Akció!

THINKCAR Thinkscan Plus S4 OBD2 univerzális professzionális szkenner

Nettó ár: 129 000 Ft
Bruttó ár: 163 830 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Mi a THINKSCAN Plus S4

 

A Thinkscan Plus S4 termékek a THINKCAR által gyártott, Android rendszeren alapuló közepes és csúcskategóriás barkácsolási termékek új generációi, amelyek képesek megvalósítani a diagnosztikai szoftver online frissítését. Fő funkciói nemcsak az OBD / EOBD szabványos diagnosztikát tartalmazzák, de ami még fontosabb, professzionális járműdiagnosztikai szoftverrel és karbantartási szoftverrel rendelkezik, amelyek képesek elvégezni az összes jármű elektronikus vezérlőrendszerének átfogó diagnózisát. Különböző sorozatok támogatják a különböző rendszereket és funkciókat.

 

Miért van szükség a THINKSCAN Plus S4-re?

 

 1. 【Egyedi tervezés】 ThinkCar ThinkScan Plus S4 OBD2 diagnosztikai szkenner egy újonnan tervezett OBD2 kódolvasó, amely több választási lehetőséget kínál a felhasználók számára a különböző igények kielégítésére. Teljes OBD2 funkcióval és 5 rendszerdiagnosztikával a 12 V-os autók ABS / SRS / motorja / sebességváltója / BCM-jéhez.

 

 1. 【Teljes OBD2 diagnosztikai funkciók】 Ez a jármű OBD2 szkennere tájékoztatja Önt az autó motorjának állapotáról – kódok olvasása, kódok törlése, fedélzeti monitor teszt, I / M készenlét, a jármű élő adatainak kiolvasása, a keretadatok rögzítése, a jármű VIN adatai , O2 monitor teszt, EVAP monitor teszt, hibakódok keresése.

 

 1. 【28 RESET funkció】: Ez az autószkenner támogatja: EPB, Olaj szervíz, TPMS, GearBox, SAS, ABS Reset, DPF Reset, IMMO Reset stb. 28 választható visszaállítási funkció.

 

 1. A ThinkScan Plus S4 diagnosztikai szkenner lefedi az összes járművet, amely 1996 után támogatja az OBD protokollt. És támogatja az angol, spanyol, portugál, francia, japán, német, olasz nyelvet.

 

 1. 【További funkciók】 ▶ Az Auto-VIN bármikor elősegíti a járművek azonosítását. ▶ A képernyőképek és a képernyőrögzítő lehetővé teszi a fontos információk megőrzését. ▶ Csúszásgátló tartó, könnyen hordozható ▶ Memória: 1G, Tárolókapacitás: 8G ▶ Az egész életen át tartó ingyenes szoftverfrissítés lehetővé teszi a diagnózis felállítását több új autómodell esetében. ▶ Generálhat járműdiagnosztikai jelentéseket, amelyeket meg lehet osztani a QR-kód beolvasásával.

 

 1. 【Könnyű és gyors üzemeltetés: A Thinkscan Plus S4 eszközökkel könnyedén és gyorsan elvégezheti a képernyőparancsokat az I / M billentyű segítségével.

 

28 visszaállítási funkció

 

A THINKCAR Thinkscan Plus S4 28 általánosan használt speciális visszaállítási funkciót támogat, lehetővé téve a jármű rendszeréhez való gyors hozzáférést a különféle menetrend szerinti szolgáltatásokhoz, a karbantartáshoz és a teljesítmény visszaállításához, kiküszöbölve az autó visszaállításának szükségességét a gyakori problémák megoldása után.

 

 1. Olajlámpa-visszaállítási szolgáltatás

 

Lehetővé teszi a visszaállítást a Motor Oil Life rendszer új számításához az olajcsere után.

 

 1. EPB elektronikus kézifék-visszaállítás

 

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

 

 1. BAT akkumulátor-szolgáltatás

 

Lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárlati áramot, regisztrálja az elemcserét és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.

 

 1. DPF dízel részecskeszűrő visszaállítása

 

Kifejezetten a dízel részecskeszűrő rendszerhez, DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjének és a DPF betanításának a motor vezérlőegységének cseréje után.

 

 1. A SAS kormányszög-érzékelő visszaállítása

 

Segít a kormányzási szög érzékelő hibáinak törlésében, és fontos szerepet játszik a kormányszög érzékelő kalibrálásában.

