Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

LAUNCH X431 CRP909E

Nettó:
156 693 Ft
Bruttó ár:
199 000 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

LAUNCH X431 CRP909E

A LAUNCH CRP909E leolvasó eszköz a LAUNCH CRP sorozat legújabb terméke. Ez az első kódolvasó, amely képes teljes rendszerdiagnosztikára és 15 speciális szolgáltatási funkció támogatására a világon. Gyorsan generálja és tárolja a jármű-állapot diagnosztikai jelentést referenciaként a jármű ellenőrzéséhez és karbantartásához.

 

LAUNCH X431 CRP909E Előnyei

 1. Teljes rendszerdiagnosztika: 15 Karbantartás és visszaállítás funkció. A LAUNCH CRP909E képes kódok olvasására/törlésére, szöveges és grafikonos élő adatokra az összes járműrendszerhez, beleértve a motort, a sebességváltót, az alvázat és a biztonsági vezérlőrendszert, a karosszéria-ellenőrző rendszert, a kommunikációs és szórakoztató rendszert. Támogatja az olajlámpa, EPB, DPF, SAS visszaállítási funkcióját, TPMS, Napfénytető, Felfüggesztés, Sebességváltó, AFS és BAT szolgáltatás, IMMO kulcs programozás, ABS légtelenítés, befecskendező kódolás, fojtószelep adaptáció, sebességváltó tanulás.
 2. A CRP429C/CRP429/CRP129X/CRP129E/CRP129/CRP123/VII+/CRP123E/123X/123i frissített verziója.
 3. Frissíti az autószoftvert a 2019/2020/2021-es verzióra, beleértve az autókat, terepjárókat, kisteherautókat és 12 V-os könnyű teherautókat.
 4. Egykattintásos WiFi frissítés + 7,0 hüvelykes HD érintőképernyő + Auto VIN Tech
 5. Egy kattintásos WIFI frissítés, egy éves ingyenes frissítés. WIFI kapcsolattal, bármikor és bárhol frissítheti szoftverét, és könnyedén megoszthatja a diagnosztikai jelentést e-mailben.
 6. Széles járműlefedettség. A LAUNCH CRP909E autóipari szkenner több mint 57 autómárkán, több mint 10 000 autón működik a világon 2020-ig.
 7. 9 féle nyelvet támogat: spanyol, portugál, angol, orosz, német, olasz, koreai, francia, japán.

 

 

Funkciók

1.Teljes rendszerszkenner

A LAUNCH CRP909E teljes körű észlelést biztosít az autónak, mivel képes olvasni/törölni a DTC-ket, és megtekintheti az élő adatokat, valamint az ÖSSZES rendszer szervizfunkcióit, például: Motorok/ Automatikus sebességváltó/Légzsákok/Indításgátló/Kulcskódolás/ABS/Sebességtartó/Műszerek/  Önszintező felfüggesztési rendszerek /Ülések /Ajtók/ Átjáró/Kormányszög/ Légrugózás/Karosszériarendszerek/ Elektronikus szervokormány és motorrásegítés/Szervokormány/Guminyomás/Esőérzékelők/4WD-rendszer/Stabilizátor/Intelligens parkolásasszisztens/Ajtórendszer motorok/légkondicionáló/tiptronic/lopásgátló/puha tető/fényszóró-beállítás/központi zár/automatikus tengelykapcsoló/dif-szűrő visszaállítás/elektromos ablakok/billentyű programozás/hátsó ablakfűtés/xenon fényszórók/mosótörlő/üzemanyagégető fűtés/váltódoboz/ülésmemória/ Olaj élettartam visszaállítása/tolóajtók/elektronikus fojtószelep/navigációs rendszer/borulásérzékelő/sebességtartó/többfunkciós kormánykerék/kiegészítő fűtés/elektronikus rögzítőfék/tengelykapcsoló elektronika stb.

