Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Launch X431 PROS V 1.0 + Ajándék BST-360

Nettó:
271 575 Ft
Bruttó ár:
344 900 Ft

Elfogyott

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

Fontos: Kapható a frissített verzió.   Launch X431 PROS V5.0 Elite 2024

 

 

TikTok video a termékről:  Video megtekintése

Előnyei:

 1. Frissíthető online 2 évig ingyen, egy kattintással, WiFi-n keresztül
 2. 24 nyelv: angol, francia, portugál, olasz, spanyol, német, lengyel, kínai, japán, orosz, török, holland, görög, MAGYAR ( részleges “ászf”), arab, szerb, román, dán, perzsa, finn, svéd, cseh, koreai , bolgár.
 3. Globális verzió, NINCS IP korlátozás. Használhatja és frissítheti bárhol a világon.
 4. 2022-es legújabb és átfogó autóipari szkenner.
 5. 31+ visszaállítási funkció, személyre szabás, online kalibrálás, ECU kódolás, online kódolás, kétirányú vezérlés.
 6. Számos speciális funkció.
 7. A diagnosztikai igények 98%-ának kielégítése világszerte.
 8. Android 9.0 rendszer, 5000 mAh kapacitás, Wi-Fi, Bluetooth kapcsolat, ROM: 32 GB+128 GB (bővíthető), 8 hüvelykes képernyő, 1280*800
 9. Munka más bővített modulokkal: Videoscope, X-PROG3, WiFi nyomtató, TSGUN, BST360, X-431 ADAS Mobile/PRO.
 10.  Az új 2023-as modell már CANFD interface-el rendelkezik amelynek használatával extra gyors adatátviteli lehetőséget tud elérni.

 

Megjegyzés:

Launch X431 Pros V1.0 = Launch X431 V+ 4.0 (megegyezik)

Launch X431 Pros V1.0 és a V+ 4.0 csak megjelenésben különbözik, a szoftver, a hardver és az összes funkció ugyanaz. A Launch X431  V+4.0 hamarosan megszűnik, a frissített verzió a Launch X431 Pros v1.0.

 

Frissítés: 2 év ingyenes!

Garancia: 3 év

Fontos ! A +2év garancia a promóció lejártáig érvényes!

Funkciók:

 ECU kódolási funkció

A LAUNCH X431 PROS V ECU kódolási funkciót kínál, amely a hagyományos kódolvasókban nem érhető el, így lehetővé teszi:

-Az autó ügyfél általi testreszabásának elvégzését, például riasztók beállítása, ajtózárak, kültéri világítás stb., a jármű teljesítményének javítása vagy a csúcskategóriás autófunkciók beállítása.

– A konfiguráció változtatása egy alkatrész cseréjekor, hogy az új működtetők felismerhetők legyenek a kapcsolódó járműrendszerek által.

– Annak érdekében, hogy több autórendszer felismerje egymást, és így az aktuátorok működni tudjanak.

ECU kódolás: Kompatibilis Volkswagen, BMW, Seat, Porsche, Renault stb.

Javítás vagy csere után átprogramozza bizonyos alkatrészek adaptív adatait.

Rejtett funkciók beálltása (automatikus start-stop, hátrafelé billenő tükrök, lehajtható tükrök és testreszabható belső világítás stb.).

Testreszabhatja az OE beállításokat (riasztások beállítása, ajtózárak stb.).

Növelheti a jármű teljesítményét (megoldást nyújt az energiaveszteségre, az üzemanyag-hatékonyságra stb.)

Online ECU kódolás: Kompatibilis Volkswagen, BMW, Seat, Porsche stb.

Online szerzi be az adatokat a szerverről, és nem kell manuálisan egyeztetnie az ECU-t.

ECU-modul csere: Kompatibilis az ázsiai autókkal, mint a Honda, Nissan, Toyota, Hyundai, Kia stb.

 

 1. Aktív teszt+ Kétirányú vezérlés

A LAUNCH X431 PROS V aktív teszt funkcióval is rendelkezik, és egy kétirányú leolvasó eszköz.