 

 1. A TPMS abroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása

 

Hozzájárul a szenzorazonosítók megjelenítéséhez a jármű ECU-jából, a TPMS szenzorcsere-azonosítók megadásával és az érzékelők tesztelésével.

 

 1. IMMO Kulcs programozás

 

Az egyedülálló kulcs-programozás és a PIN-kód olvasás funkciója elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

 

8.ABS vezérlés

 

ABS fékvezérlés, hogy szilárd fékbetétet kapjon a levegő kiürülése után az ABS szivattyúrendszer javítása után.

 

 1. Napfénytető visszaállítása

 

A napfénytetőt vissza kell állítani, ha a napfénytető vezérlőegységének kommunikációs problémája van, vagy ha megváltozik.

 

 1. Felfüggesztés visszaállítása

 

Próbálja meg visszaállítani az elektronikus felfüggesztés légi járatát a masszázsrendszerrel. Csukja be az összes ajtót.

 

 1. Sebességváltó visszaállítása

 

Átviteli adatok visszaállítása Adaptív tanulás.

 

12.AFS fényszóró visszaállítása

 

Az „AFS” azt jelenti, hogy adaptív elülső világítási rendszer (éjszaka a Bi-Xenon fényszórókkal) mindkét oldalát megforgatja, a gomb megnyomása azt jelenti, hogy egyenesen előre mutatnak, és nem fordulnak meg, amikor elfordítja a kormánykereket.

 

 1. Injektor kódolása

A szivárgó injektorok hiányozhatnak, ha az injektor le van tiltva. A gyújtási rendszerrel és a mechanikai alkatrészekkel kapcsolatos egyéb problémák szintén nem mutathatnak fordulatszám-veszteséget, amikor az injektort kikapcsolják.

 

 1. Fojtószelep beállítása

 

A fojtószelepház egy forgatható lapos szelepet (pillangót) tartalmazó cső, amelyet a motorba beáramló levegő mennyiségének szabályozására használnak. Egy elektronikusan üzemanyaggal befecskendezett autóban egy fojtószelep helyzetérzékelő és a légáramlás-érzékelő kommunikál a számítógéppel, amely biztosítja az injektorokhoz szükséges megfelelő mennyiségű üzemanyagot.

 

 1. Gear Learning

 

A leolvasó eszköz figyeli bizonyos vezérműtengely-helyzetérzékelők jeleit annak megállapítására, hogy minden feltétel teljesül-e a motor működésének folytatásához.

 

16.EGR Reset

 

Csökkenti a nitrogén-oxidokat (NOx) a kipufogógázban, és javítja az üzemanyag-fogyasztást részterhelés mellett.

 

17.A / F visszaállítás

 

Ezt a funkciót a levegő / üzemanyag arány paramétereinek beállítására vagy megtanulására használják.

 

 1. Adblue Reset (dízelmotor kipufogógázszűrő)

 

A dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (autó karbamid) cseréje vagy feltöltése után karbamid-alaphelyzetbe állítás szükséges.

 

 1. Légzsák Reset

 

Ez a funkció visszaállítja a légzsák adatait, és törli a légzsák ütközésének hibajelzőjét.

 

 1. Hűtőfolyadék vezérlés

 

Ezzel a funkcióval aktiválja az elektronikus vízszivattyút a hűtőrendszer szellőztetése előtt.

 

 1. AT tanulás

 

Ez a funkció kiegészítheti a sebességváltó önálló tanulását a sebességváltás minőségének javítása érdekében. Amikor a sebességváltót szétszerelik vagy megjavítják (miután az autó akkumulátorának egy része kikapcsol), az váltás késleltetéséhez vagy ütközési problémához vezet. Ebben az esetben ezt a funkciót úgy kell elvégezni, hogy a sebességváltó a vezetési körülményeknek megfelelően automatikusan kompenzálhassa a kényelmesebb és jobb váltást.

 

 1. Nyelvváltás

 

Ez a funkció a jármű központi vezérlőpultjának rendszernyelvének megváltoztatására szolgál.

 

23.Nox érzékelő visszaállítása

 

A Nox érzékelő olyan érzékelő, amelyet a motor kipufogógázjában lévő nitrogén-oxidok (Nox) tartalmának kimutatására használnak. Ha a Nox hibát újra inicializálják és a Nox katalizátort kicserélik, akkor vissza kell állítani a motor Ecu-jében tárolt katalizátor megtanult értékét.

