Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

THINKCAR THINKTOOL Pros+

Nettó:
786 614 Ft
Bruttó ár:
999 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Szállítási ideje: 1-5 munkanap

Leírás

THINKCAR THINKTOOL Pros+

 

Jellemzői

1. Csúcskategóriás online programozási lehetőségek

2. Erőteljes, négymagos, 2,0 GHz-es processzor 4G+128G hardverkonfigurációval

3. OE-szintű vezeték nélküli intelligens diagnosztika, amely több mint 100 autógyárra vonatkozik.

4. Egyedi moduláris kialakítás, akár 8 funkcionális modul támogatásával bármilyen alkalmazási forgatókönyvhöz

5. Android 10 operációs rendszer, amely 10 hüvelykes HD IPS érintőképernyőn fut.

6. 28 szolgáltatás-visszaállítási funkció támogatása

 

A THINKCAR ThinkTool Pros+ speciális funkciója a következő:  támogatja a programozást és a kódolást, amely a szoftver megfelelő vezérlőinformációit az autóipari számítógép programozható EPROM-jába vagy FLASH-jába írja az elektronikus kommunikációs átviteli technológia felhasználásával. ThinkTool PROS+ Támogatja a programozási fájlok intelligens felismerését, kényelmes és gyors kezelését.

 

ADAS kalibrálás

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) egy elektronikus alkatrész a járműben, beleértve a jármű különböző biztonsági funkcióit, mint például az automatikus vészfékezés (AEB), a sávelhagyásra figyelmeztető (LDW), a sávtartó asszisztens, a holttér-kiküszöbölés, az éjjellátó kamera és adaptív világítás. A funkció a berendezésen alapértelmezés szerint le van tiltva, és a felhasználónak aktiválnia kell a funkciót egy aktiváló kártyával használat előtt. Ezt a funkciót pedig össze kell hangolni a THINKCAR ADAS kalibrációs eszközökkel. Főleg vezetőtámogató rendszerek különféle kameráinak és radarainak kalibrálására használják.

 

TPMS Diagnosztikai funkció

A THINKTOOL Pros+/Pros vezeték nélküli gumiabroncsnyomás-diagnosztikai eszközzel (opcionális tartozék) működhet a TPMS aktiválás, programozás és tanulás funkcióinak elérése érdekében.

a) Aktiválás: aktiválja az érzékelő IlD-jét, a keréknyomást, az érzékelő frekvenciáját, a gumiabroncs hőmérsékletét és az akkumulátor állapotát.

b) Programozás: az érzékelő adatainak programozása egy üres Thinkcar érzékelőre, az alacsony akkumulátor töltöttségű és nem megfelelően működő érzékelő cseréje érdekében. Három szenzorprogramozási módszer áll rendelkezésre: automatikus, kézi és aktiválási replikáció.

c) Tanítás: az érzékelő azonosítójának beírása a jármű ECU-jába az érzékelő azonosításához.

 

28 Karbantartási funkció

A THINKTOOL Pros+/Pros támogatja a legtöbb jármű programozható moduljának egyeztetését, kódolását, programozását, valamint a leggyakrabban használt karbantartási és visszaállítási funkciókat, nevezetesen az Oil Reset, Elec. Fojtószelep adaptáció, IMMO szerviz, befecskendező szelep kódolás, törőpárna visszaállítása, kormányszög visszaállítása, ABS légtelenítés, AFS visszaállítás, akkumulátor illesztés, A/T betanulás, DPF regenerálás, EGR adaptáció, TPMS visszaállítás, napfénytető inicializálás, felfüggesztés illesztése, sebességváltó tanulás Légzsák visszaállítása, ODO visszaállítása, AdBlue visszaállítása, A/F alaphelyzetbe állítása, hűtőfolyadék légtelenítése, nyelvváltás, NOx érzékelő visszaállítása, ülés kalibrálása, leállítás/indítás visszaállítása, szállítási mód, gumiabroncs visszaállítása.

 

Támogatott nyelv

angol, német, MAGYAR, spanyol, francia, olasz, japán, portugál, orosz, kínai

 

Támogatja a teljes rendszerdiagnosztikát

Motorok/Automatikus sebességváltó/Légzsákok/Indításgátló/Kulcskód/ABS/Sebességtartó automatika/Önszintező felfüggesztési rendszerek/Ülések/Ajtók/Kormányzási szög/Légrugózás/Karosszériarendszerek/Elektronikus szervokormány és motorrásegítés/Szervokormány/Kerékyomás/Esőérzékelők/4WD-rendszer/Stabilizátor/Intelligens parkolási asszisztens/Ajtómotorok/Audiorendszerek/Légkondicionáló/Tiptronic/Lopásgátló/Lágytető/Fényszóró szintbeállítás/Központi zár/Automatikus kuplung/Elektromos ablakok/Billentyűs programozás/Hátsóablak fűtés/Xenon fényszórók/Állófűtés/Ülésmemória/Olaj élettartam visszaállítás/Tolóajtók/Elektronikus fojtószelep/Navigációs rendszer/Borulásérzékelő/Tempomat/Többfunkciós kormánykerék/Elektronikus rögzítőfék

 

Gyorsteszt: Lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférjen a jármű összes elektronikus vezérlőegységéhez, és részletes jelentést készítsen a jármű állapotáról. Rendszerellenőrzés támogatása és rendszer kiválasztása Rendszerellenőrzés: a jármű összes rendszerének automatikus átvizsgálása.

Rendszer kiválasztása: manuálisan válassza ki az autóelektronikát vezérlő rendszer. Gyors ellenőrzés és nyomtatás Intelligens érzékelési módot alkalmaz. A jármű csatlakoztatása után a rendszer automatikusan felismeri a jármű adatait, automatikusan ellenőrzi a járművet, és automatikusan jelentést készít. Az automatikus nyomtatás beállítható úgy, hogy a folyamat során ne legyen szükség emberi beavatkozásra.

Működtetési teszt: Ezzel a funkcióval ellenőrizhető, hogy az elektronikus vezérlőrendszer végrehajtó komponensei működnek-e.

ECU kódolás: A kódolási funkció a jármű vezérlőmoduljainak ismételt felvillantására szolgál, lehetővé teszi bizonyos alkatrészek adaptív adatainak átprogramozását javítás után. vagy cserék.

 

A THINKCAR ThinkTool Pros+ csúcskategóriás hardverkonfigurációja:

Operációs rendszer: Android 10

Kamera: Hátsó kamera 8.0MP

Memória:4G Hálózat:Wi-Fi, WL AN 802. 11b/g/n Tárhely:128G(Pros+)

Bluetooth: Bluetooth 5.0

Akkumulátor: 6000mAh/7.6V

Üzemi hőmérséklet: 0° C ~ 50°C

Képernyő: 10 hüvelyk

Tárolási hőmérséklet: -20°C ~ 60°C

 

 

 

 

 

 

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„THINKCAR THINKTOOL Pros+” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.