Akció!

Launch X-431 V+, HD3 / 12-24V Teljes készlet +Ajándék BST360 Akkumulátor teszter

Nettó ár: 649 000 Ft
Bruttó ár: 824 230 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Vásárlas előtt szeretné kipróbálni a termékünket?

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Eredeti X431 V + HD3 Wifi / Bluetooth Személy és  Teherautó  diagnosztikai készlet.

 

A szett tartalmazza a személyautós nagy koffert és a Teherautó nagy koffert is az összes kiegészítőkkel.

+Ajándék BST-360 Akkumulátor teszter

 

Az X-431 V + és HD3 teljes teherautó modellt és teljes rendszerhiba-diagnosztizálást ér el az adatkapcsolati csatlakozó (DLC) és az intelligens mobil terminál közötti Bluetooth kommunikáción keresztül.

 

A LAUNCH X431 V+ egy Bluetooth / Wifi diagnosztikai eszköz, amely Android rendszeren alapszik. A Launch hozzájárult az internet alkalmazás diagnosztikai iparához. Ez a LAUNCH fejlett diagnosztikai technológiájából örököl, és a járművek széles skálájának lefedésével, erőteljes funkciókkal és pontos teszteredményekkel segíti munkáját.

A Különbség a V és a V+ között:

– Több modell elérése

– Kezeli a Teherautókat

– AutoVIN Azonosítás

10” tablet

Frissítés és garancia
2 éves ingyenes frissítés és 1 éves garancia

FONTOS! A frissítése a nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig, nem  tilt le!

 

X431 V+ Specifikáció:

Többnyelvű támogatás
Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, magyar(részleges, “ászf”), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.

10” Tablet ,Android 7.1 , Memória 2 GB ,Tárolási kapacitás 16 GB

Legfeljebb 69 autómárka széles választéka az USA-ból, európai, ázsiai és így tovább
Ford, Chrysler, GM, Mercedes Benz, BMW, Fiat, Peugeot, Saab, GMSA, EOBD2 autók, Jaguar, Renault, Smart, Sprinter, VAZ, VW, Dacia, Land Rover, Romeo, Porsche, Volvo, AUDI, Citroen, LANCIA, Acura, Daewoo, Lexus, Holden, Maruti Suzuki, Tata, Infiniti, Proton, Isuzu, Mazda, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia, Nissan, Subaru, Honda

Aktív teszt

Az Aktív teszt funkcióval a járműspecifikus alrendszer- és alkatrésztesztekhez férhet hozzá. A rendelkezésre álló teszt gyártónként, évenként és modelltől függ, és csak a rendelkezésre álló tesztek jelennek meg a menüben.

Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V+ képes diagnosztizálni az járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét, ázsiai, európai, amerikai és kínai lefedéssel. A teljes modell/ modellek és a teljes autórendszer-diagnosztizálás professzionális autódiagnosztikai eszközzé teszik. A diagnosztikai funkciók a következőket tartalmazzák: Hibakód olvasása, Hibakód törlése, élőadat olvasása, Működtetési teszt és 11 Különleges funkció

11 fajta speciális visszaállítási szolgáltatás

Az X-431 V+ támogatja a programozható telepítőmodulok illesztését, kódolását. és a legtöbb autómodellhez közös speciális funkciók. A speciális funkciók közé tartozik a szervizlámpával történő kattintásos nullázás, a fojtószelep illesztés, a kormányszög visszaállítása, a fékbetét alaphelyzetbe állítása a gumiabroncsnyomás visszaállítása,

ECU kódolás és Auto VIN azonosítás

Ez a diagnosztikai eszköz széles körben támogatja az ECU kódolási funkciót. Támogatja a gyors diagnosztizálást egygombos VIN-szkenneléssel is.

 

indításgátló illesztés, ABS légtelenítés, akkumulátor illesztés, vezérlés tanulása, injektor kódolása és DPF regeneráció

Olaj-visszaállítási szolgáltatás

Lehetővé teszi az újraindítást a Motor Oil Life rendszer új számításának elvégzéséhez, miután az olajat kicserélték.

EPB szolgáltatás

Fontos az elektronikus fékrendszer biztonságának és hatékonyságának fenntartásában.

BMS szolgáltatás

Lehetővé teszi a leolvasó eszköznek az akkumulátor töltöttségi állapotának felmérését, a közeli áram figyelését, az akkumulátor csere regisztrálását és a jármű többi állapotának aktiválását.

DPF szolgáltatás

kifejezetten a DPF regenerációval, a DPF alkatrészek cseréjéhez és a DPF betanításához szükséges. A ECU vezérlőegységének cseréje utáni programozás.

SAS szolgáltatás

segít megtisztítani a hibakorrekciós szögérzékelő memóriáit, és fontos szerepet játszik a kormányszög-érzékelő kalibrálásában.

TPMS szolgáltatás (gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer visszaállítása)

Érzékelők azonosítóinak a jármű ECU-ből történő kiolvasás, a TPMS érzékelő csere utáni azonosítóinak bevitele és az érzékelők tesztelése.

IMMO

az Autel MaxiCOM MK808 egyedi funkciója ezen az eszközön, elsősorban az elveszett jármű kulcsok letiltására és egy új cserekulcs programozására szolgál.

ABS vérzés

Az ABS fékének légtelenítése szilárd fékbetét kialakításához a levegő kimerülése után.

Fogat tanulás

Törölje az elveszett autó kulcsának adatait, és programozza az új kulcsot az ECU adatbázisba, hogy megvédje a felhasználó autóját a lopástól

Az injektor illesztése

A csere után programozza be az új üzemanyag-befecskendező számokat, hogy helyettesítse azokat, amelyek korábban az ECU-be vannak beprogramozva.