 

 1. ODO Reset

 

 1. a) Az ODO visszaállítása a kilométerek értékének másolása, megírása vagy átírása a kilométeróra chipjébe egy autódiagnosztikai számítógép és adatkábel segítségével úgy, hogy a kilométer-számláló megmutassa a tényleges futásteljesítményt.
 2. b) Általában, ha a futásteljesítmény nem megfelelő a sérült járműsebesség-érzékelő vagy a kilométer-számláló meghibásodása miatt, a karbantartás után vissza kell állítani az ODO-t.

 

 1. Stop / Start Reset

 

Ezt a funkciót az automatikus indítás-leállítás funkció megnyitásához vagy bezárásához használják az ECU rejtett funkciójának beállításával (feltéve, hogy a jármű rejtett funkcióval rendelkezik és hardvertámogatással rendelkezik).

 

 1. Ülés kalibrálása

 

Ezt a funkciót arra használják, hogy az ülések megfeleljenek a kicserélt és javított memória funkcióknak.

 

 1. Sebesség

 

Az energiafogyasztás csökkentése érdekében a következő funkciókat lehet kikapcsolni, beleértve a jármű sebességének korlátozását, az ajtónyitó hálózat fel nem ébresztését és a távvezérlő gomb letiltását stb. Ebben az időben a szállítás módját ki kell kapcsolni a visszaállításhoz a jármű normális állapotba.

 

 1. Windows kalibrálás

 

Ezt a funkciót az ablakok illesztésére tervezték, hogy helyreállítsák az ECU kezdeti memóriáját, és helyreállítsák az elektromos ablak automatikus emelkedő és csökkenő funkcióját.

 

 

10 Teljes OBDII funkció

 

Kódok olvasása

Diagnosztikai hibakód (DTC) részletes leírása

 

Kódok törlése és visszaállítása

Kikapcsolja a Check Engine Light (MIL) ellenőrzést, törli a kódokat és visszaállítja a monitorokat.

 

Adatfolyam

Élő ECU / PCM adatfolyamot olvas és jelenít meg, grafikusan ábrázolja a funkciókat és tárolja a rögzített keretadatokat.

 

I / M készültségi állapot

Megmutatja, hogy a jármű különböző emisszióval kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készen állnak-e az ellenőrzésre és a karbantartási tesztekre.

 

Élő adatfolyam

A járműből származó folyamatos adatfolyam adatainak megjelenítése élő grafikus (hullámforma) kijelzőn.

 

Frame Freeze adatok

Ellenőrzi a jármű bizonyos körülményeit, amelyeket a fedélzeti számítógép rögzít a kibocsátással kapcsolatos hiba fellépésekor.

 

O2 érzékelő teszt

Lehetővé teszi a legutóbb elvégzett tesztek O2 érzékelő monitorának vizsgálati eredményeinek visszakeresését és megtekintését a jármű fedélzeti számítógépéről.

 

Fedélzeti monitor teszt

Letölti és megjeleníti az emisszióval kapcsolatos erőátviteli alkatrészek és rendszerek vizsgálati eredményeit.

 

Olvassa a jármű adatait

Megjeleníti az információkat, például VIN (jármű azonosító száma), CID (kalibrációs azonosító) és CVN (kalibrálás ellenőrző száma) stb.

 

Komponens teszt

Bizonyos járműalkatrészeket a szkennerről küldött parancsokkal lehet működtetni.

 

 

5 rendszer (ABS + motor + SRS + sebességváltó + BCM)

Motorrendszer: A diagnosztikai eszköz segíthet a motor gyújtásának, az üzemanyag-befecskendezés, a levegő- és az üzemanyag-arány, valamint a kipufogógáz-kibocsátás körülményeinek észlelésében a motorrendszerben a jármű teljesítményének javítása, az energiatakarékosság és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése érdekében.

Transzmissziós rendszer: Ez a diagnosztikai szkenner az átviteli rendszer kódjainak kiolvasásával képes kitalálni a problémákat, vagy élő adatok megtekintésével ellenőrizheti az egészségi állapotot.

ABS rendszer: Az ABS probléma diagnosztizálásának mindig az összes fékalkatrész szemrevételezéses ellenőrzésével kell kezdődnie. Ezután be kell szereznie az ABS kódokat, hogy megtudhassa, hol van a probléma, és ez az, amit ez a szkenner tesz az Ön számára.

