Akció!

Launch X431 CRP909X

299 000 Ft 249 900 Ft

Product price
Additional options total:
Order total:

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított (készleten kívüli termék) esetében 3-10 munkanapon belül.

Leírás

A Launch CRP909x autódiagnosztikai táblagép a legújabb Androidos intelligens megoldása a 12 V-os személygépkocsikhoz, könnyű tehergépkocsikhoz, kisteherautók diagnosztizálásához és karbantartásához. Ennek a CRP909 diagnosztikának az előnye nem csak az átfogó funkcióiban rejlik, beleértve az összes rendszerdiagnosztikát, az összes OBD-II funkciót, a különféle alaphelyzetbe állítási karbantartási szolgáltatásokat (olaj alaphelyzetbe állítás, EPB / SAS / BMS / TPMS / DPF alaphelyzetbe állítás stb.), hanem a LAUNCH fejlett technológiájától is örököl. A diagnosztizálási technológiát jellemzi, hogy a járművek világszerte lefedik az erőteljes továbbfejlesztett funkciókat, valamint pontos diagnosztikai és visszaállítási szinteket biztosítanak. Szervizek, szalonok , autószerelők és az önálló autótulajdonosok részére ajánlott.

 

A Launch X431 CRP909x előnye:

 • Intelligens (automatikus detektálás) diagnosztizálás:  Miután az eszköz és a jármű megfelelően van csatlakoztatva, a rendszer elindítja az automatikus észlelési folyamatot. Miután a folyamat megtörtént és sikeresen befejeződött, egy diagnosztikai jelentés automatikusan elkészül, és elküldi az e-mail fiókjába (ha szinkronizálva van).
 • Kézi  rendszerdiagnózis :Ha Auto-Detect hiba jelentkezik, akkor a kézi diagnosztizálás is elérhető. A diagnosztikai funkciók között szerepel: Verzióinformáció,  DTC olvasás, Hibakódok törlése és az élőadat olvasása (3 megjelenítési módot támogat: Érték, Grafikon, és egyesített).
 • Teljes  OBDII-diagnosztika: Az OBD II-teszt 10 üzemmódja támogatott, beleértve az EVAP-t és az O2 Érzékelőt,  I / M üzemkészség, MIL állapot, VIN információ és a fedélzeti monitor ellenőrzi a teszteket stb.
 • 15 speciális  visszaállítási  funkció: Gyakran használt karbantartási és visszaállítási elemek végezhetők.

 

Magában foglalja az olaj-visszaállítási szolgáltatást, az elektronikus kézifék-alaphelyzetbe állítást, a kormányszög Kalibrálás, ABS légtelenítés, TPMS (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer) visszaállítása,

IMMO szolgáltatás, befecskendező kódolás, akkumulátor karbantartó rendszer,

Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása, elektronikus fojtószelep helyzet

Alaphelyzetbe állítás, sebességváltó illesztés, AFS (adaptív első világítási rendszer) visszaállítás,

A napfénytető inicializálása és a felfüggesztése, kalibrálása.

 • Többnyelvű támogatás : angol, francia, spanyol, orosz, japán, német, olasz, portugál, koreai. kielégíteni a különböző országok vásárlóinak igényeit.
 • Támogatott több autómodell  (több mint 60 Dél-Ázsia, Amerika és Európa, orosz modell).
 • Diagnosztikai előzmények:Ez a funkció gyors hozzáférést biztosít az addigi munkák folyatásához anélkül, hogy a semmiből kelljen újrakezdeni.
 • Diagnosztikai visszajelzés: Ezzel az opcióval elküldheti nekünk a jármű kérdését

elemzés és hibaelhárítás.

 • DTC könyvtár:Lehetővé teszi a diagnosztikai probléma meghatározásának beolvasásái kódját a DTC adatbázisból.
 • Megjeleníti az autó akkumulátorának valós idejű feszültségét.

A 6000 mAh-os táblagép élettartama több, mint 8 óra.

 

Teljes autó diagnosztika funkció:

Olvassa el és törölje az összes elérhető rendszer kódját a támogatott protokollokkal. Az X-431 típusú tabletet használó diagnosztikai eszköz a legjobb módja annak, hogy az élő adatokat szöveges, grafikonos és analóg formában jelenítsék meg az adatok egyszerű áttekintése érdekében

motorok

Automatikus sebességváltó

légzsák

indításgátló

ABS ESP rendszer

Sebességtartó automatika

Gateway

Karosszéria rendszerek

Kormánymű rendszer

TPMS rendszer

Eső érzékelők

4WD rendszer-stabilizátor

Intelligens parkolási asszisztens

Audio rádió rendszerek

Légkondíciónálás

Központi zár

Elektromos ablakok

Fűtött hátsó ablak

Xenon fényszórók

„Mossa meg Törölje le”

Üzemanyag-égő fűtés

Ülés- és ajtómotor rendszer

Elektronikus fojtószelep-rendszer

Elektronikus gyújtásrendszer

……

 

15 fajta speciális alaphelyzetbe állítási karbantartási szolgáltatás:

 

1.Olajlámpa visszaállítási szolgáltatás:

lehetővé teszi az alaphelyzetbe állítás elvégzését a Motorolaj rendszerhez, miután az olajat kicserélték.

