Launch X431 V+ 4.0 készlet + X431 X-PROG 3 kulcsprogramozó

Nettó:
629 134 Ft
Bruttó ár:
799 000 Ft

Cikkszám: 13803 Kategóriák: , , ,

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Mi az X431 V+ 4.0 teljes diagnosztikai eszköz?

Az X-431 V egy új Android-alapú járműhiba-diagnosztikai eszköz, amelyet internetes alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiáját örökölte, és a járművek széles skáláját fedi le, erőteljes funkciókkal rendelkezik, és pontos teszteredményeket biztosít.

A járműdiagnosztikai csatlakozó és a különféle mobil intelligens terminálok közötti Bluetooth-kommunikáció révén eléri az X-431 sorozatú teljes autómodell és teljes rendszerű járműhiba-diagnosztikát, amely magában foglalja a DTC-k kiolvasását, a DTC-k törlését, az adatfolyam olvasását, az aktiválási tesztet és a speciális funkciókat.

 

Launch x431 V+ 4.0 legújabb verziója:

 1. A CPU frissítése 1,4 GHz-ről 2,0 GHz-re.
 2. Wifi frissítés 2,4 GHz-ről 2,4 GHz/5 GHz kettős frekvenciára.
 3. A kamera elöl 200 W-os, hátul 500 W-os pixelekkel rendelkezik.
 4. Rendszerfrissítés Android 9.0-ra, okosabban működik.
 5. 32GB tárkapacitás + 128GB bővített memória, üzemi ram 3GB.
 6. Javítva a 2019-es év akkumulátor-élettartam problémáját, most közel 10 óra folyamatos használat lehetséges egyetlen feltöltéssel.
 7. Gyorsabb frissítési gyakoriság.
 8. Kulcsok programozása: Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, intelligens kulcsok újraírása, intelligens kulcs ECU cseréje, gyújtásgomb cseréje, kulcs visszaállítása: Kulcs újratanulása.

(Megjegyzés: ez a kulcsprogramozási funkció NEM univerzálisan kompatibilis. Kérjük, ellenőrizze a kompatibilitást, ha szükséges.)

 

Többnyelvű támogatás:


Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, MAGYAR( részleges “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

 

Frissítés és garancia:

2 év ingyenes frissítés és 1 év garancia. FONTOS! A frissítése nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig!

 

 

 

Launch X431 V+ 4.0 funkciói és jellemzői:

 

 1. Teljes diagnosztikai funkció:

Az X-431 V+ 4.0 képes diagnosztizálni az elterjedt ázsiai, európai, amerikai és kínai járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét. A teljes körű autómodellek és a teljes autórendszer-diagnosztika révén egy professzionális autódiagnosztikai eszközről beszélhetünk. Beleértve: ABS-rendszer, ECM-rendszer, SAS-rendszer, TPMS-rendszer, CKP-tanulás, IMMO-rendszer, DPF-rendszer, SRS-rendszer, Fojtószelep-helyzet visszaállítása, Akkumulátor-rendszer, Olajszerviz-rendszer stb. A diagnosztikai funkciók a következők: DTC-k olvasása, törlése, adatfolyam olvasása, speciális funkciók stb.; Aktív tesztelés és kétirányú vezérlés: Kétirányú vezérlés, amely információk kérésére vagy modulok parancsolására szolgál meghatározott tesztek és funkciók végrehajtására. Például az x431 V képes relék, befecskendezők, tekercsek működtetésére, vagy rendszertesztek végrehajtására, stb. A mágnesszelepet és a működtetőket is működteti az aktív teszteléshez a hiba egyszerű azonosítása érdekében. A kétirányú funkciók meglehetősen kiterjedtek. Ha például megnyit egy szelepet, látja a különbséget az alapjárati reakció és az oxigénérzékelő feszültség között.

 

 1. 30 speciális funkció:

Motor/ ABS/ SRS/ sebességváltó visszaállítása, ABS légtelenítés, befecskendező szelep kódolás, sebességváltó visszaállítása, SAS visszaállítás, TPMS visszaállítás, DPF visszaállítás, IMMO visszaállítás, BMS visszaállítás, ETS visszaállítás, olaj visszaállítás, fék visszaállítás, AFS visszaállítás, EGR adaptáció, SEBESSÉGVÁLTÓ, NAPFÉNYTETŐ, SUS Reset stb.

