Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Akció!

Launch X431 Pro3S Plus V5.0 / 2024-es modell

Nettó:
385 748 Ft
Bruttó ár:
489 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?


Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

A Launch X431 PRO3S+ V5.0 CANFD/DOIP  professzionális diagnosztikai eszköz, 10,1 ” ,  Android 10.0 rendszer, ECU kódolás, , 31+ Reset funkció, RAM 3 GB+ ROM 32 GB (bővíthető 128 GB-ig), az X431 HDIII Heavy Duty modullal kiegészítve 12 V-os járműveket és 24 V-os teherautókat is tesztelhet (beleértve a benzint és a dízelt is)

 

A Launch X431 PRO3S+ V2.0 rendelkezik a frissítési verzióval, a V5.0 már támogatja a CANFD/DOIP protokollt!

 

 24 féle nyelvet támogat:

olasz, angol, kínai, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, török, holland, görög, magyar ( részleges “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh

 

A Launch X431 PRO3S+ V5.0 egy nagy költséghatékony autódiagnosztikai eszköz, amelyet Android 10.0-ra fejlesztettek ki. Az X-431 PRO3S+ V5.0 a piacon lévő autómodellek több mint 98%-át lefedi, megvalósítja a teljes rendszer hibadiagnózisát és számos előnnyel rendelkezik, mint például az erős diagnosztikai funkció és a pontos tesztadatok.

 

A 2024-es Új LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 hozzáadott funkciói:

Topológiai térkép, amely minden eddiginél nagyobb teljesítményt nyújt a munkavégzéshez.

* Bemutatjuk a topológia leképezés forradalmi funkcióját az autódiagnosztikai termékekben! Mondjon búcsút a találgatásoknak, és köszönjön a pontosságnak fejlett technológiánkkal, amely lehetővé teszi a jármű elektromos rendszerének hibáinak könnyű azonosítását és lokalizálását. A topológia leképezéssel gyorsan és pontosan diagnosztizálhatja a problémákat, így időt és pénzt takaríthat meg a költséges javításokon.

* Élvonalbeli diagnosztikai eszközeink átfogó képet adnak járműve elektromos rendszeréről, részletes térképet adva az összes alkatrészről és azok csatlakozásairól. Ez lehetővé teszi a hibák gyors azonosítását és egyszerű hibaelhárítását. Akár professzionális szerelő, akár barkácsolás-rajongó, topológia-leképezési funkciónk egy olyan játékváltó, amely a következő szintre emeli diagnosztikai képességeit.

 

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a teljes rendszer diagnosztikáját (gyorsabb és hatékonyabb, mint az OE-szintű diagnosztikai berendezés)

Az autó teljes rendszere, beleértve a hajtásrendszert, az alvázrendszert, a karosszéria rendszert, az elektromos rendszert:

1. PCM (hajtásrendszer): motor, sebességváltó, osztóház, elektromos gépek elektronikája, üzemanyag-szivattyú, sebességváltó és egyebek…

2. Alvázrendszer: Akkumulátorvezérlő elektronika, kormányzás, integrált futómű-vezérlés, gumiabroncsnyomás-szabályozás, aktív sebességtartó automatika, fékrendszer, felfüggesztés, TPMS és még sok más…

3.BCM (Karosszéria rendszer): SRS légzsák, kamera, audio rádió, átjáró, műszerfal, esőérzékelők, töltő interfész modul, parkolási asszisztens, áramvezérlő egység, érintődoboz, lámpa, akkumulátortöltő rendszer, fejjel felfelé mutató kijelző, törlővezérlés Rendszer, tető, ülés és ajtó motorrendszer, indításgátló, ABS ESP rendszer, légkondicionálás. Elektromos ablakok, telefon és egyebek…

4. Elektromos rendszer: Beleértve a motor és az erőátvitel központi vezérlőrendszerét, az alvázba integrált vezérlő- és biztonsági rendszert, az intelligens karosszéria elektronikai rendszert, a kommunikációs és információs / szórakoztató rendszert.

