Akció!

LAUNCH X431 PAD VII / Személy és Teher teljes készlet/ 2022-es modell

Nettó ár: 1 049 000 Ft
(magánszemélyek vásárlása esetén AAM adózással végleges ár)

Bruttó ár: 1 332 230 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz céges vásárlás esetén)

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

LAUNCH X-431 PAD VII

 

Az X-431 PAD VII egy csúcskategóriás diagnosztika, 13,3 hüvelykes nagyméretű érintőképernyővel, 32 szervizfunkcióval és Smartlink távdiagnosztikával. A 2,0 GHz-es, nyolcmagos optimalizált chip készlettel, Android 9.0 operációs rendszerrel, 8G memóriával és 256G nagy tárolómemóriával felszerelt X-431 PAD VII minden eddiginél gyorsabban végzi az intelligens diagnózist.

 

Előnyei:

 1. Nagyobb memória (8 GB), gördülékenyebb működés; erős fényben olvasható képernyő;
 2. 9 féle modul támogatása, például oszcilloszkóp, érzékelő, akkumulátor, gumiabroncsnyomás, endoszkóp, PRO G3 stb.
 3. Támogatja a smartlink távoli diagnosztikát
 4. Támogatja a D-PDU/J2534/RP1210 diagnosztikai szabványt, a CAN/CAN FD/DOIP protokollt.

 

Támogatott nyelvek

Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, török, holland, görög, magyar, arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

 

Ismerje meg a LAUNCH X431 PAD VII-et:

Egy minden az egyben diagnosztikai szkenner, a ProS V, V+, PAD III/V legújabb továbbfejlesztett leolvasója az X431 sorozatban. Minden csúcsminőségű szabványnak megfelel, ECU programozása/kódolása, 35+ alaphelyzetbe állítási szolgáltatás, 60+ speciális funkció, aktív teszt, összes rendszerdiagnosztika, topológialeképezés, hibaelhárítási útmutató, OBDII csatlakozó tű-észlelés stb. OE-szint jóváhagyva. 110 márka világméretű autólefedettségével együtt. (J2534/RP1210/D-PDU/CAN/DOIP/CAN FD)

J2534 ECU programozás:

Ez a diagnosztikai eszköz  SmartLink CVCI dobozzal rendelkezik, amely áthidaló eszközként csatlakozik az OEM szoftverhez a hatékony J2534 ECU programozáshoz, a meglévő szoftver/firmware cseréjéhez az ECU-ban, új ECU-k programozásához, valamint a szoftver által vezérelt vezetési teljesítmény és emissziós problémák megoldásához. Elérhető a VAG Group Vehicle-hez, Benz-hez, BMW-hez és Porsche-hoz.

Támogatja a legújabb autós protokollokat:

A személygépkocsik, sőt a teherautók összetett problémáinak diagnosztizálására a SmartLink CVCI Boxot intelligens megoldásként fejlesztették ki a diagnosztikai protokollok széles skálájának támogatására (J2534/RP1210/D-PDU – személygépkocsikhoz és haszongépjárművekhez; CAN/DOIP/CAN FD). – a legújabb protokollok szerint), amely több mint 110 márkát fed le az amerikai, ázsiai és európai piacokról, és folyamatosan frissül. A „MALL” modulban vásárolhat HD járműszoftvert az alkalmazáson belül.

OE-szintű diagnosztikai eszköz:

35+ alaphelyzetbe állítás és újratanulás (olaj-visszaállítás, befecskendező szelep kódolás…) a műhelyben szükséges javításokhoz és beállításokhoz; 60+ speciális funkció (PMI, teljesítményegyensúly, online kalibrálás, online fiókbejelentkezési szolgáltatás…). Felhasználó-orientált diagnosztikai szkenner.

①Gyári szintű összes rendszerdiagnosztika: az összes elérhető autómodul (például ECM, sebességváltó, ABS, légzsák, EVAP, TPMS, BMS stb.) alapos vizsgálata a bonyolult gyártó-specifikus problémák hibaelhárítása érdekében;

②Topológia leképezés: ellenőrzi a DTC-ket és az összes rendszer kommunikációs állapotát vizuálisan.

