Launch X431 Pro3S Plus v2.0 / 2023-as modell

Nettó ár: 392 000 Ft
Bruttó ár: 497 840 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

3A Pro3s+ V2.0 készülék a V+ 4.0 Legújabb fejlesztése.

Launch X431 Pro3S Plus V2.0

2023-as verzió – LAUNCH X431 PRO3S Plus:  10,1′-os professzionális diagnosztikai eszköz, teljes rendszer olvasás, ECU kódolás, illesztés, működtetési teszt, útmutató funkció BMW/Benz számára, RAM 3 GB+ ROM 32 GB (128 GB-ig bővíthető), tesztelheti a 12 V-os járműveket és a 24 V-os teherautókat (benzint és dízelt is) + 2 éves ingyenes online frissítés

A LAUNCH X431 PRO3S+ V2.0 főbb jellemzői:

 1. Teljes rendszerdiagnosztika
 2. Aktív teszt
 3. ECU kódolás, online kódolás és kulcsprogramozás
 4. Támogatja az OBD I és OBD II járműveket
 5. Távolról irányítható diagnosztizálás
 6. 31+ gyári szintű visszaállítási szolgáltatás
 7. ADAS kalibrálás (opcionális)
 8. Állapotjelentés létrehozása, megosztása és nyomtatása
 9. Irányított funkció (Lépésről lépésre)
 10. Stabil WIFI kapcsolat
 11. Lopásgátló IMMO szolgáltatás
 12. Rejtett szolgáltatások frissítése
 13. 10 000+ járműlefedettség
 14. Teljes készlet autós csatlakozó és kábelkészlet
 15. Kompatibilis a HDIII Heavy Duty-val a 24 V-os teherautó teszteléséhez. (külön megvásárlás szükséges)
 16. 2 éves ingyenes szoftver előfizetés

Többnyelvű támogatottság

Angol, francia, spanyol, német, orosz, koreai, japán, portugál, olasz, lengyel, holland, magyar, finn, egyszerűsített, cseh, török, görög, arab, dán perzsa, román, szerb, svéd, hagyományos kínai

TIPP: A gyári beállítások előre beállítják a nyelvet és a modellszoftvert angolul. A nyelv váltása után újra le kell töltenie a modellszoftvert a megfelelő nyelven.

Az X431 PRO3S+ V2.0 kompatibilis a HDIII-mal a 24 V-os teherautó teszteléséhez

A Launch X431 PRO3S+ működik az X431 HDIII Heavy Duty modullal, amellyel 12 V-os járműveket és 24 V-os teherautókat is tesztelhet (beleértve a benzint és a dízelt is).

Teljes rendszerdiagnosztika (gyorsabb és hatékonyabb, mint az OE-szintű diagnosztikai berendezések)

Teljes rendszerdiagnosztika, beleértve:

ABS-rendszer, motorrendszer, SAS-rendszer, TPMS-rendszer, IMMO-rendszer, akkumulátor-rendszer, olajszolgáltató rendszer, SRS-rendszer, részecskeszűrő rendszer, klímarendszer, sebességváltó rendszer, stb.

A diagnosztikai funkciók a következők:

Vezérlőegység információinak olvasása, DTC-k olvasása, DTC-k törlése, Adatfolyam olvasása, Aktív teszt, AF-beállítás, Kimerevített képkocka olvasása, Kódolási egyezés, inicializálás és egyebek.

 

Optimalizált HIGH-END hardverkonfigurációk

 • Az Andoird 9.0-n alapuló X431 PRO3S+ (10,1’) képernyőn 15 adatfolyam (grafikus és szöveges) jeleníthető meg, amelyen könnyű navigálni.
 • X431 PRO3S+ 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kétsávos Wi-Fi-vel rendelkezik, az átviteli sebesség 4-szer gyorsabb, mint a régi verzióé.
 • 7000 mAh-s újratölthető akkumulátor (akár 15 órás vagy hosszabb akkumulátor-élettartam) a gyakori töltés elkerülése érdekében.
 • 32+ 128 GB (bővíthető) tárhely több járműdokumentum és ügyféladat mentéséhez.
 • A CPU processzor 1,4 GHz-ről 1,8 GHz-re frissítve, nyolcmagos a diagnosztika gyors és hatékony elvégzése érdekében.
 • Multi-PID Live Data Graphing IN 1 Screen: Egy képernyőn 15 adatfolyam (grafikus és szöveges) jeleníthető meg, amelyen könnyű navigálni.
 • 8x gyorsabb AUTO VIN technológia.

