Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Launch X-431 V Plus + Smartlink C 2.0 “HD3” / 12-24V Teljes készlet 2024-es Modell

Nettó:
700 709 Ft
Bruttó ár:
889 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?

Szállítás

Szállítási ideje: 1-3 munkanap

Leírás

Launch X431 V + , Smartlink C / Bluetooth Személy és  Teherautó  diagnosztikai készlet.

A Smartlink C 2.0 a HD3 frissített készlete.  A HD3 gyártása 2023.10.01. óta megszűnt.

 

A szett tartalmazza a személyautós nagy koffert és a Teherautó nagy koffert is az összes kiegészítőkkel.

 

Az X-431 V + és SmarLink C teljes teherautó modellt és teljes rendszerhiba-diagnosztizálást ér el az adatkapcsolati csatlakozó (DLC) és az intelligens mobil terminál közötti Bluetooth kommunikáción keresztül.

 

Launch X-431 Smartlink-C 2.0

 

Termék bemutatása

Az X-431 SmartLink C 2.0 a Launch Company által kifejlesztett Linux rendszeren alapuló nehézgépjárművek diagnosztikai modulja. Kettős Cortex-A7+Cortex-M7 processzorral, 8G RAM-mal, 256M tárhellyel és 320*480-as felbontással rendelkezik. Támogatja a Bluetooth, Wi-Fi, USB és egyéb kommunikációs módszereket, és használható a Launch X-431 PRO3S Plus V5.0, Launch X-431 V+ és a Launch X 431 Pro3 Apex készletekkel. Támogatja a rendszerszintű hibadiagnosztikát olyan funkciókkal, mint a kódolvasás, kódtörlés, adatfolyam-olvasás, speciális funkciók és műveletek tesztelése.

Támogatja a teljes rendszerhiba-diagnosztikát is, olyan funkciókkal, mint a kódolvasás, kódtörlés, adatfolyam-olvasás, speciális funkciók és műveleti teszt.

Lefedi a DAF, HYUNDAI, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA vagy VOLVO motorok motordiagnosztikai szoftverét. Különféle járműszoftvereket támogat, például teherautókat, buszokat, építőipari gépeket, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, hajókat stb.

 

 

Jellemzők:

VCI-ként (Vehicle Communication Interface)

Helyi J2534 PassThru eszközként működik

Távoli J2534 PassThru eszközként használható

 

Megjegyzés: A LAUNCH X-431 HD SmartLink C 2.0 modul önmagában nem használható. Csak az X431 V+, X-431 PRO3S Plus V5.0 sorozatú LAUNCH Tabletekkel működik.

 

Az X-431 V+SmartLink C 2.0 a LAUNCH professzionális haszongépjármű-diagnosztikai berendezéseinek új generációja. Új felhasználói felületet és fejlettebb hardvermegoldásokat alkalmaz, amelyek javítják a felhasználók hatékonyságát a haszongépjárművek hibáinak megítélésében, és jobb felhasználói élményt nyújtanak.

 

SmartLink-C 2.0 előnyei:

Automatikus diagnosztika a gyári területek szerint

DPF regeneráls

Paraméterbeállítás

Hengerlekapcsolás/tömörítő teszt

Szerviz visszaállítás

Injektor kódolása

Sebességkorlát beállítása

Kétirányú teszt

ADAS HD kalibrálás

DTC olvasás és törlés

Élő adatfolyamot biztosít

 

 

A SmartLink C rendszer a következő két részből áll:

1. SmartLink Service Platform – A SmartLink C hardverkulcsok összefűzéséhez és a távoli javítási megrendelések feladásához      (Megjegyzés: A rendeléseket csak a SmartLink C hardverkulcs sikeres összekapcsolása után lehet leadni)

2. SmartLink C hardverkulcs – csatlakozik a jármű adatkapcsolati csatlakozójához (DLC), hogy a javítási megrendelések leadása előtt megszerezze a jármű adatait.

 

 

 A diagnosztikai interface átfogó frissítése:

A nehéz tehergépjárművek modullal a DBScar alsó egységekkel felszerelt személygépkocsik konfigurációját integrált személy- és kereskedelmi konfigurációkra bővítik, elsősorban haszongépjárműveket támogatva.

Az X-431 HDIII-ról SmartLink C 2.0-ra frissítve a funkció erősebb. Az átviteli sebesség gyorsabb és az átvitel stabilabb; a vizuális kezelési felület kényelmesebbé teszi; támogatja a haszongépjárműveket, a személygépkocsikat, az új energetikai és egyéb modelleket, támogatja a  távdiagnosztikát.

 

 

Termék paraméterei:

CPU: két processzor Cortex-A7+Cortex-M7

Operációs rendszer: Linux

Felbontás: 320×480

Teljesítményfelvétel: < 6w

Tárhely: 8 GB

Memória: 256M

Üzemi hőmérséklet: 0 ℃ ~ 50 ℃

Üzemi feszültség: 9V DC-36V DC

Méretek: 200mm × 110mm × 47mm

Kommunikációs mód: WIFI/Bluetooth/Ethernet

 

Ez a készlet a teljes személygépjármű támogatást is biztosítja!

