Akció!

LAUNCH X431 Creader CRE205

Nettó ár: 89 900 Ft
Bruttó ár: 114 173 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Cikkszám: 13502 Kategóriák: ,

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

LAUNCH X431 Creader CRE205

 

A Creader Elite CRE205 jellemzői:

 1. Intelligens (automatikus felismerés) diagnosztika: Miután a szerszámot és a járművet megfelelően csatlakoztatta, a rendszer elindítja az automatikus felismerési folyamatot. A teljes folyamat sikeres befejezése után automatikusan diagnosztikai jelentés készül.
 2. Kézi diagnosztika: Ha az automatikus felismerés meghibásodik, kézi diagnózis is elérhető. A diagnosztikai funkciók a következők: Verzióinformáció, DTC-k olvasása, DTC-k törlése és Adatfolyam olvasása.
 3. OBD ll diagnosztika: Az OBD ll teszt 10 módja támogatott, beleértve az EVAP, O2 érzékelő, I/M készenlét, MIL állapot, VIN információ és fedélzeti monitor tesztelése stb.
 4. Reset funkció: Ez a funkció lehetővé teszi különféle speciális funkciók végrehajtását, választhat 5 visszaállítási funkciót ingyen!
 5. Frissítés egy kattintással: online frissítheti diagnosztikai szoftverét és APK-ját.
 6. Diagnosztikai előzmények: Ez a funkció gyors hozzáférést biztosít a tesztelt járművekhez, és a felhasználók választhatnak, hogy megtekintik-e a tesztjelentést vagy folytatják-e az utolsó művelettől, anélkül, hogy a nulláról kezdenék.
 7. Diagnosztikai visszajelzés: Ezzel a lehetőséggel elküldheti nekünk a járművel kapcsolatos problémát elemzés és hibaelhárítás céljából.
 8. DTC Könyvtár: Lehetővé teszi a diagnosztikai hibakód definíciójának lekérését a bőséges DTC adatbázisból.
 9. Kijelzi az akkumulátor valós idejű feszültségét, miután megfelelően csatlakoztatta a járműhöz.

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 egy evolúciós intelligens kódolvasó professzionális technikusok vagy barkácsolók számára. Csak a 12V-os akkumulátorfeszültségű személygépkocsikkal kommunikál.

LAUNCH X431 Creader Elite 205 kifejezetten az összes OBDII-kompatibilis járművel való együttműködésre készült, beleértve a Controller Area Network (CAN) hálózatot is. Az EPA előírja, hogy az Egyesült Államokban értékesített összes 1996-os és újabb járműnek (autók és könnyű teherautók) OBD II-kompatibilisnek kell lenniük, és ez magában foglalja az összes amerikai, ázsiai és európai járművet is.

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 Támogatja az ABS, SRS rendszereket.

 

Diagnosztikai ABS rendszer:

Az ABS-probléma diagnosztizálását mindig az összes fékalkatrész szemrevételezéses ellenőrzésével kell kezdeni, ez után le kell kérnie az ABS-kódokat, hogy megtudja, hol van a probléma, és ez az, amit ez a szkenner megtesz az Ön számára.

SRS légzsákrendszer diagnosztizálása:

Az SRS, a biztonsági utasbiztonsági rendszer ütközésérzékelőkből, egy vezérlőmodulból és magukból a légzsákokból áll, és ez a diagnosztikai eszköz minden elektronikus paramétert észlel, hogy ellenőrizze az egészségi állapotát.

 

LAUNCH X431 Creader Elite 205 16 RESET funkció:

(Válasszon 5 visszaállítást 1 évig ingyenesen, 1 év után 19,95 USD frissítés szükséges)

 

1.Olajlámpa visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi a visszaállítást a motorolaj élettartam rendszerének új kiszámításához az olajcsere után.

2.EPB elektronikus kézifék visszaállítása

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának megőrzésében.

3.BAT akkumulátor szerviz

Lehetővé teszi a leolvasó eszköz számára, hogy értékelje az akkumulátor töltöttségi állapotát, figyelje a zárt áramköri áramot, regisztrálja az akkumulátorcserét, és aktiválja a jármű nyugalmi állapotát.