 

2. 10 OBDII/EOBD/JOBD autódiagnosztikai funkció:

Ez a szkenner támogatja mind a 10 tesztmódot az OBD-II autókhoz, amelyek nagyszerűek a napi javítási munkákhoz.

Kódok olvasása: A diagnosztikai hibakódok (DTC-k) részletes leírásának megjelenítése

Kódok törlése és visszaállítása: Kikapcsolja a Check Engine Light (MIL) lámpát, törli a kódokat és alaphelyzetbe állítja a monitorokat.

 

3.Adatfolyam: Élő ECU/PCM adatfolyamot olvas és jelenít meg, grafikusan ábrázolja a funkciókat és tárolja a képadatokat.

 

4.I/M készenléti állapot: Megmutatja, hogy a jármű különböző károsanyag-kibocsátással kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készen állnak-e az ellenőrzésre és a karbantartási tesztelésre.

 

5.Read Live Data Stream: járműből érkező folyamatos adatfolyam információit élő grafikus (hullámforma) kijelzőn jeleníti meg.

 

6.Keretadatok megtekintése: Ellenőrzi a jármű bizonyos állapotait, amelyeket a fedélzeti számítógép rögzített a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos hiba fellépésekor.

 

7.O2-érzékelő teszt: Lehetővé teszi az O2-érzékelő monitor teszteredményeinek lekérését és megtekintését a legutóbb elvégzett tesztekhez a jármű fedélzeti számítógépéről.

 

8.Fedélzeti monitorteszt: lekéri és megjeleníti a kibocsátással kapcsolatos hajtáslánc-alkatrészek és -rendszerek vizsgálati eredményeit.

 

9.Olvassa a járműre vonatkozó információkat: olyan információkat, mint a VIN (jármű azonosító szám), a CID (kalibrációs azonosító) és a CVN (kalibrációs ellenőrzési szám), stb.

 

10.Alkatrészteszt: A jármű egyes alkatrészei működésbe léphetnek a szkennertől küldött parancsokkal a működésük tesztelésére.

 

 

 

15 visszaállítási szolgáltatás

Olajlámpa visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi a visszaállítást a motorolaj-élettartam rendszer új kiszámításához, miután megváltozott.

EPB elektronikus kézifék visszaállítása

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának megőrzésében.

BAT akkumulátor szerviz

Lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárt áramköri áramot, regisztrálja az akkumulátorcserét, és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.

DPF dízel részecskeszűrő visszaállítása

Kifejezetten a dízel részecskeszűrő rendszerhez használható DPF regenerálással, DPF alkatrészcsere betanítással és DPF betanítással a motorvezérlő egység cseréje után.

SAS kormányszög érzékelő visszaállítása

Segíti a hibás kormányszög-érzékelő emlékeinek törlését, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása

Az érzékelőazonosítók megjelenítése a jármű ECU-jából, a TPMS-érzékelő csereazonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

IMMO Reset

Az egyedi autókulcs programozása.

ABS vezérlés

ABS fék légtelenítése, hogy szilárd fékbetétet kapjon a levegő elszívása után az ABS szivattyúrendszer javítása után.

Napfénytető visszaállítása

A napfénytetőt alaphelyzetbe kell állítani, ha a napfénytető vezérlőegységének kommunikációs problémája van vagy megváltozott.

Felfüggesztés visszaállítása

Próbálja meg újraindítani az elektronikus felfüggesztés levegős menetét a masszázsrendszerrel, zárja be az összes ajtót.

Sebességváltó (sebességváltó) Reset

A sebességváltó adaptív tanulásának visszaállítása. Indítsa be az autót és vezessen. Miután végrehajtotta ezt az eljárást, a motorvezérlő egység (ECU) és a sebességváltó-vezérlő egység (TCU) együtt fog működni, hogy megtanulják a vezetést a vezetési minta figyelésével. Miután követte a TCU / ECU programozási módszerét, vezesse az autót.