 

Smartlink C készletről bővebben: https://diag-g.hu/termek/launch-x431-hd3-ultimate-teher-kamion-24v-keszlet/

 

A LAUNCH X431 V+ egy Bluetooth / Wifi diagnosztikai eszköz, amely Android rendszeren alapszik. A Launch hozzájárult az internet alkalmazás diagnosztikai iparához. Ez a LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiájából örököl, és a járművek széles skálájának lefedésével, erőteljes funkciókkal és pontos teszteredményekkel segíti munkáját.

 

A Különbség a V és a V+ között:

– Több modell elérése

– Kezeli a teherautókat

– AutoVIN Azonosítás

– 10″ tablet

 

Frissítés és garancia
2 éves ingyenes frissítés és 1 éves garancia

 

FONTOS! A frissítése a nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig, nem  tilt le!

 

X431 V+ Specifikáció:

Többnyelvű támogatás
Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, magyar(részleges, “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

10” Tablet ,Android 7.1 , Memória 2 GB ,Tárolási kapacitás 16 GB

Legfeljebb 69 autómárka széles választéka az USA-ból, európai, ázsiai és így tovább
Ford, Chrysler, GM, Mercedes Benz, BMW, Fiat, Peugeot, Saab, GMSA, EOBD2 autók, Jaguar, Renault, Smart, Sprinter, VAZ, VW, Dacia, Land Rover, Romeo, Porsche, Volvo, AUDI, Citroen, LANCIA, Acura, Daewoo, Lexus, Holden, Maruti Suzuki, Tata, Infiniti, Proton, Isuzu, Mazda, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia, Nissan, Subaru, Honda

Aktív teszt

Az Aktív teszt funkcióval a járműspecifikus alrendszer- és alkatrésztesztekhez férhet hozzá. A rendelkezésre álló teszt gyártónként, évenként és modelltől függ, és csak a rendelkezésre álló tesztek jelennek meg a menüben.

Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V+ képes diagnosztizálni az járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét, ázsiai, európai, amerikai és kínai lefedéssel. A teljes modell/ modellek és a teljes autórendszer-diagnosztizálás professzionális autódiagnosztikai eszközzé teszik. A diagnosztikai funkciók a következőket tartalmazzák: Hibakód olvasása, Hibakód törlése, élőadat olvasása, Működtetési teszt és 11 Különleges funkció

11 fajta speciális visszaállítási szolgáltatás

Az X-431 V+ támogatja a programozható telepítőmodulok illesztését, kódolását. és a legtöbb autómodellhez közös speciális funkciók. A speciális funkciók közé tartozik a szervizlámpával történő kattintásos nullázás, a fojtószelep illesztés, a kormányszög visszaállítása, a fékbetét alaphelyzetbe állítása a gumiabroncsnyomás visszaállítása,

ECU kódolás és Auto VIN azonosítás

Ez a diagnosztikai eszköz széles körben támogatja az ECU kódolási funkciót. Támogatja a gyors diagnosztizálást egygombos VIN-szkenneléssel is. Indításgátló illesztés, ABS légtelenítés, akkumulátor illesztés, vezérlés tanulása, injektor kódolása és DPF regeneráció

Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi az újraindítást a Motor Oil Life rendszer új számításának elvégzéséhez, miután az olajat kicserélték.

EPB szolgáltatás

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS szolgáltatás

Lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

DPF szolgáltatás

kifejezetten a DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges. A ECU vezérlőegységének cseréje utáni programozás.

SAS szolgáltatás

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS szolgáltatás (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása)

Érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ből történő kiolvasás, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

IMMO

Az Autel MaxiCOM MK808 egyedi funkciója ezen az eszközön, elsősorban az elveszett jármű kulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vezérlés

Az ABS fékének légtelenítése szilárd fékbetét kialakításához.

Az injektor illesztése

A csere után programozza be az új üzemanyag-befecskendező számokat, hogy helyettesítse azokat, amelyek korábban az ECU-be vannak beprogramozva.

Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása és tanulása

Inicializálja a fojtószelep-működtetőket az alapértelmezett állapotba a fojtószelep (vagy az alapjáraton működő motor) pontos szabályozása.

Csatlakozás Bluetooth-on:

X-431 V+ kommunikáció bluetoothon keresztül, nagyon könnyen használható. Kifejezetten az Android platformon kifejlesztett X-431 V pad számítógép, tiszta és felhasználóbarát felülettel. X-431 V+ védőtokkal ellátott, amely megakadályozza az esetleges sérüléseket .

Diagnosztizálhatja a 12 V-os személygépkocsikat és a  Smartlink C 2.0 eszközzel a 24 V-os teherautókat.

Az x431 V+ alap esetben a 12v személyautókat kezeli , az X431 V+ &  SmartLink C  Modell segítségével diagnosztizálni lehet a 24 V-os teherautókat.

Más funkciók

1. Pontos diagnosztizálás: A több mint 20 éves autódiagnosztikai technológia és tapasztalat bevezetése elősegíti az eredeti gyári eszközök fejlesztését a legtöbb hazai márkájú autógyár számára, lehetővé téve az X-431 V funkciók (például hibakódok, adatfolyamok, működtetési teszt) elérését az eredeti gyárak szintjén. .