③Összevont 4 az 1-ben élő adatgrafikon: könnyedén észleli a problémákat tesztvezetés közben;

④Automatikusan észleli a kommunikációs protokollt; ellenőrzi, hogy az OBDII csatlakozó érintkezője sérült-e vagy sem.

 

Funkciók

 1. Teljes rendszerű járműlefedettség az egyesült államokbeli, ázsiai és európai piacokon több mint 110 márkánál, amely folyamatosan frissül
 2. Igény szerint frissítheti és bővítheti az X-431 PAD VII-t további szoftverekkel és szolgáltatásokkal az új „MALL” modulon keresztül
 3. A valós idejű feszültségkijelző segít a technikusnak a jármű feszültségállapotának figyelemmel kísérésében a diagnózis során
 4. A topológia leképezés vizuálisan ellenőrzi a DTC-ket és az összes rendszer kommunikációs állapotát
 5. Az autóipari kommunikációs protokollok CAN/CANFD/DoIP és a J2534/D-PDU/RP1210 autóipari kommunikációs szabványok támogatása
 6. Automatikusan észleli a jármű kommunikációs protokollját, és segít ellenőrizni, hogy az autóipari OBDII csatlakozó érintkezője sérült-e vagy sem
 7. Intelligens diagnosztika lehetővé teszi a VIN automatikus azonosítását és a rendszer gyors elérését
 8. Irányított funkció VW és AUDI számára
 9. Az opcionális ADAS kalibrációs funkció
 10. Fejlett kódolási és programozási funkció
 11. Kibővített megoldás a TPMS szolgáltatás támogatására
 12. A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kétsávos kommunikáció gyors és stabil kapcsolatot biztosít
 13. Felhatalmazza a technikust a könnyű, közepes és nehéz járművek Smarlink C-vel történő diagnosztizálására
 14. Az alapvető funkciók közé tartozik a DTC olvasása és törlése, távdiagnosztika, kétirányú vezérlés, élő adatgrafikon, vezeték nélküli szoftverfrissítés stb.
 15. A beépített javítási információk és oktatóvideó modulok segítenek a probléma gyors nyomon követésében és megoldásában

 

60+ speciális karbantartási szolgáltatás:

VAG Irányított funkciók: Kihagyja a biztonsági hozzáférési kódot és a csatornaszámot a VW / Audi / Skoda / Seat párosítási, kalibrálási és alapbeállításainak elvégzéséhez.

Alkatrész-illesztés:  ECU feltanítása (vezérlőmodul egység) a VW / Audi / Skoda / Seat / BMW / Chrysler / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru stb. cseréje után.

Erőegyensúly: Meghatározza a Chrysler / GM / Ford kevésbé termelékeny hengerét.

Programozható modul telepítése (PMI): A megfelelő szoftver/kalibrációs és konfigurációs adatok betöltődnek az új modulba a Ford / Mazda cseréje után.

Személyre szabás: Kompatibilis a BMW / Porsche / Toyota / Subaru modellekkel.

Online kalibrálás: Egyes autórendszerek kalibrálásához. Kompatibilis a VW / Audi / Skoda / Seat modellekkel.

Online fiókbejelentkezési szolgáltatás: Hozzáférés az összes elérhető rendszer kódolásához, egyeztetéséhez és alapvető beállításához szükséges bejelentkezési kódokhoz.

Online paraméterezés… és még sok más. (rendszeresen bővül)

 

35+ alaphelyzetbe állítás és újratanulási szolgáltatás

Olaj visszaállítása, befecskendező szelep kódolás, fék visszaállítása, SAS visszaállítás, BMS szerviz, ABS légtelenítés, fojtószelep illesztés, TPMS visszaállítás, DPF Reg, sebességváltó tanulás, AFS visszaállítás, EGR adaptáció, sebességváltó, napfénytető, SUS visszaállítás, ablakkalibrálás, ülések kalibrálása, nyelv Csere, A/F alaphelyzetbe állítás, hűtőfolyadék légtelenítés, Adblue alaphelyzetbe állítás, NOx érzékelő visszaállítása, NOx leállítás/indítás alaphelyzetbe állítása, fényszóró felszerelése, ülésillesztés, ajtó és ablak inicializálási vizsgálat, légrugózás illesztése, multimédiás videó visszaállítás, klaszter visszaállítása, indításgátló Szerviz, gumicsere és egyebek.