Injektor kódolás

A szivárgó befecskendezők és egyes befecskendezők még akkor is hiányozhatnak, ha az injektor le van tiltva. A gyújtási rendszerrel és a mechanikai alkatrészekkel kapcsolatos egyéb problémák szintén nem mutatnak fordulatszám-veszteséget, ha az injektort kikapcsolják.

AFS fényszóró visszaállítása

Az „AFS” az adaptív első világítási rendszert jelenti (éjszaka a Bi-Xenon fényszórókkal), amely mindkét oldalon elfordul, ennek a gombnak a megnyomása azt jelenti, hogy egyenesen előre mutatnak, és nem fordulnak el, amikor elfordítja a kormányt.

Gear Learning

A leolvasó eszköz figyeli a vezérműtengely-helyzet-érzékelők bizonyos jeleit, hogy megállapítsa, hogy minden feltétel teljesül-e a motor futása közbeni eljárás folytatásához.

Fojtószelep adaptáció

A fojtószelepház egy cső, amely egy forgó lapos szelepet (pillangót) tartalmaz, amely a motorba belépő levegő mennyiségének szabályozására szolgál. Az elektronikus üzemanyag-befecskendezéses autóban a fojtószelep helyzetérzékelő és a légáramlás-érzékelő kommunikál a számítógéppel, amely a befecskendező szelepeken a megfelelő mennyiségű üzemanyagot szállítja. Tisztítás vagy javítás után újra meg kell tanulnia a fojtószelep-érzékelő helyzetét.

Egy kattintással azonosítható VIN

A többi leolvasó eszköznél az alvázszámot manuálisan kell megadnia. A Launch CRP909E leolvasó eszközzel a Fast VIN AutoDetect funkció (automatikus VIN olvasás) sok időt takarít meg ahelyett, hogy minden járműnél manuálisan megadná. Lehetővé teszi, hogy gyorsan kitalálja a tesztelt autót az előírásoknak megfelelően. Ez a funkció akkor hatékony, ha tudni szeretné, hogy a gyártó visszavonta-e valaha a járművet, és megtörtént-e a javítás, vagy inkább egy használt autó előzményjelentését szeretné lekérni, hogy megismerje korábbi tulajdonosait, baleseteit vagy javításait.

Négy élő adatfolyam elemzése 1 grafikonon

Tekintse meg a motor/légzsák/ABS rendszerek élő adatgrafikonját, 4 élő adatfolyam-elemzés 1 grafikonon: Ez az OBDII autóipari szkenner a járműérzékelők élő adatait jeleníti meg szöveges, több grafikonos formátumban. 4 élő készenlétet mutat, és lehetővé teszi, hogy bármilyen gyanús vagy tünetspecifikus adatparaméterre összpontosítson.

Élő adatfolyam-grafikon

Nagyon részletes adatfolyam-adatokat biztosít, beleértve a gázpedál helyzetérzékelőjének a tényleges kimenő tengelysebességnek, a tengelykapcsoló működtető motorjának, a járműakkumulátornak és így tovább a változását. A grafikus adatok segítségével áttekinthetőbben és könnyebben elemezhetők az egyes modulok adatváltozásai, könnyebben átláthatóak benne a problémák.

Élő adatfolyam-felvétel

Lehetővé teszi az élő adatfolyam rögzítését és egy bizonyos pont adatainak célzott megtekintését. Hogy tisztábban lássa az adatokat.

Élő adatfolyam lejátszás

Az adatok egy bizonyos ideig történő rögzítése után, ha meg szeretné tekinteni és elemezni szeretné az éppen rögzített adatokat, akkor az adatfolyam lejátszás funkciót kell használnia. A rögzített adatokat bármikor megtekintheti. Ezután választhatja az „Összevonás”, a „Jelentés” és a „Rögzítés” lehetőséget.

