Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

LAUNCH X431 PROS Elite 2024

Nettó:
212 520 Ft
Bruttó ár:
269 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A diagnosztikai  termékek optimális működéséhez ajánlott egy a webáruházunk által forgalmazott akkumulátortöltő/feszültségtartó készülékek egyike!  Termékek megtekintése

A Launch készletek közül ez a harmadik, ami támogatja a magyar ( részleges “ászf”) nyelvet is.

 

2 év frissítéssel ( frissítés lejárta után is gond nélkül használható)

 

Globál verzió ( a világ bármely részén használható)

 

Pro vs. Pros elite:

Tudásban azonos készülékek. A pro elite eu. korlátozott, a pros elite globál verzió.

 

Pro/pros elite vs. Pros v 5.0 :

Pro/pros elite: Termék megnyitása

– Kábeles kapcsolat

– Nincs hozzá adapter box ( átalakító csatlakozó készlet).

 

Pros V 5.0:  Termék megnyitása

– DBSCAR VII  bluetooth-os interface

– Adapterkészlet ( külön kofferben)

 

A szoftver és a támogatás azonos.

 

 __________________________________________________________________________

LAUNCH X431 PROS ELITE 2024

Az X431 PROS V nem Bluetooth verziója, professzionális diagnosztikai szkenner 12 V-os autókhoz.

Támogatja a CAN FD és DoIP új protokollokat

1. Teljes rendszerdiagnosztika + 31 további visszaállítási funkció + ECU kódolás + aktív teszt
2. A Global Version IP-korlátozás nélküli.
3. VAG irányított funkció
4. FCA AutoAuth Access
5. 2 éves ingyenes frissítés. Utána még használhatod, nem lesz zárva.
6. 3 év garancia bármilyen minőségi probléma esetén és élethosszig tartó ingyenes műszaki támogatás.
7. OE-szintű autó lefedettség. 100+ autómárka, 20 000+ modell az Egyesült Államok, európai és ázsiai autópiacról, még mindig bővül.
8. 22 Nyelvi támogatás.
9. Kompatibilis X-PROG3, X431 TSGUN, BST360, VSP-600, ADAS, WIFI nyomtató stb.

 

Részletes információk az X431 PROS Elite 2024-ről:

 

1.  Teljes rendszerdiagnosztika:

Ez a LAUNCH diagnosztikai szkenner adatkapcsolatot tud létrehozni a szervizelt jármű összes rendszeréhez és alrendszeréhez:
– A tesztelt vezérlőegységek ECU információinak lekérése, beleértve az egység típusát, verziószámait és egyéb specifikációit stb.
– Olvassa el és törölje a hibakódokat a problémás területek megkereséséhez és a kódok törléséhez.
-Az egyes paraméterelemek élő adatainak megtekintése.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a modern járműrendszereket, amelyekhez ez a leolvasó eszköz hozzáfér:

– Motorok / Automata sebességváltó / Légzsákok / Indításgátló / Kulcskód / ABS / Sebességtartó automatika / Műszerek / Önszintező felfüggesztési rendszerek
-Ülések / Ajtók / Átjáró / Kormányszög / Légrugózás / Karosszéria rendszerek / Elektronikus szervokormány és motorrásegítés / Szervokormány / Gumiabroncsnyomás / Esőérzékelők / 4WD rendszer
– Stabilizátor / Intelligens parkolási asszisztens / Ajtómotorok / Audiorendszerek / Légkondicionáló / Tiptronic / Lopásgátló / Puha tető / Fényszóró magasságállítás / Központi zár / Automata tengelykapcsoló / DPF visszaállítás
-Elektromos ablakok / Billenős programozás / Fűtött hátsó ablak / Xenon fényszórók / Mosótörlő / Üzemanyagégető fűtés / Átadó doboz / Ülésmemória / Olaj élettartam visszaállítás / Tolóajtók / Elektronikus fojtószelep
-Navigációs rendszer / Borulásérzékelő / Sebességtartó automatika / Többfunkciós kormánykerék / Kiegészítő fűtés / Elektronikus rögzítőfék / Kuplung elektronika … és így tovább.