4.DPF dízel részecskeszűrő visszaállítása

Kifejezetten a dízel részecskeszűrő rendszerhez használható DPF regenerálással, DPF alkatrészcsere betanítással és DPF betanítással a motorvezérlő egység cseréje után.

5.SAS kormányszög érzékelő visszaállítása

Segíti a hibás kormányszög-érzékelő emlékeinek törlését, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

6.TPMS gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása

Az érzékelőazonosítók megjelenítése a jármű ECU-jából, a TPMS-érzékelő csereazonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

7.IMMO kulcsprogramozás

Az egyedi autókulcs-programozás és PIN-kód olvasási funkció elsősorban az elveszett járműkulcsok letiltására és egy új cserekulcstartó programozására szolgál.

8.ABS vezérlés

ABS fék légtelenítése, hogy szilárd fékbetétet kapjon a levegő elszívása után az ABS szivattyúrendszer javítása után.

9.Napfénytető visszaállítása

A napfénytetőt alaphelyzetbe kell állítani, ha a napfénytető vezérlőegységének kommunikációs problémája van vagy megváltozik.

10.Felfüggesztés visszaállítása

Próbálja meg újraindítani az elektronikus felfüggesztés levegős menetét a masszázsrendszerrel, zárja be az összes ajtót.

11.Sebességváltó Reset

A sebességváltó adaptív tanulásának visszaállítása. Indítsa be az autót és vezessen. Miután végrehajtotta ezt az eljárást, a motorvezérlő egység (ECU) és a sebességváltó-vezérlő egység (TCU) együtt fog működni, hogy megtanulják a vezetést a vezetési minta figyelésével. Miután követte a TCU / ECU programozási módszerét, vezesse az autót.

12.AFS fényszóró visszaállítása

Az „AFS” az adaptív első világítási rendszert jelenti (éjszaka a Bi-Xenon fényszórókkal), amely mindkét oldalon elfordul, ennek a gombnak a megnyomása azt jelenti, hogy egyenesen előre mutatnak, és nem fordulnak el, amikor elfordítja a kormányt.

13.Injektor kódolás

A gyújtási rendszerrel és a mechanikai alkatrészekkel kapcsolatos egyéb problémák szintén nem mutatnak fordulatszám-veszteséget, ha az injektort kikapcsolják.

14.Fojtószelep-adaptáció

A fojtószelepház egy cső, amely egy forgó lapos szelepet (pillangót) tartalmaz, amely a motorba belépő levegő mennyiségének szabályozására szolgál. Az elektronikus üzemanyag-befecskendezéses autóban a fojtószelep helyzetérzékelő és a légáramlás-érzékelő kommunikál a számítógéppel, amely a befecskendező szelepeken a megfelelő mennyiségű üzemanyagot szállítja. Tisztítás vagy javítás után újra meg kell tanulnia a fojtószelep-érzékelő helyzetét.

15.Váltó tanítás

A leolvasó eszköz figyeli a vezérműtengely-helyzet-érzékelők bizonyos jeleit, hogy megállapítsa, hogy minden feltétel teljesül-e a motor futása közbeni eljárás folytatásához.

16.Levegőszint kalibrálása

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 OBD2 funkciói:

Kódok olvasása: A diagnosztikai hibakódok (DTC-k) részletes leírásának megjelenítése

Kódok törlése és visszaállítása: Kikapcsolja a Check Engine Light (MIL) lámpát, törli a kódokat és alaphelyzetbe állítja a monitorokat.

Adatfolyam: Élő ECU/PCM adatfolyamot olvas és jelenít meg, grafikusan ábrázolja a függvényeket, és tárolja a kimerevített képkockákat.

I/M készenléti állapot: Megmutatja, hogy a jármű különböző károsanyag-kibocsátással kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készen állnak-e az ellenőrzésre és a karbantartási tesztelésre.

Élő adatfolyam olvasása: Jelenítse meg a járműből érkező folyamatos adatfolyam információit élő grafikus (hullámforma) kijelzőn.

Adatok megtekintése: Ellenőrizze a jármű bizonyos állapotait, amelyeket a fedélzeti számítógép rögzített a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos hiba fellépésekor.

