Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

MaxiEcu modul – Bluetooth + WIFI interfész

Nettó:
70 000 Ft
Bruttó ár:
88 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Wifi-is és Bluetooth-os készlet (az ilyen típusú interfész USB-n keresztül is csatlakoztatható).

SZAKMAI TÁMOGATÁS

A teljes verzióban található MaxiEcu-ot évek óta használják számítógépes diagnosztikai szakemberek. A MaxiEcu funkcióinak gyakori frissítéseinek és beruházásainak köszönhetően a drága szervizberendezések hatékony változata. Ez egy teljesen legális termék, eredeti engedéllyel, amelyet műhely-ellenőrzés esetén megmutathat. Jelenleg a MaxiEcu választék a legnépszerűbb márkák 42 modulját tartalmazza. Ezért a FULL verzió ideális megoldás a szakemberek számára, széles körű szolgáltatást nyújtva.

 LEHETŐSÉGEK, INTUITÍV SZOLGÁLTATÁS

A MaxiEcu használatának megkezdése nem igényel bonyolult eszközbeállításokat – csak egy Windows rendszer futó számítógépre vagy táblagépre és az Internet-hozzáférésre van szükség. A szoftver egyszerre telepíthető több eszközre, és az intuitív vezérlés lehetővé teszi a diagnosztika gyors futtatását anélkül, hogy el kellene olvasnia a részletes utasításokat. Ezért a MaxiEcu olyan eszköz, amely nem csak jelentősen javítja a munka hatékonyságát, hanem természetesen meg is könnyíti a folyamatát. A MaxiEcu egyszerű hozzáférést biztosít a korszerű szervizdiagnosztikához, ideértve a DPF regenerálását, a féknyereg visszaállítását, ABS, AirBag, AT, ESP, Immo, UPS, BCM és még sok más

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

A MaxiEcu interfész és az FTDI chip fel van szerelve egy multiplexerrel és a firmware automatikus frissítésének funkcióival ellátva. Az integrált LED-ek az üzemállapotot jelzik. Tartós anyagokból készült, kényelmes és könnyen használható. Az eszköz kialakítása figyelembe veszi a csatlakozás maximális hatékonyságát és stabilitását. 3 típusú interfészt kínálunk USB, Bluetooth vagy Wi-Fi csatlakozással (a Bluetooth és a Wifi verziók USB kapcsolaton keresztül is használhatók). Minden MaxiEcu eszköz rendelkezik a szükséges műszaki biztonsági tanúsítvánnyal.

EGYEDI FELHASZNÁLÓ SZÁM

A vásárlás után e-mailben kap egy linket, amelyen keresztül külön fiók aktiválható a MaxiEcu webhelyen. A fiókjába bejelentkezve lehetősége nyílik arra, hogy professzionális technikai támogatást kapjon a MaxiEcu használatának minden szakaszában. Opciókat kap a licenc megtekintéséhez és másolásához. Ezenkívül hozzáférést biztosít a kényelmes online vásárlásokhoz, és ami a legfontosabb: állandó hozzáférés a legújabb szoftververziókhoz. Az összes frissítés a MaxiEcu felhasználók számára ingyenes.

MINDIG CSATLAKOZÁSBAN

Folyamatosan fejlesztjük a szoftvert, bővítjük annak lehetőségeit új modellekkel és megoldásokkal. A MaxiEcu használatával biztos lehet benne, hogy gyakori, és ami a legfontosabb, ingyenes frissítések állnak készen napi szinten. A szoftver legújabb verziója mindig elérhető az Ön fiókjában az online szolgáltatással. A MaxiEcu-t a felhasználók elvárásainak megfelelően fejlesztettük ki – ha új funkciókra van szüksége, akkor a Fiókban található speciális űrlap segítségével küldheti el nekünk a módosítási javaslatait. Amint ez megvalósul – a felhasználói kéréseket hozzáadjuk a prioritási sorhoz.