Élő adatfolyam megosztása

Lehetővé teszi, hogy megosszon bármilyen adatállapotot és tartalmat, amelyet bármikor és bárhol meg szeretne jeleníteni. Elküldheti barátjának vagy szerelőjének, hogy segítsen megoldani az összetett problémákat.

Egészségügyi jelentés

Átvizsgálja az összes járműmodult, és állapotlistát ad minden egyes modulállapothoz. Más néven „Global Test” vagy „Full Scan”. Többé nem kell aggódnia az autó esetleges problémái miatt.

Akkumulátor teszt és felügyelet

A hibás töltőrendszer miatt az autó nem tud működni, indítsa el a crp909e obd2 szkennert, és adja hozzá a valós idejű akkumulátorfigyelést, amely lehetővé teszi a jármű akkumulátorának automatikus megfigyelését megbízható valós idejű grafikon adatokkal, meghatározza az akkumulátor állapotát, segít megismerni a lehetséges akkumulátort és a töltési rendszerrel kapcsolatos problémákat is idővel.

Egygombos I/M ellenőrzés

Támogatja az egygombos I/M ellenőrzést az összes elérhető emissziós rendszerhez. Segít autójának egyszerűbben átmenni a károsanyag-kibocsátási teszten.

Egészségügyi jelentés megosztása

Lehetőséget ad arra, hogy a diagnózist követően WIFI-n vagy e-mailen keresztül megossza egészségügyi jelentését. Nagyon kényelmes és gyors, megoszthatja barátaival vagy szerelőivel, hogy elemezzék a jelentést, vagy kérdéseket tegyenek fel velük kapcsolatban.

 

A CRP909E gyors használata:

 1. lépés: Először válassza ki a terület nyelvét, Csatlakoztassa a wifit
 2. lépés: Töltse le a járműmárkákat
 3. lépés: Csatlakoztassa a CRP909E-t az autós OBD-kábellel

 

LAUNCH X431 CRP909E Műszaki paraméterek

Működési rendszer: Android 7.1

Processzor: Erőteljes négymagos processzor

RAM: 1 GB

ROM: 16 GB

Kijelző: 7 hüvelykes IPS érintőképernyő

Csatlakozás: Mini USB 2.0, Wi-Fi

Akkumulátor: 6000 mAh lítium-polimer akkumulátor

Az akkumulátor élettartama: több mint 8 óra

 

LAUNCH X431 CRP909E csomaglista

1 * CRP909 Android táblagép

1 * OBD-II diagnosztikai kábel

1 * egyenáramú töltőkábel

1 * Felhasználói kézikönyv

Angol leírás

LAUNCH X431 CRP909E

Product Description

LAUNCH CRP909E Scan Tool is the Newest LAUNCH CRP series product. It’s the first car code reader which can do Full system diagnosis and support 15 special service functions in the world.Quickly generate and store a vehicle Health Diagnostic Report as a reference for vehicle inspection and maintenance.When you have some technical questions, you can share and print the Health Reports in Seconds to friends or mechanic to ask for solutions.

 

LAUNCH X431 CRP909E Highlights:

 1. All System Diagnostics+15 Maintenance&Reset Function. LAUNCH CRP909E can read/clear codes,Text & Graph Live data for all vehicle systems including Engine,Transmission,Chassis and Safety control system,Body control system,Communication and Entertainment system.Support Reset function of Oil Lamp,EPB,DPF,SAS,TPMS,Sunroof,Suspension,Gearbox,AFS.And do BAT service,IMMO Key Programming,ABS Bleeding, Injector Coding, Throttle Adaptation,Gear Learning.
 2. Upgraded Version of CRP429C/CRP429/CRP129X/CRP129E/CRP129/CRP123/VII+/CRP123E/123X/123i
 3. Update car software to 2019/2020/2021, including cars, SUVs, minvans, 12v light-duty trucks.
 4. One-Click WiFi Update + 7.0 inch HD Touchscreen+ Auto VIN Tech
 5. One-Click WIFI Update, One year free update. WIFI connectivity,you can update your software anytime anywhere and share diagnostic report to email at ease.
 6. Wide Vehicle Coverage. LAUNCH CRP909E automotive car scanner can work on over 57 car brands,over 10000+ cars in the world, till 2020
 7. Supports 9 kinds of languages: Spanish, Portuguese, English, Russian, German, Italian, Korean, French, Japanese.