SRS légzsákrendszer: Az SRS, a biztonsági visszatartó rendszer ütközésérzékelőkből, vezérlőmodulból és magukból a légzsákokból áll, és ez a diagnosztikai eszköz minden elektronikus paramétert képes észlelni annak állapotának ellenőrzésére.

BCM rendszer: Elvégezheti a hibadiagnosztikát a karosszérián / vázon / sebességváltó rendszeren / kormányrendszeren / fékrendszeren / hajtórendszeren

 

A Thinkcar Thinkscan plus S4 diagnosztikai szkenner 8 nyelvet támogat:

Angol, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, német, olasz

 

Támogat több mint 220 autómárkát:

ASTONMARTIN; AUDI; BMW; CHRYSLERCIT CITROEN; DAEWOOER FERRARI; FIAT; GMH HONDAHY HYUNDAIJP JPISUZU- ; KIAL LANDROVERMA MASERATI; MASERATI; MITSUBISHI; NISSAN; OPELPE PEUGEOT; PORSCHERENA RENAULTSG ROVERSA SAAB; SEATSG SGMSK SKODASM SMARTSP SPRINTERSS SSANGYONG- SUBARUTOYOTA TOYOTASU SUZUKI; USA USAFORD ; VOLVO; VW-

 

Termékkonfiguráció

Ug Plug and Play + nagy tartó + 5 hüvelykes érintőképernyő

Memória: 1G,

Tárolókapacitás: 8G,

Akkumulátor: 800mAh / 3,7V,

OBD2 Kábel: Integrált, leválaszthatatlan kialakítás.

 

 

Csomaglista

1x THINKCAR THINKSCAN Plus S4 fő egység

1x C típusú kábel

1x kártyaolvasó

1x felhasználói kézikönyv

1x doboz

Angol leírás

What is THINKSCAN Plus S4?

 

Thinkscan Plus S4 products are a new generation of mid-to-high end DIY products based on Android system launched by THINKCAR, which can realize online upgrade of diagnostic software. Its main functions include not only OBD/EOBD standard protocol diagnosis, but more importantly, it has professional vehicle diagnostic software and maintenance software, which can perform a comprehensive diagnosis of all vehicle electronic control systems. Different series support different systems and functions.

 

Why You Need THINKSCAN Plus S4?

 

1.【Unique Design】ThinkCar ThinkScan Plus S4 OBD2 Diagnostic Scanner is a newly designed OBD2 code reader that provides more choices for users to meet different needs. With full OBD2 functions and practical 5 system diagnosis for 12V cars’ ABS/SRS/Engine/Transmission/BCM.

 

2.【Full OBD2 Diagnosis Features】This vehicle OBD2 scanner will let you know your car engine status-Read codes, erase codes, on-board monitor test, I/M readiness, vehicle live data reading, freeze frame data, vehicle VIN information, O2 Monitor Test, EVAP Monitor Test, DTCs Lookup.

 

3.【DIY 3 Reset Services from 28 Reset Services】: This car scanner support EPB,Oil Service,TPMS,GearBox,SAS,ABS Reset, , DPF Regen , IMMO Reset and so on. There are 28 reset functions optional. You can choose 3 reset service for free lifetime and free update lifetime, just DIY what you need. 🚩Tips: For Extra Reset, we should pay USD$29.95/year to purchase.

 

4.【Support More Than 120+ Car Models + Multiple Languages】: ThinkScan Plus S4 diagnostic scanner cover all vehicles that support the OBD protocol after 1996. And it support English, Spanish, Portuguese, French, Japanese, German, Italian.

 

5.【More Features】▶Auto-VIN helps to identify your vehicles at any time. ▶Screenshots and a screen recorder will enable you to keep the important information freely. ▶An anti-slip holder, it’s easy to carry ▶Memory: 1G, Storage Capacity: 8G▶Lifetime free software update let you make a diagnosis for more new car models. ▶It can generate vehicle diagnostic reports that can be shared by scanning the QR code.

 

6.【Easy and Fast Operating】You can do screen shortcuts via I/M key with Thinkscan Plus S4 devices, easy and fast .

 

What is Diagnostic Scan for ECM/TCM/ABS/SRS/BCM 5 Systems?

