Akció!

Launch X431 CRP919X 2023-as modell

Nettó ár: 169 000 Ft
Bruttó ár: 214 630 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A Launch CRP919x autódiagnosztikai táblagép a legújabb Androidos intelligens megoldás, a 12 V-os személygépkocsikhoz, könnyű tehergépkocsikhoz, kisteherautók diagnosztizálásához és karbantartásához. Ennek a CRP909 diagnosztikának az előnye nem csak az átfogó funkciókban rejlik – beleértve az összes rendszerdiagnosztikát, az összes OBD-II funkciót, a különféle alaphelyzetbe állítási karbantartási szolgáltatásokat (olaj alaphelyzetbe állítás, EPB / SAS / BMS / TPMS / DPF alaphelyzetbe állítás stb.), hanem a LAUNCH fejlett technológiáját is tartalmazza. A diagnosztizálási technológiát jellemzi, hogy a járművek világszerte lefedik az erőteljes továbbfejlesztett funkciókat, valamint pontos diagnosztikai és visszaállítási szinteket biztosítanak. Szervizek, szalonok, autószerelők és az önálló autótulajdonosok részére egyaránt ajánlott.

 

A Launch X431 CRP919x előnyei:

 • Intelligens (automatikus detektálás) diagnosztizálás:  Miután az eszköz és a jármű megfelelően van csatlakoztatva, a rendszer elindítja az automatikus észlelési folyamatot. Miután a folyamat megtörtént és sikeresen befejeződött, a diagnosztikai jelentés automatikusan elkészül, és elküldi az e-mail fiókjába (ha szinkronizálva van).
 • Kézi rendszerdiagnózis :Ha Auto-Detect hiba jelentkezik, akkor a kézi diagnosztizálás is elérhető. A diagnosztikai funkciók között szerepel: Verzióinformáció,  DTC olvasás, Hibakódok törlése és az élőadat olvasása (3 megjelenítési módot támogat: Érték, Grafikon, és Egyesített).
 • Teljes OBD II-diagnosztika: Az OBD II-teszt 10 üzemmódja támogatott, beleértve az EVAP-t és az O2 Érzékelőt,  I / M üzemkészség, MIL állapot, VIN információ és a fedélzeti monitor ellenőrzi a teszteket stb.
 • 15 speciális  visszaállítási  funkció: Gyakran használt karbantartási és visszaállítási elemek végezhetők.
 • 29 szervíz funkció
 • Bi-directional Control ( Kétirányú vezérlés )A kétirányú vezérlés végre megjelent a CRP919X autó szkenneren! Nem kell küzdenie a műszerfal vagy az ajtó szétszedésével, csak azért, hogy megtalálja az hibáját. Ezzel az aktív teszttel rövid időn belül megtalálhatja az összes lehetséges járműhibát, és megjavíthatja azokat. Nem csak ablakokhoz, hanem széles körben alkalmazható befecskendezőknél/ajtóknál/törlőknél/hűtőventilátoroknál/fényszóróknál/stb.

Magában foglalja az olaj-visszaállítási szolgáltatást, az elektronikus kézifék-alaphelyzetbe állítást, a kormányszög kalibrálást, ABS légtelenítést, TPMS (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer) visszaállítását, + IMMO szolgáltatás, befecskendező kódolás, akkumulátor karbantartó rendszer, dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása, elektronikus fojtószelep helyzet alaphelyzetbe állítása, sebességváltó illesztés, AFS (adaptív első világítási rendszer) visszaállítás, a napfénytető inicializálása és  felfüggesztése, kalibrálása.

 • Többnyelvű támogatás: angol, francia, spanyol, orosz, japán, német, olasz, portugál, koreai.
 • Több autómodell támogatás: (több mint 60 Dél-Ázsiai, Amerikai és Európai, orosz modell).
 • Diagnosztikai előzmények: Ez a funkció gyors hozzáférést biztosít az addigi munkák folyatásához anélkül, hogy a semmiből kelljen újrakezdeni.
 • Diagnosztikai visszajelzés: Ezzel a funkcióval elküldheti nekünk a kérdéseit, a jármű elemzését és hibaelhárítását.
 • DTC könyvtár: Lehetővé teszi a diagnosztikai probléma meghatározásának beolvasási kódját a DTC adatbázisból.
 • Megjeleníti az autó akkumulátorának valós idejű feszültségét.
 • A 6000 mAh-os táblagép élettartama több, mint 8 óra.

 

 

Frissítése:

1 évig ingyenes.

FONTOS! A frissítése nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig.