 

TOVÁBBI FUNKCIÓK:

– Hibakódok olvasása: a hibakódok olvasása és dekódolása a hiba helyének azonosításához;
– Hibakódok törlése: törölje a hibakódokat a hibakódok javítás utáni kikapcsolásához;
– Élő adatfolyam grafikonja: a dinamikus adatfolyam megtekintése a jármű állapotának meghatározásához
– ECU kódolás: egyeztesse le, tanulja meg vagy kódolja az új ECU-t, Szabja személyre autóját, bontsa ki a rejtett funkciókat, vagy tiltsa le a bosszantó funkciókat. Javítás után újraprogramozza az adaptív adatokat bizonyos alkatrészekhez.
– Aktív teszt (kétirányú vezérlés): Működtesse a mágnesszelepeket és a működtetőket az aktív teszteléshez, parancsokat küldjön a rendszereknek/alkatrészeknek működési állapotuk ellenőrzésére, a jármű vezérlőinek használata nélkül.

A Diagnosztika funkcióval növelheti a teljesítményt, energiát takaríthat meg, csökkentheti a károsanyag-kibocsátást és még sok mást az alábbiak szerint:

Motor esetén: észlelje a gyakori problémákat, például gyenge kenést, meghibásodott olajszivattyút, olajlerakódásokat és törmeléket, nem megfelelő üzemanyag- és levegősűrítést, szivárgó motorhűtő folyadékot, eltömődött motorhűtőket, sérült oxigénérzékelőket, elöregedett gyújtógyertyákat stb.

SRS esetén: rossz biztonsági öv, korrodált ütközésérzékelő vagy víz behatolása a csatlakozóba stb.

ABS esetén: diagnosztizálja: kiégett az érzékelő biztosítéka, alacsony a fékfolyadék, és meghibásodott az érzékelő stb.

Sebességváltó esetén: kerülje a csiszoló- vagy remegés érzést a sebességváltóban, a nyafogást, a zümmögést vagy a dörömbölést, az égett szagot, a fogaskerekek megcsúszását, az alacsony vagy szivárgó sebességváltó-folyadékot stb.

TPMS esetén: ellenőrizze az alacsony gumiabroncsnyomás, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző vezérlőmodul hibája, az ismeretlen gumiabroncs-érzékelő, a gumiabroncs-érzékelő azonosításának elmulasztása stb. problémáit.

 

Mi az ECU KÓDOLÁSI funkció?

Miért nem működik megfelelően az autó az ECU/modulok cseréje után?

Ha egy ECU/modul megsérül, ki kell cserélni egy újra. Az ECU/modul cseréje után be kell tartania a gyártó szigorú eljárásait az illesztéshez, tanuláshoz, kódoláshoz vagy akár programozáshoz, mielőtt normálisan működne. Ellenkező esetben az autó nem tud elindulni, vagy egyes részei nem működnek megfelelően.

Mire képes a LAUNCH X431 PRO3S+ szkenner?

Az ECU/Modulcsere funkciókkal rendelkező LAUNCH X431 PRO3S+ kétirányú szkenner segíthet az újonnan kicserélt ECU/modul inicializálásában, párosításában, újratanulásában vagy kódolásában, hogy visszaállítsa a megfelelő pályára.

ECU kódolás: Személyre szabhatja autóját percek alatt

* Ugyanúgy, mint a többi LAUNCH X431 csúcsminőségű, OE-szintű leolvasó eszköz, a LAUNCH X431 PRO3S+ ECU kódolási képességgel rendelkezik a szoftver előre beprogramozott opcióinak megváltoztatásához, így szükség esetén gyorsabban testreszabhatja autóját.

* Optimálisan kódolja autóját azáltal, hogy néhány beállítást az igényeinek megfelelően módosít, például riasztót, ajtózárat stb.

* Hozzáférés az ECU-hoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a rejtett funkciókat, vagy letilthassa az autó idegesítő funkcióit, mint például az automatikus oldalsó tükrök behajtási funkciójának aktiválása, az automatikus motor Start-Stop funkció letiltása stb.

* Kiváló megoldásokat kínál a vezethetőség, a teljesítményveszteség, az üzemanyag-hatékonyság stb. problémáira, hogy javítsa az autó teljesítményét.

* Javítások vagy cserék után programozza át bizonyos alkatrészek adaptív adatait.

 

Megjegyzés: Az ECU kódolás megváltoztatja az előre beprogramozott opciókat, amelyek a már beépített elektronikus funkciók típusától és számától függenek. Így az ECU kódolás nem univerzálisan kompatibilis, és a különböző járművek esetében eltérő.