When the warning lights on, you can use this tool to scan fault codes for ECM/TCM/ABS/SRS/BCM. It will tell you what is wrong with the 5 systems. help you save money before you take the car to garage. THINKSCAN Plus S4 can scan 5 modules: ECM/TCM/ABS/SRS/BCM 5 System Read fault codes, help you locate problem, and after you fix problem, erase codes.

What is “Maintenance” Reset Service Mode?

The functions are more advanced than code reading,It can be activated, or re-write, reset data into ECU, calibration, adaptation, or match. Kind of helping you fix car problems.

THINKSCAN Plus S4 offers 3 reset service

*Provide THREE Advanced Maintenance Service Mode Reset Function lifetime free. *And the company provides 28 Maintenance Service Reset Reserved functions for users to buy when need. *Though each Reset functions worths hundreds of pounds, you can access to one reset by subscribing at USD $29.95, and can use for 12 months.

 

28 Reset Function

 

The THINKCAR Thinkscan Plus S4 supports 28 commonly used special reset functions, allowing you to quickly access the vehicle system for various scheduled services, maintenance and reset performance, eliminating the need to reset the car after solving common problems troubles.Listed some commonly used special reset services for your reference:

 

1.Oil Lamp Reset Service

 

Allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil.

 

2.EPB Electronic Park Brake Reset

 

It is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.

 

3.BAT battery service

 

Allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.

 

4.DPF Diesel Particulate Filter Reset

 

Specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

 

5.SAS Steering Angel Sensor Reset

 

Helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.

 

6.TPMS Tire Pressure Monitoring System Reset

 

Makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.

 

7.IMMO Key Programming

 

The unique car key programming and read pin code function, it is mainly used to disable the lost vehicle keys and program a new replacement key fob.

 

8.ABS Bleeding

 

ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion after repair ABS pump system.

 

9.Sunroof Reset

 

The sunroof needs to be reset when the sunroof control unit have communication problem or changed.

 

10.Suspension Reset

 

Try reset electronic suspension air ride with the massage system close all doors koeo flip through messages system go to suspension reset or on off.

 

11.Gearbox (Transmission)Reset

 

Procedure Reset Transmission Adaptive Learning DIY. Start the car and drive. Once you perform this procedure the Engine Control Unit (ECU) and Transmission Control Unit (TCU) will work together to learn how you drive by monitoring your driving pattern. After you follow this programming method of the TCU / ECU drive the car.

 

12.AFS Headlamp Reset

 

‘AFS’ means Adaptive Front lighting System (at night with the Bi-Xenon headlights) it swivels either side, pressing that button means they stay pointing straight ahead and don’t turn when you turn the steering wheel.

 

13.Injector Coding

 

Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Other problems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when an injector is turned off.

 

14.Throttle Adaptation

 

The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount of air entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensor communicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair.

 

15.Gear Learning

 

The scan tool monitors certain camshaft position sensors signals to determine if all conditions are met to continue with the procedure for Engine running.

 

16.EGR Reset

 

Reduce nitrogen oxides (NOx) in the exhaust gas and improve fuel economy at partial load.

 

17.A/F Reset

 

This function is applied to set or learn Air/Fuel ratio parameters.

 

18.Adblue Reset(Diesel Engine Exhaust Gas Filter)

 

After the diesel exhaust treatment fluid (car urea) is replaced or filled up, urea reset operation is required.

 

19.Airbag Reset

 

This function resets the airbag data to clear the airbag collision fault indicator.

 

20.Coolant Bleeding

 

Use this function to activate the electronic water pump before venting the cooling system.

 

21.AT Learning

 

This function can complete the gearbox self-learning to improve gear shifting quality. When the gearbox is disassembled or repaired (after some of the car battery is powered off), it will lead to shift delay or impact problem. In this case, this function needs to be done so that the gearbox can automatically compensate according to the driving conditions so as to achieve more comfortable and better shift

 

22.Language Change

 

This function is used to change the system language of the vehicle central control panel.

 

23.Nox Sensor Reset

 

Nox sensor is a sensor used to detect the content of nitrogen oxides (Nox) in engine exhaust. lf the Nox fault is re-initialized and the Nox catalytic converter is replaced, it is necessary to reset the catalytic converter learned value stored in the engine Ecu.

 

24.ODO Reset

 

 1. a) ODO reset is to copy,write, or rewrite the value of kilometers in the chip of odometer by using a car diagnostic computer and data cable, so that the odometer shows the actual mileage.

b)Usually when the mileage is not correct due to the damaged vehicle speed sensor or odometer failure, it is necessary to do ODO reset after maintenance.