Lefedi a legtöbb márkát és modellt világszerte 2018/2019/2020/2021-ig; még növekszik.

A funkciómenük a jármű gyártmányától és évjáratától függően változnak.

 

8 bővített modul

LAUNCH X431 PAD VII diagnosztikai eszköz 8 bővített modult támogat, beleértve:

VSP-600 VideoScope: közeli vizuális ellenőrzésekhez szűk helyeken.

X-PROG & X-PROG3 Indításgátló: lock-smith szintű kulcsprogramozáshoz és IMMO szolgáltatáshoz.

S2-2 Senzorbox: gyorsan diagnosztizálja és szimulálja a járműérzékelő hibáit.

O2-1 ScopeBox, Oszcilloszkóp: gyorsan veszi az áramkör jelét, és jeleníti meg a hullámformát megfigyeléshez és elemzéshez.

Wi-Fi nyomtató: diagnosztikai adatok és jelentések nyomtatása.

X431 TSGUN: aktiválja az összes érzékelőt, újratanítja és programozza a LAUNCH érzékelőket.

BTS360 Bluetooth akkumulátortesztelő: alaposan teszteli a jármű akkumulátorát.

**A 8 bővített funkciós modulhoz további vásárlásra van szükség.

 

ECU kódolás

Alkatrész-illesztés: Ezzel a LAUNCH X431 diagnosztikai szkennerrel újra feltaníthatja a járművezérlő modulokat, törölheti az ECU-ban tárolt eredeti memóriákat, és az adaptív adatokat meghatározott alkatrészekbe írhatja. Így stabil kommunikációt építhetünk ki az ECU modulok között javítás vagy csere után.

Funkciók aktiválása/deaktiválása

Ezzel a leolvasó eszközzel módosíthatja járműve eredeti viselkedését is – letilthat néhány funkciót, vagy feloldhatja a csúcskategóriás autófunkciókat a következők szerint:

A Start/Stop funkció kikapcsolása | Hangjelzés nyitáskor és záráskor | Az ajtók zárása egy bizonyos sebesség elérésekor (például 15 km/h-tól) | Biztonsági öv figyelmeztető hangok | Automatikusan be- és kihajtható tükrök | Az ablakok felhúzása az autó ajtajának kulccsal történő bezárása után | A féklámpák villogása vészfékezés közben | A nappali menetfény be-/kikapcsolása | A nappali menetlámpák fényerejének megváltoztatása | A fényszórók villogása az ajtók távirányítóval történő zárásakor vagy nyitásakor | A fényszórók villogása, amikor a riasztórendszer kiold | A valós sebesség kijelzése GPS-jelen keresztül | Az üzemanyag-fogyasztás mennyiségének megjelenítése adott sebességnél | A műszerfal fényerejének módosítása | Az optimális sebességváltási idő megjelenítése eco vagy sport módban | Kiválaszthatja, hogy a kijelző a műszerfalon vagy a head-up kijelzőn legyen | Bejövő hívás kijelző | És még sok más …

** NEM univerzálisan kompatibilis. A funkciómenük a jármű gyártmányától, modelljétől és évétől függően változnak.

 

Pontos ADAS kalibrációs funkciók

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) egy elektronikus alkatrész a járműben, beleértve a jármű különböző biztonsági funkcióit, mint például az automatikus vészfékezés (AEB), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), a sávtartást segítő, a holttér kiküszöbölése, az éjjellátó kamera és adaptív világítás. Ez a szkenner képes kiolvasni az ADAS rendszer hibakódjait, de ha az ADAS kalibrálási funkciót szeretné elvégezni, akkor külön meg kell vásárolnia az ADAS racket.

99,99%-os járműlefedettség, a maximum a piacon.

Ez az autóipari szkenner különféle adapterekkel érkezik, és támogatja a CAN/CANFD/DoIP új protokolljait, valamint a J2534/D-PDU/RP1210 új kommunikációs szabványait, lefedi az USA-ban gyártott járműmodellek (beleértve a nehézgépjármű márkákat is) 99,99%-át.

