Akció!

Launch X-431 PAD V diagnosztikai szett 12 V-os autókhoz és 24 V-os teherautókhoz

Nettó ár: 1 290 000 Ft
(magánszemélyek vásárlása esetén AAM adózással végleges ár)

Bruttó ár: 1 638 300 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz céges vásárlás esetén)

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Termékleírás

Az X-431 PAD V egy csúcskategóriás, átfogó diagnosztikai eszköz, amelynek töltőalapja újonnan kifejlesztett az Android 7.1 alapján. Az X431 PAD 5 támogatja az 5 GHz Wi-Fi kommunikációt, olyan funkciókkal, mint a széles járműmodell lefedettség, az erőteljes diagnosztikai funkciók és a pontos vizsgálati adatok. Védelmi szintje IP65.

 

X431 PAD V legfontosabb jellemzői:

 1. 1 éves ingyenes frissítés; egy kattintásos frissítés: lehetővé teszi a diagnosztikai szoftver online frissítését.
 2. Támogatja a 12 V-os és a 24 V-os teherautókat
 3. 10,1″ kijelző, teljes méretű, Gorilla Glass képernyő (többpontos érintőképernyő)
 4. 1920 × 1200 nagy felbontású, 9360mAh akkumulátor, QC3.0 gyors töltés
 5. Valós idejű távdiagnosztikai funkció WiFi-n keresztül
 6. Támogatja a haszongépjármű és a személygépkocsi diagnosztizálását, Támogatja a J2534, CAN FD, DoIP.
 7. 8 magos 2GHz-es CPU; 4G RAM, 64G memória; 10,1 hüvelykes, és IP65 védelem.
 8. Támogatott speciális funkciók: Indításgátló / kulcs, befecskendező szelep, fékleeresztő alaphelyzetbe állítása, TPMS alaphelyzetbe állítása, elektronikus fojtószelep újratanulás, DPF visszaállítása, SAS visszaállítás, olaj visszaállítás, fék visszaállítás, BMS visszaállítás

 

X431 PAD 5 Leírás:

 

Működése egyszerűbb és intuitívabb, tartalmaz egy “Teljes” járműlefedettséget (több mint 80 márkával), a legfontosabb európai, ázsiai és amerikai járműgyártókkal együtt, a LAUNCH diagnosztikai szoftverek teljes potenciáljával együtt. személyautók, haszongépjárművek és ipari járművek (12 és 24 V) diagnosztizálására. A PAD V kompatibilis a J2534 és az ISO22900 (Pass Thru) kommunikációs protokollokkal is.

 

Melyek az X-431 Pad V előnyei?

 

Rendelkezik első / hátsó kamerával, nem OBD csatlakozókkal és nagy, 10,1 hüvelykes érintőképernyővel. Akkumulátora lítium, amely több mint 8 órán át intenzíven dolgozik, és a hátulján 180 °-os állítható fogantyúval rendelkezik, ami 3 helyzetbe akasztható, kormánytámaszként és szállítási alapként használható. A PADV-t IP65 védettséggel gyártják, amely védi az ütésektől és portól.

A PAD V képes személygépkocsik, haszongépjárművek és ipari járművek (12 és 24 V) diagnosztizálására, és kompatibilis a DoIP kommunikációs protokollokkal, az új FD és J2534 CAN hálózatokkal és az ISO22900 (Pass Thru) is. Ez magában foglalja a fejlett vezetéstámogató rendszerrel (ADAS) rendelkező járművek SW-jét is, és kompatibilis az X-431 ADAS Pro statikus kalibrációs tartozékkal.

Fő különbsége a PRO 1 és 3 modellekkel szemben az, hogy lehetővé teszi különféle opcionális kiegészítők, például egy 4 csatornás oszcilloszkóp, akkumulátor tesztelő, endoszkóp és érzékelő szimulátor csatlakoztatását. Internet-kapcsolata teljes körű, hogy végtelen számú szolgáltatást kínáljon, például műszaki közlemények küldését, távdiagnosztikát, online műszaki információkat (Data LAUNCH), automatikus frissítéseket és a műhelyek közötti segítséget nyújtó kommunikáció lehetőségét más LAUNCH berendezésekkel. Kompatibilis a golo telematikai eszközökkel.