 

10 000+ autómodellt támogat:

Amerikai autók:

Buickhoz, Cadillachoz, Chevrolethez, Chryslerhez, Dodge-hoz, Fordhoz, GM-hez, Hummerhez, Jeephez, Lincolnhoz, (BRAZÍLIA) BX-Fiathoz, BX-GM-hez

 

Európai autók:

Abarthhoz, Alfa Romeóhoz, Audihoz, Bentleyhez, Benzhez, BMW-hez, Bugattihoz, Citroenhez, Daciához, EU-Fordhoz, Ferrarihoz, Fiathoz, Jaguarhoz, Lamborghinihez, Lanciához, LandRoverhez , Maseratihoz, Maybachhoz, Minihez, Opelhez, Peugeothoz, Porschéhez, Renaulthoz, Rolls-Roycehoz, Roverhez, Saabhoz, Seathoz, Skodához, Smarthoz, Sprinterhez, Vauxhallhoz, Volvohoz , VW-hez, (UKRAINE) ZAZ-hoz, (RUSSIA) GAZ-hoz, IZH-hoz, PAZ-hoz, SEAZ-hoz, UAZ-hoz, VAZ-hoz

 

Ázsiai autók:

(JAPAN) Acurához, Daihatsuhoz, Hondához, Infinitihez, Isuzuhoz, Jpisuzuhoz, Lexushoz, Mazdához, Mitsubishihez, Nissanhoz, Nissan GTR-hez, Scionhoz, Subaruhoz, Subaruhoz, Suzukihoz, Tlisuzuhoz, Toyotához, (KOREA) Daewoohoz, Hyundaihoz, KIA-hoz, Samsunghoz, Ssangyonghoz, (CHINA) Baichoz, Pekinghez, Changanhoz, Changan-Fordhoz, Changchenghez, Changhe-hoz, Chsuzukihoz, DF Peugeot, DF Honda, DF Nissan, DF XK, Flyer, BYD, Fukang, Futian, Foton, Geely, Gonow, GZ Honda, Hafei, Haoqing, HC BMW, Hmadának, Huachennek, Isuzunak, JMC-nek, Jactynak, Jianghuainak, Jiaonak, Jinlongnak; Joylong számára; Lifanhoz, Liuwel-TY-hez, Luxgenhez, NJ Fiathoz, Qirul-TY-hez, chery-hez, Qoroshoz, Saicmg-hez, Spark-TY-hez, TJ Toyotához, Trumpchihoz GAC-hoz, Weilihez, Xiaokanghoz Dongfenghez , Xili, Faw Tianjin, Xinkai, YQ Mazda, Zhongshun, Zhongtai, Zotye, Zhongxing, (INDIA) Mahindra; Marutinak, Tatának, (MALAJZIA) Peroduának, Protonnak, (IRAN) MVM-nek

 

Ausztrál autók:

Au-Fordhoz, Holdenhez

 

Járműlefedettség lekérdezési webhely: http://qcar.x431.com/qcar/

A Launch X431 szoftver és program folyamatosan frissül és további funkciók kerültek hozzáadásra: fényszóró felszerelése, ülések illesztése, ajtó és ablak inicializálási tanulmánya, napfénytető inicializálása, Légfelfüggesztés illesztése, sebességváltó illesztése, befecskendező szelep kalibrálása, multimédiás videó visszaállítása, fürt visszaállítása, indításgátló szervizelés, abroncscsere visszaállítása, (az adott autómodelltől függően, nem minden autóhoz).

 

Távdiagnózis

Segít a javítóműhelyeknek vagy a technikusoknak azonnali üzenetküldés és távdiagnózis elindításában, így a javítási munka gyorsabban kijavítható.

 

Karbantartás

Bőséges karbantartási adat áll rendelkezésre, amely segít a javító szakembereknek hatékonyan, pontosan és nyereségesen diagnosztizálni és javítani a járműveket.

 

Állapotjelentés (gyorsteszt)

Ez a funkció járműről járműre változik. Lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférjen a jármű összes elektronikus vezérlőegységéhez, és részletes jelentést készítsen a jármű állapotáról.