 

Irányított funkciók:

√ Szolgáltatás-regenerálás, részecskeszűrő (DPF)

√Adapt Injector Correction Value

√ Állítsa vissza a motorvezérlési alkalmazkodási értékeket

√ Fojtószelep tanulás

√ Hűtőfolyadék kör feltöltés

√ Értékek adaptálása, SCR rendszer

√ Sebességtartó rendszer be-/kikapcsolása

√ Az átvitel alapbeállításai

√ Az érzékelők alapvető beállítása (-G85/-G200/-G201/-G251)

√ Alapbeállítás/légtelenítő fékrendszer

√ A/C kompresszor kezdeti bejáratása

√ Alkalmazkodási automatikus zár 15 km/h-nál

√ Távolságvezérlő rendszer kalibrálása

√ Kapcsolja ki vagy aktiválja a légzsákokat és az övfeszítőket

√ Adaptációs menü gomb Többfunkciós kormánykerék

√ A szervizintervallumok adaptálása

√ Szervizintervallum kijelző, Visszaállítás

√ Szállítási mód, ki-/bekapcsolás

√ Szintvezérlő rendszer alapbeállításai

√ Fékbetét csere

√ Fényszóró fényének beállítása

√ Akkumulátor adaptáció

√ A tolatókamera rendszer kalibrálása

√ Vezetőt segítő rendszerek első érzékelőrendszer kalibrálása stb.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a pontos ADAS-kalibrációs funkciókat (opcionális funkció, az x431 adas pro-val működik)

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) egy elektronikus alkatrész a járműben, beleértve a jármű különféle biztonsági funkcióit, mint például az automatikus vészfékezés (AEB), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), a sávtartást segítő, a holttér kiküszöbölése, az éjjellátó kamera és adaptív világítás. (MEGJEGYZÉS: külön kell megvásárolni)

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a TPMS diagnosztikai funkciót (az X431 Tsgunnal működik)

A LAUNCH X431 PROS3+V5.0 vezeték nélküli gumiabroncsnyomás-diagnosztikai eszközzel (opcionális tartozék) működik, hogy elérje a TPMS aktiválási, programozási és tanulási funkciókat.

a) Aktiválás: aktiválja az érzékelő IlD-jét, a keréknyomást, az érzékelő frekvenciáját, a gumiabroncs hőmérsékletét és az akkumulátor állapotát.

b) Programozás: az érzékelő adatainak programozása egy üres érzékelőre, az alacsony akkumulátor töltöttségű és nem megfelelően működő érzékelő cseréje érdekében. Három szenzorprogramozási módszer áll rendelkezésre: automatikus, kézi és aktiválási replikáció.

c) Megtanulás: az érzékelő azonosítójának beírása a jármű ECU-jába az érzékelő azonosításához.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatja a kulcsprogramozási funkciót (az X431 X-prog 3-mal működik)

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 autókulcs-programozó funkciói túlmutatnak minden más leolvasó eszközön, amely ugyanazon a szinten található. Ez a LAUNCH X431 diagnosztikai eszköz egyben alkalmas IMMO szervizeszköz is lehet, amely gyors, egyszerű és intuitív kulcsprogramozást biztosít a VAG csoport 2/3/3,5 generációs járműveihez. IMMO, és a legtöbb ázsiai autó alacsony szintű lopásgátló rendszerrel.

Kulcs hozzáadása, kulcs törlése, PIN-kód olvasása és még sok más.

Párosítani kell a LAUNCH X431-PROG3 IMMO programozódobozzal, hogy teljes IMMO és kulcsprogramozással rendelkezzen (1200+ EEPROM és MCU chipek olvasása és beírása stb.) a 2008 után gyártott VW/Audi/Skoda/Seat modellekhez 4/5-tel. /5,5/6 gen.

 

LAUNCH X431 PRO3S+ V5.0 36+ speciális visszaállítási szolgáltatási funkciót támogat

1> Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a motorolaj-élettartam-rendszer olajszolgáltatásának visszaállítását, amely a jármű vezetési körülményeitől és az időjárási eseményektől függően kiszámítja az optimális olaj-élettartam-csere intervallumot.

A következő esetekben kell végrehajtani:

1. Ha a szervizlámpa világít, először futtassa az autódiagnosztikát a hibaelhárításhoz. Ezt követően állítsa vissza a futásteljesítményt vagy a vezetési időt, hogy kikapcsolja a szervizlámpát és engedélyezze az új vezetési ciklust.
2. Ha a szervizlámpa nem világít, de motorolajat vagy elektromos motort cserélt
Az olaj élettartamát figyelő készülékeknél alaphelyzetbe kell állítania a szervizlámpát.