 

Irányított funkciók

Kompatibilis a Volkswagen / Audi / Skoda / Seat stb. típusokkal. Különféle rendszerekhez, mint például motor, sebességváltó, fék, légzsák, műszer, klíma stb.

A LAUNCH X431 PRO3S+ V2.0 új, gyári szintű speciális funkciói:

 • Hengeregyensúly-teszt/Hengerszivárgás-teszt/Hengernyomás-változások.
 • Alkatrész-illesztés: Kompatibilis Volkswagen / Skoda / Seat / BMW / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru stb.
 • Online kódolás: Kompatibilis a Volkswagen / Audi / BMW / Seat / Porsche stb.
 • Online fiókbejelentkezési szolgáltatás: Volkswagen / Audi / Skoda / Seat stb.
 • Online kalibrálás: Kompatibilis Volkswagen / Audi / Skoda / Seat stb.
 • Online paraméterezés: Volkswagen / Audi / Skoda / Seat stb.
 • Lopásgátló IMMO szolgáltatás: Volkswagen / Audi / Skoda / Seat stb.
 • Erőegyensúly: kompatibilis Chrysler / GM / Ford stb.
 • Programozható modul telepítés: Kompatibilis Ford / Mazda stb.
 • Vaku rejtett funkciói: Kompatibilis a BMW / Porsche / Toyota / Subaru stb.
 • Kulcsprogramozás: Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, intelligens kulcsok újraírása, intelligens kulcsok ECU cseréje, GYÚJTÁSGOMB cseréje; Reset Key: kulcs újratanítása.

ECU kódolás (online kódolás)

Párosítja, vagy kódolja az újonnan kicserélt ECU-t; Javítások vagy cserék után átprogramozza bizonyos alkatrészek adaptív adatait

Aktív teszt (kétirányú vezérlés)

Működteti a mágnesszelepeket és működtetőelemeket az aktív teszteléshez, parancsokat küld a rendszereknek működési állapotuk tesztelésére, anélkül, hogy használná a jármű kezelőszerveit.

Minden grafikus adatfolyam egyben megjeleníthető

Megtekintheti és rögzítheti a valós idejű élő adatokat. Ezek az adatok, beleértve a paraméterek aktuális működési állapotát és/vagy az érzékelő információit, betekintést nyújthatnak a jármű általános teljesítményébe. A járműjavítás irányítására is használható.

Távdiagnosztika

Ha olyan diagnosztikai problémába ütközik, amelyet maga nem tud megoldani, kérjen segítséget szakképzett szerelőtől.

A jármű állapotáról szóló jelentés megosztása és nyomtatása

A jármű állapotáról szóló jelentés automatikusan generálható, megosztható e-mailben, majd kinyomtatható számítógépen.

Adatok áttekintése

Lehetővé teszi a tárolt adatok és diagnosztikai folyamatok lejátszását, segít az ügyfeleknek a jelenlegi és múltbeli adatok összehasonlításában.

Diagnosztikai visszajelzés

Ha a szkenner nem tud beolvasni egyetlen autó rendszert sem, vagy a funkciók nem támogatják, küldjön diagnosztikai visszajelzést, majd küldje el nekünk a sorozatszámot és kivizsgáljuk a problémát.

 

30 + Leggyakrabban használt karbantartási szolgáltatás:

Megjegyzés: 15 féle általánosan használt reset funkciót talál a reset menüben, további speciális funkciókat az autómárka diagnosztikai szoftverek menüben talál, ami külön megvásárolható.