Személygépjárművek:

USA: Kompatibilis az USA Ford/Lincoln, GM/Buick/Cadillac/Chevrolet, Chrysler/Dodge/Jeep modellekkel.

Ázsia: Kompatibilis: Toyota/Lexus, Honda/Acura, Mazda, Subaru, Nissan/Infiniti, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu, Daihatsu, KIA, Daewoo, Suzuki, Proton, Tata, Mahindra, Ssangyong, Perodua, Maruti

Európa: Kompatibilis: Audi, Mercedes/Maybach, BMW/MINI/Rolls Royce, VW/Bentley/Bugatti, Opel/Vauxhall, Peugeot, Citroen, Volvo, Sprinter, Renault/Dacia, Fiat/Romeo/Abarth/Lancia, Rover, Landrover , Saab, Seat, Skoda, Smart, Maserati, Ferrari, Arston Martin, Porsche, Jaguar

Ausztrália: Kompatibilis az AUST Holdennel, az AUST Forddal.

 

Nehéz tehergépjárművek (opcionális):

Kompatibilis a következőkkel: Nissan (dízel) / Mitsubishi (dízel) / USA Ford Diesel, Kenworth / Astra, Benz Heavy Duty, Bosch Diesel, China Heavy Duty, Cummins Heavy Duty, DAF, Delphi Diesel / Denso Diesel, FAW Liberation, Foton Auman, FUSO , Hino, Hyundai Heavy Duty, Isuzu Heavy Duty/ Iveco Heavy Duty, JAC Heavy Duty, Mack, MAN …. **Az alkalmazáson belül kell megvásárolnia a nehéz tehergépjárművekhez szükséges diagnosztikai szoftvert.

 

CSOMAG TARTALMA

1x X-431 PAD VII fő egység

1x Smartlink C diagnosztikai csatlakozó

1x Micro USB kábel

1x szivargyújtó kábel

1x 5V DC kimeneti adapter

1x akkumulátor kábel

1x OBD II hosszabbító kábel

1x nem 16 tűs csatlakozós átalakító kábel

1x jelszó boríték

1x nem 16 tűs csatlakozókészlet

 

 

Angol leírás

Product Name

X-431 PAD VII

X-431 PADV(SmartLink)

X-431 PADV

X-431 PADIII

Product
Specification CPU MT8788 2.0GHz MSM8953 2.0 GHz MSM8953 2.0 GHz A83T 2.0GHz
Operation System Andorid9.0 Andorid7.1 Andorid7.1 Andorid5.1
RAM 8GB 4GB 4GB 2GB
ROM 256GB 64GB 64GB 64GB
Display 13.3″ 10.1″ 10.1″ 10.1″
Resolution 1920*1080 1920*1200 1920*1200 1920*1200
Front Camera

800MP

800MP 800MP 200MP
Rear Camera 1300MP 1300MP

1300MP

800MP
Battery 4x4680mAh 9360mAh

9360mAh

15000mAh
Operating Temperature 0~50℃ 0~50℃ 0~50℃ 0~50℃
Storage Temperature -20~70℃ -20~70℃ -20~70℃ -20~70℃
Communication Method Wi-Fi/USB Wi-Fi/USB Wi-Fi/USB BT/USB
VCI SmartLink C SmartLink C SmartBox3.0 DBSCar IV
Functions Full System Diagnosis
AUTOVIN
Special Service
Active Test
Guided Functions
ECU Coding
ECU Programming
Maintenance Information
Remote Diagnosis
J2534
D-PDU
DoIP
CAN FD
Topology
ADAS Function
Oscilloscope

Videoscope

TPMS Function

Work with TSGUN Work with TSGUN Work with TSGUN Work with TSGUN

LAUNCH X-431 PAD VII high-end Diagnostic Tool with The ADAS Calibration, 50+ Service Functions, scan Tool LAUNCH Intelligent Diagnostic Scanner J2534 ECU Programming Coding

X-431 PAD VII is an unexpected high-end diagnostic, comes with a 13.3 inch large touch screen, 32 service functions and Smartlink remote diagnosis. Equipped with the 2.0GHz Octa-core optimized chipset, Android 9.0 operating system, 8G memory and 256G large storagememories, X-431 PAD VII makes your intelligent diagnosis faster than ever.