2. Gyors teszt: Támogatja a gyors diagnosztizálást és az egy kattintással történő hibakód törlését az összes autórendszerben. A diagnózis gyors és egyszerű.

3. Adatfolyam és hullámforma rögzítése és lejátszása: Az adatfolyam és a hullámforma rögzítése és lejátszása képes elemezni azokat a hibákat, amelyek csak a vezetés során fordulnak elő, és gyorsan javíthatják az autó hibáit. Távoli diagnózis: Távoli diagnosztizálás a karbantartó vállalkozások, valamint a karbantartó vállalkozások és az ügyfelek között.

4. Online súgó: Adjon részletes online hibakódot a hibakódhoz, hogy a karbantartó szakemberek gyorsan javítsák ki a hibákat és javítsák a diagnózis hatékonyságát.

5. Szoftver egy kattintással történő frissítés: Támogatja az online intelligens, egy kattintással történő frissítést az autószoftverhez.

 

Új X431 V hardver:

Operációs rendszer: Android 7.1 CPU: Négymagos 1,4 GHz-es processzor Akkumulátor: 7000mAh újratölthető polimer lítium akkumulátor Memória: 2 GB Tárolási kapacitás: 16 GB (akár 128 GB) LCD 10” (HD IPS) LCD felbontás: 1280 * 800 Érintőképernyő: Kapacitív érintőképernyő Kamerák: 5,0 megapixeles hátul Wi-Fi: Támogatás: 802.11a / b / g / h Bluetooth: Támogatott Üzemi hőmérséklet: 0–45 ° C Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 70 ° C Diagnosztikai csatlakozó: Üzemi feszültség: 9-18V Átlagos működési áram: kb. 25 mA Készenléti áram: kb. 35 mA Üzemi hőmérséklet: -20 – 55 ° C Tárolási hőmérséklet: -30 és 70 ° C között Tárolási páratartalom: <80% Munkahelyi páratartalom: <60%

 

Csomaglista:

1 * LAUNCH X431 V+ Teljes készlet , 1* X431 Smartlink C Modul teljes készlet, 1 *  Bluetooth OBD2 csatlakozó 1 * OBD2 hosszabbító kábel 14 * OBD2 csatlakozó adapterek 6 * Nem OBD2 csatlakozó adapterek 1 * Tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel (akkumulátor) 1 * Felhasználói kézikönyv 1 * Tárolótok

 

X431 Smartlink C 2.0 Specifikáció:

Az X431 Smartlink C 2.0 nagyteljesítményű adapter egy multifunkcionális modul, amely teherautók és haszongépépjárművek diagnosztizálására használják az X431 V +, X431 PRO3, X431 PRO5, PRO3 APEX szkennerekkel. Ezzel a modullal utólagosan fel lehet szerelni több márkájú szkennert egy személygépkocsikhoz, ezáltal kibővíti a funkciólistát.

Figyelem: Az x431 Smartlink C egy kiegészítő szett ami önmagában nem elég a működtetéséhez. A fent említett diagnosztikai eszközök közül szükség van hozzá valamelyikre.

Ezzel az eszközzel a 24 V-os tehergépjárművet tesztelhet. Csatlakozások USB-n és Bluetooth-on létesíthető.

Funkciói:

A vezérlőegységek adaptálása

A szervizintervallumok visszaállítása

A jármű elő adatainak olvasása

Az aktuális rendszerparaméterek megjelenítése

Hajtás ellenőrzés

A jármű hibakódjainak olvasása és törlése

 

Támogatott nehézgépjármű lista:

Europe:

 • MERCEDES BENZ
 • MAN
 • VOLVO
 • SCANIA
 • IVECO
 • DAF
 • RENAULT

 

U.S:

 • Freightliner
 • INTERNATIONAL
 • Kenworth
 • PETERBILT
 • STERLING
 • WESTERN STAR
 • MACK
 • DETROIT
 • CUMMINS

 

Asia:

 • HINO
 • FUSO
 • ISUZU
 • UD
 • HYUNDAI

  _______________________________________________________________________________

  Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

  Támogatási oldal megnyitása

Angol leírás

Operation System
Android 9.0
Processor
Qualcomm Snapdragon 450, 8-Core 1.8GHz
Memory
3GB RAM & 32GB On-board Memory
Display
10.1-inch LED capacitive touch screen with 1920*1200 
Connectivity
BT v.2.1+EDR,SD Card (Support up to 32GB),HDMI
Camera(rear)
8.0 Mega Pixels Rear + 5.0 Mega Pixels Front
Input Voltage
12V (9-24V)
Power Consumption
6.5W
Operating Temp
-4℉ to 131℉ (-20℃ to 55℃)
Storage Temp
-22℉ to 158℉ (-30℃ to 70℃)
Dimensions(W*H*D)
265*214.5*50.5 mm (10.43*8.44*1.99 inches)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X-431 V Plus + Smartlink C 2.0 “HD3” / 12-24V Teljes készlet 2024-es Modell” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.