Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Launch X431 V PLUS 4.0 + Ajándék VSP-600

Nettó:
322 827 Ft
Bruttó ár:
409 990 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

Ennek a készletnek a legújabb kiadása az  X431 Pro3 Apex !

 

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

 

Különbség a V és a V+ között:

 • Több modell elérése
 • Kezeli a teherautókat ( 24V rendszer , feltétel: HDIII csomag megvásárlása szükséges)
 • AutoVIN azonosítás
 • 10” tablet

 

Mi az X431 V+ 4.0 teljes rendszerdiagnosztikai eszköz?

Az X-431 V egy új Android-alapú járműhiba-diagnosztikai eszköz, amelyet internetes alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiáját örökölte, és a járművek széles skáláját fedi le, erőteljes funkciókkal rendelkezik, és pontos teszteredményeket biztosít.

A járműdiagnosztikai csatlakozó és a különféle mobil intelligens terminálok közötti Bluetooth-kommunikáció révén eléri az X-431 sorozatú teljes autómodell és teljes rendszerű járműhiba-diagnosztikát, amely magában foglalja a DTC-k kiolvasását, a DTC-k törlését, az adatfolyam olvasását, az aktiválási tesztet és a speciális funkciókat.

 

Launch x431 V+ 4.0 legújabb verziója:

 1. A CPU frissítése 1,4 GHz-ről 2,0 GHz-re.
 2. Wifi frissítés 2,4 GHz-ről 2,4 GHz/5 GHz kettős frekvenciára.
 3. A kamera elöl 200 W-os, hátul 500 W-os pixelekkel rendelkezik.
 4. Rendszerfrissítés Android 9.0-ra, okosabban működik.
 5. 32GB tárkapacitás + 128GB bővített memória, üzemi Ram 3GB.
 6. Javítva a 2019-es év akkumulátor-élettartam problémáját, most közel 10 óra folyamatos használat lehetséges egyetlen feltöltéssel.
 7. Gyorsabb frissítési gyakoriság.
 8. Kulcsok programozása: Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, intelligens kulcsok újraírása, intelligens kulcs ECU cseréje, gyújtásgomb cseréje, kulcs visszaállítása: Kulcs újratanulása.

(Megjegyzés: ez a kulcsprogramozási funkció NEM univerzálisan kompatibilis. Kérjük, ellenőrizze a kompatibilitást, ha szükséges.)

 

Többnyelvű támogatás:


Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, MAGYAR( részleges), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

 

Frissítés és garancia:

2 év ingyenes frissítés és 1 év garancia. FONTOS! A frissítése nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig!

 

Launch X431 V+ 4.0 funkciói és jellemzői:

 

 1. Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V+ 4.0 képes diagnosztizálni az elterjedt ázsiai, európai, amerikai és kínai járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét. A teljes körű autómodellek és a teljes autórendszer-diagnosztika révén egy professzionális autódiagnosztikai eszközről beszélhetünk. Beleértve: ABS-rendszer, ECM-rendszer, SAS-rendszer, TPMS-rendszer, CKP-tanulás, IMMO-rendszer, DPF-rendszer, SRS-rendszer, Fojtószelep-helyzet visszaállítása, Akkumulátor-rendszer, Olajszerviz-rendszer stb. A diagnosztikai funkciók a következők: DTC-k olvasása, törlése, adatfolyam olvasása, speciális funkciók stb.; Aktív tesztelés és kétirányú vezérlés: Kétirányú vezérlés, amely információk kérésére vagy modulok parancsolására szolgál meghatározott tesztek és funkciók végrehajtására. Például az x431 V képes relék, befecskendezők, tekercsek működtetésére, vagy rendszertesztek végrehajtására, stb. A mágnesszelepet és a működtetőket is működteti az aktív teszteléshez a hiba egyszerű azonosítása érdekében. A kétirányú funkciók meglehetősen kiterjedtek. Ha például megnyit egy szelepet, látja a különbséget az alapjárati reakció és az oxigénérzékelő feszültség között.