Product advantages

1. Larger memory (8GB), smoother operation; strong light readable screen; support for three defenses
2. Support 9 kinds of module expansion such as oscilloscope, sensor, battery, tire pressure gun, endoscope,PRO G3, etc.
3. Support smartlink remote diagnosis
4. Support D-PDU/J2534/RP1210 diagnostic standard, CAN/CAN FD/DOIP protocol.

Supported Languages

English, Italian, German, Japanese, Russian, French, Spanish, Portuguese, Polish, Turkey, Dutch, Greek,Hungarian, Arabic, Denish, Korean, Farsi, Romanian, Serbian, Finish, Swedish, Czech.

BULLET POINTS:

Meet LAUNCH X431 PAD VII :

The phenomenal all-in-one diagnostic scanner, the newest upgraded scan tool of ProS V, V+, PAD III/V in X431 series. All set to top-notch standards to make your ECU Programming/Coding, 35+ Reset Services, 60+ Special Functions, Active Test, All System Diagnostics, Topology Mapping, DTC Troubleshooting Guidance, OBDII Connector Pin Detection, etc. accurate, efficient and OE-level approved. Together with worldwide car coverage of 110 brands (J2534/RP1210/D-PDU/CAN/DOIP/CAN FD)

J2534 ECU Programming:

This diagnostic tool comes with SmartLink CVCI box as a pass-thru tool to connect with OEM software for effective J2534 ECU programming, to replace the existing software/firmware in the ECU, program new ECUs, and fix software-controlled driving performance and emission issues. Available for VAG Group Vehicles, Benz, BMW, and Porsche etc, without use of often very expensive factory automotive scan tools. **Reach us for details.

ECU Programming & Coding:

This diagnostic tool comes with SmartLink CVCI box as a pass-thru tool to connect with OEM software for effective J2534 ECU programming, to replace the existing software/firmware in the ECU, program new ECUs, and fix software-controlled driving performance and emission issues. ECU Coding for Component Matching after replacement, or reflashing modules to active features / deactivate hidden features, without use of often very expensive factory automotive scan tools. **Reach us for details.

Support Latest Car Protocols:

To diagnose the complex issues for passenger cars and even trucks, SmartLink CVCI Box is developed as a smart solution to support wide array of diagnostic protocols (J2534/RP1210/D-PDU – for passenger cars and commercial vehicles; CAN/DOIP/CAN FD – the latest protocols), covering U.S., Asian and European markets over 110 brands, and is continually updated. You may go to the “MALL” module to make in-app purchase of HD vehicle software.

OE-Level Diagnostic Tool:

35+ Reset & Relearn Services (Oil Reset, Injector Coding …) for necessary repairs and adjustments in workshop; 60+ Advanced Special Functions (PMI, Power Balance, Online Calibration, Online Account Login Service …) for complete diagnostics to help grow customer base. Meanwhile, 8 extended modules include Videoscope, Oscilloscope, SensorBox, TPMS Tool, Key Immobilizer and Battery Tester. This pro-level diagnostic scanner has everything to meet your various diagnostic needs and scenarios. **See details on page.

User-Oriented Diagnostic Scanner

①Factory-level All System Diagnostics: in-depth inspection of all accessible car modules as ECM, transmission, ABS, airbag, EVAP, TPMS, BMS, etc. to troubleshoot complex manufacturer-specific issues; ②Topology Mapping: check DTCs and all systems communication status visually. ③Merged 4-in-1 Live Data Graph: effortlessly detect problems during a test drive; ④Auto-detects the communications protocol; check OBDII connector pin damaged or not.

GreatCombination :Based on Android 9.0 O.S, powered by fast 2.0GHz Octa-core optimized chipset, with visually stunning 13.3” 1920*1080 touchscreen, 2.4/5Ghz dual Wi-Fi connection, 8GB RAM+256GB ROM. 9360mAh battery (20+ continuous work), AutoVIN & AutoSCAN (2006+), one-touch2 years software upgrade (no charge), massive built-in repair materials, etc., this 2021 newest diagnostic tool of LAUNCH X431 line makes your intelligent diagnosis faster than ever.