Ez az átfogó szkennelési folyamat képes a hibás rendszerek felkutatására és a kapcsolódó hibakódok egyszerű visszakeresésére. Így a járműrendszerek minden részén dolgozhat a teljesítmény növelése, az energiamegtakarítás, a károsanyag-kibocsátás csökkentése és minden más érdekében.

 

2. 31+ Visszaállítási funkciók

Olaj-visszaállítási szolgáltatás – Zárja el az olaj szervizjelző lámpát, és állítsa vissza a futásteljesítményt és a szervizintervallumot a motorolaj cseréje után.
Kormányzási szög kalibrálása – Törölje az előző kormányszög-érzékelő emlékeit, és tárolja a lecserélt.
Elektronikus rögzítőfék visszaállítása – Állítsa vissza az új elektronikus rögzítőféket a kerekek biztonságos fékezéséhez.
Akkumulátor-nyilvántartás és akkumulátor-karbantartás – Végezze el a jármű akkumulátorának alaphelyzetbe állítását a hibainformációk törléséhez, és állítsa be újra az akkumulátort.
ABS légtelenítés – Szerezzen szilárd fékbetétet a levegő elszívása után.
Elektronikus fojtószelep-helyzet visszaállítása és betanulása – Inicializálja a fojtószelep-aktorokat az alapértelmezett állapotba a fojtószelep (vagy alapjárati motor) működésének pontos szabályozásához.
Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása – Tisztítsa meg a részecskéket a DPF szűrőből, hogy stabilizálja a szűrő teljesítményét
Abroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása – Tanulja meg újra a TPMS-érzékelőket, hogy az ECU felismerhesse az új érzékelőket.
Tooth Learning – Fejezd be a fogtanulást a főtengely cseréje után az autó motorjában, hogy az új alkatrész használható legyen.
Lopásgátló illesztés (IMMOBILIZÁTOR) – Új programozott kulcs hozzáadása. PIN kód szükséges.
Injektor-illesztés – Írja be az új befecskendező szelepek számát az ECU-ba a pontos kommunikáció és a befecskendezés szabályozása érdekében.
AFS Reset – Érzékeli a környezet fényét, majd eldönti, hogy automatikusan bekapcsolja-e a fényszórókat vagy sem. A fényszórókat a jármű menetsebességének és helyzetének figyelésével is időben beállíthatja.
EGR adaptáció – Csökkenti a nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét a kipufogógázban, és javítja az üzemanyag-fogyasztást részleges terhelés mellett.
Sebességváltó illesztése – A kényelmesebb és ideális váltási minőség érdekében tesztelje a sebességváltót a vezetési körülmények alapján a sebességváltó szétszerelése vagy javítása után.
Napfénytető szerviz – A napfénytető zár kapcsolóját állítsa be/ki állásba az időjárásnak, a hőmérsékletnek és a memóriának megfelelően.
SUS alaphelyzetbe állítás – Ha a karosszéria magasságérzékelőjét és a légrugós rendszer vezérlőmodulját kicserélik, vagy az autó szintje rossz, ezt a funkciót végre kell hajtani a karosszériamagasság-érzékelő vízszintbe állításához.
Windows kalibrálás
 Ülések kalibrálása
 Gumiabroncsok visszaállítása, nyelvváltás
A/F alaphelyzetbe állítás, hűtőfolyadék légtelenítés
Közlekedési mód
NOx érzékelő visszaállítása
Dblue Reset
Stop/Start Reset
 És még ……

 

3. Aktív teszt (kétirányú teszt vagy működtetési teszt)

Ennek a diagnosztikai eszköznek az Active Test funkciójával a parancsot kiadhatja az ECU-ba, hogy be- és kikapcsolhassa a működtetőket, és könnyedén megtalálja a hibákat az autó alrendszereiben, a jármű vezérlése nélkül:
[ Kapcsolja be a hűtőventilátort | Modulálja a fojtószelepet | Ablakok nyitása/zárása | Tükrök működtetése | A lámpák fel- és kikapcsolása | Kapcsolja be/ki a kürtöt | Tesztelje az ajtózárat…]

 

4. ECU kódolás

A gyártó által meghatározott újraprogramozástól a teljes diagnosztikai képességig ez a LAUNCH diagnosztikai szkenner az „ECU kódolás” képességgel is rendelkezik, hogy az élvonalban tartsa Önt:
1) Javítások vagy cserék után egyeztetheti, újratanulhatja és kódolhatja az újonnan telepített ECU modult.
2) Módosíthatja a piacspecifikus beállításokat a magasabb szintű autófunkciók aktiválásához, és letilthatja a szükségtelen funkciókat, átírva a korlátozásokat.