 

Adatfolyam olvasása

Valós idejű élő adatok megtekintése és rögzítése. Ezek az adatok, beleértve a paraméterek aktuális működési állapotát és/vagy az érzékelőinformációkat, betekintést nyújthatnak a jármű általános teljesítményébe. A járműjavítás irányítására is használható.

 

Diagnosztikai előzmények

Általában a járműdiagnosztika elvégzése után az eszköz rögzíti a diagnosztikai folyamat minden részletét. Az előzmények funkció közvetlen hozzáférést biztosít a korábban tesztelt járművekhez, és a felhasználók az utolsó művelettől folytathatják, anélkül, hogy a nulláról kellene kezdeni.

 

Egykattintásos jármű „állapotjelentés”

A Launch X431 V+  segítségével EGY KATTINTÁSSAL generálhat járműdiagnosztikai jelentést. A jelentések PDF formátumban menthetők, és mivel a táblagép WIFI-vel van felszerelve, ezeket e-mailben elküldheti az irodába vagy közvetlenül az ügyfélnek. Ezenkívül személyre szabhatja nevét, címét és egyéb adatait a jelentésben.

Az állapotjelentés átvizsgálja az összes járműmodult, és állapotlistát ad az egyes modulok állapotáról. Jelentheti az összes kódot az összes támogatott rendszerből. Lehetővé teszi, hogy „mélyre merüljön” a különféle PID-ekbe.

Kinyomtathatja a jármű-egészségügyi jelentést is. Így segít elmagyarázni ügyfelének a jármű pontos problémáját.

 

Az x431 V+ 4.0 specifikációja:

CPU: 2,0 GHz

Operációs rendszer: Android 9.0

RAM: 3 GB

ROM: 32 GB (legfeljebb 128 GB)

Akkumulátor: 5000 mAh

Mérete: 8 hüvelyk

Felbontás: 1280*800

Kamera: 2,0 megapixel elől / 5,0 megapixeles hátul

WIFI: 2,4 GHz/5 GHz (kettős frekvencia)

USB: Micro USB

 

Csomaglista:

 • 1x X-431 V-os táblagép
 • 1x diagnosztikai csatlakozó

Csatlakozók

 • 1x a TOYOTA-17-hez
 • 1x HONDA-3-hoz
 • 1x MAZDA-17-hez
 • 1x BMW-20-hoz
 • 1x FORD-6+1-hez
 • 1x Ssang Yong-20-hoz
 • 1x a CHRYSLER-6-hoz
 • 1x SUBARU-9-hez
 • 1x a KIA-20-hoz
 • 1x a DAEWOO-12-hez
 • 1x a GEELY-22-hez
 • 1x a GMVAZ-12-hez

Kábelek

 • 1x a GAZ-hoz
 • 1x OBDII-16 Extend
 • 1x Ssang yong-14-hez
 • 1x a SUZUKI-3-hoz
 • 1X AUDI-4-hez
 • 1x FIAT-3-hoz
 • 1x MITSUBISHI HYUNDAI-12+16-hoz
 • 1x OBD I adapter
 • 1x a BENZ-14-hez
 • 1x NISSAN-14+16-hoz
 • 1x a DAIHUATSU-4-hez
 • 1x tápkábel kapcsok

Alkatrészek

 • 1x töltő csatlakozó
 • 1x USB kábel
 • Clipper biztosíték 5″20mm

Egyéb

1x X431 PIN boríték

1x X431 V+ kézikönyv

Eredeti Launch műanyagdoboz

Eredeti Launch kartondoboz

 

 

 

 

LAUNCH X431 XPROG 3 Jellemzők:

A Launch X431 X-PROG 3 egy jármű indításgátló programozókulcs az EEPROM olvasási és írási funkcióival ellátva: Az X-PROG 3 fejlett indításgátló és kulcsprogramozó egy erős chipleolvasó eszköz, amely képes a jármű kulcsainak olvasására/írására. Az X-431 sorozatú diagnosztikai szkennerekkel kompatibilis, X-PROG 3 lehetővé teszi a lopásgátló típusazonosítást. Főbb funkciói: távirányító illesztése, kulcschip beolvasása és egyeztetése, lopásgátló jelszó kiolvasás és lopásgátló alkatrészcsere.