O2-érzékelő teszt: Lehetővé teszi az O2-érzékelő monitor vizsgálati eredményeinek lekérését és megtekintését a legutóbb elvégzett tesztek során a jármű fedélzeti számítógépéről.

Fedélzeti monitorteszt: lekéri és megjeleníti a kibocsátással kapcsolatos hajtáslánc-alkatrészek és -rendszerek vizsgálati eredményeit.

Járműinformációk olvasása: Az olyan információk megjelenítése, mint a VIN (járműazonosító szám), a CID (kalibrációs azonosító) és a CVN (kalibrációs ellenőrző szám) stb.

Alkatrészteszt: A jármű egyes alkatrészei működésbe léphetnek a szkennertől küldött parancsokkal a működésük tesztelésére.

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 műszaki adatok:

Képernyő: 4 hüvelykes érintőképernyő 480*480 felbontással

CPU: 4 magos 1,3 GHz-es processzor

Memória: 1 GB RAM + 16 GB ROM

Wifi: 802.11b/g/n 2,4GHz

USB: C típusú

OBDII bemeneti feszültség tartomány: 9-18V

Üzemi hőmérséklet: -10 – 50 °C (14 – 122 °F)

Tárolási hőmérséklet: -20-70 °C (-4-158 °F)

 

Csomaglista:

1db * LAUNCH X431 Creader CRE205 Főegység

1db * USB kábel

2db * Kézikönyv

Angol leírás

LAUNCH X431 Creader CRE205

 

LAUNCH Creader Elite CRE205 Advantage:

 1. Smart (Auto-Detect) Diagnosis: Once the tool and the vehicle are properly connected, the system starts auto-detect process. Once the whole process is successfully finisned, a diagnostic report will be automatically generated.
 2. Manual Diagnosis: If Auto-Detect failure occurs, manual diagnosis is also available. Diagnosis functions include: Version Information, Read DTCs, Clear DTCs and Read Data Stream (supports 3 display modes: Value, Graphand Merged).
 3. OBD ll Diagnosis: 10 modes of OBD ll test are supported, including EVAP, O2 Sensor, I/M Readiness, MIL Status, VIN Info, and On-board monitorstesting etc.
 4. Reset function: This function allows you to perform different kinds of common special functions, can choose 5 resets function as free!
 5. One-Click Update: Let you update your diagnostic software and APK online.
 6. Mall: This function allows you to purchase more diagnostic software with full system and full functions that are not pre-installed on this tool (this function do not open now, will open later )
 7. Diagnostic History: This function provides a quick access to the tested vehicles and users can choose to view the test report or resume from the last operation, without starting from scratch.
 8. Diagnostic Feedback: Use this option to submit the vehicle issue to us for analysis and troubleshooting.
 9. DTC Library: Allows you to retrieve the definition of the diagnostic trouble code from the abundant DTC database.
 10. Displays battery real-time voltage once properlv connected to the vehicle.

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 is an evolutionary smart code reader for professional technicians or DIYers. It only applies to the passenger cars with 12V battery voltage.

LAUNCH X431 Creader Elite 205 is specially designed to work with all OBDII compliant vehicles, including Controller Area Network (CAN). It is required by EPA that all 1996 and newer vehicles (cars and light trucks) sold in the United States must be OBD II compliant and this includes all American, Asian and European vehicles .

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 Supports ABS, SRS systems Diagnostic Function:

Diagnosis ABS System:

Diagnosing an ABS problem should always start with a visual inspection of all brake components, next you will need to retrieve ABS codes to tell you where the problem is, and this is what this scanner does for you.

Diagnosis SRS Airbag System:

SRS, safety restraint system, is made up of impact sensors, a control module, and the airbags themselves, and this diagnostic device can detect every electronic parameter to check its health status.

 

LAUNCH X431 Creader Elite 205 16 Resets Function:

(Can choose 5 Resets 1 Year free, after 1 year, it need US$19.95 update)

 

1.Oil Lamp Reset Service

Allows you to perform reset for a new calculation of Engine Oil Life system once changed the oil.