Mi ez? Ez a leolvasó eszköz információkat kérhet vagy utasíthat egy modult meghatározott tesztek és funkciók végrehajtására, azaz az autófunkciók közvetlen vezérlésére a LAUNCH X431 diagnosztikai táblagépről.

Számos járműspecifikus rendszerben elérhető, alrendszerek és alkatrészek, például relék, injektorok, tekercsek, mágnesszelepek és működtetők. **A funkciók a jármű márkájától, modelljétől és évétől függően változnak.

Előnyök – Jelentősen csökkenti a diagnosztikai időt; könnyen megtudhatja, hogy a probléma a kezelőszervekkel vagy a jármű tényleges rendszerével van-e.

 

 1. IMMO: Kulcsprogramozás

A LAUNCH X431 PROS V szolgáltatásai túlmutatnak minden más, ugyanazon a szinten megtalálható leolvasó eszközön. Ez a LAUNCH X431 diagnosztikai eszköz egyben alkalmas IMMO szervizeszköz is lehet, amely gyors, egyszerű és intuitív kulcsprogramozást biztosít a VAG csoport 2/3/3,5 generációs járműveihez.

Kulcs hozzáadása, Kulcs törlése, Pin-kód olvasása és még sok más.

Párosítani kell a LAUNCH X431-PROG3 IMMO programozódobozzal a teljes IMMO és Kulcsprogramozáshoz (1200+ EEPROM és MCU chipek olvasása és beírása stb.) a 2008 után gyártott VW/Audi/Skoda/Seat modellekhez 4/5-tel /5,5/6.

NEM univerzálisan kompatibilis.

 

 1. Teljes rendszerdiagnosztika

Ez a LAUNCH diagnosztikai szkenner adatkapcsolatot tud létrehozni a szervizelt jármű összes rendszeréhez és alrendszeréhez:

– A tesztelt vezérlőegységek ECU információinak lekérése, beleértve az egység típusát, verziószámait és egyéb specifikációit stb.

– Olvassa és törli a DTC-ket a problémás területek megkereséséhez és a kódok törléséhez.

-Az egyes paraméterelemek élő adatainak megtekintése.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a modern járműrendszereket, amelyekhez ez a leolvasó eszköz hozzáfér:

– Motorok / Automata sebességváltó / Légzsákok / Indításgátló / Kulcskódok / ABS / Sebességtartó automatika / Műszerek / Önszintező felfüggesztési rendszerek

-Ülések / Ajtók / Átjáró / Kormányszög / Légrugózás / Karosszériarendszerek / Elektronikus szervokormány és motorrásegítés / Szervokormány / Gumiabroncsnyomás / Esőérzékelők / 4WD rendszer

– Stabilizátor / Intelligens parkolási asszisztens / Ajtómotorok / Audiorendszerek / Klíma / Tiptronic / Lopásgátló / Fényszóró magasságállítás / Központi zár / Automata tengelykapcsoló / DPF visszaállítás

-Elektromos ablakok / Billenős programozás / Fűtött hátsó ablak / Xenon fényszórók / Mosótörlő / Üzemanyagégető fűtés / Átadó doboz / Ülésmemória / Olaj élettartam visszaállítás / Tolóajtók / Elektronikus fojtószelep

-Navigációs rendszer / Borulásérzékelő / Sebességtartó automatika / Többfunkciós kormánykerék / Kiegészítő fűtés / Elektronikus rögzítőfék / Kuplung elektronika.

 

 1. 31+ visszaállítási funkció

Olaj visszaállítása: visszaállítja az olaj-élettartam rendszert, és lekapcsolja az olajlámpát az olaj vagy az olajszűrő cseréje után, hogy új ciklust kezdjen.

TPMS visszaállítása: megkeresi a gumiabroncs-érzékelők azonosítóit a jármű ECU-jában, és végrehatja a TPMS-cserét és az érzékelőtesztet.

EPB Reset: Az elektronikus fékrendszer biztonságos és hatékony karbantartása a fékvezérlő rendszer deaktiválásával és aktiválásával, tárcsa- vagy fékbetétcsere utáni fékbeállítással stb.