 1. SAS RESET

Elvégzi a kormányszög-érzékelő kalibrálását és a nyilvántartások törlését;

 1. FÉK RESET

A fékvezérlő rendszer kikapcsolása és aktiválása, a fékfolyadék szabályozásának segítése, a fékbetétek kinyitása és zárása stb.;

 1. VÁLTÓ RESET

Elvégzi a fokozattanítást az autóban, amikor kicseréli a motor ECU-ját, a főtengely helyzetérzékelőjét vagy a főtengely lendkerekét.

 1. OLAJ RESET

Visszaállítja az olaj-élettartam-rendszereket minden alkalommal, amikor olajat és olajszűrőt cserél;

 1. IMMO RESET
 2. INJEKTOR RESET

Az új befecskendező szelepek felszerelésekor vagy a csere befejezése után kódolja be az új befecskendező szelepek számát, hogy cserélje ki az előzőt;

 1. TPMS RESET

Az abroncsnyomás visszaállítását a karbantartás elvégzése után kell elvégezni;

 1. A BMS/BAT MATCH RESET

Figyeli az akkumulátor töltöttségi állapotát és a zárt áramköri áramot, regisztrálja az akkumulátorcserét stb.;

 1. ETS/ELEC RESET

Inicializálja a fojtószelep-aktorokat, hogy az ECU-n tárolt „tanult” értékek visszaálljanak az alapértelmezett állapotba;

 1. DPF RESET

A PM (részecskék) eltávolítása a DPF szűrőből folyamatos égés oxidációs móddal a szűrő teljesítményének stabilizálása érdekében;

 1. SUS RESET

Ha a karosszériamagasság-érzékelőt és a légrugós rendszerben lévő vezérlőmodult kicserélik, vagy az autó szintje rossz

 1. AFS RESET

Érzékeli a környezet fényét, majd eldönti, hogy automatikusan felkapcsolja-e a fényszórókat vagy sem. A fényszórókat is időben be tudja állítani

 1. NAPFÉNYTETŐ

Mercedes Benz, BMW, CHRYSLER, Cadillac típusokhoz

 1. SEBESSÉGVÁLTÓ TANÍTÁSA

 

 

Több RESET funkció is támogatott (külön megvásárolható):

EGR adaptáció, A/F, hűtőfolyadék légtelenítés, NOx érzékelő, ülések kalibrálása, gumiabroncsok visszaállítása, ablakkalibrálás, AdBlue reset, légkondicionálás újratanulás, intelligens sebességszabályozás, motorteljesítmény-kiegyenlítés, megfigyelés, motor szög kalibrálás, nagyfeszültségű akkumulátor diagnosztika , GPF regeneráció

ECU CSERE

Ha egy ECU/modul megsérül, ki kell cserélni egy újra. Az ECU/modul cseréje után be kell tartania a gyártó szigorú eljárásait az illesztéshez, tanuláshoz, kódoláshoz vagy akár programozáshoz, mielőtt normálisan működne. Ellenkező esetben az autó nem tud elindulni, vagy egyes részei nem működnek megfelelően. Az ECU/Modulcsere funkciókkal rendelkező LAUNCH X431 V+ 4.0 segíthet inicializálni, egyeztetni, újratanulni vagy kódolni az újonnan kicserélt ECU-t/modult, hogy visszaállítsa.

Megjegyzés: Az ECU kódolás megváltoztatja az előre beprogramozott opciókat, amelyek a már beépített elektronikus funkciók típusától és számától függenek. Így az ECU kódolás nem univerzálisan kompatibilis, és a különböző járművek esetében eltérő.

 

Kulcs programozás

Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, Intelligens kulcsok újraírása, Intelligens kulcs ECU cseréje, indítógomb csere, kulcs visszaállítása: Kulcs újratanulása. (Megjegyzés: ez a kulcsprogramozási funkció NEM univerzálisan kompatibilis. Kérjük, ellenőrizze a kompatibilitást, ha szükséges. Az X431 V pro támogatja a PIN-kód leolvasását a legtöbb autónál 2008 előtt, a 2008 utáni járműveknél, a kulcsok programozásához PIN-kóddal kell rendelkeznie)

 

Az Audi /VW firmware védelmi funkciói

Az egyik funkció, amelyet a legtöbb technikus valóban szeretne, az, hogy eltávolítsa a firmware-védelmet az autójából. Ez a funkció segít a szerelőknek az autóalkatrészek cseréjében.