2.EPB Electronic Park Brake Reset

It is important in the maintenance of electronic braking system’s safety and efficiency.

3.BAT battery service

Allows the scan tool to evaluate the battery charge state, monitor the close-circuit current, register the battery replacement, and activate the rest state of the vehicle.

4.DPF Diesel Particulate Filter Reset

Specially works for Diesel Particulate Filter system with DPF regeneration, DPF component replacement teach-in and DPF teach-in after replacing the engine control unit.

5.SAS Steering Angel Sensor Reset

Helps clear the fault steering angle sensor memories and plays an important role in the steering angle sensor calibration.

6.TPMS Tire Pressure Monitoring System Reset

Makes sense in displaying sensor IDs from the vehicle’s ECU, inputting TPMS sensor replacement IDs and testing sensors.

7.IMMO Key Programming

The unique car key programming and read pin code function, it is mainly used to disable the lost vehicle keys and program a new replacement key fob.

8.ABS Bleeding

ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion after repair ABS pump system.

9.Sunroof Reset

The sunroof needs to be reset when the sunroof control unit have communication problem or changed.

10.Suspension Reset

Try reset electronic suspension air ride with the massage system close all doors koeo flip through messages system go to suspension reset or on off.

11.Gearbox (Transmission) Reset

Procedure Reset Transmission Adaptive Learning DIY. Start the car and drive. Once you perform this procedure the Engine Control Unit (ECU) and Transmission Control Unit (TCU) will work together to learn how you drive by monitoring your driving pattern. After you follow this programming method of the TCU / ECU drive the car.

12.AFS Headlamp Reset

‘AFS’ means Adaptive Front lighting System (at night with the Bi-Xenon headlights) it swivels either side, pressing that button means they stay pointing straight ahead and don’t turn when you turn the steering wheel.

13.Injector Coding

Leaking injectors and some dead injectors can be missed even when an injector is disabled. Other problems with the ignition system and mechanical components also may not show an rpm loss when an injector is turned off.

14.Throttle Adaptation

The throttle body is a tube containing a pivoting flat valve (butterfly) that is used to control the amount of air entering an engine. In an electronically fuel injected car, a throttle position sensor and air flow sensor communicate with the computer, which supplies the corresponding amount of fuel needed at the injectors. It must need re-learning throttle sensor position after clearing or repair.

15.Gear Learning

The scan tool monitors certain camshaft position sensors signals to determine if all conditions are met to continue with the procedure for Engine running.

 1. Air Level calibration

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 Full 10 OBD2 Function:

Reading Codes: Show the detailed description of the Diagnostic Trouble Code (DTCs)

Erasing Codes & Reset: Turns off Check Engine Light (MIL), clears codes and resets monitors.

Data Stream: Reads and displays live ECU/PCM data stream, plotting functions graphically and stores freeze frame data.

I/M Readiness Status: Shows whether the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for inspection and maintenance testing.

Read Live Data Stream: Show the information of continuous data stream from a vehicle in live graphic (waveform) display.

View Freeze Frame Data: Check the certain vehicle conditions which are recorded by the on-board computer at the time the emission-related fault occurs.

O2 Sensor Test: Allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.

On-Board Monitor Test: Retrieves and displays test results for emission-related powertrain components and systems.

Read Vehicle Information: Display the information such as VIN (Vehicle Identification Number), CID (Calibration ID) and CVN (Calibration verification number), etc.

Component Test: Certain vehicle components can be actuated by commands sent from the scanner to test their operability.

 

LAUNCH X431 Creader Elite CRE205 Technical Specifications:

Screen: 4 inch Touch Screen with a resolution of 480*480

CPU: 4-core 1.3 GHz Processor

Memory: 1GB RAM + 16GB ROM

Wifi: 802.11b/g/n 2.4GHz

USB: Type C

OBDII input voltage range : 9-18V

Working Temperature: -10 to 50 °C (14 to 122 °F)

Storage Temperature: -20 to 70 °C (-4 to 158 °F)

 

Packing List:

1pc * LAUNCH X431 Creader CRE205 Main unit

1pc * USB Cable

2pc * Manual book

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 Creader CRE205” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.