Akció!

MaxiDiag MD808 Pro motor, váltó, SRS, ABS, EPB, Olaj Reset, DPF, SAS, BMS

Nettó ár: 199 000 Ft
Bruttó ár: 252 730 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

MaxiDiag MD808 Pro

 

A MaxiDiag MD808 Pro úgy lett kialakítva, hogy a diagnosztikai élményt egy teljesen új szintre emelje. Az olajszolgáltatás visszaállításával, az akkumulátor regisztrációjával és alaphelyzetbe állításával, a rögzítőfékbetét újratanulásával, a kormányszög-érzékelő újratanulásával és a dízel részecskeszűrő regenerálásával az MD808 Pro elérheti az összes modult a legjobb diagnosztikai műveletekhez. Mivel mindez egy 4 hüvelykes kézi készülékbe van zárva, nincs jobb multifunkcionális leolvasó eszköz a piacon.

Széles körű jármű lefedettség

Az Autel MD808 pro szkenner lefedi a legtöbb OBD2-kompatibilis járművet, amelyeket 1996-tól gyártottak és újabbak. Ez magában foglalja a legtöbb népszerű autómárkát, például a GM, a BMW, az Audi, a Benz, a Toyota, a Chrysler, a Honda, a Maybach, a Peugeot, a Hyundai stb.

A MaxiDiag MD808 Pro többnyelvű támogatás

Támogatott nyelvek: angol, holland, francia, lengyel, koreai, orosz, spanyol, portugál, német, olasz, svéd.

MaxiDiag MD808 Pro jellemzők

– Támogatja a Kódok olvasását / törlését és az Élő adatok funkciót MINDEN rendszerhez

– Olvassa és törli a hibakódokat, irányítja és teszteli a BMS / Olaj Reset / SRS / EPB / DPF rendszereket

– Gázszabályozó funkció

– Támogatja az olajszolgáltatás visszaállítását

– Támogatja az akkumulátor regisztrálását és visszaállítását

– Dízel részecskeszolgáltatás, beleértve a kényszerregenerálást

– Alaphelyzetbe állítja a kormányszög-érzékelő (SAS) működését

– Csere után felismeri a rögzítőfék betétjét

– A szerviz futásteljesítményének és a szerviz intervallumainak visszaállítása

– Kikapcsolja az ECU fék figyelmeztető lámpát

– O2 monitor, fedélzeti monitor, I / M készenlét és alkatrész teszt

– Diagnosztikai jelentések nyomtatása PC-kapcsolaton keresztül

– Az OBD II globális lefedettsége az amerikai, ázsiai és európai gyártmányok és modellek számára

– Az összes OBD II protokoll, mind a 10 tesztmód és a továbbfejlesztett OBD II 6 módját támogatja

– Egy éves garancia és ingyenes élettartamig szóló frissítések

 

MaxiDiag MD808 Pro funkciók:

A MaxiDiag ® MD808 Pro olaj resetet, EPB, SAS, DPF és BMS funkciókat biztosít a legtöbb modern jármű számára. Az öt speciális funkció eléréséhez válassza ki a Szerviz funkciót a főmenüből.

(1) Olaj visszaállítás: A motorolaj élettartamának rendszere a járműhasználat alapján kiszámítja, hogy mikor kell cserélni a motorolajat és a szűrőt. Olajcserére van szükség, amikor a kijelző azt jelzi, és az ajánlott karbantartási ütemtervnek megfelelő. Ha olajcsere történik, állítsa alaphelyzetbe a rendszert, hogy kiszámolhassa, mikor van szükség a következő olajcserére. Ha olyan helyzet lép fel, amikor az olajcsere a szervizjelző bekapcsolása előtt történik, akkor állítsa vissza a rendszert is.

(2) EPB: Ez az elektromos rögzítőfék (EPB) számos felhasználási lehetőséget kínál az elektronikus fékrendszerek biztonságos és hatékony karbantartására.