ALAPFUNKCIÓK MAXIECU-BAN

OLVASÁS ÉS HIBAELHÁRÍTÁS

Ez a funkció lehetővé teszi az autó elektronikus rendszerének működése során feljegyzett hibák olvasását. Segítségével önállóan és gyorsan megtalálhatja a működési hiba okát. A hatékony diagnosztika minden bizonnyal csökkenti a költséges és hosszú javítások kockázatát. A MaxiEcu-nál beszerzett kódokat leírják, így azok értelmezéséhez nincs szükség szakmai ismeretekre. Törlés előtt a diagnosztikai jelentés hibáit is mentheti .pdf formátumban, így áttekintést kap a hibaelőzményekről.

FOLYÓ PARAMÉTEREK

A MaxiEcu ezen opciója sok paraméter valós időben történő megtekintését teszi lehetővé. Ugyanakkor megfigyelheti az összes paramétert, megkapva azok részletes értékeit.

ÁBRÁK

Ezek lehetővé teszik számos paraméter munkájának megjelenítését. Az érték grafikus ábrázolása különösen akkor hasznos, ha ellenőrizni kívánja a jelváltozásokat. Vezetés közben grafikon formájában is elemzés lehetséges, amely lehetőséget ad a kiválasztott paraméterek működésének közvetlen megfigyelésére. A grafikonok előnye, hogy nekik köszönhetően a csomópont helyes működésének ellenőrzése egyszerűvé és érthetővé válik – csak hasonlítsa össze az aktuális paramétereket a rendszert irányító számítógép által beállított paraméterekkel.

VÉGREHAJTÓ MECHANIZMUSOK VIZSGÁLATA

A diagnosztika során a fő funkció, amelynek köszönhetően ellenőrizheti, hogy ez az alkatrész megfelelően működik-e. Ha a MaxiEcu szoftvert működtető tesztekkel használjuk, akkor lehetséges az elemek aktiválása és ellenőrzése, még akkor is, ha az alrendszernek a vezérlő bekapcsolásának feltételei nem teljesülnek. A szoftver kényszeríti az alkatrész aktiválását, és ennek köszönhetően például ellenőrizheti a hűtőventilátor működését még hideg motor mellett is.

ALKALMAZÁS

Funkció ajánlott szakemberek számára. Használata további ismereteket igényelhet, bár a MaxiEcu-val való használata egyszerű és érthető. Ügyesen felhasználva számos előnnyel jár, és lehetővé teszi az autó sok alkatrészének beállítását a felhasználó preferenciáinak megfelelően. Az adaptációknak számos felhasználási lehetősége van, ezek közül csak néhányat: DPF, fojtószelep-adaptáció vagy alapjárat beállítása.

CODING

Ha szeretné a vezérlőegység beállításainak megváltoztatását, akkor van egy erre a célra elkötelezett funkció a kódolásnak a MaxiEcu-ban. Miután kiválasztotta a kívánt vezérlőt, rugalmasan konfigurálhatja a berendezés működését, például megváltoztathatja a légzsák beállításait, módosíthatja az ablaktörlők működését, megváltoztathatja a műszerfal nyelvét vagy kódolhatja a fényszórókat.

AUTOMATIKUS GÉPJÁRMŰ-VIZSGÁLAT

Kényelmes és nagyon könnyen használható funkció, amely lehetővé teszi az autó jelenlegi állapotának gyors ellenőrzését. Az AutoScan használata után megkapja a listában szereplő összes rendszer teljes diagnózisának eredményét a kiválasztott autómodellre vonatkozóan. Ez a szoftver opció lehetővé teszi a beolvasott hibák egyidejű és automatikus törlését a szkennelés során. A végrehajtás után létrehozható a teljes vizsgálat diagnosztikai jelentése.

A KEZELŐSZERŰ INFORMÁCIÓK

Ha meg akarja tudni a kiválasztott vezérlőegység részleteit, vagy hogy megnézhesse a diagnosztizált rendszerrel kapcsolatos információkat, használja az azonosító funkciót. Ez az opció lehetővé teszi, hogy részletes információkat kapjon a vezérlőről, például a gyártás dátumát, a szerviz utolsó látogatásának dátumát, a motor kódját vagy a berendezés verzióját. Ezek az adatok lehetővé teszik például annak meghatározását, hogy milyen alkatrészekre van szüksége az autójához, vagy felbecsülni lehet bizonyos alkatrészek jelenlétét a megvásárolni kívánt autóban.

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxiEcu modul – Bluetooth + WIFI interfész” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.