 

Launch X-431 PAD V funkciók:

 

 1. A világon több mint 110 márka teljes járműrendszer-lefedettsége, amelyet folyamatosan frissítenek

 

 1. Teljes funkciós leolvasó eszköz mind személygépkocsikhoz, mind teherautókhoz

 

 1. Támogatja a J2534, DolP, CAN FD és más protokollokat a SmartBox 3.0 csatlakozóval

 

 1. Az intelligens diagnózis érdekében automatikusan azonosítja a VIN-t a járműhöz való csatlakozáskor

 

 1. Távdiagnosztika, amely lehetővé teszi, hogy a járművön dolgozzon az eszközével anélkül, hogy a helyszínen lenne

 

 1. Olvassa az összes OTC-t a teljes rendszerhez, támogatja a kétirányú vezérléseket, a működtetési tesztet és az összes többi diagnosztikai funkciót

 

 1. Irányított funkció a Volkswagen és az Audi számára

 

 1. Fejlett kódolási és programozási funkció

 

 1. 16 speciális funkció áll rendelkezésre

 

 1. Az ADAS kalibrációs funkció opcionális

 

 1. Kompatibilis 5 kibővített modullal: oszcilloszkóp, érzékelő, akkumulátor teszt, endoszkóp, WiFi nyomtató

 

 1. Egy kattintásos frissítés

 

 1. A diagnosztikai jelentések a felhőben tárolhatók

 

 1. Integrált adatbázis átfogó járműszerviz- és javítási információkkal

 

 1. A legújabb 2,4 és 5 GHz-es kettős Wi-Fi, nagy átviteli sebességgel, erős interferencia-mentes és hosszú távú diagnosztikai képességgel

 

 1. IP65 tok kivételes víz- és porállósággal, műhelyi használatra

 

 1. A QC3.0 Quick Charge technológiához tartozik dokkoló és töltő állomás

 

 1. Támogatja a C és A típusú USB-t

 

 1. Támogatott személygépjárművek:

 

Ausztrál: AUST Holden, AUST Ford

Ázsiai: Toyota / Lexus, Honda / Acura, Mazda, Subaru, Nissan / Infiniti, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu, Daihatsu, KIA, Daewoo, Suzuki, Proton, Tata, Mahindra, Ssangyong, Perodua, Maruti

Európai: Audi, Mercedes / Maybach, BMW / MINI / Rolls Royce, VW / Bentley / Bugatti, Opel / Vauxhall, Peugeot, Citroen, Volvo, Sprinter, Renault / Dacia, Fiat / Romeo / Abarth / Lancia, Rover, Landrover, Saab , Seat, Skoda, Smart, Maserati, Ferrari, Aston Martin, Porsche, Jaguar

USA: USA Ford / Lincoln, GM / Buick / Cadillac / Chevrolet, Chrysler / Dodge / Jeep

Kínai: Changcheng (Nagy Fal), Geely, Qirui_TY (Cseresznye), Futian, Changan, Changhe, Haifei… stb.

Egyéb: EOBD, Demo

 

Támogatott speciális funkciók: Indításgátló / kulcs, befecskendező szelep, fékleeresztő alaphelyzetbe állítása, TPMS alaphelyzetbe állítása, elektronikus fojtószelep-újratanulás, DPF visszaállítása, SAS visszaállítás, olaj visszaállítása, fék visszaállítás, BMS visszaállítás

 

 1. Támogatott nagy teherbírású járművek:

 

Szoftver lefedettség:

Nissan (Diesel), Mitsubishi (Diesel), USA Ford Diesel, Kenworth Astra, Benz Heavy Duty, Bosch Diesel, China Heavy Duty, Cummins Heavy Duty, DAF, Delphi Diesel, Denso Diesel, FAW Liberation, Foton Auman, FUSO, Hino, Hyundai Heavy Duty, Isuzu Heavy Duty, Iveco Heavy Duty, JAC Heavy Duty, Mack, MAN, OBD Heavy Duty, Scania, Shangchai Diesel, Volvo Heavy Duty, WP Diesel, Airbus, Allison sebességváltó doboz, Ashok Rejlander, Bendix ABS, Caterpillar Heavy Duty, Chai Heavy Vehicle, Chaoyang Diesel, Construction Machinery, CREDO Heavy Vehicle, Detroit Engine, Dongfeng Commercial Vehicle, Dongfeng Yufeng, Doosan Engine, Freightliner Heavy Duty Truck, Full Diesel Diagnosis Software, Haldex ABS Heavy Duty, HD_ABS System, HD_GoldenDragon, HD_International

HD_Kinglong, HD_Maxxforce, HD_Tata, HD_Western_Star, Heavy Truck Presentation Software, IRISBUS HD, IRIZAR HD, NEOPLAN HD, Peter HD, Renault HD, SETRA HD, Stannic Bavin, Sterling HD, Sunlong Bus, Sunwin Bus, UD Trucks 2F Nissan Diesel, WABCO ABS, Yang Chai motor

 

Erőteljes speciális funkciók: Alkatrészcsere, Hengertömörítési teszt, Injektor teszt, DPF regenerálás, Kommunikáció ABS-sel és sebességváltóval Bendix, Wabco és Allison, távkommunikációs funkció

 

X431 PAD V funkciók:

 

