Akció!

Launch X431 V

499 000 Ft 449 000 Ft ( 27% Áfa-val)

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

A legújabb verzió, 100% eredeti. Indítsa el az X-431 V készüléket + Minden rendszer + ECU kódolás + Kulcs programozás + 11 speciális szolgáltatás + munka HD modellel + 2 év ingyenes frissítés + 1 év garancia + 24 nyelv + globális változat (világszerte használható)

A LAUNCH X431 V  egy  Bluetooth / Wifi diagnosztikai eszköz, amely Android rendszeren alapszik. A Launch hozzájárult az internet alkalmazás diagnosztikai iparához. Ez a LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiájából örököl, és a járművek széles skálájának lefedésével, erőteljes funkciókkal és pontos teszteredményekkel segíti munkáját.

Frissítés és garancia
2 éves ingyenes frissítés és 1 éves garancia

Többnyelvű támogatás
Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, magyar ( részleges “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

8” Tablet ,Android 7.1 , Memória 2 GB ,Tárolási kapacitás 16 GB

Legfeljebb 69 autómárka széles választéka az USA-ból, európai, ázsiai és így tovább
Ford, Chrysler, GM, Mercedes Benz, BMW, Fiat, Peugeot, Saab, GMSA, EOBD2 autók, Jaguar, Renault, Smart, Sprinter, VAZ, VW, Dacia, Land Rover, Romeo, Porsche, Volvo, AUDI, Citroen, LANCIA, Acura, Daewoo, Lexus, Holden, Maruti Suzuki, Tata, Infiniti, Proton, Isuzu, Mazda, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia, Nissan, Subaru, Honda

Aktív teszt

Az Aktív teszt funkcióval a járműspecifikus alrendszer- és alkatrésztesztekhez férhet hozzá. A rendelkezésre álló teszt gyártónként, évenként és modelltől függ, és csak a rendelkezésre álló tesztek jelennek meg a menüben.

Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V képes diagnosztizálni az járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét, ázsiai, európai, amerikai és kínai lefedéssel. A teljes modell/ modellek és a teljes autórendszer-diagnosztizálás professzionális autódiagnosztikai eszközzé teszik. A diagnosztikai funkciók a következőket tartalmazzák: Hibakód olvasása, Hibakód törlése, élőadat olvasása, Működtetési teszt és 11 Különleges funkció

11 fajta speciális visszaállítási szolgáltatás

Az X-431 V  támogatja a programozható telepítőmodulok illesztését, kódolását. és a legtöbb autómodellhez közös speciális funkciók. A speciális funkciók közé tartozik a szervizlámpával történő kattintásos nullázás, a fojtószelep illesztés, a kormányszög visszaállítása, a fékbetét alaphelyzetbe állítása a gumiabroncsnyomás visszaállítása, indításgátló illesztés, ABS légtelenítés, akkumulátor illesztés, vezérlés tanulása, injektor kódolása és DPF regeneráció

Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi az újraindítást a Motor Oil Life rendszer új számításának elvégzéséhez, miután az olajat kicserélték.

EPB szolgáltatás

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS szolgáltatás

Lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

DPF szolgáltatás

kifejezetten a DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges. A ECU vezérlőegységének cseréje utáni programozás.

SAS szolgáltatás

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS szolgáltatás (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása)

Érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ből történő kiolvasás, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

IMMO

az Autel MaxiCOM MK808 egyedi funkciója ezen az eszközön, elsősorban az elveszett jármű kulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vérzés

Az ABS fékének légtelenítése szilárd fékbetét kialakításához a levegő kimerülése után.

Fogat tanulás

Törölje az elveszett autó kulcsának adatait, és programozza az új kulcsot az ECU adatbázisba, hogy megvédje a felhasználó autóját a lopástól

Az injektor illesztése

A csere után programozza be az új üzemanyag-befecskendező számokat, hogy helyettesítse azokat, amelyek korábban az ECU-be vannak beprogramozva.

Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása és tanulása

Inicializálja a fojtószelep-működtetőket az alapértelmezett állapotba a fojtószelep (vagy az alapjáraton működő motor) pontos szabályozása.

Csatlakozás Bluetooth-on:

X-431 V  kommunikáció bluetooth-on keresztül, nagyon könnyen használható. Kifejezetten az Android platformon kifejlesztett X-431 V pad számítógép, tiszta és felhasználóbarát felülettel. X-431 v védőtokkal ellátott, amely megakadályozza az esetleges sérüléseket .

Diagnosztizálhatja a 12 V-os személygépkocsikat és a 24 V-os teherautókat.

Indítsa el az x431 v  munkát az X431 HD Modell segítségével diagnosztizálni lehet a 12 V-os személygépkocsikat.

Más funkciók

1., Pontos diagnosztizálás: A több mint 20 éves autódiagnosztikai technológia és tapasztalat bevezetése elősegíti az eredeti gyári eszközök fejlesztését a legtöbb hazai márkanévű autógyár számára, lehetővé téve az X-431 V funkciók (például hibakódok, adatfolyamok, működtetési teszt) elérését az eredeti gyárak szintjén. . 2. Gyors teszt: Támogatja a gyors diagnosztizálást és az egy kattintással történő hibakód törlését az összes autórendszerben. A diagnózis gyors és egyszerű. 3. Adatfolyam és hullámforma rögzítése és lejátszása: Az adatfolyam és a hullámforma rögzítése és lejátszása képes elemezni azokat a hibákat, amelyek csak a vezetés során fordulnak elő, és gyorsan javíthatják az autó hibáit. Távoli diagnózis: Távoli diagnosztizálás a karbantartó vállalkozások, valamint a karbantartó vállalkozások és az ügyfelek között. . 4. Online súgó: Adjon részletes online hibakódot a hibakódhoz, hogy a karbantartó szakemberek gyorsan javítsák ki a hibákat és javítsák a diagnózis hatékonyságát. 5. Szoftver egy kattintással történő frissítés: Támogatja az online intelligens, egy kattintással történő frissítést az autószoftverhez
2., Új X431 V hardver:
Operációs rendszer: Android 7.1 CPU: Négymagos 1,4 GHz-es processzor Akkumulátor: 7000mAh újratölthető polimer lítium akkumulátor Memória: 2 GB Tárolási kapacitás: 16 GB (akár 128 GB) LCD 8” (HD IPS) LCD felbontás: 1280 * 800 Érintőképernyő: Kapacitív érintőképernyő Kamerák: 5,0 megapixeles hátul Wi-Fi: Támogatás: 802.11a / b / g / h Bluetooth: Támogatott Üzemi hőmérséklet: 0–45 ° C Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 70 ° C Diagnosztikai csatlakozó: Üzemi feszültség: 9-18V Átlagos működési áram: kb. 25 mA Készenléti áram: kb. 35 mA Üzemi hőmérséklet: -20 – 55 ° C Tárolási hőmérséklet: -30 és 70 ° C között Tárolási páratartalom: <80% Munkahelyi páratartalom: <60%

Csomaglista:

1 * LAUNCH X431 V  1 * DBScarII Bluetooth OBD2 csatlakozó 1 * OBD2 hosszabbító kábel 14 * OBD2 csatlakozó adapterek 6 * Nem OBD2 csatlakozó adapterek 1 * Tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel (akkumulátor) 1 * Felhasználói kézikönyv 1 * Tárolótok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 V” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, designe változtatások.

Érdekelhetnek még…