Launch ThinkScan – SD4

Nettó:
70 000 Ft
Bruttó ár:
88 900 Ft

1 készleten

Cikkszám: 18246 Kategóriák: , ,

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Thinkscan SD4/ ABS/SRS/AF ellenőrző & 28 Reset szolgáltatás & élettartamra szóló ingyenes frissítés.

 

A Thinkscan SD4 egy több funkciós szervizeszköz, amely költséghatékony teljes körű megoldás a műhely leggyakrabban végzett szolgáltatásaihoz és karbantartásához. Megoldja a mindennapi szolgáltatások 90%-át. motorellenőrzés, légzsák, ABS diagnosztikai megoldások és egyebek 28 rendszer speciális visszaállítási funkciói pontosabb diagnózist, megbízhatóbb teljesítményt és jobb felhasználói élményt biztosít.

 

 

A legnépszerűbb professzionális autó-reset szervizeszköz.

 

 • Megjelent a ThinkScan SD4, amelyet széles körben elismertek a világ vásárlói. Ugyanakkor nem hagytuk figyelmen kívül a       vásárlói visszajelzéseket, és frissítettük a terméket.
 • Hatékony funkciók: Támogatja az obd2 motorrendszert, ABS-t, légzsák-olvasását + 26 visszaállítási ( reset ) szolgáltatást, beleértve az ABS légtelenítést, SRS -visszaállítást, SAS-visszaállítást, EPB -visszaállítást, olajszolgáltatás visszaállítását, DPF -regenerálást, TPMS -visszaállítást, TPS -visszaállítást, BRT -szolgáltatást, CVT -t, Injektor kódolás, Váltó tanítás, stb
 • Széles járműlefedettség: OBD2 szkennelés 1996 utáni modellekhez, ABS légtelenítés több mint 29 autómárkához, olaj visszaállítása több mint 49 autómárkához, EPB visszaállítás 42 autómárkához, DPF regenerálás 33 autómárkához, TBA 30 autómárkához , SAS kalibráció 41 autómárkához, TPMS adaptáció több mint 32 autómárkához stb. MINDEN INGYENES. frissítéssel további modellek jelennek meg.
 • Élethosszig tartó ingyenes frissítés: nem kell külön pénzt fizetnie a frissítésért ( a reset funkciók nem tartoznak bele) támogatja az egész életen át tartó ingyenes frissítést online, mindig a legújabb hibajavításokkal, új járművekkel, több funkcióval bővül a frissítés.
 • Többnyelvű támogatás angol, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, német, olasz, nyelvet, megfeleljen az ügyfelek igényeinek különböző országokban.
 • 6.Kiváló csomagolás: műanyag ház, gumírozott védelem, ellenáll az ütéseknek és a sérüléseknek, biztosítva, hogy a kiolvasó eszköz hosszú ideig rendelkezésre álljon.
 • Fogadjuk igényének benyújtását, ha a funkciók nem támogatják modelljeit, megadhatja modellinformációit, frissítéssel hozzáadjuk a modellt.
 • Az ECM/TCM/ABS/SRS/BCM/AC/IC rendszerhibák diagnosztizálásának támogatása, hibák törlése, adatfolyam, MIL és a járműinformációk kikapcsolása.
 • Támogatja a Teljes obd 2 funkciót, beleértve a kódok olvasását/törlését, adatfolyamot, I/M készenlétet, O2-érzékelőt, DTC -keresést és egyebeket…
 • A ThinkScan SD4 5 újraindítási funkciót tud végrehajtani, amelyek 28 speciális funkció közül választhatnak.
 • Egy kattintással elérhető szoftverfrissítés.
 • Több nyelv támogatása: angol, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, német, olasz
 • Több mint 120 autómodell támogatása
 • Könnyen kezelhető és könnyen szállítható
 • 4″ hüvelykes/TFT (IPS) érintőképernyő
 • ScreenShot & Screen Recorder, QR a diagnosztikai jelentés megosztásához és nyomtatásához
 • C típusú adatkábel az adatok, például képek, videók, jelentések stb. exportálásához.
 • Egykattintásos gyorsbillentyűs akkumulátorfeszültség-figyelés

 

Diagnosztikai ABS rendszer:

 

Az ABS-probléma diagnosztizálását mindig az összes fékalkatrész szemrevételezéses ellenőrzésével kell kezdeni, ezután le kell kérnie az ABS-kódokat, hogy megtudja, hol van a probléma, és ez az, amit ez a szkenner megtesz az Ön számára.

