Akció!

Launch X431 V+ 2021

499 000 Ft 449 000 Ft

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

A legújabb verzió, 100% eredeti. Indítsa el az X-431 V+ készüléket + Minden rendszer + ECU kódolás + Kulcs programozás + 11 speciális szolgáltatás + munka HD modellel + 2 év ingyenes frissítés + 1 év garancia + 24 nyelv + globális változat (világszerte használható)

A LAUNCH X431 V+ egy Bluetooth / Wifi diagnosztikai eszköz, amely Android rendszeren alapszik. A Launch hozzájárult az internet alkalmazás diagnosztikai iparához. Ez a LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiájából örököl, és a járművek széles skálájának lefedésével, erőteljes funkciókkal és pontos teszteredményekkel segíti munkáját.

A Különbség a V és a V+ között:

– Több modell elérése

– Kezeli a Teherautókat

– AutoVIN Azonosítás

10” tablet

Frissítés és garancia
2 éves ingyenes frissítés és 1 éves garancia

FONTOS! A frissítése a nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig, nem  tilt le!

 

 

Többnyelvű támogatás
Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, magyar(részleges, “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

10” Tablet ,Android 7.1 , Memória 2 GB ,Tárolási kapacitás 16 GB

Legfeljebb 69 autómárka széles választéka az USA-ból, európai, ázsiai és így tovább
Ford, Chrysler, GM, Mercedes Benz, BMW, Fiat, Peugeot, Saab, GMSA, EOBD2 autók, Jaguar, Renault, Smart, Sprinter, VAZ, VW, Dacia, Land Rover, Romeo, Porsche, Volvo, AUDI, Citroen, LANCIA, Acura, Daewoo, Lexus, Holden, Maruti Suzuki, Tata, Infiniti, Proton, Isuzu, Mazda, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia, Nissan, Subaru, Honda

Aktív teszt

Az Aktív teszt funkcióval a járműspecifikus alrendszer- és alkatrésztesztekhez férhet hozzá. A rendelkezésre álló teszt gyártónként, évenként és modelltől függ, és csak a rendelkezésre álló tesztek jelennek meg a menüben.

Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V+ képes diagnosztizálni az járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét, ázsiai, európai, amerikai és kínai lefedéssel. A teljes modell/ modellek és a teljes autórendszer-diagnosztizálás professzionális autódiagnosztikai eszközzé teszik. A diagnosztikai funkciók a következőket tartalmazzák: Hibakód olvasása, Hibakód törlése, élőadat olvasása, Működtetési teszt és 11 Különleges funkció

11 fajta speciális visszaállítási szolgáltatás

Az X-431 V+ támogatja a programozható telepítőmodulok illesztését, kódolását. és a legtöbb autómodellhez közös speciális funkciók. A speciális funkciók közé tartozik a szervizlámpával történő kattintásos nullázás, a fojtószelep illesztés, a kormányszög visszaállítása, a fékbetét alaphelyzetbe állítása a gumiabroncsnyomás visszaállítása,

ECU kódolás és Auto VIN azonosítás

Ez a diagnosztikai eszköz széles körben támogatja az ECU kódolási funkciót. Támogatja a gyors diagnosztizálást egygombos VIN-szkenneléssel is.

 

indításgátló illesztés, ABS légtelenítés, akkumulátor illesztés, vezérlés tanulása, injektor kódolása és DPF regeneráció

Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi az újraindítást a Motor Oil Life rendszer új számításának elvégzéséhez, miután az olajat kicserélték.

EPB szolgáltatás

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS szolgáltatás

Lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

DPF szolgáltatás

kifejezetten a DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges. A ECU vezérlőegységének cseréje utáni programozás.

SAS szolgáltatás

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS szolgáltatás (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása)

Érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ből történő kiolvasás, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

IMMO

az Autel MaxiCOM MK808 egyedi funkciója ezen az eszközön, elsősorban az elveszett jármű kulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vérzés

Az ABS fékének légtelenítése szilárd fékbetét kialakításához a levegő kimerülése után.