 

A LAUNCH X431 PRO3S+ diagnosztikai szkenner számos bővített modult támogat (külön megvásárolható)

 1. Videoszkóp (főleg a motor, az üzemanyagtartály, a fékrendszer stb. nem látott részeinek ellenőrzésére használható)

 

 1. TSGUN (összes érzékelő aktiválása, tpms újratanulás, csak programozás, érzékelők indítása)

 

 1. X431 PRO G 3 (IMMO 3,5 feletti VAG-csoporthoz)

 

 1. X431 Heavy Duty Module (benzinüzemű járművek és 24 V-os dízel teherautók diagnosztizálása)

 

 1. X431 ADAS Moblie/ADAS PRO (kamera-alapú és radar-alapú vezetőtámogató rendszerek széles skálájának kalibrálása)

 

 1. X431 nyomtató (Diagnosztikai adatok/jelentések nyomtatása.)

 

 

LAUNCH X431 PRO3S+ Támogatott autók listája:

– Európai autók:

Audihoz, Mercedes-Benzhez, Maybachhoz, BMW-hez, Minihez, HCBMW-hez, Rollsroyce-hoz, Citroenhez, Fukanghoz, Ferrarihoz, Fiathoz, Abbashoz, Lanciához, Romeóhoz, NanjingFiathoz, GAZ-hoz, LandRoverhez, Jaguarhoz, Martha Lahtihoz, Openhez, GMSA-hoz, Vauxhallhoz, Peugeot-hoz, DFPeugeot-hoz, Porsche-hoz, Renault-hoz, Daciához, Roverhez, SAAB-hoz, Skodához, Seat-hoz, Smarthoz, Transporter&V-osztály, VAZ-hoz, Volvóhoz, VW-hez, Bingleyhez, Bugattihoz

– Amerika autók:

Brazil Fiathoz, Brazil GM-hez, Chryslerhez, Dodge-hoz, Jeephez, GM-hez, Buickhoz, Cadillachoz, Chevrolet-hez, Fordhoz, ChinaFordhoz, Lincolnhoz, EuropeanFordhoz

– Ázsia autók:

Daewoo-hoz, Daihatsu-hoz, Hondához, Acurához, DFHondához, GZhondához, Hyundaihoz, Ikco-hoz, India Mahindra-hoz, India Maruti-hoz, India Tata-hoz, JPIsuzu-hoz, TLIsuzu-hoz, Kia-hoz, Luxgen-hez, Mahindra-hoz , Malajziához Asia Pacific Perodua, Malajziához Asia Pacific Proton, Marutihoz, Mazdához, YQMazdához, Mitsubishihez, Nissanhoz, Infinitihez, DFNissanhoz, Peroduához, Protonhoz, SAIPA-hoz, Ssangyonghoz, Subaruhoz, Suzukihoz, TATA-hoz, Toyotához, Lexushoz, TJToyotához

– Ausztrália autók:

Ausztráliának Ford, Ausztráliának Horton

– Kínai autók:

Chang’an, ChangCheng, Chenghe, DR autóipar, ECUADI, BYD, Foton, Hafei, Haima, Brilliance, Jiangling, Iveco, Jac JAC refine general, Gonow Auto, Gonow Auto számára Xiamen Golden, Kowloonhoz, Lifan autóhoz, GSMW-hez, SAIC Chase-hez, MVW Automotive-hoz, Chery-hez, SAIC-hez és MG-hez, SGM-hez, CHCHEVROLET-hez, CHBuick-hoz, CHCadillac-hez, Tianjin FAW-hoz, XinKai-hoz, ZhongShunhoz , ZOTYE-nak, Zhongxingnek

Angol leírás

LAUNCH X431 Pro3S Plus

2023 Version – LAUNCH X431 PRO3S Plus 10.1′ Professional Diagnostic Tool, Full System Scanner, ECU coding, Matching, Actuation test, Guide function for BMW/ Benz , RAM 3GB+ ROM 32GB(can extend up to 128GB), work with X431 HDIII Heavy Duty Module can test both 12V vehicles and 24V trucks(Include Gasoline and Diesel) + 2 Years Free Update Online