Feature

1. Full system vehicle coverage for U.S., Asian and European markets over 110 brands, which is continually updated

2. Upgrade and expand the X-431 PAD VII with more software and service via the new module ‘MALL’ as demanded

3. Real-time voltage display helps technician to monitor the voltage condition of vehicle during the diagnosis

4.Topology mappinggives a visual checking on DTCs and all systems communication status

5. Support automotive communication protocolsCAN/CANFD/DoIPand automotive communication standardsJ2534/D-PDU/RP1210

6. Auto-detects the communications protocol of the vehicle and assist to check automotive OBDII port pin damaged or not

7. Intelligent diagnostic enable identify VIN automatically and access system quickly

8.Guided function for VW and AUDI

9. OptionalADAS calibrationfunction increases more revenue

10.Advanced coding and programming function

11. An extended solutio to support TPMS service

12. 2.4GHz & 5GHz dual band communication ensures quick and stable connection

13. Empower technician to diagnose light, medium & heavy duty vehicles with Smarlink C

14. The basic functions include read & clear DTC, remote diagnosis, Bi-directional control, live data graph, wireless software update etc.

15. Build-in repair information and training video modules help to track and fix issue fast

60+ Special MaintenanceServices:

VAG Guided Functions: Skip the Security Access Code & Channel Number to perform matching, calibration, and basic settings for VW / Audi / Skoda / Seat.

Component Matching: Rematch ECU (control module unit) after the replacement for VW / Audi / Skoda / Seat / BMW / Chrysler / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru etc.

Power Balance: Identify the less productive cylinder for Chrysler / GM / Ford.

Programmable Module Installation (PMI): Ensure the correct software/calibration and configuration data are loaded onto the new module after replacement for Ford / Mazda.

Personalization: Compatible with BMW / Porsche / Toyota / Subaru.

Online Calibration: For some car systems’ calibration. Compatible with VW / Audi / Skoda / Seat.

Online Account Login Service: Access to the login codes for coding, matching, and basic settings of all available systems.

Online Parameterization … and many more are coming soon; expanding regularly.

35+ Reset & Relearn Services

Oil Reset, Injector Coding, Brake Reset, SAS Reset, BMS Service, ABS Bleeding, Throttle Matching, TPMS Reset, DPF Reg, Gear Learning, AFS Reset, EGR Adaption, Gearbox, Sunroof, SUS Reset, Windows Calibration, Seats Calibration, Language Change, A/F Reset, Coolant Bleed, Transport Mode, Adblue Reset, NOx Sensor Reset NOx, Stop/Start Reset, Headlamp Fitting, Seat Matching, Door & Window Initialization Study, Air Suspension Matching, Multimedia Video Reset, Cluster Reset, Immobilizer Service, Tire Change, and more.

**Cover the majority of makes and models worldwide up to 2018/2019/2020/2021; still growing.

**Function menus vary by your vehicle’s make, model year.

8 Extended Modules Design to Expand Your BusinessHorizons

This LAUNCH X431 diagnostic tool PAD VII supports 8 extended modules including:

VSP-600 VideoScope: for up-close visual inspections in confined areas.

X-PROG &X-PROG3 Immobilizer: for lock-smith level key programming & IMMO service.

S2-2 Sensor Box: diagnose and simulate vehicle sensor faults quickly.

O2-1 ScopeBox,Oscilloscope: quickly acquire the circuit signal, and slowly display the waveform to observe and analyze.

Wi-Fi Printer:print out diagnostic data & reports.

X431 TSGUN: activate all sensors, relearn & program LAUNCH sensors.

BTS360 Bluetooth Battery Tester: get a thorough test of the vehicle battery.

**Need extra costs to buy these 8 extended function modules.

ECU Programming& Coding for Ultimate Car Diagnostics

ECU Programming

The CVCI box can be used as a J2534 ECU programming tool, a SAE J2534-1 & -2 compliant pass thru a reprogramming interface device, to help upgrade the OEM software and replace the existing software/firmware in the Electronic Control Units (ECU). Program new ECUs and so fix software-controlled drivability and emission issues.

