with a fresh
 • Display SOC (State of Charge, %): Expressed as a percentage of its rated capacity, a measure of its condition to assess the potential energy.
 • DisplayBattery Internal Resistance Value (mΩ): The lower the internal resistance, the more current the battery can output. The value above 15 milliohms indicates a broken battery (12V).

 

【Cranking Voltage Test

This load tester actually checks the cranking effectiveness of the battery and helps you predict when the battery will fail to crank a vehicle. It displays the Cranking Voltage parameters as follows in seconds, for you to make a decision on battery maintenance:

 • Current Voltage
 • Instant Minimum Starting Voltage
 • Standard of Instant Minimum Starting Voltage

Normally a Cranking Voltage value lower than 9.6V is regarded as abnormal.

*The engine and all other accessory loads must be OFF during the test.

 

 • 【Max Work Load TestSometimes, a battery may have enough power to start your engine, but the electrical system can’t support the increased load of operating other electrical things like your headlights or radio. According to the result of the max workload test from TOPDON BT500P, you can get to know the health status of the battery load system, and make sure if the battery is in good condition.
  • If>8V (25.60V for 24V), the load system is working well.
  • If <8V (25.60V for 24V), check the engine belt abrasion and the electrical short circuit.

 

【Charging System Test

Chronic undercharging can also cause premature battery failure. The battery tester TOPDON BT500P boasts a thorough charging system test, to help you avoid unpredicted system interruption, and prevent the batteries from being overcharged and over-discharged, which may also cause permanent damage to the internal structure of batteries.

By simply following the guidance you will get the test results as follows:

 • The maximum value of output voltage
 • The average value of output voltage
 • The minimum value of output voltage

Check the reference table in the product manual, you will have a basic idea of your charging system status.

 

【Multiple Languages

English, Russian, Spanish, French, Italian, German

【NOTICE

Always read the safety features section in the manual carefully to ensure optimum safety.

【WARRANTY

12-month warranty for any possible quality problems.

【SPECIFICATIONS

Display: 128*64 LCD display

Working Temperature: -20°C~65°C (-4°F~140°F)

Storage Temperature: -20°C~70°C (-4°F~158°F)

Dimensions: 310mm*93mm*55mm

Weight: 500g

【PACKAGE LIST

1*TOPDON BT500P Vehicle Battery Tester

1*User Manual

2*Printing Paper

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPDON Akkumulátor Tester BT500P” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.