Fogat tanulás

Törölje az elveszett autó kulcsának adatait, és programozza az új kulcsot az ECU adatbázisba, hogy megvédje a felhasználó autóját a lopástól

Az injektor illesztése

A csere után programozza be az új üzemanyag-befecskendező számokat, hogy helyettesítse azokat, amelyek korábban az ECU-be vannak beprogramozva.

Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása és tanulása

Inicializálja a fojtószelep-működtetőket az alapértelmezett állapotba a fojtószelep (vagy az alapjáraton működő motor) pontos szabályozása.

Csatlakozás Bluetooth-on:

X-431 V+ kommunikáció bluetoothon keresztül, nagyon könnyen használható. Kifejezetten az Android platformon kifejlesztett X-431 V pad számítógép, tiszta és felhasználóbarát felülettel. X-431 V+ védőtokkal ellátott, amely megakadályozza az esetleges sérüléseket .

Diagnosztizálhatja a 12 V-os személygépkocsikat és a  HD eszközzel a 24 V-os teherautókat.

Az x431 V+ alap esetben a 12v személyautókat kezeli , az X431 V+ HD Modell segítségével diagnosztizálni lehet a 24 V-os teherautókat.

Más funkciók

1. Pontos diagnosztizálás: A több mint 20 éves autódiagnosztikai technológia és tapasztalat bevezetése elősegíti az eredeti gyári eszközök fejlesztését a legtöbb hazai márkanévű autógyár számára, lehetővé téve az X-431 V funkciók (például hibakódok, adatfolyamok, működtetési teszt) elérését az eredeti gyárak szintjén. . 2. Gyors teszt: Támogatja a gyors diagnosztizálást és az egy kattintással történő hibakód törlését az összes autórendszerben. A diagnózis gyors és egyszerű. 3. Adatfolyam és hullámforma rögzítése és lejátszása: Az adatfolyam és a hullámforma rögzítése és lejátszása képes elemezni azokat a hibákat, amelyek csak a vezetés során fordulnak elő, és gyorsan javíthatják az autó hibáit. Távoli diagnózis: Távoli diagnosztizálás a karbantartó vállalkozások, valamint a karbantartó vállalkozások és az ügyfelek között. . 4. Online súgó: Adjon részletes online hibakódot a hibakódhoz, hogy a karbantartó szakemberek gyorsan javítsák ki a hibákat és javítsák a diagnózis hatékonyságát. 5. Szoftver egy kattintással történő frissítés: Támogatja az online intelligens, egy kattintással történő frissítést az autószoftverhez
Új X431 V hardver:
Operációs rendszer: Android 7.1 CPU: Négymagos 1,4 GHz-es processzor Akkumulátor: 7000mAh újratölthető polimer lítium akkumulátor Memória: 2 GB Tárolási kapacitás: 16 GB (akár 128 GB) LCD 10” (HD IPS) LCD felbontás: 1280 * 800 Érintőképernyő: Kapacitív érintőképernyő Kamerák: 5,0 megapixeles hátul Wi-Fi: Támogatás: 802.11a / b / g / h Bluetooth: Támogatott Üzemi hőmérséklet: 0–45 ° C Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 70 ° C Diagnosztikai csatlakozó: Üzemi feszültség: 9-18V Átlagos működési áram: kb. 25 mA Készenléti áram: kb. 35 mA Üzemi hőmérséklet: -20 – 55 ° C Tárolási hőmérséklet: -30 és 70 ° C között Tárolási páratartalom: <80% Munkahelyi páratartalom: <60%

Csomaglista:

1 * LAUNCH X431 V+ 1 * DBScarII Bluetooth OBD2 csatlakozó 1 * OBD2 hosszabbító kábel 14 * OBD2 csatlakozó adapterek 6 * Nem OBD2 csatlakozó adapterek 1 * Tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel (akkumulátor) 1 * Felhasználói kézikönyv 1 * Tárolótok

Angol leírás

Launch X431 V+ All System Car Diagnostic Scan Tool Automotive Scanner Tablet Wifi Bluetooth with 30 Special Functions ECU Coding + 2 Year Free Update Online + 5 Year Warranty + Multi Languages Supported + Global Version(Can be used in worldwide)+32GB Storage(Can be extended to 128GB)

LAUNCH X431 V+, as the latest high-end handheld vehicle fault diagnostic tool developed by LAUNCH, featuring fully updated software’s and powerful design of widespread vehicle coverage, abundant professional diagnostic features and exceptional hardware configuration etc., is the ideal scanner for professional mechanics and auto repair stores to perform all-around fixes and comprehensive tests.