Key Reason to Choose LAUNCH X431 PRO3S+

 1. ALL-System ALL-Function Diagnostics
  2. Full Bi-directional Control ((Active Test))
  3. ECU Coding & Online Coding & Key Programming
  4. Support OBD I & OBD II Vehicels
  5. Remote Diagnoses
  6. 31+ OE-LEVEL Relearn Reset Service
  7. ADAS Calibration (optional)
  8. Health Report Generate&Share&Print
  9. Guided Function (Step-by-Step Guide)
  10. Stable WIFI Connection
  11. Anti-Theft IMMO Service
  12. Refresh Hidden Features
  13. Cover 10,000+ models
  14. Full Set Car Connector and Cable Kit
  15. Work with HDIII Heavy Duty to Test 24V Truck.(need extra-buy)
  16. 2 Years Free Software Subscription

Multi-language Supported

English, French, Spanish, German, Russian, Korean, Japanese, Portuguese, Italian, Polish, Dutch, Hungarian, Finnish, Simplified, Czech, Turkish, Greek, Arabic, Danish Persian, Romanian, Serbian, Swedish, Chinese Traditional
Warm TIP: The factory presets the language and the model software in English. After switching the language, customer needs to re-download the model software in the corresponding language.

X431 PRO3S+ work with HDIII to Test 24V Truck

Launch X431 PRO3S+ work with X431 HDIII Heavy Duty Module can test both 12V vehicles and 24V trucks (Include Gasoline and Diesel)

ALL Systems Diagnoses (Faster and more effective than OE-level coverage diagnostic equipment

Full System Diagnostic Including:
ABS System, Engine System, SAS System, TPMS System, IMMO System , Battery System, Oil Service System, SRS System, DPF System, Air Conditioning System, Transmission System, ect…
Diagnosis functions include:
Read control unit information, Read DTCs, Clear DTCs, Read datastream, Action test, AF Adjustment, Read frozen frame, Coding match, initialization and More …

Optimized HIGH-END Hardware Configurations

 • The screen size of X431 PRO3S+ (10.1 inches) based on Andoird 9.0 is larger. One screen can display 15 data stream (Graphic and textual), which is easy to navigate.
  • X431 PRO3S+ with 2.4GHz&5GHz dual-band Wi-Fi, the transmission rate is 4 times faster than the old version.
  • 7000mAh rechargeable battery (up to 15 hours or more of battery life) to avoid frequent charging.
  • 32+ 128gb (expandable) storage to save more vehicle documents and customer data.
  • CPU processor updated from 1.4GHz to 1.8GHz eight-core to perform diagnostics quickly and efficiently.
  • Multi-PID Live Data Graphing IN 1 Screen: One screen can display 15 data stream (Graphic and textual), which is easy to navigate.
  • 8XFAST AUTO VIN technology.

AutoAuth for FCA/ SGW

Use the latest software update function AutoAuth to provide OBDII diagnosis, active testing, calibration, etc. For modern FCA/SGW vehicles, making the diagnostics more secure. Applicable to FCA vehicles equipped with a security gateway module (SGW) in 2017 and later (NOTE: The FCA in North and South America supports the registration of FCA directly on the tablet, but the European region still needs to be purchased before it can be used.)

Guided Functions

Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc. For various systems such as engine, gearbox, brake, airbag, instrument, air conditioner, and more.

New Added OE-LEVEL Advanced Functions of LAUNCH X431 PRO3S+

 • Cylinder Balance Test/Cylinder leakage test/Cylinder Pressure variations.
  • Component Matching: Compatible with Volkswagen / Skoda / Seat / BMW / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru etc.
  • Online Coding: Compatible with Volkswagen / Audi / BMW / Seat / Porsche etc.
  • Online Account Login Service: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc.
  • Online Calibration: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc.
  • Online Parameterization: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc.
  • Anti-theft IMMO Service: Compatible with Volkswagen / Audi / Skoda / Seat etc.
  • Power Balance: Compatible with Chrysler / GM / Ford etc.
  • Programmable Module Installation: Compatible with Ford / Mazda etc.
  • Flash Hidden Functions: Compatible with BMW / Porsche / Toyota / Subaru etc.
  • Key Programming: Add, Delete & Reprogram Keys, Rewrite smart keys, Replace smart key ECU, Replace KNOB IGNITION; Reset Key: Relearn a key.

