Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

LAUNCH X431 PAD VII ELITE/ Személy és Teher Profi készlet/ 2024-es modell + Ajándék BST-360 Akku teszter

Nettó:
889 685 Ft
Bruttó ár:
1 129 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Leírás

LAUNCH X-431 PAD VII ELITE

+ Ajándék BST-360 akkumulátor teszter

+ 3 év garancia

 

Az ELITE előnye a sima PAD VII-el szemben:

 • EOBD/OBDII szoftverfrissítés V23.03-ra.
 • Új funkció az OBFCM adatok megtekintése. ( belépés után az utolsó funkció, képek közt látható )

 

Az X-431 PAD VII ELITE egy csúcskategóriás diagnosztika, 13,3 hüvelykes nagyméretű érintőképernyővel, 32 szervizfunkcióval és Smartlink távdiagnosztikával. A 2,0 GHz-es, nyolcmagos optimalizált chip készlettel, Android 9.0 operációs rendszerrel, 8G memóriával és 256G nagy tárolómemóriával felszerelt X-431 PAD VII ELITE minden eddiginél gyorsabban végzi az intelligens diagnózist.

 

Előnyei:

 1. Nagyobb memória (8 GB), gördülékenyebb működés; erős fényben olvasható képernyő;
 2. 9 féle modul támogatása, például oszcilloszkóp, érzékelő, akkumulátor, gumiabroncsnyomás, endoszkóp, PRO G3 stb.
 3. Támogatja a smartlink távoli diagnosztikát
 4. Támogatja a D-PDU/J2534/RP1210 diagnosztikai szabványt, a CAN/CAN FD/DOIP protokollt.

 

Támogatott nyelvek

Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, török, holland, görög, magyar ( részleges “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

Frissítés: 2 év ingyenes

Ismerje meg a LAUNCH X431 PAD VII ELITE :

Egy minden az egyben diagnosztikai szkenner, a ProS V, V+, PAD III/V legújabb továbbfejlesztett leolvasója az X431 sorozatban. Minden csúcsminőségű szabványnak megfelel, ECU programozása/kódolása, 35+ alaphelyzetbe állítási szolgáltatás, 60+ speciális funkció, aktív teszt, összes rendszerdiagnosztika, topológialeképezés, hibaelhárítási útmutató, OBDII csatlakozó tű-észlelés stb. OE-szint jóváhagyva. 110 márka világméretű autólefedettségével együtt. (J2534/RP1210/D-PDU/CAN/DOIP/CAN FD)

J2534 ECU programozás:

Ez a diagnosztikai eszköz  SmartLink C VCI interface-el rendelkezik, amely áthidaló eszközként csatlakozik az OEM szoftverhez a hatékony J2534 ECU programozáshoz, a meglévő szoftver/firmware cseréjéhez az ECU-ban, új ECU-k programozásához, valamint a szoftver által vezérelt vezetési teljesítmény és emissziós problémák megoldásához. Elérhető a VAG Group Vehicle-hez, Benz-hez, BMW-hez és Porsche-hoz.

Támogatja a legújabb autós protokollokat:

A személygépkocsik, sőt a teherautók összetett problémáinak diagnosztizálására a SmartLink C VCI Boxot intelligens megoldásként fejlesztették ki a diagnosztikai protokollok széles skálájának támogatására (J2534/RP1210/D-PDU – személygépkocsikhoz és haszongépjárművekhez; CAN/DOIP/CAN FD). – a legújabb protokollok szerint), amely több mint 110 márkát fed le az amerikai, ázsiai és európai piacokról, és folyamatosan frissül. A „MALL” modulban vásárolhat HD járműszoftvert az alkalmazáson belül.

OE-szintű diagnosztikai eszköz:

35+ alaphelyzetbe állítás és újratanulás (olaj-visszaállítás, befecskendező szelep kódolás…) a műhelyben szükséges javításokhoz és beállításokhoz; 60+ speciális funkció (PMI, teljesítményegyensúly, online kalibrálás, online fiókbejelentkezési szolgáltatás…). Felhasználó-orientált diagnosztikai szkenner.

①Gyári szintű összes rendszer diagnosztika: az összes elérhető autómodul (például ECM, sebességváltó, ABS, légzsák, EVAP, TPMS, BMS stb.) alapos vizsgálata a bonyolult gyártó-specifikus problémák hibaelhárítása érdekében;

②Topológia leképezés: ellenőrzi a DTC-ket és az összes rendszer kommunikációs állapotát vizuálisan.

③Összevont 4 az 1-ben élő adatgrafikon: könnyedén észleli a problémákat tesztvezetés közben;

④Automatikusan észleli a kommunikációs protokollt; ellenőrzi, hogy az OBDII csatlakozó érintkezője sérült-e vagy sem.