V4.0 2020 Global Version, NO IP Limited . 3GB ROM + 32GB RAM(Can be up to 128GB)

It is Global version, and NO IP limited. You can use it and update it everywhere around the world.

2 Years Free Update + 5 Year Warranty + Lifetime Free Tech Supportted

Multilingual Support

Italian, English, Chinese simplified, Chinese traditional, German, Japanese, Russian, French, Spanish, Portuguese, polish, Turkish, Dutch, Greek, Hungarian, Arabic, Danish, Korean, Persian, Romania, Serbia, Finnish, Swedish, Czech

How to become a car repair technician quickly?—-Powerful Guided Functions for VW and Audi Brands

Only X431 V+ has guided functions among all online products of LAUNCH. Guided Functions show all specific operating instructions step by step, and automatically run the instructions to do the resetting, matching, coding etc. You just need to follow the instructions and click complete/continue to do it. It is a good assistant helping you to find a way during the car repairing.

2020 New Added OE-LEVEL Advanced Function of LAUNCH X431 V+ 4.0

√ Guided Functions: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. √ Component Matching: Compatible with Volkswagen / Skoda / Seat / BMW / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru etc. √ Online Coding: Compatible with Volkswagen / Audi / Benz / BMW / Seat / Porsche etc. √ Online Account Login Service: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. √ Online Calibration: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. √ Online Parameterization: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. √ Anti-theft IMMO Serivce: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. √ Power Balance: Compatible with Chrysler / GM / Ford etc. Programmable Module Installation: Compatible with Ford / Mazda etc. √ Flash Hidden Functions: Compatible with BMW / Porsche / Toyota / Subaru etc. √ Actuator Test : Injector Test ;Turn Off ACC Lane Keeping Assist System (LKAS) ;Turn ON/OFF Front and Rear side ACM Solenoid , turning the fuel pump on and off, cycling the a/c ,clutch on and off, Left clutch electromagnetic coil test,Acceleration Device Test,Oil Pressure Control Test,DYNAMIC camera aiming,Vehicle level position calibration, Brake Vacuum Pump, Inlet and Outlet Valve tests, Open Brakes tests, Parking Brake Botors, Wheel Speed Sensor Supply, PARKING BRAKE tests (Vary by car, Hundreds of actuation test functions ) … More functions and vehicle coverage is developing and waiting you to discover ……..

ECU Coding and Active Test

This diagnostic tablet supports ECU coding function on a large amount of makes, including for Benz, for Ford and more. It also supports quick diagnosis via one-button VIN scanning. Active test is to test output elements. You can figure out whether a specific subsystem or component in your car functions well or not by using this tool to make the tester outputs function instead of checking in ignition status.

ALL Systems` Diagnoses ALL Systems` Diagnoses (Faster and more effective than OE-level coverage diagnostic equipment)

X-431 V+ 10″ V4.0 can diagnose the electronic control system of prevailing vehicle models covering Asian,European, American and China. Full range car models and full car system diagnose make itaprofessional automotive diagnostic tool. Include : ABS System, Engine System, SAS System , TPMS System , IMMO System , Battery System ,Oil Service System , SRS System ,DPF System ,Air Conditioning System,Transmission System, ect… Diagnosis functions include: Read DTCs, Clear DTCs, Read datastream, Actuation Test , AF Adjustment ,ECU coding and More15 Special Function ect…

30+ Most-Commonly Used Maintenance Services

LAUNCH X431 V+ provides 30+ powerful special functions for precise test result of vehicle health status. You can find 15 kinds of commonly used reset functions in the reset menu, and other special functions in the car brand diagnostic softwares menu.

1. Oil Reset :

Close the oil service light and reset service mileage & service interval after replacing the engine oil.

2. Steering Angle Calibration

-Clear memories of the previous steering angle sensor and store the replaced one.

3. Electroniac Parking Brake Reset

-Reset the new electronic parking brake for braking wheels safely again.

