Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Akció!

LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 Ultra szett ( X-PROG 3, TSGUN, BST-360, VSP-600 )

Nettó:
1 101 575 Ft
Bruttó ár:
1 399 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?


Szállítás

1-5 munkanap

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

 

A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 új verzióval rendelkezik, intelligens Smartlink C diagnosztikai csatlakozóval érkezik, amely támogatja az USB, BT és WIFI több kommunikációs módot, valamint az összes tényleges diagnosztikai protokollt (J2534, D-PDU, RP1210, CAN FD, DOIP). 10,1  hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik. Memória: 8GB. Tárhely: 256GB. Üzemi hőmérséklet: 0-50°C.

LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 SmartLink C All-in-One autóipari leolvasó eszköz: ECU Online/Offline/J2534 programozás + kódolás. Minden rendszer intelligens diagnosztikai eszköze, teljes visszaállítási funkció (50+), kétirányú vezérlés, topológia térkép, kulcsprogramozás, 2 év ingyenes frissítés.

1. Új ECU-k programozása: Cserélje ki az új ECU-t (Határozza meg, hogy programozásra vagy kódolásra van szükség a hibakód utasítások alapján). Képes beolvasni és biztonsági másolatot készíteni a jármű eredeti ECU- adatairól. (Megjegyzés: Az újonnan vásárolt pótalkatrészek számának meg kell egyeznie az eredetivel.)

2. Használt ECU-k újraprogramozása: Törölje a használt ECU- adatokat az újraprogramozáshoz (ha a használt ECU- nak vannak lopásgátló adatai, akkor azokat a LAUNCH X-PROG3-mal kell használni a lopásgátló adatok törléséhez, majd egyeztetéséhez azt az eredeti lopásgátló adatokkal az újraprogramozás előtt.).

3. Frissítse az ECU-t: Egyes ECU-ban BUG-ok vannak, így néhány nehezen javítható hibát okoz.

4. Az ECU elveszett adatainak javítása: Ha az ECU-ban lévő szoftver akkumulátor- vagy földelési problémák miatt megrongálja a programot (a hardver normális), az újraprogramozás helyreállíthatja a normál működést.

5. Újraprogramozás sikertelen programozási ECU esetén: Ha a programozás sikertelen, de a hardver nem sérült, a LAUNCH X431 PAD V átprogramozhatja a modult kézi módban, amely kompatibilis a VW/Audi/BMW-vel. És támogatja a programozási biztonsági mentést és helyreállítást, amelyet a Mercedes-Benz motormodulok és sebességváltó modulok lopásgátló adatainak egyeztetésére alkalmaznak, amihez az X-431 PROG3 kiegészítő megvásárlása szükséges (ha a programozás nem sikerül, az ECU nem kommunikál, és Ön nem fér hozzá a rendszer eléréséhez).

 

X431 PAD V támogatott nyelvek

Angol, francia, spanyol, német, orosz, koreai, japán, portugál, olasz, lengyel, holland, magyar( részleges “ászf”), finn, cseh, török, görög, arab, dán perzsa, román, szerb, svéd.

 

2 év frissítéssel ( frissítés lejárta után is gond nélkül használható)

 

A piacon támogatott programozási termékekhez képest a LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 több modellt és átfogóbb funkciót támogat.

a. Támogat több mint 30 autómárkát, több európai autót, amerikai autót, ázsiai autót és kínai autót és folyamatosan bővül.

b. Funkciók közé tartozik: Online kódolás, online programozás, online paraméteres konfigurálás, on-line egyeztetés és kalibrálás, üzemanyag-minőségi hibás firmware frissítés és még sok más.

c. Alkalmazható járműmodellek online programozásához: Mercedes-Benz-hez, Bmw-hez, Vw-hez, Audi-hoz, Skoda-hoz, Land Rover-hez, Jaguar-hoz, Renault-hoz, Nissan-hoz, Subaru-hoz, Isuzu-hoz, Hyudai-hoz, Beijing-Hyudaihoz, Kia-hoz, Yueda-Kia-hoz, Great Wall Motor-hoz, Seat-hoz, Jetour-hoz, Exeed-hez, Porsche-hoz, Jinbei-hez, Zxauto-hoz, Naveco-hoz, Changhe-hez és Faw-hoz.

 

A járműprogramozás előnyei

– A Volkswagen és Audi előnyei: online programozás , firmware frissítés az üzemanyag minőségi hibáira, online parametrikus konfiguráció, cikkszám frissítés, kézi programozás támogatása (több online kód, több online paraméteres konfiguráció, több online egyeztetés és kalibráció)

– BMW előnyeihez: Funkciósegítővel, az ecsetrejtés pedig szakértői móddal rendelkezik.

– A Mercedes Benz előnyeihez: 13 éve volt rajta inicializálási indítás (programozás, kódbeállítás, lopásgátló, inicializálás). 13. éves modell után a motormodul és a sebességváltó modul klónozható.

– Ford előnyökért: 2018 óta a FORD eredeti gyárának összes modellje és funkciója online elérhető.
/Alapfunkció: 18. év után az X-431 offline állapotú/
/Különleges funkció: 18. év után az X-431 online lesz/

– Chrysler és a FIAT eredeti gyártói 2018 óta fokozatosan az összes modellt és funkciót elérhetővé teszik.