Elektronikus fojtószelep helyzet visszaállítása és tanulása

Inicializálja a fojtószelep-működtetőket az alapértelmezett állapotba a fojtószelep (vagy az alapjáraton működő motor) pontos szabályozása.

Csatlakozás Bluetooth-on:

X-431 V+ kommunikáció bluetoothon keresztül, nagyon könnyen használható. Kifejezetten az Android platformon kifejlesztett X-431 V pad számítógép, tiszta és felhasználóbarát felülettel. X-431 V+ védőtokkal ellátott, amely megakadályozza az esetleges sérüléseket .

Diagnosztizálhatja a 12 V-os személygépkocsikat és a  HD eszközzel a 24 V-os teherautókat.

Az x431 V+ alap esetben a 12v személyautókat kezeli , az X431 V+ HD Modell segítségével diagnosztizálni lehet a 24 V-os teherautókat.

Más funkciók

1. Pontos diagnosztizálás: A több mint 20 éves autódiagnosztikai technológia és tapasztalat bevezetése elősegíti az eredeti gyári eszközök fejlesztését a legtöbb hazai márkanévű autógyár számára, lehetővé téve az X-431 V funkciók (például hibakódok, adatfolyamok, működtetési teszt) elérését az eredeti gyárak szintjén. . 2. Gyors teszt: Támogatja a gyors diagnosztizálást és az egy kattintással történő hibakód törlését az összes autórendszerben. A diagnózis gyors és egyszerű. 3. Adatfolyam és hullámforma rögzítése és lejátszása: Az adatfolyam és a hullámforma rögzítése és lejátszása képes elemezni azokat a hibákat, amelyek csak a vezetés során fordulnak elő, és gyorsan javíthatják az autó hibáit. Távoli diagnózis: Távoli diagnosztizálás a karbantartó vállalkozások, valamint a karbantartó vállalkozások és az ügyfelek között. . 4. Online súgó: Adjon részletes online hibakódot a hibakódhoz, hogy a karbantartó szakemberek gyorsan javítsák ki a hibákat és javítsák a diagnózis hatékonyságát. 5. Szoftver egy kattintással történő frissítés: Támogatja az online intelligens, egy kattintással történő frissítést az autószoftverhez
Új X431 V hardver:
Operációs rendszer: Android 7.1 CPU: Négymagos 1,4 GHz-es processzor Akkumulátor: 7000mAh újratölthető polimer lítium akkumulátor Memória: 2 GB Tárolási kapacitás: 16 GB (akár 128 GB) LCD 10” (HD IPS) LCD felbontás: 1280 * 800 Érintőképernyő: Kapacitív érintőképernyő Kamerák: 5,0 megapixeles hátul Wi-Fi: Támogatás: 802.11a / b / g / h Bluetooth: Támogatott Üzemi hőmérséklet: 0–45 ° C Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 70 ° C Diagnosztikai csatlakozó: Üzemi feszültség: 9-18V Átlagos működési áram: kb. 25 mA Készenléti áram: kb. 35 mA Üzemi hőmérséklet: -20 – 55 ° C Tárolási hőmérséklet: -30 és 70 ° C között Tárolási páratartalom: <80% Munkahelyi páratartalom: <60%

Csomaglista:

1 * LAUNCH X431 V+ Teljes készlet , 1* X431 HD3 Modul teljes készlet, 1 *  Bluetooth OBD2 csatlakozó 1 * OBD2 hosszabbító kábel 14 * OBD2 csatlakozó adapterek 6 * Nem OBD2 csatlakozó adapterek 1 * Tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel 1 * Bluetooth OBD2 csatlakozó tápkábel (akkumulátor) 1 * Felhasználói kézikönyv 1 * Tárolótok

 

X431 HD3 Specifikáció:

Az X431 HD3 nagyteljesítményű adapter egy multifunkcionális modul, amely teherautók és haszongépépjárművek diagnosztizálására használják az X431 V +, X431 PRO3, X431 PAD II és X431 PAD III szkennerekkel. Ezzel a modullal utólagosan fel lehet szerelni több márkájú szkennert egy személygépkocsikhoz, ezáltal kibővíti a funkciólistát.

Figyelem: Az x431 HD3 egy kiegészítő szett ami önmagában nem elég a működtetéséhez. A fent említett diagnosztikai eszközök közül szükség van hozzá valamelyikre.

Ezzel az eszközzel a 24 V-os tehergépjárművet tesztelhet. Csatlakozások USB-n és Bluetooth-on létesíthető.

Funkciói:

A vezérlőegységek adaptálása

A szervizintervallumok visszaállítása

A jármű elő adatainak olvasása

Az aktuális rendszerparaméterek megjelenítése

Hajtás ellenőrzés

A jármű hibakódjainak olvasása és törlése

Támogatott nehézgépjármű lista:

Europe:

 • MERCEDES BENZ
 • MAN
 • VOLVO
 • SCANIA
 • IVECO
 • DAF
 • RENAULT

 

U.S:

 • Freightliner
 • INTERNATIONAL
 • Kenworth
 • PETERBILT
 • STERLING
 • WESTERN STAR
 • MACK
 • DETROIT
 • CUMMINS

 

Asia:

 • HINO
 • FUSO
 • ISUZU
 • UD
 • HYUNDAI

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch X-431 V+, HD3 / 12-24V Teljes készlet +Ajándék BST360 Akkumulátor teszter” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.