 

Teljes autódiagnosztika funkció:

Olvassa le és törölje az összes elérhető rendszer kódját a támogatott protokollokkal. Az X-431 típusú tabletet használó diagnosztikai eszköz a legjobb módja annak, hogy az élő adatokat szöveges, grafikonos és analóg formában is megjelenítse, az adatok egyszerű áttekintése érdekében.

Motorok

Automatikus sebességváltó

Légzsák

Indításgátló

ABS ESP rendszer

Sebességtartó automatika

Gateway

Karosszéria rendszerek

Kormánymű rendszer

TPMS rendszer

Esőérzékelők

4WD rendszer-stabilizátor

Intelligens parkolási asszisztens

Audio rádió rendszerek

Légkondíciónálás

Központi zár

Elektromos ablakok

Fűtött hátsó ablak

Xenon fényszórók

Üzemanyag-égő fűtés

Ülés- és ajtómotor rendszer

Elektronikus fojtószelep-rendszer

Elektronikus gyújtásrendszer

 

 

15 fajta speciális alaphelyzetbe állítási karbantartási szolgáltatás:

Olajlámpa visszaállítási szolgáltatás:

lehetővé teszi az alaphelyzetbe állítás elvégzését a Motorolaj rendszerhez, miután az olajat kicserélték.

EPB szolgáltatás:

fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásához.

BAT akkumulátorának szervizelése:

lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

DPF szolgáltatás:

Kifejezetten DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges dízel részecskeszűrő rendszerhez. A motor vezérlőegységének cseréje után is tanításra alkalmas.

SAS szolgáltatás:

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS szolgáltatás:

Használható az érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ból történő megjelenítésében, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelésére.

IMMO kulcsprogramozás:

Az egyedi autókulcs programozás és az olvasott PIN-kód funkció, elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és az új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vezérlés:

Fékbetétcsere, légtelenítés.

Napfénytető Reset:

A napfénytető memóriáját általában vissza kell állítani, amikor a jármű akkumulátorát cserélik, vagy az autó áramtalanít.

Felfüggesztés visszaállítása:

Légrugórendszer vezérlése.

Sebességváltó visszaállítása

Az eljárás visszaállítása az átviteli adaptív tanulási DIY-ra.

AFS világítás rendszer visszaállítása

„AFS”: adaptív világító rendszer (éjszaka Bi-Xenon fényszórókkal)

 1. Befecskendező kódolás
 2. Fojtószelep adaptáció
 3. Vezérműtengely tanulása

 

Megjegyzés: Ezek a speciális funkciók NEM vonatkoznak minden autómodellre. Ha kérdése adódik, akkor ellenőrizheti a hivatalos oldalon:  http://qcar.x431.com/newqcar/

 

A CRP919 összes rendszerdiagnosztikai támogatott márka listája:

OBD-II / EOBD, ACURA, Alfa Romeo, Audi, BMW, BUGATTI, Chrysler ,Jeep, RAM, Citroen, DACIA, Daewoo, Euro Ford, Fiat, USA Ford, Mitsubishi, Nissan, Opel Pe, Peugeot, Porsche, Renault, SAAB, SAMSUNG, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Subaru, Suzuki, SAAB, SAMSUNG Toyota, Vauxhall, Volvo, VW, USA GM, Gmsa, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Kia, Lancia, Land rover, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercedes, Mini, Mahindra, TATA, Maruti, VAZ, Maserati, GMC, Chevrolet,  Cadil / lac , Buick …

 

 

 

Hogyan frissítsük a CRP919 indítását:
1. A bemeneti postafiók aktiválásakor indítsa el a gépet és csatlakozzon a wifi hálózathoz, mielőtt a frissítést elvégezné.

CRP 919  Műszaki paraméterek:
Operációs rendszer: Android 10.0
Processzor: nagy teljesítményű négymagos processzor
RAM: 3GB
ROM: 32GB
Kijelző: 7 hüvelykes IPS érintőképernyő
Csatlakoztathatóság: Mini USB 2.0, Wi-Fi hálózatról és akkumulátorról: 6000mAh lítium polimer akkumulátor
Akkumulátor Élettartam: több mint 10 óra
Termékméret: 9,8×5,5×1,5 (hüvelyk)
Termék nettó súlya: 700g

Csomaglista:

1 * CRP919 Android Tablet

1 * OBD-II diagnosztikai kábel

1 * DC tápkábel

1 * Felhasználói kézikönyv

1 * Kemény koffer

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 CRP919X 2023-as modell” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.