4. Battery Register & Battery Maintenance

Perform a reset on the vehicle battery for clearing the fault information and re-match the battery.

5. ABS Bleeding

-Get a firm brake pad after air exhaustion.

6. Electronic Throttle Position Reset & Learn

-Initialize the throttle actuators to the default state for regulating throttle (or idle engine) operations accurately.

7. Diesel Particulate Filter (DPF) Regeneration

-Clear particulate matter from the DPF filter to stabilize the filter performances

8. Tire Pressure Monitor System Reset

-Relearn TPMS sensors so that new sensors can be recognized by ECU.

9. Tooth Learning

-Finish tooth learning after changing crankshaft in the car engine, so the new part can be used.

10. Anti-Theft Matching (IMMOBILIZER)

– Add a new programmed key. PIN code is required.

11. Injector matching

Write the new injector numbers into the ECU for accurate communication and injection control.

12. AF Adjustment

13. AFS Reset (Adaptive Front lighting System)

It detects the light of the environment, then decides whether to automatically turn on the headlights or not. It can also adjust the headlights in time by monitoring the driving speed and body posture of the vehicle.

14. Air Suspension Reset

For Audi, Mercedes Benz, BMW, Citroen, Chrysler, Ford, GM(Cadillac, Chevrolet, GMC, Holden) Peugeot, Seat, Skoda, VW, ChangAnFord, DFCitroen, SGM, YQVW

15. Gearbox Reset

For BMW, Mercedes Benz,Chrysler, Ford, GM(Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Holden, Hummer, Pontiac, Saturn), ChangAnFord, SGM(BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, BUICK TRUCK), BYD, CHANGAN, Chery, Geat Wall, Geely

16. Sunroof RESET

For Mercedes Benz, BMW, CHRYSLER, Cadillac

17. SUS Reset

When the body height sensor and control module in the air suspension system are replaced or the level of the car is wrong, this function needs to be performed to level the body height sensor. -And Windows Calibration, Seats Calibration, Tire Reset, Language Change, A/F Reset, Coolant Bleed, Transport Mode, NOx Sensor Reset, Dblue Reset, Stop/Start Reset.

18. EGR Adaption

Reduce nitrogen oxides (NOx) in the exhaust gas and improve fuel economy at partial load.

Auto VIN Tech

It supports quick diagnosis via one-button VIN scanning.

Remote Technical Support

By using this function, users can receive ad-hoc remote support from LAUNCH’s technical engineers, colleagues, or friends, by allowing them to control this tablet device on their PC via the TeamViewer software.

Printer diagnostic result

You can share car diagnostic data via email ,then print it via PC , or optional wifi , and you can order Launch x431 mini wifi printer , then one-key priner

Supports 10000+ car models from America, Europe, Asia (Including Russian car models, Chinese car models, Indian car models, Malaysian car models, Australian car models, Brazilian models, Latin American models and other national car models)

-American Cars Buick; Cadillac; Chevrolet; Chrysler; Dodge; Ford; GM; Hummer; Jeep; Lincoln; (BRAZIL) BX-Fiat; BX-GM -European Cars: Abarth; Alfa Romeo; Audi; Bentley; Benz; BMW; Bugatti; Citroen; Dacia; EU-Ford; Ferrari; Fiat; Jaguar; Lamborghini; Lancia; LandRover; Maserati; Maybach; Mini; Opel; Peugeot; Porsche; Renault; Rolls-Royce; Rover; Saab; Seat; Skoda; Smart; Sprinter; Vauxhall; Volvo; VW; (UKRAINE) ZAZ; (RUSSIA) GAZ; IZH; PAZ; SEAZ; UAZ; VAZ -Asian Cars (JAPAN) Acura; Daihatsu; Honda; Infiniti; Isuzu; Jpisuzu; Lexus; Mazda; Mitsubishi; Nissan; Nissan GTR; Scion; Subaru; Subaru; Suzuki; Tlisuzu; Toyota; (KOREA) Daewoo; Hyundai; KIA; Samsung; Ssangyong; (CHINA) Baic; Beijing; Changan; Changan-Ford; Changcheng; Changhe; Chsuzuki; DF Peugeot; DF Honda; DF Nissan; DF XK; Flyer,BYD; Fukang; Futian,Foton; Geely; Gonow; GZ Honda; Hafei; Haoqing; HC BMW; Hmada; Huachen; Isuzu,JMC; Jacty; Jianghuai; Jiao; Jinlong; Joylong; Lifan; Liuwel-TY; Luxgen; NJ Fiat; Qirul-TY,chery; Qoros; Saicmg; Spark-TY; TJ Toyota; Trumpchi GAC; Weili; Xiaokang Dongfeng; Xili,Faw Tianjin; Xinkai; YQ Mazda; Zhongshun; Zhongtai,Zotye; Zhongxing; (INDIA) Mahindra; Maruti; Tata; (MALAYSIA) Perodua; Proton; (IRAN) MVM -Australian Cars Au-Ford; Holden