BMS szolgáltatás: A vezérlőmodult és a motorérzékelőt újrailleszti az akkumulátor pontosabb észleléséhez, törli az eredeti alacsony akkumulátor-információkat, és megakadályozza, hogy a kapcsolódó vezérlőmodul hamis információkat észleljen.

IMMO kulcsok: letiltja az elveszett járműkulcsokat, és beprogramozza az új kulcstartót.

ABS légtelenítés: Légteleníti a fékrendszer levegőjét, hogy helyreállítsa az ABS fékérzékenységét.

SAS Calibration Reset: Kalibrálja a kormányszöget a kormányszög helyzetérzékelőjének és a kormányrendszer mechanikus alkatrészeinek stb. cseréje után. Tárolja a kormánykerék aktuális helyzetét egyenes pozícióként a kormányszög-érzékelőben, és törli a hibamemóriát.

DPF regenerálás: elvégezi a DPF tisztítási műveletként ismert regenerálási eljárást, hogy a részecskeszűrőből eltávolítsa a részecskéket a folyamatos égés oxidációs móddal a szűrő teljesítményének stabilizálása érdekében.

Befecskendező szelep kódolása: Kódolja a befecskendező szelepet csere vagy beállítás után, hogy pontosabban korrigálja az egyes hengerek üzemanyag-befecskendezési mennyiségét.

Felfüggesztés: beállítja a jármű magasságérzékelőjét a szint kalibrálásához, amikor kicseréli a jármű magasságérzékelőjét vagy a légrugós rendszer vezérlőmodulját.

 

 1. Kiterjesztett modulok amelyek külön megvásárolhatók hozzá:

Videoszkóp: Ellenőrzi a nem látott részeket, és közvetlen képet ad a motorról, a fogaskerekekről, a kompresszorokról, a fűtőtestekről és a szelepekről, valamint a karosszériaelemekről.

X431 X-PROG3: Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása; intelligens kulcsok újraírása.

TSGUN: Aktív és újratanulható TPMS érzékelők; és programozza a LAUNCH TPMS érzékelőt.

WiFi nyomtató: Nyomtasson ki diagnosztikai adatokat vagy jelentést további elemzéshez és áttekintéshez.

BST360: Ellenőrizze a fedélzeti akkumulátor SOH-ját, a kisütési és indítási kapacitás működését, stb. Biztosítson megbízható elemzési alapot az autóakkumulátorok ellenőrzéséhez és karbantartásához.

X-431 ADAS Mobile/PRO: ADAS kalibrálása járműkamerákkal, LKA rendszerrel, ACC rendszerrel, LDW rendszerrel és AVM rendszerrel.

Megjegyzés: Szükség esetén ezeket a bővített modulokat külön megvásárolhatja.

 

 1. Egyéb funkciók:

Távdiagnosztika

A felhasználók elvégezhetik a távdiagnosztikát, és kérhetik a távirányítót más LAUNCH diagnosztikai eszközökről (beleértve, de nem kizárólagosan a V+ 4.0-t), amelyek szintén fel vannak szerelve a távdiagnosztikai modullal, vagy egy PC-kliens technikustól.

 

Felvétel és lejátszás

Egy másik nagyszerű tulajdonsága ennek az autódiagnosztikai szkennernek, hogy lehetővé teszi az élő adatfolyam megtekintését és az adatok hullámformában történő rögzítését. Ezzel megkíméli Önt attól a fáradságtól, hogy végigolvassa és megemésztse az Ön számára bemutatott összes információt. Akár le is játszhatja ezeket az adatokat a jobb elemzés és helyesbítés, valamint a jövőbeni felhasználás érdekében.

 

Jelentés megosztása Wi-Fi-n keresztül

Ezzel a LAUNCH szkennerrel ahelyett, hogy vállalná a további gondokat, egyszerűen megoszthatja a diagnosztikai jelentést ügyfeleivel vagy technikusaival Wi-Fi-n keresztül. Megnézik a teljes, világos és pontos diagnosztikai jelentést, majd megértik, mit kell tenni.

 

Online javítási források

Több mint 1600 járműmodell szerviz- és javítási információt, kézikönyvet, javítási esetet és kezelési ismereteket tartalmaz.