 1. Kompatibilis az X-431 sorozatú diagnosztikai szkennerekkel, az X-PROG 3 lehetővé teszi az EEPROM, fedélzeti MCU és BMW CAS4+/FEM chipek olvasását/írását, Mercedes-Benz infravörös kulcsokhoz speciális kulcsok generálását, BMW motor INS kódjának olvasását.
 2. Támogatott márkák: VW-hez, AUDI-hoz, SKODA-hoz, SEAT-hoz, BMW-hez, MERCEDES-BENZ-hez, TOYOTA-hoz stb. További modellek frissítése folyamatban.
 3. Támogatott rendszerek: Automata sebességváltó, műszerrendszer, CAS, karosszériarendszer, zárrendszer stb.
 4. Olvassa és írja a legtöbb motor/sebességváltó ECU-t anélkül, hogy szétszerelné a burkolatot

 

LAUNCH X431 X PROG 3 Előnyök:

 1. Támogatja a VW/AUDI MQB platform motor ECU cseréjét vagy klónozását (Közvetlenül a kulcsból olvassa le a motor ECU adatait).
 2. Támogatja a VW/AUDI MQB platform sebességváltó ECU cseréjét vagy klónozását.
 3. Támogatja az ECU cseréjét az ötödik generációs Audi (0AW/0B5) sebességváltóhoz.
 4. Támogatja az ECU olvasását, írását és klónozását a VW UDS motor negyedik generációjához.
 5. Támogatja a BMW E alváz 8 LE sebességváltó ECU átprogramozását nullára.
 6. Működik az újraprogramozó eszközzel a programozási adatok biztonsági mentésére/visszaállítására (Bosch/Siemens motor ECU-hoz).

 

LAUNCH X431 X-PROG 3 alapvető funkciók:

 1. Integrált kulcsillesztés/másolás, lopásgátló IC olvasás és írás, valamint az ECU olvasás és írás funkciói.
 2. Támogatja az ECU/MCU/EEPROM főbb gyártókat, több mint 1200 termékmodellel, és folyamatosan frissül.
 3. Támogatja a VW/AUDI non-35XX műszer ECU cseréjét szétszerelés nélkül (közvetlenül leolvasható a független kábelkötegről az IC eltávolítása nélkül).
 4. Támogatja az ECU cseréjét a VW/AUDI motorok negyedik generációjához;
 5. Támogatja az ECU cseréjét a VW/AUDI Bosch és Siemens motorok ötödik generációjához.
 6. Támogatja a negyedik generációs AUDI EZS, kényelmes ECU és KESSY IC minden elvesztését és cseréjét.
 7. Támogatja a BMW F és G alváz 8 LE sebességváltó ECU átprogramozását nullára.
 8. Támogatja a BMW CAS4/CAS4+ modulok cseréjét.
 9. Támogatja az ECU klónozását és a BMW Siemens motorok cseréjét.
 10. Törli a Mercedes-Benz motor és sebességváltó jelszavát a 3S-en belül.
 11. Támogatja a Mercedes-Benz kulcs jelszavának 1 percen belüli kiszámításának funkcióját.

 

LAUNCH X431 X prog 3 Kompatibilis:

 • X431 Diagun V,
 • X431 PRO MINI,
 • X431 PROS MINI,
 • X431 V,
 •  X431 PRO3S+,
 •  X431 V+,
 •  X-431 PRO GT,
 •  X-431 PRO V4.0,
 •  X-431 PRO 3 V4.0,
 •  X-431 PRO 5,
 •  X-431 PAD III V2.0,
 •  X-431 PAD V,
 •  X-431 PAD VII

 

LAUNCH X431 X prog 3 támogatott autók listája:

Abarthhoz, Alfa Romeóhoz, Aston Martinhoz, Audihoz, Bentleyhez, Bmw-hez, BriBmw-hez, Bugattihoz, Chang Anhoz, Chevrolethez, Citroenhez, Daciához, Dallarához, Dodge-hoz, Ferrarihoz, Fiathoz , Fordhoz, Freightlinerhez, Geelyhez, GMC-hez, Hondához, Hyundaihoz, Infinitihez, Isuzuhoz, Jaguarhoz, Jeephez, JMC-hez, Kiához, Lamborghinihez, Lanciához, Land Roverhez, Lincolnhoz, Mahindrához, Maseratihoz, McLarenhez, Mercedeshez, Minihez, Mitsubishihez, Nissanhoz, Opelhez, Peugeothoz, Porschéhez, Renault-hoz, Saabhoz, Seathoz, Skodához, Subaruhoz, Suzukihoz, Toyotához , Vauxhallhoz, Volkswagenhez (VW), Volvóhoz, EEPROM