Bluetooth and Wi-Fi Enabled

You are able to do remote control as this tool can be used through Bluetooth or Wi-Fi. And via Bluetooth, it is simple for DBScar diagnostic connector to communicate with X431 V+.

Anti-theft Matching

This function can protect your car from being stolen by clearing the lost car key information and programming new key into the ECU database. Also known as keys programming.

Practical Remote Diagnosis

Not only users can launch the remote diagnosis with other diagnostic tools of LAUNCH family, which are equipped with this module as well, also they can ask for the remote control through phones, tablets, and computers etc. It has realized the reality that a mechanic can diagnose an abnormal vehicle which is even thousands of miles away.

Social Network

This vehicle code reader helps quickly retrieve vehicle history maintenance record so you can get a series of useful diagnostic references and recourses when you meet any problems in the process of repairing. In addition, you are able to connect with other users, sharing experiences of your automobile maintenance.

Product Specifications:

Operating System: Android 9.0 CPU: Qualcomm Snapdragon 450, 8-core 1.8GHz Battery: 7000mAh rechargeable polymer lithium battery Memory: 3GB Storage Capacity:32GB (UP TO 128GB) LCD: 10.1 inch LCD Resolution: 1920*1200 IPS Touch Screen: Capacitive Touch Screen Cameras: 5.0 mega pixels front and 8.0 mega pixels rear. Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac (2.4GHz / 5GHz) Bluetooth: Supported Working Temperature: 0 ~ ℃ 45℃ Storage Temperature: -20 ~ ℃ 70℃

X431 V+ Package List

1*Storage Case 1*LAUNCH X431 V+ 4.0 1*DBScarII Bluetooth OBD2 Connector 1*AUDI-4 Adapter 1*BENZ-14 Adapter 1*BENZ-38 Adapter 1*BMW-20 Adapter 1*CHRYSLER-6 Adapter 1*DAEWOO-12 Adapter 1*DAIHATSU-4 Adapter 1*FIAT-3 Adapter 1*FORD-6+1 Adapter 1*GAZ Adapter 1*GEELY-22 Adapter 1*HONDA-3 Adapter 1*KIA-20 Adapter 1*MAZDA-17 Adapter 1*MITSUBISHI/HYUNDAI-12+16 Adapter 1*NISSAN-14+16 Adapter 1*SSANGYONG-14 Adapter 1*SSANGYONG-20 Adapter 1*SUBARU-9 Adapter 1*SUZUKI-3 Adapter 1*TOYOTA-17 Adapter 1*TOYOTA-22 Adapter 1*UNIVERSAL-3 Adapter 1*OBD 1 Adapter BOX 1*AIT I OBD16 Extension Cable. 1*X-431 PRO5 USB A to Micro cable, RoHS 1*Cigarette Lighter Line (English, without LAUNCH Logo), RoHS 1*Power Cable with Double Clamp (English, without LAUNCH Logo), RoHS 1*Quick Start (English), RoHS 1*Manual (English), RoHS 1*Password Envelope 1*Power Adapter 5V, 2A (US Standard), TB-X605FC, LX, RoHS 1*Power Adapter 5V, 2A (EU Standard), TB-X605FC, LX, RoHS 4*Fuse 5*20 mm 2*Fuse 6*30 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 V+ 2021” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

Érdekelhetnek még…