2> Elektronikus rögzítőfék visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fékbetét alaphelyzetbe állítását a fékbetét cseréje után. Az alábbi esetekben kell végrehajtani:

1. A fékbetét és a fékbetét kopásérzékelő cseréje megtörtént.
2. A fékbetét visszajelző lámpa világít.
3. A fékbetét érzékelő áramköre rövid, ami helyreállt. 4. A szervomotor cseréje megtörtént.

3> Kormányzási szög kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a kormányzási szög visszaállítását, a kormányszög helyzetérzékelőjének cseréje, a kormánymechanikai alkatrészek (például a kormánymű, a kormányoszlop, a vezetőrúd, a kormánykerék) cseréje, a négykerék-beállítás végrehajtása vagy a karosszéria helyreállítása.
A kormányzási szög visszaállításához először keresse meg a relatív nullapont helyzetét, hogy az autó egyenesben haladjon. Ezt a pozíciót referenciaként véve az ECU ki tudja számítani a pontos szöget a bal és a jobb kormányzáshoz.

4> ABS vezérlés

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy különböző kétirányú teszteket hajtson végre a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) működési feltételeinek ellenőrzésére.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. Ha az ABS levegőt tartalmaz.
2. Az ABS számítógép, az ABS-szivattyú, a főfékhenger, a fékhenger, a fékvezeték vagy a fékfolyadék cseréjekor.

5> Váltó tanítás

Ez a funkció lehetővé teszi az autó fogak tanulását, a MIL kikapcsolását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A motor ECu, a főtengely helyzetérzékelő vagy a főtengely lendkerék cseréje után.
2. Jelen van a „fog nem tanult” hibakód.

6> IMMo szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a lopásgátló kulcsillesztési funkció végrehajtását, így az autó indításgátló vezérlőrendszere azonosítja és engedélyezi a távirányítós kulcsok normál használatát az autóban.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Ha a gyújtáskapcsoló kulcsát, a gyújtáskapcsolót, a kombinált műszerfalat, az ECU-t, a BCM-et vagy a távirányító elemét kicserélik.

7> Injektor kódolása

Ez a funkció lehetővé teszi a befecskendező szelep tényleges kódjának beírását vagy a kód átírását az ECU-ban a megfelelő henger befecskendező kódjára, a henger befecskendezési mennyiségének pontosabb szabályozása vagy korrigálása érdekében.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Az ECu vagy az injektor cseréje után.

8> Akkumulátor karbantartási rendszer visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a jármű akkumulátorának felügyeleti egységén visszaállítási műveletet hajtson végre, melynek során az eredeti alacsony akkumulátorhiba információ törlődik, és megtörténik az akkumulátor illesztése.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni: 1. A fő akkumulátor ki van cserélve.
2. Az akkumulátorfigyelő érzékelőt kicserélték.

9> Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása

Ez a funkció lehetővé teszi a PM (Particulate Matter) eltávolítását a DPF szűrőből folyamatos égetésű oxidációs móddal (például magas hőmérsékletű, hevítő égés, üzemanyag-adalék vagy katalizátor csökkenti a részecskegyulladás égését), hogy stabilizálja a szűrő teljesítményét.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A kipufogógáz-ellennyomás-érzékelőt kicserélték.
2. A PM csapdát eltávolítják vagy kicserélik.
3. Az üzemanyag-adalék fúvókát eltávolítják vagy kicserélik.
4. A katalitikus oxidálószert eltávolítják vagy kicserélik.
5. A DPF regenerációs MlL be van kapcsolva, és a karbantartás megtörtént.
6. A részecskeszűrő regenerálás vezérlőmodulja ki van cserélve.

10> Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fojtószelep-aktorok kezdeti beállítását, és az ECU-n tárolt tanult értékek visszaállítását az alapértelmezett állapotba. Ezzel pontosan szabályozható a fojtószelep (vagy az alapjárati motor) szabályozása a levegőbeszívás mennyiségének beállításához.

11> Sebességváltó illesztés

Ez a funkció lehetővé teszi a sebességváltó önbekapcsolását a sebességváltás minőségének javítása érdekében.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni: Ha a sebességváltót szétszerelik vagy javítják.

12> AFS (Adaptive Front-lighting System) visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi az adaptív fényszórórendszer inicializálását.

13> Napfénytető inicializálása

Ez a funkció lehetővé teszi a napfénytető zárásának kikapcsolását, eső esetén zárva, csúsztatható/dönthető napfénytető memória funkciójának, a hőmérsékleti küszöbértéken kívüli beállítását stb.