 

Mi az a programozási funkció? Miben különbözik az online programozás és az offline/J2534 programozás?

A programozási funkció a program befejezése/átírása/kódolása/az új ECU egyeztetése az új modulcsere után.

1) Programozhatod az új adaptív adatokat a fedélzeti modulokhoz.
2) Cserélheted a meglévő szoftvert/firmware-t az ECU-kban.
3) Javítás vagy csere után illesztheted az alkatrészvezérlő modulokat.
4) A rejtett funkciók felvillantása, valamint az utólagos beszerelés és személyre szabás.
5) Fokozhatod a jármű teljesítményét.

Az online programozás az eredeti adatok letöltése közvetlenül az autógyártó szerviztől. Ez biztosítja a kapott adatok helyességét és legújabb verzióját, javítja a programozás sikerességét!

Az Offline/J2534 programozás arra való, hogy rendelkezz adatokkal és csak írd be közvetlenül az ECU -ba (ha nem rendelkezel adatokkal, nem tudod programozni ezt a funkciót).

 

A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 támogatja az online programozást és az offline/J2534 programozást, erősebb és költséghatékonyabb, mint a többi J2534 eszköz:

Az X-431PAD V Elite 2024 online programozása nem igényel drága online fiókot, csak csatlakozzon a WIFI- hez, így karbantartási költségeket takaríthat meg.

A smartLink C kettős WIFI kommunikációt alkalmaz a programozási sebesség növelése érdekében, ezáltal csökkentve a programozási hibák lehetőségét.

A J2534 eszköz használatakor a csatlakozó mellett olyan kérdéseket is figyelembe kell venni, mint a számítógép adaptálása, a telepítési költségek és a teljes funkciók, ami nem költséghatékony.

 

Miért mondjuk, hogy a LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 az első számú ajánlott diagnosztikai eszköz?

1. A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 az egyetlen, amely támogatja a J2534 Online + Offline/J2534 programozási eszközt, valamint az ECU Online + Offline kódolási funkciót is.

2. A LAUNCH X-431 PAD V Elite 2024 újonnan készült minden márkára, minden modellre és teljes rendszerdiagnosztikára, és segít a technikusnak abban, hogy minden képzettségi szinten könnyebbé tegye a jármű diagnosztizálását és javítását.

3. Az X431 PAD V Elite 2024 kiolvasó eszköz frissíti az X431 V, PRO3 S+, PAD3 összes funkcióját. A SmartLink C segítségével ingyenesen letöltheti az OEM szoftvert a gyártó szerveréről.

4. Az X-431 PAD V Elite 2024 támogatja az összes új J2534/DOIP/CANFD protokollt, hogy hozzáférjen az adatokhoz és az OE programletöltésekhez a legtöbb autóhoz, valamint támogatja a DC9-36V-ot is HD- járművekhez (nincs SZÜKSÉG HD-modul vásárlásához, 900 dollár feletti megtakarítás).

5. Az X431 PAD V Elite 2024 támogatja az összes alaphelyzetbe állítási funkciót: több mint 50 visszaállítás, amely a legkisebb részekig is eléri a problémákat. Extra 300+ javítási funkció (járműben található katalógus) bizonyos modellekhez kiterjeszti a képességet a regenerálásra, kezdeményezésre, illesztésre stb.

6. Műhelyszintű X431 PAD V Elite 2024 leolvasó eszköz a javítási megoldások adatbázisával, kódsegéddel, javítási tippekkel, alkatrészméréssel, TSB-vel, releváns esetekkel, diagnosztikai hibakód elemzéssel az összetett diagnosztika egyszerűsítéséhez és a problémamentes javítás eléréséhez.

 

A LAUNCH X-431 PAD V Elite a SmartLink C for Programming funkcióval működik, gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít programozás közben, csökkenti a programozási időt, javítja a programozás sikerességét, és védi autóját programozás közben.

A LAUNCH X431 leolvasó eszköz szoftverkommunikációjának optimalizálása a jelen és a jövő járműveivel drámaian javítja a szkennelési, kódolási és újraprogramozási teljesítményt.

1. INDÍTSA EL az X431 SmartLink C-t. A letöltési adatok megvalósítása, az adatok átvitele és az adatok írása online szinkronban a programozás során, mert a stabil és szilárd 5G Wi-Fi hálózattal rendelkezik.

2. A LAUNCH X431 Smartlink C kompatibilis az összes új J2534/DOIP/CANFD/D-PDU/RP1210 protokollal, így hozzáférhet az adatokhoz és az OE programozáshoz a Toyota, a Honda, a Volvo, a VW, a GM és a Chrysler típusok számára , Benzhez, Jaguarhoz, Land Roverhez, GM-hez és BMW E/F/G -hez. Vezeték nélküli VCI-ként is szolgál, lehetővé téve a jármű számára, hogy fizikai kapcsolat nélkül adatokat továbbítson a diagnosztikai táblagépnek.