ECU Coding (Online Coding)

Match, learn, or code the newly replaced ECU; Customize your car, unfold the hidden features, or disable the annoying functions; Reprograms the adaptive data for certain components after repairs or replacements

Active Test (Bi-directional Control)

Actuate solenoids and actuators for active testing, send commands to systems/components to test their working status, without using the vehicle controls.

All in 1 graphic data stream

View and capture (record) real-time Live Data. This data including current operating status for parameters and /or sensor information can provide insight on overall vehicle performance. It can also be used to guide vehicle repair.

Remote Diagnosis

lf you encounter a diagnostic problem that can not be solved by yourself, you can ask assistance for professional Mechanic.

Vehicle Health Report Share and Print

Auto generate vehicle health report,and it can be shared via email, then print it on computer.

Data Review

lt allows you playback the storeddata and diagnostic process, help customer compare current and past data.

Diagnostic Feedback

lf you the scanner can not scan anycar system or functions does not support, you can submit diagnostic feedback, then send serial number to us, we will deal the case soon.

30 +Most-Commonly Used Maintenance Services

Note: You can find 15 kinds of commonly used reset functions in the reset menu, others special functions in the car brand diagnostic softwares menu and buy in the mall.

1.RESET SAS

Perform steering angle sensor calibration and clear records;

 1. RESET BRAKE

Deactivate and activate the brake control system, assist with brake fluid control, open and close brake pads, etc.;

3.RESET GEAR

Perform gear learning for the car when the engine ECU, the crankshaft position sensor, or the crankshaft flywheel is replaced.

4.RESET OIL

Reset the oil life systems every time the oil and oil filter are changed;

 1. RESET IMMO

6.RESET INJEC

Code new injector numbers to replace the previous one when fitting the new injectors or after the replacement is completed;

 1. RESET TPMS

Tire pressure resetting is required to be performed after maintenance is performed;

 1. RESET BMS/BAT MATCH

Evaluate the battery charge state, monitor the closed-circuit current, register the battery replacement, etc.;

10.RESET ETS/ELEC. TH ROTTLE RLRN

Initialize the throttle actuators so that the “learned” values stored on ECU are returned to the default state;

11.RESET DPF

Clear PM (Particulate Matter) from the DPF filter through continuous combustion oxidation mode to stabilize the filter performance;

 1. SUS RESET

When the body height sensor and control module in the air suspension system are replaced or the level of the car is wrong, this function needs

 1. AFS RESET

It detects the light of the environment, then decides whether to automatically turn on the headlights or not. It can also adjust the headlights in time

 1. SUN ROOF

For Mercedes Benz, BMW, CHRYSLER, Cadillac

 1. GEARBOX LEARN

More Reset Function Supported (Buy in the mall)

EGR Adaption, A/F, Coolant Bleed, NOx Sensor, Seats Calibration, Transport Mode, Tyre Reset, Windows Calibration, AdBlue Rest, A/C relearn, Intelligent Cruse Control, Engine Power Balance Moonitoring, Motor Angle Calibration, High Voltage Battery Diagnostics, GPF regeneration,

ECU REPLACEMENT

When an ECU/module is damaged, you have to replace it with a new one. After replacing the ECU/module, you have to follow the strict procedures of the manufacturer to match, learn, code, or even program it before it functions normally. Otherwise, the car cannot start or some parts cannot work normally. Featuring ECU/Module replacement functions, LAUNCH X431 V+ 4.0 can help you initialize, match, relearn, or code the newly replaced ECU/module to get it back on track.

Please Note: ECU Coding changes preprogrammed options which depend on the type and number of electronic features already built in. Thus, ECU coding is not universally compatible and varies for different vehicles.