 

 1. 30 speciális funkció:

Motor/ ABS/ SRS/ sebességváltó visszaállítása, ABS légtelenítés, befecskendező szelep kódolás, sebességváltó visszaállítása, SAS visszaállítás, TPMS visszaállítás, DPF visszaállítás, IMMO visszaállítás, BMS visszaállítás, ETS visszaállítás, olaj visszaállítás, fék visszaállítás, AFS visszaállítás, EGR adaptáció, SEBESSÉGVÁLTÓ, NAPFÉNYTETŐ, SUS Reset stb.

 

10 000+ autómodellt támogat:

Amerikai autók:

Buickhoz, Cadillachoz, Chevrolethez, Chryslerhez, Dodge-hoz, Fordhoz, GM-hez, Hummerhez, Jeephez, Lincolnhoz, (BRAZÍLIA) BX-Fiathoz, BX-GM-hez

 

Európai autók:

Abarthhoz, Alfa Romeóhoz, Audihoz, Bentleyhez, Benzhez, BMW-hez, Bugattihoz, Citroenhez, Daciához, EU-Fordhoz, Ferrarihoz, Fiathoz, Jaguarhoz, Lamborghinihez, Lanciához, LandRoverhez , Maseratihoz, Maybachhoz, Minihez, Opelhez, Peugeothoz, Porschéhez, Renaulthoz, Rolls-Roycehoz, Roverhez, Saabhoz, Seathoz, Skodához, Smarthoz, Sprinterhez, Vauxhallhoz, Volvohoz , VW-hez, (UKRAINE) ZAZ-hoz, (RUSSIA) GAZ-hoz, IZH-hoz, PAZ-hoz, SEAZ-hoz, UAZ-hoz, VAZ-hoz

 

Ázsiai autók:

(JAPAN) Acurához, Daihatsuhoz, Hondához, Infinitihez, Isuzuhoz, Jpisuzuhoz, Lexushoz, Mazdához, Mitsubishihez, Nissanhoz, Nissan GTR-hez, Scionhoz, Subaruhoz, Subaruhoz, Suzukihoz, Tlisuzuhoz, Toyotához, (KOREA) Daewoohoz, Hyundaihoz, KIA-hoz, Samsunghoz, Ssangyonghoz, (CHINA) Baichoz, Pekinghez, Changanhoz, Changan-Fordhoz, Changchenghez, Changhe-hoz, Chsuzukihoz, DF Peugeot, DF Honda, DF Nissan, DF XK, Flyer, BYD, Fukang, Futian, Foton, Geely, Gonow, GZ Honda, Hafei, Haoqing, HC BMW, Hmadának, Huachennek, Isuzunak, JMC-nek, Jactynak, Jianghuainak, Jiaonak, Jinlongnak; Joylong számára; Lifanhoz, Liuwel-TY-hez, Luxgenhez, NJ Fiathoz, Qirul-TY-hez, chery-hez, Qoroshoz, Saicmg-hez, Spark-TY-hez, TJ Toyotához, Trumpchihoz GAC-hoz, Weilihez, Xiaokanghoz Dongfenghez , Xili, Faw Tianjin, Xinkai, YQ Mazda, Zhongshun, Zhongtai, Zotye, Zhongxing, (INDIA) Mahindra; Marutinak, Tatának, (MALAJZIA) Peroduának, Protonnak, (IRAN) MVM-nek

 

Ausztrál autók:

Au-Fordhoz, Holdenhez

 

Járműlefedettség lekérdezési webhely: http://qcar.x431.com/qcar/

A Launch X431 szoftver és program folyamatosan frissül és további funkciók kerültek hozzáadásra: fényszóró felszerelése, ülések illesztése, ajtó és ablak inicializálási tanulmánya, napfénytető inicializálása, Légfelfüggesztés illesztése, sebességváltó illesztése, befecskendező szelep kalibrálása, multimédiás videó visszaállítása, fürt visszaállítása, indításgátló szervizelés, abroncscsere visszaállítása, (az adott autómodelltől függően, nem minden autóhoz).

 

Távdiagnózis

Segít a javítóműhelyeknek vagy a technikusoknak azonnali üzenetküldés és távdiagnózis elindításában, így a javítási munka gyorsabban kijavítható.

 

Karbantartás

Bőséges karbantartási adat áll rendelkezésre, amely segít a javító szakembereknek hatékonyan, pontosan és nyereségesen diagnosztizálni és javítani a járműveket.