 

Diagnosztika SRS légzsákrendszer:

 

Az SRS, a biztonsági utasbiztonsági rendszer ütközésérzékelőkből, egy vezérlőmodulból és magukból a légzsákokból áll, és ez a diagnosztikai eszköz képes minden elektronikus paraméter észlelésére, hogy ellenőrizze az állapotát.

 

Diagnosztikai ECM (motor) rendszer:

 

A diagnosztikai eszköz segíthet észlelni a motor gyújtását, az üzemanyag-befecskendezést, a levegő- és üzemanyagarányt, valamint a kipufogógáz-kibocsátási feltételeket a motorrendszerben a jármű teljesítményének javítása, az energiamegtakarítás és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése érdekében.

 

Diagnosztikai TCM (átviteli) rendszer:

 

Nagy értelme van a biztonságos vezetésben, ha autója megcsúszik vagy nehezen vált. Ez a diagnosztikai szkenner képes kideríteni a problémákat az átviteli rendszer kódjainak leolvasásával, vagy élő adatmegtekintéssel ellenőrizni az állapotot.

 

Diagnosztikai alvázrendszer (BCM) rendszer:

 

Végezze el a karosszéria/váz/hajtómű/kormányrendszer/fékrendszer/hajtásrendszer hibáinak diagnosztizálását

 

Diagnosztikai IC rendszer

 

28 Opcionális visszaállítási szolgáltatás:

 

Alapból 5db ingyenesen elérhető (  ABS,ETS, Injector, Olaj,TPMS)

 

Megvásárolható reset funkciók:

Ára 30$ /év /funkció

 

 1. Olajszolgáltatás visszaállítása ( ingyenes )

Lehetővé teszi a műszercsoport szervizlámpáinak visszaállítását. A szervizjelző rendszert úgy tervezték, hogy figyelmeztesse a vezetőt, ha a járműnek szervizre kell mennie.

 

 1. EPB, elektronikus rögzítőfék

Lehetővé teszi a fékrendszerek szervizelését és karbantartását, ideértve a fékvezérlő rendszer deaktiválását és aktiválását, a fékfolyadék légtelenítését, a fékbetétek nyitását és zárását, valamint a fékek beállítását tárcsa- vagy fékbetétcsere után több olyan járműmárkán, ahol elektronikus fékrendszer van felszerelve.

 

 1. BRT, Elemcsere

Lehetővé teszi az új akkumulátor ellenőrzését, hogyan törölheti a hibákat a műszerfalról és a kijelzőről.

 

 1. DPF, dízel részecskeszűrő regenerálás

Lehetővé teszi a DPF tisztítás elvégzését az eltömődés megszüntetése érdekében a DPF szűrőben felfogott részecskék folyamatos elégetésével. Amikor egy DPF regenerációs ciklus befejeződik, a DPF jelzőfénye automatikusan kialszik.

 

 1. TBA/TPS, fojtószelepház-beállítás

A fojtószelepházban található fojtószelep-helyzet-érzékelők segítségével az ECU megtanulja a teljesen nyitott és teljesen zárt helyzeteket különböző állapotokon keresztül (üresjárat, részfojtószelep, WOT), amelyek fojtószelepház-beállításként (TBA) ismertek.

 

 1. SAS, kormányszög-érzékelő kalibrálása

Lehetővé teszi a kormányszög-érzékelő kalibrálását.

 

 1. TPMS, abroncsnyomás-figyelő rendszer programozása ( ingyenes)

Lehetővé teszi a gumiabroncs-érzékelők azonosítóinak ellenőrzését a jármű ECU -jából, valamint a TPMS programozás végrehajtását és visszaállítását a gumiabroncsok és/vagy a TPM -érzékelők cseréje és/vagy a gumiabroncsok elforgatása után.

 

 1. Váltó tanítás

Főtengely helyzetérzékelő adaptív tanulása.