 1. Átfogó diagnózis: Támogatja a teljes gyártmányú, teljes rendszerű, teljes funkciójú gyors diagnózist, olvassa és törli a hibakódot, olvassa az adatfolyamot, működési tesztet stb.
 2. Intelligens diagnosztizálás: Támogatja az intelligens VIN azonosítást és a felhőalapú diagnosztikai rekord lekérdezést, ezzel a diagnosztikát intelligensebbé és hatékonyabbá téve.
 3. Helyi diagnózis: Ha az intelligens diagnózis nem elérhető hálózat nélküli környezetben, válassza a hagyományos diagnózist. A jármű észleléséhez kézzel válassza ki a jármű gyártmányát és modelljét.
 4. Távdiagnosztika: Támogatja az online valós idejű kommunikációt és a távdiagnosztikai szolgáltatást szöveg, kép és fájl segítségével eszköz és eszköz között, valamint eszköz és távoli asztal között, alacsony hálózati sávszélességgel és a rendszer erőforrásainak kihasználásával.
 5. Speciális funkció: összesen 16 speciális funkciót támogat, beleértve a szervizlámpa visszaállítását, a fojtószelep beállítását, a kormányszög visszaállítását, a fékbetét visszaállítását, a gumiabroncsnyomás visszaállítását, a lopásgátló illesztését, az ABS légzését, az akkumulátorok illesztését, a sebességfokozat tanulását, az injektor kódolását, a DPF regenerálását , tetőablak inicializálása, fényszóró illesztése, felfüggesztés illesztése és AT illesztése, EGR adaptáció.
 6. Szoftverfrissítés: Támogatja az operációs rendszer, az ügyféloldali,és az autómodell-szoftver egy kattintással történő frissítését.
 7. Diagnosztikai visszajelzés: Kérjük azonnal küldje el a visszajelzést a modellszoftver és a működés során tapasztalt funkcióhibák esetén. A LAUNCH a lehető leghamarabb válaszol.
 8. Saját jelentés: Átfogó diagnosztikai jelentés, távdiagnosztikai jelentés és adatfolyam lejátszás megtekintése.
 9. Szoftver beállítása: Tartalmazza a diagnosztikai csatlakozókapcsolatok kezelését, a csatlakozók aktiválását, javítását stb.
 10. Kiterjesztett modul: Támogatja az oszcillográfot, érzékelőt, akkumulátor tesztet, endoszkópot, Wi-Fi nyomtatót stb.
 11. Adatfolyam olvasása: Támogatja a különféle adatfolyam megjelenítési módokat és a felhasználó által definiált szabványos adatfolyamokat.
 12. Hagyományos diagnózis: Ha az intelligens diagnózis nem elérhető hálózat nélküli környezetben, válassza a hagyományos diagnózist. A jármű észleléséhez kézzel válassza ki a jármű gyártmányát és modelljét.

 

X431 PAD 5 kiegészítő opcionális modulok:

 

 1. Oszcilloszkóp és gyújtáselemző
 2. Endoszkóp
 3. Akkumulátor-tesztelő
 4. Hatókör
 5. Érzékelő doboz: Érzékelő teszter és szimulátor + Multiméter.
 6. Statikus kalibrációs tartozék X-431 ADAS Pro.
 7. Launch műszaki információk.
 8. Opcionális kiegészítők: Bútor stabilizátorhoz és diagnózishoz MB 90 és MB 80.

 

X-431 PAD V paraméterek

 

8 processzoros Cortex-A53 2.0GHz processzor

4 GB gyorsítótár

Merevlemez 64 GB, 128 G kiterjesztve

Android 7.1 rendszer

10,1 hüvelykes, teljes méretű (Gorilla Glass)

Felbontás 1920 * 1200

Wi-Fi támogatás: 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kettős frekvencia

Kamera hátul 13 megapixeles, elöl 8 megapixeles

Diagnosztikai mód Wi-Fi

Munkahőmérséklet -10 ~ 50 ℃

 

SmartBox 3.0 paraméterek:

 

Kettős processzor: Cortex – A7 + Cortex – M7

Rendszer Linux

Memória 256M

Tárhely: 8 GB

Tápegység DC 9 9 36V

Külső interfész B típusú USB 2.0

Bluetooth BLE 4.0 + EDR

WIFI támogatás 2.4G / 5GHZ kétsávos

5 multifunkciós jelző lámpa

Jármű csatlakozás J1962 16PIN

 

Csomaglista

 

1 x X-431 PAD V főegység

1 x X-431 PAD V töltő dokkoló

1 x Smartbox 3.0 diagnosztikai csatlakozó

1 x Micro USB kábel

1 x szivargyújtó kábel

1 x 5 V DC kimeneti hálózati adapter

1 x akkumulátor szorító kábel

1 x OBD II hosszabbító kábel

1 x nem 16 tűs csatlakozó átalakító kábel

1 x Jelszó boríték

1 x nem 16 tűs csatlakozókészlet

 

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X-431 PAD V diagnosztikai szett 12 V-os autókhoz és 24 V-os teherautókhoz” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.

  Érdekelhetnek még…