 

Funkciók

 1. Teljes rendszerű járműlefedettség az egyesült államokbeli, ázsiai és európai piacokon több mint 110 márkánál, amely folyamatosan frissül
 2. Igény szerint frissítheti és bővítheti az X-431 PAD VII ELITE-t további szoftverekkel és szolgáltatásokkal az új „MALL” modulon keresztül
 3. A valós idejű feszültségkijelző segít a technikusnak a jármű feszültségállapotának figyelemmel kísérésében a diagnózis során
 4. A topológia leképezés vizuálisan ellenőrzi a DTC-ket és az összes rendszer kommunikációs állapotát
 5. Az autóipari kommunikációs protokollok CAN/CANFD/DoIP és a J2534/D-PDU/RP1210 autóipari kommunikációs szabványok támogatása
 6. Automatikusan észleli a jármű kommunikációs protokollját, és segít ellenőrizni, hogy az autóipari OBDII csatlakozó érintkezője sérült-e vagy sem
 7. Intelligens diagnosztika lehetővé teszi a VIN automatikus azonosítását és a rendszer gyors elérését
 8. Irányított funkció VW és AUDI számára
 9. Az opcionális ADAS kalibrációs funkció
 10. Fejlett kódolási és programozási funkció
 11. Kibővített megoldás a TPMS szolgáltatás támogatására
 12. A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kétsávos kommunikáció gyors és stabil kapcsolatot biztosít
 13. Felhatalmazza a technikust a könnyű, közepes és nehéz járművek Smarlink C-vel történő diagnosztizálására
 14. Az alapvető funkciók közé tartozik a DTC olvasása és törlése, távdiagnosztika, kétirányú vezérlés, élő adatgrafikon, vezeték nélküli szoftverfrissítés stb.
 15. A beépített javítási információk és oktatóvideó modulok segítenek a probléma gyors nyomon követésében és megoldásában

 

60+ speciális karbantartási szolgáltatás:

VAG Irányított funkciók: Kihagyja a biztonsági hozzáférési kódot és a csatornaszámot a VW / Audi / Skoda / Seat párosítási, kalibrálási és alapbeállításainak elvégzéséhez.

Alkatrész-illesztés:  ECU feltanítása (vezérlőmodul egység) a VW / Audi / Skoda / Seat / BMW / Chrysler / GM / Ford / Opel / Mazda / Fiat / Honda / Nissan / Hyundai / Kia / Subaru stb. cseréje után.

Erőegyensúly: Meghatározza a Chrysler / GM / Ford kevésbé termelékeny hengerét.

Programozható modul telepítése (PMI): A megfelelő szoftver/kalibrációs és konfigurációs adatok betöltődnek az új modulba a Ford / Mazda cseréje után.

Személyre szabás: Kompatibilis a BMW / Porsche / Toyota / Subaru modellekkel.

Online kalibrálás: Egyes autórendszerek kalibrálásához. Kompatibilis a VW / Audi / Skoda / Seat modellekkel.

Online fiókbejelentkezési szolgáltatás: Hozzáférés az összes elérhető rendszer kódolásához, egyeztetéséhez és alapvető beállításához szükséges bejelentkezési kódokhoz.

Online paraméterezés… és még sok más. (rendszeresen bővül)

 

35+ alaphelyzetbe állítás és újratanulási szolgáltatás

Olaj visszaállítása, befecskendező szelep kódolás, fék visszaállítása, SAS visszaállítás, BMS szerviz, ABS légtelenítés, fojtószelep illesztés, TPMS visszaállítás, DPF Reg, sebességváltó tanulás, AFS visszaállítás, EGR adaptáció, sebességváltó, napfénytető, SUS visszaállítás, ablakkalibrálás, ülések kalibrálása, nyelv Csere, A/F alaphelyzetbe állítás, hűtőfolyadék légtelenítés, Adblue alaphelyzetbe állítás, NOx érzékelő visszaállítása, NOx leállítás/indítás alaphelyzetbe állítása, fényszóró felszerelése, ülésillesztés, ajtó és ablak inicializálási vizsgálat, légrugózás illesztése, multimédiás videó visszaállítás, klaszter visszaállítása, indításgátló Szerviz, gumicsere és egyebek.

Lefedi a legtöbb márkát és modellt világszerte 2018/2019/2020/2021-ig; még növekszik.

A funkciómenük a jármű gyártmányától és évjáratától függően változnak.

 

8 bővített modul

LAUNCH X431 PAD VII ELITE diagnosztikai eszköz 8 bővített modult támogat, beleértve:

VSP-600 VideoScope: közeli vizuális ellenőrzésekhez szűk helyeken.

X-PROG & X-PROG3 Indításgátló: lock-smith szintű kulcsprogramozáshoz és IMMO szolgáltatáshoz.

S2-2 Senzorbox: gyorsan diagnosztizálja és szimulálja a járműérzékelő hibáit.

O2-1 ScopeBox, Oszcilloszkóp: gyorsan veszi az áramkör jelét, és jeleníti meg a hullámformát megfigyeléshez és elemzéshez.

Wi-Fi nyomtató: diagnosztikai adatok és jelentések nyomtatása.

X431 TSGUN: aktiválja az összes érzékelőt, újratanítja és programozza a LAUNCH érzékelőket.

BTS360 Bluetooth akkumulátortesztelő: alaposan teszteli a jármű akkumulátorát.