(3) SAS: A kormányszög-érzékelő kalibrálása véglegesen eltárolja a kormánykerék jelenlegi helyzetét, mint egyenes irányú helyzetet a kormányszög-érzékelő EEPROM-ban. Ezért az első kerekeket és a kormánykereket a kalibrálás előtt pontosan egyenes helyzetbe kell állítani. Ezenkívül a jármű azonosító számát kiolvassák a műszercsoportból, és állandóan az EEPROM kormányszög-érzékelőben tárolják. A kalibrálás sikeres befejezése után a kormányszög érzékelő hibamemóriája automatikusan törlődik.

(4) DPF: A DPF funkció lehetővé teszi, hogy számos funkciót hajtson végre a dízel részecskeszűrő rendszeren. Az eszköz a motor vezérlőegységének cseréje után kezeli a DPF regenerálását, a DPF alkatrészek cseréjét és a DPF tanítását.

(5) BMS: A BMS (Battery Management System) lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárlati áramot, regisztrálja az akkumulátorcserét, aktiválja a jármű nyugalmi állapotát, és az akkumulátort a diagnosztika segítségével töltse fel.

Az OBD II diagnosztikai funkció

Az OBD II diagnosztikai funkció gyors hozzáférési lehetőség, amely lehetővé teszi az OBD II járművek hajtáslánc-rendszereinek gyors tesztelését. Ha a leolvasó eszköz egynél több járművezérlő modult észlel, a rendszer kéri, hogy válassza ki azt a modult, ahonnan az adatok lekérhetők. A leggyakrabban a hajtáslánc vezérlő modult [PCM] és a sebességváltó vezérlő modult [TCM] választják ki.

– Rendszerállapot: Válassza ezt a funkciót a tesztjármű rendszerállapotának megjelenítéséhez.

– Kódolvasás: A kódolvasás történhet kikapcsolt motorral (KOEO) vagy járó motorral (KOER). Ez a funkció egy adott diagnosztikai hibakód részletes információinak leolvasására szolgál a szakemberek számára a probléma jobb megoldása érdekében.

– Kódok törlése: A kódok törlése a motor bekapcsolt állapotában történik (KOEO).

– Élő adatok: Ebben a funkcióban nemcsak az élő adatokat olvashatja le, hanem adatokat is rögzíthet későbbi felülvizsgálatra.

– Keretadatok rögzítése: A keretadatok rögzítése lehetővé teszi a technikus számára, hogy megtekintse a jármű működési paramétereit abban a pillanatban, amikor a hibakód (diagnosztikai hibakód) észlelhető. Például a paraméterek magukban foglalhatják a motor fordulatszámát (RPM), a motor hűtőfolyadék hőmérsékletét (ECT) vagy a jármű sebességérzékelőjét (VSS) stb.

– I / M készenlét: Az I / M készenléti funkcióval ellenőrizhető az emissziós rendszer működését OBD II-kompatibilis járműveken. Kiváló funkció, mielőtt a járművet megvizsgálná az állami kibocsátási program betartása érdekében.

– O2 monitor teszt: Az SAE által meghatározott OBD II előírások megkövetelik a megfelelő járműmonitorokról és az oxigén (O2) érzékelők tesztjeiről, hogy azonosítsák az üzemanyag-hatékonysággal és a jármű károsanyag-kibocsátásával kapcsolatos problémákat. Ezek a tesztek nem igény szerinti tesztek, és automatikusan elvégezhetők, ha a motor működési körülményei a megadott határokon belül vannak. Ezeket a vizsgálati eredményeket a fedélzeti számítógép memóriája menti. Az O2 Monitor Test funkció lehetővé teszi a legutóbb elvégzett tesztek O2 érzékelő monitorának tesztjeinek visszakeresését és megtekintését a jármű fedélzeti számítógépéről. Az O2 Monitor Test funkció nem támogatott olyan járművek által, amelyek vezérlő területi hálózaton (CAN) kommunikálnak.

– Komponens teszt: A Component Test funkció lehetővé teszi a jármű EVAP rendszerének szivárgásvizsgálatának megkezdését. A leolvasó eszköz maga nem hajtja végre a szivárgástesztet, de a jármű fedélzeti számítógépének utasítja a teszt elindítását. Különböző járműgyártók eltérő kritériumokkal és módszerekkel rendelkezhetnek a teszt leállításához, miután megkezdték. Az alkatrész teszt megkezdése előtt olvassa el a jármű szervizkönyvét a teszt leállítására vonatkozó utasításokról.