3. VCI Boxként szolgál a vezeték nélküli diagnosztikához.  A jármű adatait fizikai kapcsolat nélkül továbbítja a diagnosztikai táblagépre.

4. Kompatibilis a CANFD új kommunikációs protokolljaival (egyes GM autómodellekkel kompatibilis) és a DOIP (kompatibilis a BMW E/F/G alvázzal, Jaguarral, Land Roverrel), és támogatja a DC9-36V-ot HD járművekhez (szükség van az extra HD szoftver vásárlásra,). OE-szintű utángyártott lefedettséget kínál, hogy a gyártó szoftvervezérlőiben korábban megengedett maximális manipuláció és kalibrálás legyen.

 

A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 támogatja az ECU kódolási funkciót

Miért nem működik megfelelően az autó az ECU/modulok cseréje után?

Ha egy ECU/modul megsérül, ki kell cserélni egy újra. Az ECU/modul cseréje után be kell tartania a gyártó szigorú eljárásait az illesztéshez, tanuláshoz, kódoláshoz vagy akár programozáshoz, mielőtt normálisan működne. Ellenkező esetben az autó nem tud elindulni, vagy egyes részei nem működnek megfelelően.

Mire képes a LAUNCH X431 PAD V 2024 Elite  szkenner?

Az ECU/modulcsere funkciókkal rendelkező LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 kétirányú szkenner segíthet inicializálni, egyeztetni, újratanulni vagy kódolni az újonnan kicserélt ECU-t/modult, hogy visszaállítsa a pályára.

ECU kódolás: Személyre szabhatja autóját percek alatt.

Ugyanúgy, mint a többi LAUNCH X431 csúcsminőségű, OE-szintű leolvasó eszköz, a LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 képes ECU kódolással megváltoztatni a szoftver előre programozott beállításait, így szükség szerint gyorsabban testre szabhatja autóját.

Optimálisan kódolja autóját azáltal, hogy néhány beállítást az igényeinek megfelelően módosít, például riasztót, ajtózárat stb.

Hozzáférés az ECU-hoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a rejtett funkciókat, vagy letilthassa az autó idegesítő funkcióit, mint például az automatikus oldalsó tükrök behajtási funkciójának aktiválása, az automatikus motor Start-Stop funkció letiltása stb.

Kiváló megoldásokat kínál a vezethetőség, a teljesítményveszteség, az üzemanyag-hatékonyság stb. problémáira, hogy javítsa az autó teljesítményét.

Javítások vagy cserék után programozza át bizonyos alkatrészek adaptív adatait.

Az ECU online kódolás elérhető BMW, VW, Porsche, Renault stb.

Megjegyzés: Az ECU kódolás megváltoztatja az előre beprogramozott opciókat, amelyek a már beépített elektronikus funkciók típusától és számától függenek. Így az ECU kódolás nem univerzálisan kompatibilis, és a különböző járművek esetében eltérő.

 

A Launch X431 PAD V Elite 2024 támogatja az aktív tesztet és a kétirányú vezérlést.

Kétirányú vezérlési képességének köszönhetően a teszter aktív teszteket hajthat végre a járműspecifikus alrendszerek és alkatrésztesztek eléréséhez. Parancsokat ad ki az ECU -nak az aktuátorok meghajtására, hogy meghatározza a rendszer vagy a részek integritását az ECU adatok kiolvasásával vagy az aktuátorok működésének figyelésével.

Például az X431 PAD V Elite 2024 képes relék, befecskendezők, tekercsek működtetésére vagy rendszertesztek végrehajtására stb. Működteti a mágnesszelepet és a működtetőket is az aktív teszteléshez, hogy könnyen azonosítsa a hibát.

A kétirányú funkciók meglehetősen kiterjedtek. Például megnyithat egy szelepet és láthatja a különbséget az üresjárati reakció és az oxigénérzékelő feszültség között.

Figyelem: Az aktív tesztek NEM minden járműnél univerzálisak, vásárlás előtt ellenőrizze a kompatibilitást a VIN – számmal. Az aktív tesztek a gyártótól, évjárattól és modelltől függően változnak, és csak az elérhető tesztek jelennek meg a menüben.

 

 

Az X431 PAD V Elite 2024 modul hálózati szerkezeti topológiát biztosít, jobb, ha tisztán és egyszerűen ismerheti meg az autót!

A szín kódolt topológia az összes rendszerállapotot egy oldalon jeleníti meg!

Tekintse meg a modulok közötti kommunikáció szerkezetét:

* A topológiai diagram funkciójával a teljes rendszert megjelenítheti a topológia térképen keresztül, hogy az összes modult hibakóddal megtekinthesse, amely könnyen megtalálhatja a hibákat és az okokat. Akár 5 DTC-kijelzési mód: Az összes rendszer egyszerű megtekintése.

* Jelenítse meg a teljes rendszert a Topológia térképen keresztül, hogy áttekintse az összes hibás modult, amivel könnyen megtalálhatja a hibákat és az okokat. A szín kódolt topológia egy oldalon jeleníti meg az összes rendszerállapotot és a modulok közötti kommunikáció struktúráját. A modulok közötti kommunikáció és az állapot egy pillantással észrevehető, és intuitívabban keresheti meg a hibákat a problémák gyors megoldása érdekében!