 

 

Function Details:

 1. All- System Scanner

LAUNCH CRP909E will give your car a full detection since it can read/clear DTCs and view live data, and service functions for ALL Systems,For instance: Engines/Auto Transmission/Airbags/Immobilizer/Key Coding/ABS/Cruise Control/Instruments/ Self Leveling Suspension systems/Seats/Doors/Gateway/Steering Angle/Air Suspension/Body Systems/Electronic Power Steering & Motor Assisted/Power Steering/Tyre Pressure/Rain Sensors/4WD System/Stabilizer/Intelligent Parking Assist/Door Motors/Audio Systems/Air Conditioning/Tiptronic/Anti Theft/Soft Top/Headlamp Leveling/Central Locking/Automatic Clutch/ DPF Reset/Electric Windows/Plip Programming/Heated Rear Window/Xenon Headlights/Wash Wipe/Fuel Burning Heater/Transfer Box/Seat Memory/Oil Life Service Reset/Sliding Doors/Electronic Throttle/Navigation System/Rollover Sensor/Cruise Control/ Multi Function Steering Wheel/Aux Heating/Electronic Parking Brake/Clutch Electronics, ….etc.( OVER 100,0000 CAR OWNERS & MECHANICS ‘s First Choice)

 

 1. Full 10 Mode OBDII/EOBD/JOBD Car Diagnostics Functions:

This scanner supports all 10 test modes for OBD-II cars which are great for daily repair work. The table below describes the purpose of each mode of operation:

Reading Codes: Show the detailed description of the Diagnostic Trouble Code (DTCs)

Erasing Codes & Reset: Turns off Check Engine Light (MIL), clears codes and resets monitors.

 

3.Data Stream: Reads and displays live ECU/PCM data stream, plotting functions graphically and stores freeze frame data.

 

4.I/M Readiness Status: Shows whether the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for inspection and maintenance testing.

 

5.Read Live Data Stream: Show the information of continuous data stream from a vehicle in live graphic (waveform) display.

 

6.View Freeze Frame Data: Check the certain vehicle conditions which are recorded by the on-board computer at the time the emission-related fault occurs.

 

7.O2 Sensor Test: Allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.

 

8.On-Board Monitor Test: Retrieves and displays test results for emission-related powertrain components and systems.

 

9.Read Vehicle Information:Display the information such as VIN (Vehicle Identification Number), CID (Calibration ID) and CVN (Calibration verification number), etc.

 

10.Component Test: Certain vehicle components can be actuated by commands sent from the scanner to test their operability.

 

 

 

15 Reset Service Functions

Oil Lamp Reset Service

Allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed

 

EPB Electronic Park Brake Reset

It is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.

 

BAT battery service

Allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.

 

DPF Diesel Particulate Filter Reset

Specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

 

SAS Steering Angel Sensor Reset

Helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.

 

TPMS Tire Pressure Monitoring System Reset

Makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.

 

IMMO Reset

The unique car key programming and rea

 

ABS Bleeding

ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion after repair ABS pump system

 

Sunroof Reset

The sunroof needs to be reset when the sunroof control unit have communication problem or changed.

 

Suspension Reset

Try reset electronic suspension air ride with the massage system close all doors koeo flip through messages system go to suspension reset or on off.

 

Gearbox (Transmission) Reset

Procedure Reset Transmission Adaptive Learning DIY. Start the car and drive. Once you perform this procedure the Engine Control Unit (ECU) and Transmission Control Unit (TCU) will work together to learn how you drive by monitoring your driving pattern. After you follow this programming method of the TCU / ECU drive the car.