– Jármű információ: A jármű információ funkció lehetővé teszi a járműazonosító szám (VIN), a kalibrációs azonosító számok (CIN), a kalibrációs hitelesítési számok (CVN) és a használat közbeni teljesítménykövetés lekérdezését 2000-es és újabb, a módot támogató járműveknél.

Műszaki adatok

Processzor: ARM® Thumb® processzor (400 MHz)

Memória: 32 MB, 166 MHz

Kijelző: 4,0 hüvelykes LCD 800×480 felbontással

Csatlakoztathatóság: Mini USB: 2.0 Micro SD kártya (16 GB)

Energiafogyasztás: 1,7 W

Működési hőmérséklet: -10 ° C – 60 ° C (14 ° F – 140 ° F)

Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 70 ° C (-4 ° F – 158 ° F)

Működési páratartalom: 5% – 95% nem kondenzáló

Burkolat: erős műanyag burok védő gumival

Méretek (Sz x Ma x Mé): 202 mm x 92 mm x 35 mm (8,35 “x 3,62” x 1,4 “)

Súly: 313 g (0,69 font)

 

Csomaglista:

MaxiDiag MD808 Pro

Használati utasítás

Fő kábel

Koffer

Gyors referencia kézikönyv

Micro SD kártya

 

Angol leírás

MaxiDiag MD808 Pro

 

The MaxiDiag MD808 Pro is built to take your diagnostic experience to a whole new level. Loaded with oil service reset, battery registration and reset, parking brake pad relearn after replacement, steering angle sensor relearn and diesel particulate filter regeneration functions, MD808 Pro can access ALL available modules for the best diagnosis operations. With all that enclosed in a 4-inch hand-held device, there is no better multifunctional scan tool on the market.

Extensive Vehicle Coverage

The Autel MD808 pro scanner covers most OBD2 compliant vehicles manufactured from 1996 and newer. This includes most of the popular car brands such as GM, BMW, Audi, Benz, Toyota, Chrysler, Honda, Maybach, Peugeot, Hyundai, etc.

MaxiDiag MD808 Pro Support Multilingual!

Support Languages: English, Netherlands, Frence, Polish, Korean, Russian, Spanish, Portuguese, German, Italian, Swedish. (Please choose the language when you place order , if it is not in list, please select other then leave a message! when you get it, please tell us your product s/n number we will help you change language.)

MaxiDiag MD808 Pro Features

– Support Read/Clear Codes and Live Data functions for ALL systems

– Read and clear trouble codes, control and test BMS/Oil Reset/ SRS/EPB/DPF systems

– Throttle matching function

– Support oil service reset

– Support battery registration and reset

– Throttle matching function

– Diesel particulate service including forced regeneration

– Reset steering angle sensor (SAS) functionality

– Relearn parking brake pad after replacement

– Reset service mileage and service intervals

– Turn off ECU brake warning light

– Perform O2 monitor, on-board monitor, I/M readiness and component testing

– Print diagnostic reports via PC connection

– Global OBD II coverage for U.S. domestic, Asian and European makes and models

– All OBD II protocols, all 10 test modes and enhanced OBD II mode 6 support

– One Year Warranty & Free Lifetime Updates

MaxiDiag MD808 Pro Service:

The MaxiDiag ® MD808 Pro provide Oil Reset, EPB, SAS, DPF and BMS functions for most modern vehicles on the road today. Select the Service function from the Main Menu to access the five special functions.

(1) Oil Reset: The Engine Oil Life System calculates when to change the engine oil and filter based on vehicle use. An oil change is required whenever indicated by the display and according to the recommended maintenance schedule.Whenever the oil is changed, reset the system so it can calculate when the next oil change is required. If a situation occurs where the oil is changed prior to a service indicator being turned on, also reset the system.

(2) EPB: This electric parking brake (EPB) function has a multitude of uses to maintain the electronic braking systems safely and effectively.