 

25.Stop/Start Reset

 

This function is used to open or close the automatic start-stop function via setting the hidden function in ECU(provided that the vehicle has a hidden function and supported by hardware).

 

26.Seat Calibration

 

This function is applied to match the seats with memory function that are replaced and repaired.

 

27.Transport Mode

 

ln order to reduce power consumption, the following functions may be disabled, including limiting the vehicle speed, not waking up the door opening network, and disabling the remote control key, etc.At this time, the transport mode needs to be deactivated to restore the vehicle to normal.

 

28.Windows Calibration

 

This feature is designed to perform door window matching to recover ECU initial memory, and recover the  automatic ascending and descending function of power window.

 

10 Full OBDII Functions

Reading Codes

 

Show the detailed description of the Diagnostic Trouble Code (DTCs)

 

Erasing Codes & Reset

 

Turns off Check Engine Light (MIL), clears codes and resets monitors.

 

Data Stream

 

Reads and displays live ECU/PCM data stream, plotting functions graphically and stores freeze frame data.

 

I/M Readiness Status

 

Shows whether the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for inspection and maintenance testing.

 

Read Live Data Stream

 

Show the information of continuous data stream from a vehicle in live graphic (waveform) display.

 

View Freeze Frame Data

 

Check the certain vehicle conditions which are recorded by the on-board computer at the time the emission-related fault occurs.

 

O2 Sensor Test

 

Allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.

 

On-Board Monitor Test

 

Retrieves and displays test results for emission-related powertrain components and systems.

 

Read Vehicle Information

 

Display the information such as VIN (Vehicle Identification Number), CID (Calibration ID) and CVN (Calibration verification number), etc.

 

Component Test

 

Certain vehicle components can be actuated by commands sent from the scanner to test their operability

5 System (ABS+Engine+SRS+Transmission+BCM)

Engine System: The diagnostic tool can help detect the engine ignition, fuel injection, air and fuel ratio, and exhaust emission conditions in Engine system to enhance vehicle performance, save energy and reduce exhaust emission.

TransmissionSystem: It makes great sense in the safe driving when your car is slipping or difficult to shift. This diagnostic scanner can figure the problems out via reading codes in the Transmission system, or check the health status via live data viewing.

ABS System: Diagnosing an ABS problem should always start with a visual inspection of all brake components, next you will need to retrieve ABS codes to tell you where the problem is, and this is what this scanner does for you.

SRS Airbag System: SRS, safety restraint system, is made up of impact sensors, a control module, and the airbags themselves, and this diagnostic device can detect every electronic parameter to check its health status.

BCM System Carry out fault diagnosis on body/frame/transmission system/steering system/brake system/driving system

 

Thinkcar Thinkscan plus S4 diagnostic Scanner support 8 languages

English, Russian, Spanish, Portuguese, French, Japanese, German,Italian

 

Support more than 220+ Car Brands:

For ASTONMARTIN ;For AUDI ;For BENZ ;For BMW ;For CHRYSLER ;For CITROEN ;For DAEWOO ;For FERRARI ;For FIAT ;For GM ;For HONDA ;For HYUNDAI ;For JPISUZU ;For KIA ;For LANDROVER ;For MASERATI ;For MAZDA ;For MITSUBISHI ;For NISSAN ;For OPEL ;For PEUGEOT ;For PORSCHE ;For RENAULT ;For ROVER ;For SAAB ;For SEAT ;For SGM ;For SKODA ;For SMART ;For SPRINTER ;For SSANGYONG For SUBARU ;For SUZUKI ;For TOYOTA ;For USA FORD ;For VOLVO ;For VW ;More…

 

Product Configuration

【Plug and Play + Big Holder + 5” TouchScreen】: Memory: 1G, Storage Capacity: 8G, Battery: 800mAh/3.7V, OBD2 Cable: Integrated Undetachable Design. No worry of cable missing. Holder: Big Anti-slip design. Plug in and play, easy to carry. Sensitive 5” large screen with Android 7.0, you can display the interface you want with a flick of your finger, come and go freely

 

Package list

1x THINKCAR THINKSCAN Plus S4 Main Unit

1x Type-C Cable

1x Card Reader

1x User Manual

1x Packing Box

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„THINKCAR Thinkscan Plus S4 OBD2 univerzális professzionális szkenner” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.