 

Állapotjelentés (gyorsteszt)

Ez a funkció járműről járműre változik. Lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférjen a jármű összes elektronikus vezérlőegységéhez, és részletes jelentést készítsen a jármű állapotáról.

 

Adatfolyam olvasása

Valós idejű élő adatok megtekintése és rögzítése. Ezek az adatok, beleértve a paraméterek aktuális működési állapotát és/vagy az érzékelőinformációkat, betekintést nyújthatnak a jármű általános teljesítményébe. A járműjavítás irányítására is használható.

 

Diagnosztikai előzmények

Általában a járműdiagnosztika elvégzése után az eszköz rögzíti a diagnosztikai folyamat minden részletét. Az előzmények funkció közvetlen hozzáférést biztosít a korábban tesztelt járművekhez, és a felhasználók az utolsó művelettől folytathatják, anélkül, hogy a nulláról kellene kezdeni.

 

Egykattintásos jármű „állapotjelentés”

A Launch X431 V Pro segítségével EGY KATTINTÁSSAL generálhat járműdiagnosztikai jelentést. A jelentések PDF formátumban menthetők, és mivel a táblagép WIFI-vel van felszerelve, ezeket e-mailben elküldheti az irodába vagy közvetlenül az ügyfélnek. Ezenkívül személyre szabhatja nevét, címét és egyéb adatait a jelentésben.

Az állapotjelentés átvizsgálja az összes járműmodult, és állapotlistát ad az egyes modulok állapotáról. Jelentheti az összes kódot az összes támogatott rendszerből. Lehetővé teszi, hogy „mélyre merüljön” a különféle PID-ekbe.

Kinyomtathatja a jármű-egészségügyi jelentést is. Így segít elmagyarázni ügyfelének a jármű pontos problémáját.

 

Az x431 V4.0 specifikációja:

CPU: 2,0 GHz

Operációs rendszer: Android 9.0

RAM: 3 GB

ROM: 32 GB (legfeljebb 128 GB)

Akkumulátor: 5000 mAh

Mérete: 8 hüvelyk

Felbontás: 1280*800

Kamera: 2,0 megapixel elől / 5,0 megapixeles hátul

WIFI: 2,4 GHz/5 GHz (kettős frekvencia)

USB: Micro USB

 

 

Csomaglista:

 • 1x X-431 V-os táblagép
 • 1x diagnosztikai csatlakozó
 • Ajándék VSP-600 Videoscope

 

 

Csatlakozók

 • 1x a TOYOTA-17-hez
 • 1x HONDA-3-hoz
 • 1x MAZDA-17-hez
 • 1x BMW-20-hoz
 • 1x FORD-6+1-hez
 • 1x Ssang Yong-20-hoz
 • 1x a CHRYSLER-6-hoz
 • 1x SUBARU-9-hez
 • 1x a KIA-20-hoz
 • 1x a DAEWOO-12-hez
 • 1x a GEELY-22-hez
 • 1x a GMVAZ-12-hez

 

 

Kábelek

 • 1x a GAZ-hoz
 • 1x OBDII-16 Extend
 • 1x Ssang yong-14-hez
 • 1x a SUZUKI-3-hoz
 • 1X AUDI-4-hez
 • 1x FIAT-3-hoz
 • 1x MITSUBISHI HYUNDAI-12+16-hoz
 • 1x OBD I adapter
 • 1x a BENZ-14-hez
 • 1x NISSAN-14+16-hoz
 • 1x a DAIHUATSU-4-hez
 • 1x tápkábel kapcsok

 

 

Alkatrészek

 • 1x töltő csatlakozó
 • 1x USB kábel
 • Clipper biztosíték 5″20mm

 

 

Egyéb

1x X431 PIN boríték

1x X431V kézikönyv

Eredeti Launch műanyagdoboz

Eredeti Launch kartondoboz

 

+ Ajándék VSP-600 Videoscope

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

LAUNCH X431 V+ 4.0

 

What is X431 V Full System Diagnostic Tool?