MEGJEGYZÉS: A topológia nem minden járműre érvényes.

 

Az autó teljes rendszere, beleértve a hajtásrendszert, az alvázrendszert, a karosszéria rendszert, az elektromos rendszert:

1. PCM (meghajtórendszer): motor, sebességváltó, osztóház, elektromos gépek elektronikája, üzemanyag-szivattyú, hajtómű és egyebek… Thinkcar Thinktool Pros OBDII autóipari diagnosztikai eszköz OBD2 szkenner. OBD 2 kódolvasó. TPMS funkciók PK autóipari szkenner.

2. Alvázrendszer: Akkumulátorvezérlő elektronika, kormányzás, integrált futómű-vezérlés, gumiabroncsnyomás-szabályozás, aktív sebességtartó automatika, fékrendszer, felfüggesztés, TPMS és még sok más…

3. BCM (Body System): SRS légzsák, kamera, audio rádió, átjáró, műszerfal, esőérzékelők, töltő interfész modul, parkolási asszisztens, áramvezérlő egység, érintődoboz, lámpa, akkumulátortöltő rendszer, fejjel felfelé mutató kijelző, törlővezérlés rendszer, tető, ülés és ajtó motorrendszer, indításgátló, ABS ESP rendszer, légkondicionálás. Elektromos ablakok, telefon és egyebek…

4. Elektromos rendszer: Beleértve a motor és az erőátvitel központi vezérlőrendszerét, az alvázba integrált vezérlő- és biztonsági rendszert, az intelligens karosszéria elektronikai rendszert, a kommunikációs és információs / szórakoztató rendszert.

 

Részletes funkciók:

– hibakódok olvasása: a hibakódok olvasása és dekódolása a hiba helyének azonosításához;
– hibakódok törlése: törölje a hibakódokat a hibakódok javítás utáni kikapcsolásához;
– ECU információ lekérése: lehetővé teszi a jármű információinak lekérését;
– Élő adatfolyam grafikonja: a dinamikus adatfolyam megtekintése a jármű állapotának meghatározásához;
– ECU kódolás: egyeztesse, tanuljon vagy kódoljon az új ECU -t; Szabja személyre autóját, bontsa ki a rejtett funkciókat, vagy tiltsa le a bosszantó funkciókat; Javítás után újraprogramozza az adaptív adatokat bizonyos alkatrészekhez.
– Aktív teszt (kétirányú vezérlés): Működtesse a mágnesszelepeket és a működtetőket az aktív teszteléshez, parancsokat küldjön a rendszereknek/alkatrészeknek működési állapotuk ellenőrzésére, a jármű vezérlőinek használata nélkül.

A diagnosztika funkcióval növelheti a teljesítményt, energiát takaríthat meg, csökkentheti a károsanyag-kibocsátást és még sok mást az alábbiak szerint:

Motor esetén: észlelje a gyakori problémákat, például gyenge kenést, meghibásodott olajszivattyút, olajlerakódásokat és törmeléket, nem megfelelő üzemanyag- és levegősűrítést, szivárgó motorhűtő folyadékot, eltömődött motorhűtőket, elhúzódó motorrobbanást, sérült oxigénérzékelőket, elöregedett gyújtógyertyákat stb.

SRS esetén: határozza meg a problémás területet, a rossz biztonsági öv, a korrodált ütközésérzékelő vagy a víz behatolását csatlakozóba stb.

ABS esetén: diagnosztizálja a kiégett az érzékelő biztosítékot, az alacsony a fékfolyadék szintet, és a meghibásodott érzékelőket stb.

Sebességváltó esetén: kerülje a csiszoló- vagy remegő érzést a sebességváltóban, a nyöszörgést, a zümmögést vagy a csörömpölést, az égett szagot, a fogaskerekek megcsúszását, alacsony vagy szivárgó sebességváltó-folyadékot stb. Visszaállítja a DoIP és a CAN FD támogatását.

TPMS esetén: ellenőrizze az alacsony abroncsnyomást, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző vezérlőmodul hibáját, az ismeretlen gumiabroncs-érzékelőt, a gumiabroncs-érzékelő azonosításának elmulasztását stb.

 

A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 Diagnosztikai eszköz támogatja az összes (több mint 60) speciális visszaállítási funkciót. (Frissítéssel folyamatosan bővül)

1> Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a motorolaj-élettartam rendszer olajszolgáltatásának alaphelyzetbe állítását, amely a jármű vezetési körülményeitől és az időjárási eseményektől függően kiszámítja az optimális olaj-élettartam-csere intervallumot.

A következő esetekben kell végrehajtani:

1. Ha a szervizlámpa világít, először futtassa az autódiagnosztikát a hibaelhárításhoz. Ezt követően állítsa vissza a futásteljesítményt vagy a vezetési időt, hogy kikapcsolja a szervizlámpát és engedélyezze az új vezetési ciklust.
2. Ha a szervizlámpa nem világít, de motorolajat vagy elektromos motort cserélt
Az olaj élettartamát figyelő készülékeknél alaphelyzetbe kell állítania a szervizlámpát.