 

5. Többnyelvű támogatás

Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, török, holland, görög, magyar, arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

 

6. Autómárkák lefedettsége

– Amerikai autók
Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GM, Hummer, Jeep, Lincoln, BX-Fiat, BX-GM

– Európai autók:
Abarth, Alfa Romeo, Audi, Bentley, Benz, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU-Ford, Ferrari, Fiat, Jaguar, Lamborghini, Lancia, LandRover, Maserati, Maybach, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW, ZAZ, GAZ,VAZ

– Ázsiai autók
Acura, Daihatsu, Honda, Infiniti, Isuzu, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Nissan GTR, Scion, Subaru, Suzuki, Tlisuzu, Toyota, Daewoo, Hyundai, KIA, Ssangyong, Changan, Changcheng, Changhe, Chsuzuki, DF Peugeot, DF Honda, DF Nissan, DF XK, Flyer, BYD, Fukang, Futian, Foton, Geely, Gonow, GZ Honda, Hafei, Haoqi, HC BMW, Hmada, Huachen, Isuzu, JMC,  Jacty, Jianghuai, Jiao,  Jinlong, Joylong, Lifan, Liuwel-TY,  Luxgen,  NJ Fiat, Qirul-TY, Chery, Qoros, Saicmg, Spark-TY, TJ Toyota, Weili, Xiaokang For Dongfeng, Xili, Faw Tianjin, Xinkai, YQ Mazda,  Zhongshun, Zhongtai, Zotye, Zhongx, Mahindra, Maruti, Tata, Perodua, Proton, Az, MVM

– Ausztrál autók
Au-Ford, Holden

 

 

7. Műszaki adatok

Operációs rendszer: Android 10.0
Processzor: 2,0 GHz, négymagos
Memória: 4 GB
Tárhely: 64 GB
Kijelző: 8 hüvelykes, LCD képernyő
Felbontás: 1280*800
Kamera: hátsó 8 millió pixel
Wi-Fi: 5G/2,4GHz
Akkumulátor: 6000 mAh
Üzemi hőmérséklet: 0℃-50℃
Tárolási hőmérséklet: -20°C és 70°C között
Méret: 256*171*40,5 (mm)
Nettó tömeg: 1000g

 

8. SGW regisztrálása ezen a linken elérhető: https://webapp.autoauth.com/

Ennél a típusnál elő kell fizetni a Getaway modulra is amelynek a folyamata: Mall-Passenger vehicle- reset- és itt megtalálható.

Bővebb videó a folyamatról a youtube-on “launch security gateway “-re keresve.

 

9. Csomagolási lista

1. Tablet
2. Diagnosztikai kábel
3. EU/US/UK csatlakozó
4. C típusú USB-kábel
5. Gyors üzembe helyezési útmutató
6. Felhasználói kézikönyv
7. Műanyag bőrönd

 

Továbbá:

Vásárolható hozzá adapterbox!

Adapterbox link megnyitása

 

Ezen a linken ellenőrizheti a teljes támogatást az összes típusnál:

https://qcar.x431.com/qcar/#/mobile/index

Angol leírás

New Arrival LAUNCH X431 PROS ELITE

Non-bluetooth version of X431 PROS V, Professional Diagnostic Scanner for 12V cars and Light pickups.