X-431 V is a new Android-based vehicle trouble diagnostic device developed for internet applications. It inherits from LAUNCH’s advanced diagnosing technology and is characterized by covering a wide range of vehicles, featuring powerful functions, and providing precise test result.
Through the Bluetooth communication between vehicle diagnostic connector and variant mobile intelligent terminals, it achieves X-431 series full car model and full system vehicle trouble diagnosis, which includes Reading DTCs, Clearing DTCs, Reading Data Stream, Actuation Test and Special Functions.

What does launch x431 V update on 2021?

1. The CPU update from 1.4GHz to 2.0GHz.
2. Wifi update from 2.4GHz to 2.4GHz/5GHz Dual-frequency.
3. The camera has 200W pixels on the front and 500W pixels on the rear.
4. System update to Android 9.0, it works smarter.
5. 32GB storage capacity + 128GB extended memory, operate ram is 3GB.
6. Fixed battery life issue of the 2019 year. Now lasting nearly 10 hours continuous use on a single charge.
7. Faster update frequency.
8. Key Programming: Add, Delete & Reprogram Keys, Rewrite smart keys, All smart keys lost, Replace smart key ECU, Replace KNOB IGNITION, Reset Key: Relearn a key.
(Note: this key programming function is NOT universally compatible. Please check compatibility with us if necessary.)

Launch X431 V Functions and Features:

1. Full System Diagnose Function:

X-431 V can diagnose the electronic control system of prevailing vehicle models covering Asian, European, American and China. Full range car models and full car system diagnose make itaprofessional automotive diagnostic tool. Include : ABS system, ECM system, SAS system , TPMS system , CKP Learning, IMMO system , DPF System, SRS system, Throttle Valve Position Reset, Battery system ,Oil service system , ect… Diagnosis functions include: Read DTCs, Clear DTCs, Read data stream, Special functions etc; Active Test & Bi-directional control: Bi-Directional Control which is used to request information or command a module to perform specific tests and functions . For example , x431 v have the ability to actuate relays, injectors, coils, or perform system tests, etc. Also it will actuate solenoids valve and actuators for active testing to identify the error easily moreover. The bidirectional functions are quite extensive. Even open an e.g.r. valve and seeing the difference in idle response and oxygen sensor voltage.

 1. 30 Special Functions:Engine/ ABS/ SRS/ Transmission Reset, ABS Bleeding, Injector coding, Gear Reset, SAS Reset, TPMS Reset, DPF Reset, IMMO Reset, BMS Reset, ETS Reset, Oil Reset, Brake Reset, AFS Reset, EGR Adaptation, GEARBOX, SUNROOF, SUS Reset, etc..

Supports up to 10000+ car models:

American Cars:
For Buick, For Cadillac, For Chevrolet, For Chrysler, For Dodge, For Ford, For GM, For Hummer, For Jeep, For Lincoln, (BRAZIL) For BX-Fiat, For BX-GM

European Cars:
For Abarth, For Alfa Romeo, For Audi, For Bentley, For Benz, For BMW, For Bugatti, For Citroen, For Dacia, For EU-Ford, For Ferrari, For Fiat, For Jaguar, For Lamborghini, For Lancia, For LandRover, For Maserati, For Maybach, For Mini, For Opel, For Peugeot, For Porsche, For Renault, For Rolls-Royce, For Rover, For Saab, For Seat, For Skoda, For Smart, For Sprinter, For Vauxhall, For Volvo, For VW, For (UKRAINE) ZAZ, For (RUSSIA) GAZ, For IZH, For PAZ, For SEAZ, For UAZ, For VAZ

Asian Cars:
For (JAPAN) Acura, For Daihatsu, For Honda, For Infiniti, For Isuzu, For Jpisuzu, For Lexus, For Mazda, For Mitsubishi, For Nissan, For Nissan GTR, For Scion, For Subaru, For Subaru, For Suzuki, For Tlisuzu, For Toyota, For (KOREA) Daewoo, For Hyundai, For KIA, For Samsung, For Ssangyong, For (CHINA) Baic, For Beijing, For Changan, For Changan-Ford, For Changcheng, For Changhe, For Chsuzuki, For DF Peugeot, For DF Honda, For DF Nissan, For DF XK, For Flyer, For BYD, For Fukang, For Futian,For Foton, For Geely, For Gonow, For GZ Honda, For Hafei, For Haoqing, For HC BMW, For Hmada, For Huachen, For Isuzu, For JMC, For Jacty, For Jianghuai, For Jiao, For Jinlong; For Joylong; For Lifan, For Liuwel-TY, For Luxgen, For NJ Fiat, For Qirul-TY, For chery, For Qoros, For Saicmg, For Spark-TY, For TJ Toyota, For Trumpchi For GAC, For Weili, For Xiaokang For Dongfeng, For Xili, For Faw Tianjin, For Xinkai, For YQ Mazda, For Zhongshun, For Zhongtai, For Zotye, For Zhongxing, For (INDIA) Mahindra; For Maruti, For Tata, For (MALAYSIA) Perodua, For Proton, For (IRAN) MVM