2> Elektronikus rögzítőfék visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fékbetét alaphelyzetbe állítását a fékbetét cseréje után.

Az alábbi esetekben kell végrehajtani:

1. A fékbetét és a fékbetét kopásérzékelő cseréje megtörtént.

2. A fékbetét visszajelző lámpa világít.

3. A fékbetét érzékelő áramköre rövid, ami helyreállt

4. A szervomotor cseréje megtörtént.

3> Kormányzási szög kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a kormányzási szög visszaállítását, a kormányszög helyzetérzékelőjének cseréje, a kormánymechanikai alkatrészek (például a kormánymű, a kormányoszlop, a vezetőrúd, a kormánykerék) cseréje, a négy kerék-beállítás végrehajtása vagy a karosszéria helyreállítása.
A kormányzási szög visszaállításához először keresse meg a relatív nullapont helyzetét, hogy az autó egyenesben haladjon. Ezt a pozíciót referenciaként véve az ECU ki tudja számítani a pontos szöget a bal és a jobb kormányzáshoz.

4> ABS

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy különböző kétirányú teszteket hajtson végre a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) működési feltételeinek ellenőrzésére.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. Ha az ABS levegőt tartalmaz.
2. Az ABS számítógép, az ABS-szivattyú, a főfékhenger, a fékhenger, a fékvezeték vagy a fékfolyadék cseréjekor.

5> Sebességváltó tanítás

Ez a funkció lehetővé teszi az autó fogak tanulását, a MIL kikapcsolását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A motor ECU, a főtengely helyzetérzékelő vagy a főtengely lendkerék cseréje után.
2. Jelen van a „fog nem tanult” hibakód.

6> IMMO szolgáltatás

Ez a funkció lehetővé teszi a lopásgátló kulcsillesztési funkció végrehajtását, így az autó indításgátló vezérlőrendszere azonosítja és engedélyezi a távirányítós kulcsok normál használatát az autóban.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Ha a gyújtáskapcsoló kulcsát, a gyújtáskapcsolót, a kombinált műszerfalat, az ECU -t, a BCM -et vagy a távirányító elemét kicserélik.

7> Injektor kódolása

Ez a funkció lehetővé teszi a befecskendező szelep tényleges kódjának beírását vagy a kód átírását az ECU-ban a megfelelő henger befecskendező kódjára, a henger befecskendezési mennyiségének pontosabb szabályozása vagy korrigálása érdekében.
A következő esetekben kell végrehajtani:
Az ECu vagy az injektor cseréje után.

8> Akkumulátor karbantartási rendszer visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a jármű akkumulátorának felügyeleti egységén visszaállítási műveletet hajtson végre, melynek során az eredeti alacsony akkumulátorhiba információ törlődik, és megtörténik az akkumulátor illesztése.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni:

1. A fő akkumulátor ki van cserélve.
2. Az akkumulátorfigyelő érzékelőt kicserélték.

9> Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása

Ez a funkció lehetővé teszi a PM (Particulate Matter) eltávolítását a DPF szűrőből folyamatos égetésű oxidációs móddal (például magas hőmérsékletű, hevítő égés, üzemanyag-adalék vagy katalizátor csökkenti a részecskegyulladás égését), hogy stabilizálja a szűrő teljesítményét.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A kipufogógáz-ellennyomás-érzékelőt kicserélték.
2. A PM csapdát eltávolítják vagy kicserélik.
3. Az üzemanyag-adalék fúvókát eltávolítják vagy kicserélik.
4. A katalitikus oxidálószert eltávolítják vagy kicserélik.
5. A DPF regenerációs MlL be van kapcsolva, és a karbantartás megtörtént.
6. A részecskeszűrő regenerálás vezérlőmodulja ki van cserélve.

10> Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi a fojtószelep-aktorok kezdeti beállítását, és az ECU-n tárolt tanult értékek visszaállítását az alapértelmezett állapotba. Ezzel pontosan szabályozható a fojtószelep (vagy az alapjárati motor) szabályozása a levegőbeszívás mennyiségének beállításához.

11> Sebességváltó illesztés

Ez a funkció lehetővé teszi a sebességváltó önbekapcsolását a sebességváltás minőségének javítása érdekében.
Ezt a következő esetekben kell elvégezni: Ha a sebességváltót szétszerelik vagy javítják.

12> AFS (Adaptive Front-lighting System) visszaállítása

Ez a funkció lehetővé teszi az adaptív fényszórórendszer inicializálását.

13> Napfénytető inicializálása

Ez a funkció lehetővé teszi a napfénytető zárásának kikapcsolását, eső esetén zárva, csúsztatható/dönthető napfénytető memória funkciójának, a hőmérsékleti küszöbértéken kívüli beállítását stb.

14> Felfüggesztés kalibrálása

Ez a funkció lehetővé teszi a test magasságának beállítását.
A következő esetekben kell végrehajtani:
1. A testmagasság-érzékelő vagy a légrugós rendszer vezérlőmoduljának cseréjekor.
2. Ha a jármű magassága nem megfelelő.