Selling Points

1.All System Diagnosis + 31 More Reset Functions + ECU Coding + Active Test
2.Global Version is No IP limit.
3.VAG Guided Function
4.FCA AutoAuth Access
5.2 Years Free Update. After that, you can still use it, it will not be locked.
6.5 Years Warranty for any Quality Problems and Lifetime Free Tech Support.
7.OE-Level car coverage. 100+ car brands, 20,000+ models from the US, European, and Asian car markets; still expanding.
8.22 Kinds of Languages Support.
9. Compatible with X-PROG3, X-431 TSGUN, BST360, VSP-600, ADAS, WIFI Printer etc.

Detailed Information About X-431 PROS Elite

1.All System Diagnosis

This LAUNCH diagnostic scanner can establish a data link to all systems and subsystems of the vehicle being serviced to:
-Retrieve ECU information of the tested control units including unit type, version numbers, and other specifications, etc.
-Read & erase DTCs to locate problem areas and clear the codes.
-View Live Data of each parameter item.
The following is a list of modern vehicle systems that this scan tool can get access to:
-Engines / Auto Transmission / Airbags / Immobilizer / Key Coding / ABS / Cruise Control / Instruments / Self Leveling Suspension systems
-Seats / Doors / Gateway / Steering Angle / Air Suspension / Body Systems / Electronic Power Steering & Motor Assisted / Power Steering / Tyre Pressure / Rain Sensors / 4WD System
-Stabilizer / Intelligent Parking Assist/Door Motors / Audio Systems / Air Conditioning / Tiptronic / Anti Theft / Soft Top / Headlamp Leveling / Central Locking / Automatic Clutch / DPF Reset
-Electric Windows / Plip Programming / Heated Rear Window / Xenon Headlights / Wash Wipe / Fuel Burning Heater / Transfer Box / Seat Memory / Oil Life Service Reset / Sliding Doors / Electronic Throttle
-Navigation System / Rollover Sensor / Cruise Control / Multi Function Steering Wheel / Aux Heating / Electronic Parking Brake / Clutch Electronics … and more.
This comprehensive scanning process is able to locate the faulty systems and retrieve the DTCs related easily. So you can work on all parts of the vehicle systems to enhance the performance, save energy, reduce emissions, and everything else.

2.31+ Reset Functions

Oil Reset Service – Close the oil service light and reset service mileage & service interval after replacing the engine oil.
Steering Angle Calibration – Clear memories of the previous steering angle sensor and store the replaced one.
Electronic Parking Brake Reset – Reset the new electronic parking brake for braking wheels safely again.
Battery Register & Battery Maintenance – Perform a reset on the vehicle battery for clearing the fault information and re-match the battery.
ABS Bleeding – Get a firm brake pad after air exhaustion.
Electronic Throttle Position Reset & Learn – Initialize the throttle actuators to the default state for regulating throttle (or idle engine) operations accurately.
Diesel Particulate Filter (DPF) Regeneration – Clear particulate matter from the DPF filter to stabilize the filter performances
Tire Pressure Monitor System Reset – Relearn TPMS sensors so that new sensors can be recognized by ECU.
Tooth Learning – Finish tooth learning after changing crankshaft in the car engine, so the new part can be used.
Anti-Theft Matching (IMMOBILIZER) – Add a new programmed key. PIN code is required.
Injector matching – Write the new injector numbers into the ECU for accurate communication and injection control.
AFS Reset – It detects the light of the environment, then decides whether to automatically turn on the headlights or not. It can also adjust the headlights in time by monitoring the driving speed and body posture of the vehicle.
EGR Adaption – Reduce nitrogen oxides (NOx) in the exhaust gas and improve fuel economy at partial load.
Gearbox Matching – Test the gearbox based on the driving conditions after the gearbox is disassembled or repaired, for a more comfortable and ideal shift quality.
Sunroof Service – Set the sunroof lock switch to be on / off according to weather, temperature, and memory.
SUS Reset – When the body height sensor and control module in the air suspension system are replaced or the level of the car is wrong, this function needs to be performed to level the body height sensor.
Windows Calibration
Seats Calibration
Tire Reset, Language Change
A/F Reset, Coolant Bleed
Transport Mode
NOx Sensor Reset
Dblue Reset
Stop/Start Reset
And More … …

3.Active Test ( Bi-directional Test or Actuation Test)