**A 8 bővített funkciós modulhoz további vásárlásra van szükség.

 

ECU kódolás

Alkatrész-illesztés: Ezzel a LAUNCH X431 diagnosztikai szkennerrel újra feltaníthatja a járművezérlő modulokat, törölheti az ECU-ban tárolt eredeti memóriákat, és az adaptív adatokat meghatározott alkatrészekbe írhatja. Így stabil kommunikációt építhetünk ki az ECU modulok között javítás vagy csere után.

Funkciók aktiválása/deaktiválása

Ezzel a leolvasó eszközzel módosíthatja járműve eredeti viselkedését is – letilthat néhány funkciót, vagy feloldhatja a csúcskategóriás autófunkciókat a következők szerint:

A Start/Stop funkció kikapcsolása | Hangjelzés nyitáskor és záráskor | Az ajtók zárása egy bizonyos sebesség elérésekor (például 15 km/h-tól) | Biztonsági öv figyelmeztető hangok | Automatikusan be- és kihajtható tükrök | Az ablakok felhúzása az autó ajtajának kulccsal történő bezárása után | A féklámpák villogása vészfékezés közben | A nappali menetfény be-/kikapcsolása | A nappali menetlámpák fényerejének megváltoztatása | A fényszórók villogása az ajtók távirányítóval történő zárásakor vagy nyitásakor | A fényszórók villogása, amikor a riasztórendszer kiold | A valós sebesség kijelzése GPS-jelen keresztül | Az üzemanyag-fogyasztás mennyiségének megjelenítése adott sebességnél | A műszerfal fényerejének módosítása | Az optimális sebességváltási idő megjelenítése eco vagy sport módban | Kiválaszthatja, hogy a kijelző a műszerfalon vagy a head-up kijelzőn legyen | Bejövő hívás kijelző | És még sok más …

** NEM univerzálisan kompatibilis. A funkciómenük a jármű gyártmányától, modelljétől és évétől függően változnak.

 

Pontos ADAS kalibrációs funkciók

Az Advanced Driver Assistance System (ADAS) egy elektronikus alkatrész a járműben, beleértve a jármű különböző biztonsági funkcióit, mint például az automatikus vészfékezés (AEB), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), a sávtartást segítő, a holttér kiküszöbölése, az éjjellátó kamera és adaptív világítás. Ez a szkenner képes kiolvasni az ADAS rendszer hibakódjait, de ha az ADAS kalibrálási funkciót szeretné elvégezni, akkor külön meg kell vásárolnia az ADAS racket.

99,99%-os járműlefedettség, a maximum a piacon.

Ez az autóipari szkenner különféle adapterekkel érkezik, és támogatja a CAN/CANFD/DoIP új protokolljait, valamint a J2534/D-PDU/RP1210 új kommunikációs szabványait, lefedi az USA-ban gyártott járműmodellek (beleértve a nehézgépjármű márkákat is) 99,99%-át.

Személygépjárművek:

USA: Kompatibilis az USA Ford/Lincoln, GM/Buick/Cadillac/Chevrolet, Chrysler/Dodge/Jeep modellekkel.

Ázsia: Kompatibilis: Toyota/Lexus, Honda/Acura, Mazda, Subaru, Nissan/Infiniti, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu, Daihatsu, KIA, Daewoo, Suzuki, Proton, Tata, Mahindra, Ssangyong, Perodua, Maruti

Európa: Kompatibilis: Audi, Mercedes/Maybach, BMW/MINI/Rolls Royce, VW/Bentley/Bugatti, Opel/Vauxhall, Peugeot, Citroen, Volvo, Sprinter, Renault/Dacia, Fiat/Romeo/Abarth/Lancia, Rover, Landrover , Saab, Seat, Skoda, Smart, Maserati, Ferrari, Arston Martin, Porsche, Jaguar

Ausztrália: Kompatibilis az AUST Holdennel, az AUST Forddal.

 

Nehéz tehergépjárművek (opcionális):

Kompatibilis a következőkkel: Nissan (dízel) / Mitsubishi (dízel) / USA Ford Diesel, Kenworth / Astra, Benz Heavy Duty, Bosch Diesel, China Heavy Duty, Cummins Heavy Duty, DAF, Delphi Diesel / Denso Diesel, FAW Liberation, Foton Auman, FUSO , Hino, Hyundai Heavy Duty, Isuzu Heavy Duty/ Iveco Heavy Duty, JAC Heavy Duty, Mack, MAN ….

**Az alkalmazáson belül kell megvásárolnia a nehéz tehergépjárművekhez szükséges diagnosztikai szoftvert!

 

CSOMAG TARTALMA

1x X-431 PAD VII ELITE fő egység

1x Smartlink C diagnosztikai csatlakozó

1x Micro USB kábel

1x szivargyújtó kábel

1x 5V DC kimeneti adapter

1x akkumulátor kábel

1x OBD II hosszabbító kábel

1x nem 16 tűs csatlakozós átalakító kábel

1x jelszó boríték

1x nem 16 tűs csatlakozókészlet

 

__________________________________________________________________________________

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PAD VII ELITE/ Személy és Teher Profi készlet/ 2024-es modell + Ajándék BST-360 Akku teszter” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.