14> Felfüggesztés kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a test magasságának beállítását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A testmagasság-érzékelő vagy a légrugós rendszer vezérlőmoduljának cseréjekor.
2. Ha a jármű magassága nem megfelelő.

15> EGR adaptáció

Ez a funkció az EGR (kipufogógáz-visszavezetés) szelep megtanulására szolgál a tisztítás vagy csere után.

16> Ülések kalibrálása

Ez a funkció a cserélt és javított memóriafunkcióval rendelkező ülések összeegyeztetésére szolgál.

17> Gumiabroncs-visszaállítás

Ez a funkció a módosított vagy kicserélt gumiabroncs méretparamétereinek beállítására szolgál.

18> Hűtőfolyadék légtelenítés

Ezzel a funkcióval aktiválhatja az elektronikus vízszivattyút a hűtőrendszer légtelenítése előtt.

19> AdBlue Reset (dízelmotor kipufogógáz-szűrő)

A dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (autó karbamid) cseréje vagy feltöltése után az ureareset műveletre van szükség.

20> NOx érzékelő visszaállítása

Az NOx-érzékelő a motor kipufogógázának nitrogén-oxid (NOx) tartalmának érzékelésére szolgáló érzékelő. Ha a NOx hibát újra inicializálják és az NOx katalizátort kicserélik, vissza kell állítani a katalizátor tanult értéket a motor ECu-jában.

21> AC rendszer inicializálása

A váltakozó áramú rendszer feloldását/inicializálását el kell végezni, ha a jármű AC ECU-ját vagy működtetőelemét kicserélik, vagy az ECu-memória elveszik.

22> Nagyfeszültségű akkumulátor észlelése

Ez a funkció a nagyfeszültségű akkumulátor diagnosztizálására és állapotinformációk észlelésére szolgál.

23> Ablak-kalibráció

Ez a funkció az ajtóablak illesztésének végrehajtására szolgál, hogy helyreállítsa az ECuinitiális memóriát, és helyreállítsa az elektromos ablakemelő automatikus növekvő és csökkenő funkcióját.

24> Nyelvváltás

Ez a funkció a jármű középkonzoljának nyelvének megváltoztatására szolgál.

25> AF visszaállítás

Ez a funkció az üzemanyag-mennyiség paramétereinek beállítására vagy megtanulására használható.

26> Szállítási mód

A jármű energiafogyasztásának csökkentése érdekében a felhasználó a következő műveleteket hajthatja végre: korlátozhatja a jármű sebességét, nem ébresztheti fel a hálózatot ajtónyitásra és letilthatja a távirányítós kulcsot stb. Ebben az esetben a szállítási mód kikapcsolása szükséges a jármű normál állapotának helyreállításához.

27> Stop Start Reset

Ez a funkció az automatikus Start Stop funkció megnyitására vagy bezárására szolgál az ECU rejtett funkciójának beállításával (A feltétel az, hogy a jármű fel van szerelve rejtett funkcióval és hardver támogatással).

28> Intelligens sebességtartó rendszer visszaállítása

Ez a funkció az intelligens sebességszabályozó modul cseréje vagy javítása után történő egyeztetésére szolgál.

29> Motorteljesítmény-egyensúly figyelése

Ez a funkció a főtengely gyorsulásának figyelésére szolgál az egyes hengerek teljesítménylöketében, az egyes hengerek relatív teljesítményének meghatározására.

30> Gázrészecskeszűrő (GPF) regenerálása

Ez a funkció a GPF cseréjének vagy regenerálásának végrehajtására szolgál, miután az üzemanyag-fogyasztás nő, és a motor kimenő teljesítménye csökken a GPF hosszú ideig tartó szervizelése következtében.

31> Motor szög kalibrálása

Ez a funkció a motor szögének kalibrálására szolgál, ha a motorszöghelyzet-érzékelő által észlelt rotorpozíció eltér a forgórész tényleges helyzetétől.

 

LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 támogatott autók listája:

10000+ autómodellt támogat Amerikából, Európából, Ázsiából (beleértve az orosz autómodelleket, a kínai autómodelleket, az indiai autómodelleket, a malajziai autómodelleket, az ausztrál autómodelleket, a brazil autómodelleket, a latin-amerikai autómodelleket és más nemzeti modelleket, beleértve az autókat, SUV-kat is , kisteherautók, 12V-os kisteherautók, benzines és dízelautók.