 

Támogatja a hagyományos ECU MCU-k főbb gyártóit, több mint 1000 termékmodellel és folyamatos frissítésekkel:

 • Atmel NSC
 • Fujitsu Philips
 • Infineon Renesas M16
 • MC68HC05 Renesas M32
 • MC68HC08 Renesas M32R
 • MC68HC11 Renesas R32C
 • MC68HC12 Renesas R8C
 • MediaTek Renesas V850 SPI
 • MicroChip Renesas V850 UART
 • Nordic Samsung
 • ST SiLabs

 

Közel 1000 termékmodellel támogatja a hagyományos EEPROM-gyártókat, és folyamatosan frissül.

 • 4 vezetékes GI Numonyx SST
 • Adesto GigaDevice OKI ST
 • AKM Grundig ONSemi Toshiba
 • Altera HOLTEK Egyéb Winbond
 • Amic Hynix PCT Xicor
 • Atmel I2C Philips xUSSR
 • BOSCH ITT Pioneer YMC
 • Katalizátor KHIC PMC Spansion
 • Chingis Macronix Ramtron SPI
 • Dallas/Maxim MicroChip Rohm NEC
 • EON Micron Samsung NSC
 • ESMT MicroWire Seiko Ford
 • EXEL Mitsubishi Siemens Fujitsu
 • Fairchild Motorola Sony

 

Hogyan használhatjuk az X-PROG3-at adatok olvasására és írására?

 1. módszer: Használja a fő kábelt az autós OBD2 16 tűs interfész és az X-PROG3 csatlakoztatásához a LAUNCH X431 Tablettel a kulcsegyeztetéshez, az adatok olvasásához és írásához.
 2. módszer: Helyezze a lopásgátló EEPROM vagy MCU chipet a chipégető aljzatba, majd illessze be a chipégető foglalatot a lopásgátló programozószekrény nyílásába, és zárja le az IC lopásgátló közötti adatkölcsönhatás megvalósításához.
 3. módszer: Miután eltávolította az ECU-t az autóból, csatlakoztassa a lopásgátló ECU érintkezőjét a lopásgátló programozónyílásához a kábelen keresztül, hogy megvalósítsa a lopásgátló ECU és a diagnosztikai gazdagép közötti adatkölcsönhatást.

 

LAUNCH X431 x-PROG 3 Specifikáció:

Bemeneti teljesítmény: DC12V

Maximális üzemi áram: 500 mA

Áramfelvétel: 5W

Tárolási hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃

Üzemi hőmérséklet: 0 ℃ ~ 50 ℃

 

LAUNCH X431 X prog 3 csomagolási lista:

– Fő egység

– Hálózati adapter

– Fő diagnosztikai kábel

– A negyedik generációs adatgyűjtő kábel

– Az EEPROM adatgyűjtő kábel negyedik generációja (műszerfal szétszerelése nélkül)

– BENCH üzemmódú kábel. MCu konverter V1. MCU konverter V2

– Mcu kábel több vezetékkel. EEPROM chip adapter

– Benz infravörös analóg adatgyűjtő kulcs

– MCU kábel több vezetékes EEPROM átalakítóval

– Használati utasítás

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

LAUNCH X431 PRO S V Best Choice for Workshop
Two years free update online
Lifetime Free Tech Supported
Affordable Price
EU warehouse stock, NO VAT or Tax
Products Description
Operation System
Android 9.0
Processor
Quad-core 2.0GHz
Memory
3GB RAM & 32GB On-board Memory
Display
8-inch LCD Touchscreen (1280*800)
Battery
5000MAH
WIFI
2.4GHz/5GHz
Operating Temp
0 to 50℃
Dimensions(W*H*D)
223*171*50mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 V+ 4.0 készlet + X431 X-PROG 3 kulcsprogramozó” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…