 

Injector Coding

Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Other problems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when an injector is turned off.

 

AFS Headlamp Reset

‘AFS’ means Adaptive Front lighting System (at night with the Bi-Xenon headlights) it swivels either side, pressing that button means they stay pointing straight ahead and don’t turn when you turn the steering wheel.

 

Gear Learning

The scan tool monitors certain camshaft position sensors signals to determine if all conditions are met to continue with the procedure for Engine running.

 

Throttle Adaptation

The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount of air entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensor communicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair.

 

 

 

One-Click identify VIN

Unlike other scan tool, you have to manually input the VIN ,with Launch CRP909E Scan tool, the Fast VIN AutoDetect function saves a lot of time instead of manually entering it for every vehicle.allowing you to quickly figure out the tested car according to the vehicle identification number. This function is effective when you want to know if the manufacturer had ever issued a recall of the vehicle and whether the repairs were made, or you prefer to retrieve the history report of a used car to know its previous owners, accidents or repairs.

 

 

Four Live Data Stream Analyse in 1 Graph

View Live Data Graphing of Engine/Airbag/ABS Systems, 4 Live Data Stream Analyse in 1 Graph: This OBDII automotive scanner shows live vehicle sensors data in text,multiple graph format. shows 4 live Readiness and allows you to focus on any suspicious or symptom-specific data parameters.

 

Live Data Stream Graphing

provides very detailed data stream data, it could include the change of Accelerator Pedal Position Sensor1 , Actual Output Shaft Speed , Clutch A Actuator Motor , Vehicle Battery and so on. Graphical data allows you to analyze the data changes of each module more clearly and easily, and it is easier to see the problems in it.

 

Live Data Stream Record

allow you to record the live data stream and view the data of a certain point in a targeted manner. So that you can view the data more clearly.

 

Live Data Stream Playback

After you have recorded the data for a period of time, if you want to view and analyze the data just recorded, you need to use data stream playback function to help you. You can view the data at any time you recorded. Then you can choose ” Combine”, ” Report” and ” Record”.

 

Live Data Stream Sharing

will let you share any data status and content you want to display anytime, anywhere. You can send it to your friend or mechanic to help you solve complex problems.

 

Health Report

will scan all vehicle modules and give you a status list for each modules condition. Also known as “Global Test” or “Full Scan”. You no longer have to worry about potential problems in your car.

 

 

 

Battery Test & Monitoring

Faulty charging system will lead the car can not work, launch crp909e obd2 scanner add Real-Time Battery Monitoring, allowing you monitor vehicle battery automatically with reliable real-time graph data , determine the battery’s health status, help you know the possible battery and the charging system problems in head of time.

 

One-Key I/M Checking

It support one-key I/M checking for all available emission systems.Help your car pass the emission test simpler.

 

 

Health Report Sharing

will provide you the choice to share your health report after diagnosis via WIFI or E-mail. Very convenient and fast, you can share it to your friends or mechanics to analyze the report for you or ask them some questions about it

 

How To Fast Use CRP909E:

Step 1:Choose the area language first , Connect wifi , enter email

Step 2:Download the vehicle brands

Step 3:Connect CRP909E with car use OBD cable , then Diagnose

 

 

 

LAUNCH X431 CRP909E Technical Parameters

Perating System:Android 7.1

Processor:Powerful Quad-Core Processor

RAM:1GB

ROM:16GB

Display:7 inch IPS touch screen

Connectivity:Mini USB 2.0, Wi-Fi

Battery:6000mAh lithium-polymer battery

Battery Life:more than 8 hours

 

LAUNCH X431 CRP909E Package List

1 * CRP909 Android Tablet

1 * OBD-II Diagnostic Cable

1 * DC Power Charging Cable

1 * User Manual

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 CRP909E” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.