 1. EPB szolgáltatás:

ez fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásához

 1. A  BAT akkumulátorának szervizelése:

lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

 1. DPF szolgáltatás:

Kifejezetten a DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges dízel részecskeszűrő rendszerhez. A motor vezérlőegységének cseréje után is tanításra alkamas.

 1. SAS szolgáltatás:

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

 1. TPMS szolgáltatás:

Használható az érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ból történő megjelenítésében, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelésére.

 1. IMMO kulcsprogramozás:

Az egyedi autós kulcs programozás és az olvasott PIN-kód funkció, elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és az új cserekulcs programozására szolgál.

 1. ABS vérzés:

Fékbetét csere, légtelenítés.

 1. Napfénytető Reset:

A napfénytető memóriáját általában vissza kell állítani, amikor a jármű akkumulátorát cserélik, vagy az autó áramtalanít

 1. Felfüggesztés visszaállítása:

Légrugórendszer vezérlése

 1. Sebességváltó visszaállítása

Az eljárás visszaállítása az átviteli adaptív tanulási DIY-ra.

 1. AFS  világítás rendszer  visszaállítása

„AFS”: adaptív első világító rendszer (éjszaka a Bi-Xenon fényszórókkal), mindkét oldalát elforgatja, ennek a gombnak a megnyomásával azt jelenti, hogy egyenesen előre mutatnak, és nem fordulnak el, amikor elfordítja a kormánykereket

 1. Befecskendező kódolás
 2. Fojtószelep adaptáció
 3. Vezérműtengely tanulása:

A  eszköz figyeli a vezérműtengely helyzetérzékelőinek bizonyos jeleit annak meghatározására, hogy megfelenek-e az összes feltételnek a motor működésének kapcsolatos eljárás folytatása érdekében.

 

A CRP909 összes rendszerdiagnosztikai támogatott márka listája:

OBD-II / EOBD, ACURA, Alfa Romeo, Audi ,, BMW, BUGATTI, Chrysler ,, Jeep, RAM, Citroen, DACIA, Daewoo, Euro Ford, Fiat, USA Ford, Mitsubishi, Nissan, Opel Pe, Peugeot, Porsche, Renault, SAAB, SAMSUNG, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Subaru, Suzuki, SAAB, SAMSUNG Toyota, Vauxhall, Volvo, VW, USA GM, Gmsa, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Kia, Lancia, Land rover, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercedes, Mini, Mahindra, TATA, Maruti, VAZ, Maserati, GMC, Chevrolet,  Cadil / lac , Buick …

 

Különleges funkció:

Olajlámpa szerviz, sebességváltó tanulás, TPS fojtószelep-adaptáció, befecskendező kódolás, AFS fényszóró visszaállítása, sebességváltó visszaállítása, légrugózás alaphelyzetbe állítása , tetőablak visszaállítása, ABS légtelenítése, IMMO kulcsprogram, TPMS szolgáltatás, SAS szolgáltatás, DPF szerviz, BMS akkumulátor szerviz  , EPB szerviz

Megjegyzés: Ezek a speciális funkciók NEM vonatkoznak minden autómodellre. Ha összetévesztik Önt, akkor ellenőrizheti a hivatalos oldalról:  http://qcar.x431.com/newqcar/

 

Hogyan frissítsük a CRP909 indítását:
1. A bemeneti postafiók aktiválásakor indítsa el a gépet és csatlakozzon a wifi hálózathoz, mielőtt a frissítést elvégezné
CRP 909  Műszaki paraméterek:
Operációs rendszer: Android 7.1
Processzor: nagy teljesítményű négymagos processer
RAM: 1GB
ROM: 16GB
Kijelző: 7 hüvelykes IPS érintőképernyő
Connectivity: Mini USB 2.0, Wi-Fi
hálózatról és akkumulátorról: 6000mAh lítium-polimer akkumulátor
akkumulátor Élettartam: több mint 8 óra
Termékméret: 9,8×5,5×1,5 (hüvelyk)
Termék nettó súlya: 700g

Csomaglista:

1 * CRP909 Android Tablet

1 * OBD-II diagnosztikai kábel

1 * DC tápkábel

1 * Felhasználói kézikönyv

1 * Kemény koffer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X431 CRP909X” értékelése elsőként

A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, designe változtatások.