Australian Cars:
For Au-Ford, For Holden

Vehicle coverage query website: http://qcar.x431.com/qcar/ Accompany with continuous update of Launch X431 software and program, More functions has been added: Head light Fitting, Seat Matching, Door and Window Initialization Study, Sunroof Initialization, Air Suspension Matching, Gearbox Matching, Injector Calibration, Multimedia Video Reset, Cluster Reset, Immobilizer Service, Tire Change Reset, (depending on the specific car models, not for all cars).

Remote diagnose
Help repair shops or technicians launch instant messaging and remote diagnosis, making the repair job getting fixed faster. Support Device – to Device, and Device – to PC.

Maintenance
Abundant maintenance data are available, which helps repair professionals diagnose and repair vehicles efficiently, accurately, and profitably.

Health Report (Quick Test)
this function varies from vehicle to vehicle. It enables you to quickly access all the electronic control units of the vehicle and generate a detailed report about vehicle health.

Read Data Stream
view and capture (a record) real-time Live Data. This data including current operating status for parameters and /or sensor information can provide insight on overall vehicle performance. It can also be used to guide vehicle repair.

Diagnostic History
Generally, once a vehicle diagnosis is performed, the tool will record every detail of the diagnostic process. The History function provides direct access to the previously tested vehicles and users can resume from the last operation, without the necessity of starting from scratch.

One-Click Vehicle ” Health Report ” GENERATE + SHARE + PRINT
With Launch X431 V Pro, you can generate a Vehicle Diagnostic Report by ONE-CLICK. The reports are able to be saved in PDF format, and as the tablet is equipped with WIFI, these can be emailed to the office or directly to your customer. Also, You can customize your name, your address, and other information on this report.
Health Report will scan all vehicle modules and give you a status list for each module’s condition. It can report out all of the codes from all supported systems. It allows you to “deep dive” into the various PIDs.
You can also print out the vehicle health report card. So it will help you explain the vehicle’s exact problem to your customer.

 

Launch x431 V4.0 Specification:

CPU: 2.0 GHz
Operating system: Android 9. 0
RAM: 3GB
ROM: 32GB (can up to 128GB_)
Battery: 5000mAh
Size: 8inch
Resolution: 1280*800
Camera: 2.0 megapixel front/ 5.0 megapixels rear
WIFI: 2.4Ghz/5GHz (Dual frequency)
USB: Micro USB
Packing List:

1x X-431 V Tablet
1x Diagnostic connector

Connectors
1x for TOYOTA-17
1x for HONDA-3
1x for MAZDA-17
1x for BMW-20
1x for FORD-6+1
1x for Ssang Yong-20
1x for CHRYSLER-6
1x for SUBARU-9
1x for KIA-20
1x for DAEWOO-12
1x for GEELY-22
1x for GMVAZ-12

Cables
1x for GAZ
1x OBDII-16 Extend
1x for Ssang yong-14
1x for SUZUKI-3
1X for AUDI-4
1x for FIAT-3
1x for MITSUBISHI HYUNDAI-12+16
1x OBD I Adapter
1x for BENZ-14
1x for NISSAN-14+16
1x for DAIHUATSU-4
1x Power Cable Clips

Parts
1x Charge Connector
1x USB cable
Clipper fuse 5″20mm

Other
1x X431 PIN envelope
1x X431V manual
1x x431V quick start
Launch Original Plastic box
Launch Original Carton box

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 V PLUS 4.0 + Ajándék VSP-600” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…