Európai autók:

Audi, Mercedes-Benz, Maybach, BMW, Mini, Rollsroyce, Citroen, Ferrari, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, GAZ, Land Rover, Jaguar, Opel, GMS, Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Dacia, Rover, SAAB, Skoda, Seat, Smart, Volvo, VW, Bugatti

Amerikai autók:

Brazil Fiat, Brazil GM, Chrysler, Dodge, Jeep, Buick, Cadillac, Chevrolet, Ford, Lincoln,

Ázsiai autók:

Daewoo, Daihatsu, Honda, Acura, Hyundaihoz, Ikco, Mahindra, India Maruti, Tata, JP Isuzu, Kia, Luxgen, Mahindra, Malajzia, Asia Pacific Perodua, Malajzia Asia Pacific Proton, Maruti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Infiniti, Proton, SAIPA, Ssangyong, Subaru, Suzuki, TATA, Toyota, Lexus

Ausztráliai autók:

Ford,  Horton

Kínai autók:

Chang’an, ChangCheng, Chenghe, DR autóipar, ECUADI, BYD, Foton, Hafei, Haima, Brilliance, Jiangling, Iveco, Jac JAC refine general, Gonow Auto, Gonow Auto számára Xiamen Golden, Kowloon, Lifan auto, GSMW, SAIC Chase, MVW Automotive, Chery, SAIC és MG, SGM, CHCHEVROLET, CHBuick, CHCadillac, Tianjin FAW, XinKai, ZhongShun , ZOTYE-nak, Zhongxingnek

 

A LAUNCH X431 PRO3S+V5.0 diagnosztikai szkenner számos bővített modult támogat (további megvásárlása szükséges):

X431 VSP-600 videoscope: Ellenőrizze a motor, az üzemanyagtartály rendszer stb. nem látott részeit.

X431 TSGUN: Minden érzékelő aktiválása, TPMS újratanulás, érzékelők programozása

X431 X-prog 3: Professzionális automatikus kulcs programozó eszköz, amely támogatja szinte fajta autók a munka is támogatja az összes kulcs elveszett!

X431 BST-360 akkumulátor teszter: támogatja az akkumulátor állapottesztet, az intelligens rendszertesztet, a töltési állapottesztet és a tesztrekordot

X431 wifi mini nyomtató: Diagnosztikai adatok/jelentések nyomtatása

ADAS berendezés: Kalibrálja a kameraalapú és radar alapú vezetőtámogató rendszerek széles skáláját

 

Paraméterei:

Operációs rendszer: Android 9.0 OS

CPU: 1,8 GHz-es nyolcmagos

Képernyőméret: 10,1 hüvelykes 1920*1200 FHD IPS érintőképernyő

Akkumulátor: 7000mAh erősebb újratölthető akkumulátor

Memória: 3 GB + 32 GB (128 GB-ig bővíthető), több járműdokumentumot és ügyféladatot menthet el.

Kamera: első 5,0 MP, hátsó 8,0 MP

WIFI: 2,4 GHz és 5 GHz kétfrekvenciás Wi-Fi, 4X gyorsabb átviteli sebesség

Működési sebesség: 8X gyorsabb AUTO VIN technológia

Munkahőmérséklet: 0℃-50℃

 

 Csomagolási lista:

1db X431 PRO3S+ V5.0 10,1 hüvelykes Tablet PC

1 db DBScar IV Bluetooth csatlakozó

1 db OBD II kábel

1db Mitsubishi/Hyundai-12+16pin kábelhez

1db Benz-14 tűs kábelhez

1db Benz-38 tűs csatlakozóhoz

1db BMW-20 tűs csatlakozóhoz

1db Chrysler-6 tűs csatlakozóhoz

1db Ford-6+1 tűs csatlakozóhoz

1db GM/VAZ-12 tűs csatlakozóhoz

1db Honda 3 tűs csatlakozóhoz

1db Kia-20pin csatlakozóhoz

1db Nissan-14+16 tűs csatlakozóhoz

1db Toyota-17 tűs csatlakozóhoz

1db Toyota-22 tűs csatlakozóhoz

1db szivargyújtó kábel

1 db dupla bilincs tápkábel

1db US hálózati adapter 5V,2A

1db EU * UK hálózati adapter 5V,2A

1db USB-mikro adatkábel

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 Pro3S Plus V5.0 / 2024-es modell” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

    Érdekelhetnek még…