With this diagnostic tool’s Active Test, you can output the command into the ECU in order to turn on/off actuators, to find faults in the subsystems of your car effortlessly, without using the vehicle’s control:
[ Turn on the radiator fan | Modulate the throttle | Open/close windows | Operate mirrors | Turn on/off the lights | Turn on/off the sound horn | Test door lock … ]

4.ECU Coding

From manufacturer-specific reprogramming to full diagnostic capability, this LAUNCH diagnostic scanner also has the magic power “ECU Coding” to keep you on the cutting edge:
1)You can match, relearn, and code the newly installed ECU module after making repairs or replacements.
2)You can change the market-specific settings to activate higher-level car functions and disable unneeded features, breaking limitations.

5.Multi-Languages Support

English, Italian, German, Japanese, Russian, French, Spanish, Portuguese, Polish, Turkish, Dutch, Greek,Hungarian, Arabic, Denish, Korean, Farsi, Romanian, Serbian, Finish, Swedish, Czech.

6.Car Brands Coverage

-American Cars
For Buick; For Cadillac; For Chevrolet; For Chrysler; For Dodge;For Ford; For GM; For Hummer; For Jeep; For Lincoln; (BRAZIL) For BX-Fiat; For BX-GM
-European Cars:
For Abarth; For Alfa Romeo; For Audi; For Bentley; For Benz; For BMW; For Bugatti; For Citroen; For Dacia; For EU-Ford; For Ferrari; For Fiat; For Jaguar; For Lamborghini; For Lancia; For LandRover; For Maserati; For Maybach; For Mini; For Opel; For Peugeot; For Porsche; For Renault; For Rolls-Royce; For Rover; For Saab; For Seat; For Skoda; For Smart; For Sprinter; For Vauxhall; For Volvo; For VW; For (UKRAINE) ZAZ; For (RUSSIA) GAZ; For VAZ
-Asian Cars
For (JAPAN) Acura;For Daihatsu; For Honda; For Infiniti;For Isuzu; For Jpisuzu; For Lexus; For Mazda; For Mitsubishi; For Nissan; For Nissan GTR; For Scion; For Subaru; For Subaru; For Suzuki; For Tlisuzu; For Toyota; For (KOREA) Daewoo; For Hyundai; For KIA; For Samsung; For Ssangyong; For (CHINA) Baic; For Beijing; For Changan; For Changan-Ford; For Changcheng; For Changhe; For Chsuzuki; For DF Peugeot; For DF Honda; For DF Nissan; For DF XK; For Flyer,For BYD; For Fukang; For Futian,For Foton; For Geely; For Gonow; For GZ Honda; For Hafei; For Haoqing; For HC BMW; For Hmada; For Huachen; For Isuzu,For JMC; For Jacty; For Jianghuai; For Jiao; For Jinlong;For Joylong;For Lifan; For Liuwel-TY; For Luxgen; For NJ Fiat; For Qirul-TY,For chery; For Qoros; For Saicmg; For Spark-TY; For TJ Toyota; For Trumpchi For GAC; For Weili; For Xiaokang For Dongfeng; For Xili,For Faw Tianjin; For Xinkai; For YQ Mazda; For Zhongshun; For Zhongtai,For Zotye; For Zhongxing; For (INDIA) Mahindra;For Maruti; For Tata; For (MALAYSIA) Perodua; For Proton; For (IRAN) MVM
-Australian Cars
For Au-Ford; For Holden
More car models, please contact us for details.

7.Specifications

Operating system: Android 10.0
Processor: 2.0GHz, Quad Core
Memory: 4GB
Storage: 64GB
Display: 8 inches, LCD screen
Resolution: 1280*800
Camera: rear 8 million pixels
Wi-Fi: 5G/2.4GHz
Battery: 6000mAh
Working temperature: 0℃~50℃
Storage temperature: -20°C to 70°C
Size: 256*171*40.5 (mm)
Net weight: 1000g

9.Packaging List

1. Main tablet
2. Diagnostic cable
3. EU/US/UK Plug
4. Type-C USB cable
5. Quick Start Guide
6. User Manual
7. Plastic Suitcase

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAUNCH X431 PROS Elite 2024” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

    Érdekelhetnek még…