15> EGR adaptáció

Ez a funkció az EGR (kipufogógáz-visszavezetés) szelep megtanulására szolgál a tisztítás vagy csere után.

16> Ülések kalibrálása

Ez a funkció a cserélt és javított memóriafunkcióval rendelkező ülések összeegyeztetésére szolgál.

17> Gumiabroncs-visszaállítás

Ez a funkció a módosított vagy kicserélt gumiabroncs méretparamétereinek beállítására szolgál.

18> Hűtőfolyadék légtelenítés

Ezzel a funkcióval aktiválhatja az elektronikus vízszivattyút a hűtőrendszer légtelenítése előtt.

19> AdBlue Reset (dízelmotor kipufogógáz-szűrő)

A dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (autó karbamid) cseréje vagy feltöltése után az ureareset műveletre van szükség.

20> NOx érzékelő visszaállítása

Az NOx-érzékelő a motor kipufogógázának nitrogén-oxid (NOx) tartalmának érzékelésére szolgáló érzékelő. Ha a NOx hibát újra inicializálják, és az NOx katalizátort kicserélik, vissza kell állítani a katalizátor tanult értéket a motor ECU-jában.

21> AC rendszer inicializálása

A váltakozó áramú rendszer feloldását/inicializálását el kell végezni, ha a jármű AC ECU-ját vagy működtetőelemét kicserélik, vagy az ECU-memória elveszik.

22> Nagyfeszültségű akkumulátor észlelése

Ez a funkció a nagyfeszültségű akkumulátor diagnosztizálására és állapotinformációk észlelésére szolgál.

23> Windows-kalibráció

Ez a funkció az ajtóablak illesztésének végrehajtására szolgál, hogy helyreállítsa az ECuinitiális memóriát, és helyreállítsa az elektromos ablakemelő automatikus növekvő és csökkenő funkcióját.

24> Nyelvváltás

Ez a funkció a jármű középkonzoljának nyelvének megváltoztatására szolgál.

25> AF visszaállítás

Ez a funkció az üzemanyag-mennyiség paramétereinek beállítására vagy megtanulására használható.

26> Szállítási mód

A jármű energiafogyasztásának csökkentése érdekében a felhasználó a következő műveleteket hajthatja végre: korlátozhatja a jármű sebességét, nem ébresztheti fel a hálózatot ajtónyitásra és letilthatja a távirányítós kulcsot stb. Ebben az esetben a szállítási mód kikapcsolása szükséges a jármű normál állapotának helyreállításához.

27> StoplStart Reset

Ez a funkció az automatikus StartStop funkció megnyitására vagy bezárására szolgál az ECU rejtett funkciójának beállításával (A feltétel az, hogy a jármű fel van szerelve rejtett funkcióval és hardver támogatással).

28> Intelligens sebességtartó rendszer visszaállítása

Ez a funkció az intelligens sebességszabályozó modul cseréje vagy javítása után történő egyeztetésére szolgál.

29> Motorteljesítmény-egyensúly figyelése

Ez a funkció a főtengely gyorsulásának figyelésére szolgál az egyes hengerek teljesítménylöketében, az egyes hengerek relatív teljesítményének meghatározására.

30> Gázrészecskeszűrő (GPF) regenerálása

Ez a funkció a GPF cseréjének vagy regenerálásának végrehajtására szolgál, miután az üzemanyag-fogyasztás nő, és a motor kimenő teljesítménye csökken a GPF hosszú ideig tartó szervizelése következtében.

31> Motor szög kalibrálása

Ez a funkció a motor szögének kalibrálására szolgál, ha a motorszöghelyzet-érzékelő által észlelt rotorpozíció eltér a forgórész tényleges helyzetétől.

32> ECU visszaállítása

33> FRM visszaállítás

34> Tengelykapcsoló visszaállítása

35> Kapu visszaállítása

36> Turbo Reset

37> RLsensor Reset

38> Program visszaállítása

39> TPMS visszaállítása  ( A készlet tartalmazza a TSGUN programozót )

 

SGW regisztrálása ezen a linken elérhető: https://webapp.autoauth.com/

Ennél a típusnál a elő kell fizetni a Getaway modulra is amelynek a folyamata: Mall-Passenger vehicle- reset- és itt megtalálható.

Bővebb videó a folyamatról a youtube-on “launch security gateway “-re keresve.

 

A LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 támogatás más funkciói:

12 az 1-ben grafikus adatfolyam / nyomtatási adatok / diagnosztikai jelentés nyomtatása / előzményadatok rögzítése:

erőteljes adatelemző funkció, nem csak a motorrendszer, hanem az ABS, az SRS és a sebességváltó is. A fő rendszer diagnosztikai jelentés automatikus generálása, egy pillantással az autó problémájára.

OBD2 Protocol 16 tűs csatlakozó tű-észlelési funkciója (csak az X431 PAD V Elite rendelkezik ezzel a funkcióval).

Elemzés és leírás: A tűérzékelés használható a jármű OBD-ll diagnosztikai aljzat érintkezőinek feszültségének és a támogatott protokolltípusok észlelésére, hogy segítse a technikusokat a 0BD-ll diagnosztikai interfész megítélésében. Ha az észlelési eredmény nem egyezik a jármű tényleges konfigurációjával, a megfelelő érintkező hibás lehet.