Audi /VW firmware protection cancel features

One feature most techs really want is to remove firmware protection from their cars. This feature helps mechanics replace car parts. Carry out car modifications

 

 

LAUNCH X431 PRO3S+ diagnostic scanner has supported various extended modules (needs to buy additionally)

 1. Videoscope (Mainly applied to check unseen parts of engine, fuel tank, braking system, etc.)2. TSGUN (activate all sensors, tpms relearn, program only Launch Sensors)3. X431 PRO G 3(IMMO For VAG Group Above 3.5)4. X431 Heavy Duty Module (diagnose gasoline vehicles & 24V Diesel Trucks)5. X431 ADAS Moblie/ADAS PRO (calibrate a wide range of camera-based & radar-based driver assistance systems)6. X431 Printer (Print out diagnostic data/ reports.)

 

Key Programming

Add, Delete & Reprogram Keys, >>>Rewrite smart keys, All smart keys lost, Replace smart key ECU, Replace KNOB IGNITION;>>>>Reset Key: Relearn a key. (Note: this key programming function is NOT universally compatible .please check compatibility with us if necessary. X431 V pro supports PINCode reading for most cars before 2008 ,for vehicles after 2008,you need to have PINCode to do key programming)

GROWING FUNCTIONS

Accompany with continuous update of Launch X431 software and program, More functions has been added : Head light Fitting, Seat Matching, Door and Window Initialization Study, Sunroof Initialization, Air Suspension Matching, Gearbox Matching, Injector Calibration, Multimedia Video Reset, Cluster Reset, Immobilizer Service, Tire Change Reset, (depending on the specific car models, not for all cars, ). and more and more function will be improved and optimized.

LAUNCH X431 PRO3S+ Supports car list :

– EUROPE Cars :
For Audi, For Mercedes-Benz, For Maybach, For BMW, For Mini, For HCBMW, For Rollsroyce, For Citroen, For Fukang, For Ferrari, For Fiat, For Abbas, For Lancia, For Romeo, For NanjingFiat, For GAZ, For LandRover, For Jaguar, For Martha Lahti, For Open, For GMSA, For Vauxhall, For Peugeot, For DFPeugeot, For Porsche, For Renault, For Dacia, For Rover, For SAAB, For Skoda, For Seat, For Smart, For Transporter&V-Class, For VAZ, For Volvo, For VW, For Bingley, For Bugatti

– America Cars :
For Brazil Fiat, For Brazil GM, For Chrysler, For Dodge, For Jeep, For GM, For Buick, For Cadillac, For Chevrolet, For Ford, For ChinaFord, For Lincoln, For EuropeanFord

– Asia Cars :
For Daewoo, For Daihatsu, For Honda, For Acura, For DFHonda, For GZhonda, For Hyundai, For Ikco, For India Mahindra, For India Maruti, For India Tata, For JPIsuzu, For TLIsuzu, For Kia, For Luxgen, For Mahindra, For Malaysia Asia Pacific Perodua, For Malaysia Asia Pacific Proton, For Maruti, For Mazda, For YQMazda, For Mitsubishi, For Nissan, For Infiniti, For DFNissan, For Perodua, For Proton, For SAIPA, For Ssangyong, For Subaru, For Suzuki, For TATA, For Toyota, For Lexus, For TJToyota

– Australia Cars :
For Australia Ford, For Australia Horton

– China Cars :
For Chang’an, For ChangCheng, For Chenghe, For DR automotive, For ECUADI, For BYD, For Foton, For Hafei, For Haima, For Brilliance, For Jiangling, For Iveco, For Jac JAC refine general, For Gonow Auto, For Xiamen Golden, For Kowloon, For Lifan auto, For GSMW, For SAIC Chase, For MVW Automotive, For Chery, For SAIC and MG, For SGM, For CHCHEVROLET, For CHBuick, For CHCadillac, For Tianjin FAW, For XinKai, For ZhongShun, For ZOTYE, For Zhongxing

(Note: Car brands marked in Red can only be used after purchase in the mall)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 Pro3S Plus v2.0 / 2023-as modell” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…