ECU Coding

Component Matching: You can use this LAUNCH X431 diagnostic scanner to re-flash the vehicle control modules, clear the original memories stored in ECU, and write the adaptive data into specific components. And so to build stable communication between ECU modules after repair or replacement.

Activate / Deactivate Functions: You can also use this scan tool to alter how your vehicle behaves originally – disable some annoying functions, or unlock high-end car features as following:

>> Deactivating the Start/Stop function | Beeping when unlocking and locking | Locking the doors once a certain speed is reached (e.g. from 15 km/h) | Seatbelt warning sounds | Mirrors automatically folding and unfolding | Closing the windows after locking the car door with the key | Flashing the brake lights during emergency braking | Activating/deactivating daytime running lights | Changing the brightness of daytime running lights | Flashing of the headlights when locking or unlocking the doors via the remote control | Flashing of the headlights when the alarm system is triggered | Displaying of the real speed via GPS signal | Displaying the amount of fuel consumption at a given speed | Changing the brightness of the dashboard | Displaying the optimal gear changing time in eco or sport mode | Select whether the display should be on the dashboard or head-up display | Incoming call display | And many more …

** NOT universally compatible. Function menus vary by your vehicle’s make, model, year.

Accurate ADAS Calibration functions

Advanced Driver Assistance System (ADAS) is an electronic component in a vehicle, including various safety functions of the vehicle, such as automatic emergency braking (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot elimination, night vision camera and Adaptive lighting.this aytomotive scanner can read the fault codes on ADAS system,but if want to do the ADAS calibrate function,you need to extra buy the ADAS rack.

99.99% Vehicle Coverage, the Maximum on the Market.

This automotive scanner comes with different adapters, and supports new protocols of CAN/CANFD/DoIP, and new communication standards of J2534/D-PDU/RP1210, covering 99.99% of the vehicle models (including Heavy Duty Vehicle brands) made in the USA, Europe, Asia, to meet the needs of diagnosing almost every vehicle coming into your workshop:

Passenger Vehicles:

USA: Compatible with USA Ford/ Lincoln, GM/ Buick/ Cadillac/ Chevrolet, Chrysler/ Dodge/ Jeep.

Asia: Compatible with Toyota/ Lexus, Honda/ Acura, Mazda, Subaru, Nissan/ Infiniti, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu, Daihatsu, KIA, Daewoo, Suzuki, Proton, Tata, Mahindra, Ssangyong, Perodua, Maruti

Europe: Compatible with Audi, Mercedes/ Maybach, BMW/ MINI/ Rolls Royce, VW/ Bentley/ Bugatti, Opel/ Vauxhall, Peugeot, Citroen, Volvo, Sprinter, Renault/ Dacia, Fiat/ Romeo/ Abarth/ Lancia, Rover, Landrover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Maserati, Ferrari, Arston Martin, Porsche, Jaguar

Australia: Compatible with AUST Holden, AUST Ford.

Heavy-Duty Vehicles (Optional):

Compatible with Nissan (Diesel)/ Mitsubishi (Diesel)/ USA Ford Diesel, Kenworth/ Astra, Benz Heavy Duty, Bosch Diesel, China Heavy Duty, Cummins Heavy Duty, DAF, Delphi Diesel/ Denso Diesel, FAW Liberation, Foton Auman, FUSO, Hino, Hyundai Heavy Duty, Isuzu Heavy Duty/ Iveco Heavy Duty, JAC Heavy Duty, Mack, MAN …. **Need to make an in-app purchase of the heavy-duty vehicle diagnostics software you need; reach us 24/7 for

PACKAGE CONTENT

1x X-431 PAD VIImain unit

1x Smartlink C diagnostic connector

1x Micro USB cable

1x Cigarette lighter cable

1x 5V DC out power adaptor

1x Battery clamps cable

1x OBD II extension cable

1x Non-16pin connector converting cabel

1x Password envelope

1x Non-16pin connectors set

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PAD VII / Személy és Teher teljes készlet/ 2022-es modell” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.