Intelligens diagnózis

Automatikusan azonosítja a VIN-t a járműhöz való csatlakozáskor az intelligens diagnosztikához, támogatja a helyi diagnosztikát is, támogatja a VIN-keresést, intelligensebb, nem kell manuálisan beírnia a VIN-t.

Távdiagnosztika: Eszköz-eszköz és Eszköz-PC.

Ennek az opciónak az a célja, hogy segítse a javítóműhelyeket vagy a technikusokat az azonnali üzenetküldés és a távdiagnózis elindításában, ezáltal gyorsabbá téve a javítási munkát.

A készlet tartalmazza az X-PROG 3 kulcsprogramozó készletet is.

A Launch X431 X-PROG 3 egy jármű indításgátló programozókulcs az EEPROM olvasási és írási funkcióival ellátva: Az X-PROG 3 fejlett indításgátló és kulcsprogramozó egy erős chipleolvasó eszköz, amely képes a jármű kulcsainak olvasására/írására. Az X-431 sorozatú diagnosztikai szkennerekkel kompatibilis, X-PROG 3 lehetővé teszi a lopásgátló típusazonosítást. Főbb funkciói: távirányító illesztése, kulcschip beolvasása és egyeztetése, lopásgátló jelszó kiolvasás és lopásgátló alkatrészcsere.

 

LAUNCH X431 XPROG 3 Jellemzők:

 1. Kompatibilis az X-431 sorozatú diagnosztikai szkennerekkel, az X-PROG 3 lehetővé teszi az EEPROM, fedélzeti MCU és BMW CAS4+/FEM chipek olvasását/írását, Mercedes-Benz infravörös kulcsokhoz speciális kulcsok generálását, BMW motor INS kódjának olvasását.
 2. Támogatott márkák: VW-hez, AUDI-hoz, SKODA-hoz, SEAT-hoz, BMW-hez, MERCEDES-BENZ-hez, TOYOTA-hoz stb. További modellek frissítése folyamatban.
 3. Támogatott rendszerek: Automata sebességváltó, műszerrendszer, CAS, karosszériarendszer, zárrendszer stb.
 4. Olvassa és írja a legtöbb motor/sebességváltó ECU-t anélkül, hogy szétszerelné a burkolatot

 

LAUNCH X431 X PROG 3 Előnyök:

 1. Támogatja a VW/AUDI MQB platform motor ECU cseréjét vagy klónozását (Közvetlenül a kulcsból olvassa le a motor ECU adatait).
 2. Támogatja a VW/AUDI MQB platform sebességváltó ECU cseréjét vagy klónozását.
 3. Támogatja az ECU cseréjét az ötödik generációs Audi (0AW/0B5) sebességváltóhoz.
 4. Támogatja az ECU olvasását, írását és klónozását a VW UDS motor negyedik generációjához.
 5. Támogatja a BMW E alváz 8 LE sebességváltó ECU átprogramozását nullára.
 6. Működik az újraprogramozó eszközzel a programozási adatok biztonsági mentésére/visszaállítására (Bosch/Siemens motor ECU-hoz).

 

LAUNCH X431 X-PROG 3 alapvető funkciók:

 1. Integrált kulcsillesztés/másolás, lopásgátló IC olvasás és írás, valamint az ECU olvasás és írás funkciói.
 2. Támogatja az ECU/MCU/EEPROM főbb gyártókat, több mint 1200 termékmodellel, és folyamatosan frissül.
 3. Támogatja a VW/AUDI non-35XX műszer ECU cseréjét szétszerelés nélkül (közvetlenül leolvasható a független kábelkötegről az IC eltávolítása nélkül).
 4. Támogatja az ECU cseréjét a VW/AUDI motorok negyedik generációjához;
 5. Támogatja az ECU cseréjét a VW/AUDI Bosch és Siemens motorok ötödik generációjához.
 6. Támogatja a negyedik generációs AUDI EZS, kényelmes ECU és KESSY IC minden elvesztését és cseréjét.
 7. Támogatja a BMW F és G alváz 8 LE sebességváltó ECU átprogramozását nullára.
 8. Támogatja a BMW CAS4/CAS4+ modulok cseréjét.
 9. Támogatja az ECU klónozását és a BMW Siemens motorok cseréjét.
 10. Törli a Mercedes-Benz motor és sebességváltó jelszavát a 3S-en belül.
 11. Támogatja a Mercedes-Benz kulcs jelszavának 1 percen belüli kiszámításának funkcióját.

Bővebb infó az x-prog3-ról termék oldalán található:  Kattints ide a megnyitáshoz !