 

 1. CVT

Ez a funkció a kompenzációs kód visszaállítására és az ECT inicializálására szolgál a mágnesszelep vagy a szelepház cseréje után.

 

 1. Injektor kódolás ( ingyenes )

Ez a funkció az injektor cseréje utáni kódok visszaállításra és a dátum beállítására szolgál.

 

 1. A/F beállítása

Ennek megfelelően változtassa meg a tüzelőanyag-ellátást, hogy megváltoztassa gőztermelését és fenntartsa az energia egyensúlyt az égési folyamatban.

 

 1. ABS vezérlés ( ingyenes)

Az ABS-fék légtelenítése.

 

 1. CLUTH adaptáció
 2. Ülések
 3. Nyelvváltás
 4. Ablakajtó
 5. Turbó
 6. Fényszóró
 7. Változtassa meg a gumiabroncs méretét
 8. Tcmoil
 9. AT adaptáció
 10. légzsák ECU csere
 11. EVAP teszt

…………

Angol leírás

The Most Popular Professional Car Reset Service Tool

1. ThinkScan SD6 released, it has been widely acclaimed by customers from Global. At the same time, we did not ignore customer feedback, and upgraded the product. Then NT650 Elite released. we added more new models and customer needs, more functions added. makes it more perfect.

2. Powerful Functions: Support obd2 Engine system , ABS , Airbag scan + 26 reset service, include ABS Bleeding, SRS Reset, SAS Reset, EPB Reset, Oil Service Reset, DPF Regeneration, TPMS Reset, TPS Reset, BRT Service, CVT, Injector coding, Gear Learning, Exchange etc.

3. Wide Vehicle Coverage: OBD2 Scan for after 1996 models, ABS bleeding for more than 29 car makes, oil reset for more than 49 car makes, EPB reset for 42 car makes, DPF regeneration for 33 car makes,TBA for 30 car makes, SAS calibration for 41 car makes, TPMS adaptation for more than 32 car makes,ect. ALL MAKES FREE. more models will added with update.

4. Lifetime free Upgrade: you need’t pay extra money for update or other functions, support lifetime free update online, you will always have the latest bug fixes, new vehicles,more function will add with upgrade. newly added parameters and functionality at your fingertips.

5. Multilingual: support 13 kinds of language, include English,Spanish, Portuguese, French, Swedish, Dutch, Japanese, Italian, Russian, German, Korea, Thai, Hungarian, Meet the needs of customers in various countries.

6.Exquisite packaging: come with plastic box, a rubberized protects, resist impact and damage, ensure your scan tool will be around for a long time.

7.Welcome to submit your need, if the functions not support your models, you can provide your model information, we will add your model by update, let’s make it better.

Are you troubled by the renewal of model software and functions?

1. Support to diagnostic ECM/TCM/ABS/SRS/BCM/AC/IC system errors, erase the errors, data stream, turn off the MIL and vehicle info.
2. Supports to do Full obd 2 function,including Read/Clear codes,data stream,I/M readiness,O2 sensor,DTC look up and more….
3. ThinkScan SD6 can do 5 reset revices functions which choose from 28 Special Functions.
4. One-Click lifetime update software.
5. Support Multiple Languages:English, Russian, Spanish, Portuguese, French, Japanese, German,Italian
6. Support More than 120+ Car Models
7. Easy to operate and easy to carry
8. 5-Inch/TFT(IPS) Touch Screen
9. ScreenShot & Screen Recorder, QR to Share & Print Diagnostic Report
10. Type-C Data Cable to Export the Data, like pictures, videos, reports and etc.
11. One-Click Hot Key Battery Voltage Monitoring

System Diagnosis

Diagnostic ABS System:

Diagnosing an ABS problem should always start with a visual inspection of all brake components, next you will need to retrieve ABS codes to tell you where the problem is, and this is what this scanner does for you.

Diagnostis SRS Airbag System:

SRS, safety restraint system, is made up of impact sensors, a control module, and the airbags themselves, and this diagnostic device can detect every electronic parameter to check its health status

Diagnostic ECM ( Engine ) System:

The diagnostic tool can help detect the engine ignition, fuel injection, air and fuel ratio, and exhaust emission conditions in Engine system to enhance vehicle performance, save energy and reduce exhaust emission.