(3) SAS:Steering Angle Sensor Calibration permanently stores the current steering wheel position as the straight-ahead position in the steering angle sensor EEPROM. Therefore, the front wheels and the steering wheel must be set exactly to the straight-ahead position before calibration. In addition, the vehicle identification number is also read from the instrument cluster and stored permanently in the steering angle sensor EEPROM. On successful completion of calibration, the steering angle sensor fault memory is automatically cleared.

(4) DPF: The DPF function allows you to carry out numerous functions on the Diesel Particulate Filter system without having to send your car to a main dealer. The tool will manage DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

(5) BMS: The BMS (Battery Management System) allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, activate the rest state of the vehicle, and charge the battery via the diagnostic socket.

The OBD II Diagnostics function

The OBD II Diagnostics function is a fast-access option that allows you to carry out a quick test on the drive train systems of OBD II vehicles. When more than one vehicle control module is detected by the scan tool, you will be prompted to select the module where the data may be retrieved. The most often to be selected are the Power-train Control Module [PCM] and Transmission Control Module [TCM].

– System Status: Select this function to display the system status of the test vehicle, refer to the following description for the system status of the test vehicle.

– Read Codes: Read Codes can be done with the key on engine off (KOEO) or with the key on engine running (KOER). This function is used to read the detailed information of a particular diagnostic trouble code for technicians to better solve the problem.

– Erase Codes: Erase Codes is performed with key on engine off (KOEO). This function is used to delete diagnostic trouble code when the fault the caused the specific DTC is fixed.

– Live Data: In this function, you can not only read the live data but also record data for later review.

– Freeze Frame: Freeze Frame Data allows the technician to view the vehicle’s operating parameters at the moment a DTC (Diagnostic Trouble Code) is detected. For example, the parameters may include engine speed (RPM), engine coolant temperature (ECT), or vehicle speed sensor (VSS) etc. This information will aid the technician by allowing the parameters to beduplicated for diagnostic and repair purposes.

– I/M Readiness: I/M Readiness function is used to check the operations of the Emission System on OBD II compliant vehicles. It is an excellent function to use prior to having a vehicle inspected for compliance to a state emission program.

– O2 Monitor Test: OBD II regulations set by SAE require the relevant vehicle monitors and tests on the oxygen (O2) sensors to identify problems related to fuel efficiency and vehicle emissions. These tests are not on-demand tests and they are done automatically when engine operating conditions are within specified limits. These test results are saved in the on-board computer’s memory.The O2 Monitor Test function allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.The O2 Monitor Test function is not supported by vehicles which communicate using a controller area network (CAN).

– Component Test: The Component Test function allows initiating a leak test for the vehicle’s EVAP system. The scan tool itself does not perform the leak test, but commands the vehicle’s on-board computer to start the test. Different vehicle manufacturers might have different criteria and methods for stopping the test once it has been started. Before starting the Component Test, refer to the vehicle service manual for instructions to stop the test.

– Vehicle Information: The Vehicle Info. function enables retrieval of Vehicle Identification No.(VIN), Calibration ID Nos. (CINs), Calibration Verification Nos. (CVNs) and In-use Performance Tracking on 2000 and newer vehicles that support Mode.

Specifications Processor:

ARM® Thumb® Processor (400 MHz) Memory: 32MB, 166 MHz

Display: 4.0 inch LCD with 800×480 resolution

Connectivity: Mini USB: 2.0 Micro SD Card (16GB)

Power Consumption: 1.7 W

Operating Temperature: -10°C to 60°C (14°F to 140°F)

Storage Temperature: -20°C to 70°C (-4°F to 158°F)

Operating Humidity: 5% – 95% non-condensing

Housing: Strong plastic housing with protective rubber boot

Dimensions (W x H x D): 202 mm x 92 mm x 35 mm (8.35” x 3.62” x 1.4”)

Weight: 313 g (0.69 lb.)

 

Package list:

MaxiDiag MD808 Pro

User Manual

Main cable

Carry case

Quick Reference Guide

Micro SD card

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxiDiag MD808 Pro motor, váltó, SRS, ABS, EPB, Olaj Reset, DPF, SAS, BMS” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.