 

 

 

LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 Tablet Paraméter:

Operációs rendszer: Android 9.0

CPU: 8 magos processzor, 2, OGHz

Akkumulátor: 7000 mh, újratölthető lítium polimer akkumulátor

Memóriakártya bővítmény: 128G (akár 256 GB-ig)

Tárolókapacitás: 4G

LCD: 10,1 hüvelyk

LCD felbontás: 1920*1200

Érintőképernyő: IPD érintőképernyő

Kamerák: 8 MP előlapi kamera + 13 MP hátlapi kamera

Wi-Fi: 2,4G/5GHz kettős frekvencia

Csatlakozás: Wi-Fi (802.11 blg/n/ac)/univerzális soros buszportok (1 x Type-C +1x Type-A)

Érzékelő: Gravitációs gyorsulásmérő/3 tengelyes gyorsulásérzékelő

Üzemi hőmérséklet: 0 ℃ ~ 50 ℃

Tárolási hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃

 

SmartLink C VCI paraméter:

Képernyő: 3,5″ érintőképernyő

Üzemi feszültség: DC 9V ~ 36V

RAM: 256 MB

ROM: 8 GB

USB: Bx1 típus

Wi-Fi: 2,4G/5GHz kettős frekvencia

Teljesítmény: ≤6,6W

Üzemi hőmérséklet: o℃ ~ 50℃

 

LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 csomagolási lista:

X-431 PAD V 10″ Tablet PC

SMARTLINK C Diagnosztikai csatlakozó

X-431 PAD V Elite 2024 töltőpad

TSGUN Programozó

X-PROG3 Kulcsprogramozó készlet

VSP-600 videoscope

BST-360 Akkumulátor teszter

 

Továbbá:

Vásárolható hozzá adapterbox!

Adapterbox link megnyitása

 

Műszaki adatok

– Elektronikus: Igen
– Anyagtípus: Plasztik
– Tárgy súlya: 10 kg
– Elem magassága: 52 hüvelykes
– Elem szélessége: 38 hüvelykes
– Tétel hossza: 49 hüvelykes
– Külső tesztelési tanúsítvány: CE
– Feszültség: 12V
– Különleges képességek: Wifi
– Erő: W
– Modell név: X431 Pad V Elite 2024
– Szoftver verzió: Legújabb
– Hardver verzió: Legújabb
– Tárgy típus: Motor elemző
– Márkanév: DOB
– Eredet: Kína szárazföldi része
– Operációs rendszer: Android 10
– CPU: 8 magos processzor, 2 GHz
– Tárolási kapacitás: 4GB
– Memóriakártya bővítő: 128GB, akár 256GB-ig
– LCD: 10,1 hüvelyk
– X431 Pad V 1. funkció: Támogatja a DOIP/CANFD új protokollt
– X431 Pad V 2. funkció: Online programozás
– X431 Pad V 3. funkció: ECU online kódolás
– X431 Pad V 4. funkció: Irányító funkció
– X431 Pad V 5. funkció: Aktuális teszt/kétirányú vezérlés
– X431 Pad V 6. funkció: ADAS kalibrálás
– X431 Pad V 7. funkció: TPMS diagnosztikai funkció
– X-431 PAD V 8. funkció: Gomb programozási funkció

 

LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 támogatott autók listája:

Több mint 10 000 autómodellt támogat Amerikából, Európából, Ázsiából (beleértve az orosz autómodelleket, a kínai autómodelleket, az indiai autómodelleket, a malajziai autómodelleket, az ausztrál autómodelleket, a brazil autómodelleket, a latin-amerikai autómodelleket és más nemzeti modelleket, beleértve az autókat, SUV-kat is , kisteherautók, 12 V-os kisteherautók, benzines és dízelautók.

Amerikai autók:

BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, DODGE, FIAT (BRAZIL), FORD, GM, JEEP, GM

Európai autók:

ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BENTLEY, BMW, BUGATTI, CITROEN, DACIA, EUROFORD, FERRARI, FIAT, GAZ, OPEL, IVECO, JAGUAR, LAMBORGHINI , LANCIA , LANDROVE , MASERATI , MAYBACH , MERCEDES , MINI , OPEL , PEUGEOT , PORSCHE , RENAULT , ROLLSROYCE , ROVER , SAAB , SEAT, SKODA , SMART, SPRINTER, VAUXHALL, VAZ, VOLVO , VW, ASTON MARTIN, UAZ

Ázsia autók:

ACURA, DAEWOO, DAIHATSU, HOLDEN, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, KIA, LEXUS, LUXGEN, MAHINDRA, MARDIANUTI, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, GTR-hez, PERODUA, PROTON, SAMSUNG, SAIPA, SSANGYONG, SUZUKI, TATA, TOYOTA

Kínai autók:

BRILLIANCE, BYD, CHANGAN, CHANGHE, CHBUICK, CHERY, CHANGHE, SUZUKI, DFCIROEN, ECUAID, FAW, FOTON GONOW, HAFWIMOW , JAC, JAC REFINE, JMC, JOYLONG, LIFAN, MG, QOROS, MAXUS, SGM, SGMW, XINKAI, POLARSUN, ZX AUTO, ZOTOUTYE, BJEV , BAIC, JINLONG, SPARK, DFSK, SOUEAST.

 

 

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

https://qcar.x431.com/qcar/#/mobile/index

 

 

 

 

Angol leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PAD V Elite 2024 Ultra szett ( X-PROG 3, TSGUN, BST-360, VSP-600 )” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…