Diagnostic TCM ( Transmission ) System:

It makes great sense in the safe driving when your car is slipping or difficult to shift. This diagnostic scanner can figure the problems out via reading codes in the Transmission system, or check the health status via live data viewing.

Diagnostic Chassis System(BCM) System:

Carry out fault diagnosis on body/frame/transmission system/steering system/brake system/driving system

Diagnostic IC System

28 Optional Reset Service

> THIKNKCAN SD2; you can choose any 2 Reset service to use for lifetime

>THIKNKCAN SD4; you can choose any 3 Reset service to use for lifetime

>>THIKNKCAN SD6; you can choose any 5Reset service to use for lifetime

others reset service : you can buy on mall

1. Oil Service Reset
Allows you to reset the service lamps on the instrument cluster. The Service Indicator System is designed to alert the driver when the vehicle is due for a service.

2. EPB, Electronic Parking Brake
allows you to perform the service and maintenance of brake systems,
including deactivation and activation of the brake control system, bleeding brake fluid, opening and closing brake pads, and setting brakes after disc or pad replacement, on multiple brands of vehicles where electronic brake systems are fitted.

3. BRT, Battery Replacement
Lets you to new battery validated, how to clear faults from the dashboard and display.

4. DPF, Diesel Particulate Filter Regeneration
let you perform the DPF cleaning to clear the blockage through continuous burning of the particulates captured in the DPF filter. When a DPF regeneration cycle is completed, the DPF light automatically goes off.

5. TBA/TPS, Throttle Body Alignment
Using the throttle position sensors in the throttle body, the ECU learns the full open and full closed positions through various states (idle, part throttle, WOT) known as a Throttle Body Alignment (TBA)

6. SAS, Steering Angle Sensor Calibration
let you perform calibration of the Steering Angle Sensor.

7. TPMS, Tire Pressure Monitoring System Programming
allows you to check the tire sensor IDs from the vehicle ECU and to perform TPMS programming and reset after tires and/or TPM sensors are replaced and/or tires are rotated.

8. Gear Learning
Crankshaft position sensor adaptive learning.

9. CVT
This function is used to reset the compensation code and initialize the ECT after a solenoid valve or valve body assembly has been replaced.

10. Injector Coding
This function is to reset and match the date after injector is replaced.

11. A/F Adjust
Correspondingly change the fuel supply to change the steam production of boiler and maintanin the energy balance in the combustion process.

12. ABS Bleeding
ABS brake bleeding to get a firm brake pad after air exhaustion.

13. CLUTH adaptation
14. Seat Match
15. Language Change
16. Windowsdoor
17. Turbo
18. Headlamp
19. Change Tire Size
20. Tcmoil
21. AT Adaption
22. Replace airbag ECU model
23. EVAP Test

and more……

Full OBD2 Functions

Reading Codes: Show the detailed description of the Diagnostic Trouble Code (DTCs)

Erasing Codes & Reset: Turns off Check Engine Light (MIL), clears codes and resets monitors.

Data Stream: Reads and displays live ECU/PCM data stream, plotting functions graphically and stores freeze frame data.

I/M Readiness Status: Shows whether the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for inspection and maintenance testing.

Read Live Data Stream: Show the information of continuous data stream from a vehicle in live graphic (waveform) display.

View Freeze Frame Data: Check the certain vehicle conditions which are recorded by the on-board computer at the time the emission-related fault occurs.

O2 Sensor Test: Allows retrieval and viewing of O2 sensor monitor test results for the most recently performed tests from the vehicle’s on-board computer.

On-Board Monitor Test: Retrieves and displays test results for emission-related powertrain components and systems.

Read Vehicle Information: Display the information such as VIN (Vehicle Identification Number), CID (Calibration ID) and CVN (Calibration verification number), etc.

Component Test: Certain vehicle components can be actuated by commands sent from the scanner to test their operability.

ThinkScan SD6 Parameter

Screen : 4 inch 720*1440 Touch Screen

Operation System : Android 7.0

Lenth of OBD Cable : 119CM

Memory : 16GB ( just memory , no SD card in )

wifi : 2.4GHz + 5GHz Dual-Band

More than 10000+ Car Models

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Launch ThinkScan – SD4” értékelése elsőként

  A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.