 

Állapotjelentés létrehozása és megosztása

A LAUNCH X431 PROS V segítségével EGY KATTINTÁSSAL teljes rendszerdiagnosztikai jelentést készíthet. A jelentéseket e-mailben elküldheti az irodának vagy közvetlenül az ügyfélnek. Kinyomtathatja a jármű-egészségügyi jelentést is.

 

Lopásgátló

Ez a funkció megvédheti autóját a lopástól az elveszett autókulcs információinak törlésével és az új kulcs beprogramozásával az ECU adatbázisba. Kulcsprogramozásnak is nevezik.

 

Széles járműlefedettség az egész világon

A LAUNCH PROS V lehetővé teszi az autók problémáinak 98%-ának megoldását világszerte. Ezt a költséghatékony szkennert számos hasznos diagnosztikai funkcióval tervezték, amelyek gyorsan megtalálják a motorháztetőben rejtett problémákat, és kijavíthatják a hibákat. A legjobb választás diagnosztikai technikusok, szervizek és autószerelők, autójavító műhelyek, autómérnökök és autójavító gyakornokok stb. számára.

 

Autó lefedettség

 1. Amerikai autók

Buick; Cadillac; Chevrolet; Chrysler; Kitérés; Ford; GM; Kalapács; Dzsip; Lincoln; (BRAZÍLIA) BX-Fiat; BX-GM

 1. Európai autók:

Abarth; Alfa Romeo; Audi; Bentley; Benz; BMW; Bugatti; Citroen; Dacia; EU-Ford; Ferrari; Fiat; Jaguár; Lamborghini; Lancia; Terepjáró; Maserati; Maybach; Mini; Opel; Peugeot; Porsche; Renault; Rolls Royce; Rover; Saab; Ülés; Skoda; Okos; Rövidtávfutó; Vauxhall; Volvo; VW; (UKRAJNA) ZAZ; (Oroszország) GAZ; IZH; PAZ; SEAZ; UAZ; VAZ

 1. Ázsiai autók

(JAPÁN) Acura; Daihatsu; Honda; Infiniti; Isuzu; Jpisuzu; Lexus; Mazda; Mitsubishi; Nissan; Nissan GTR; Leszármazott; Subaru; Subaru; Suzuki; Tlisuzu; Toyota; (KOREA) Daewoo; Hyundai; KIA; Samsung; Ssangyong; (KÍNA) Baic; Peking; Changan; Changan-Ford; Changcheng; Changhe; Chsuzuki;DF Peugeot; DF Honda; DF Nissan; DF XK; Flyer, BYD; Fukang; Futian, Foton; Geely; Menjünk most; GZ Honda; Hafei; Haoqing; HC BMW; Hmada; Huachen; Isuzu, JMC; Jacty; Jianghuai; Jiao; Jinlong; Joylong; Lifan; Liuwel-TY; Luxgen; NJ Fiat; Qirul-TY,cseresznye; Qoros; Saicmg; Spark-TY; TJ Toyota; Trumpchi GAC; Weili; Xiaokang Dongfeng; Xili, Faw Tianjin; Xinkai; YQ Mazda; Zhongshun; Zhongtai, Zotye; Zhongxing; (INDIA) Mahindra; Maruti; Tata; (MALAJZIA) Perodua; Proton; (IRÁN) MVM

 1. Ausztrál autók

Au-Ford; Holden

 

Műszaki adatok

Operációs rendszer: Android 9.0

Memória: 3 GB

Tárolókapacitás: 32 GB (AKÁR 128 GB)

Képernyő: 8 hüvelykes, nagy felbontású kapacitív érintőképernyő

1280 x 800 pixeles felbontással

Kamera: Előlapi 2,0 MP-es kamera + Hátsó 5,0 MP-es kamera

Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)

Bluetooth: Támogatott

Üzemi hőmérséklet 0℃ ~ 50℃

Tárolási hőmérséklet -20 ℃ ~ 70 ℃

 

Csomaglista:

Lásd a képeknél.

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 PROS V 1.0 + Ajándék BST-360” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…