Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Icarsoft HD I for Heavy Duty teherautó és kamion diagnosztika

Nettó:
118 819 Ft
Bruttó ár:
150 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

OBDII funkciók:

1. Hibakódok olvasás
2. Hibakódok törlése
3. I / M készenlét – Az I / M készenlét azt jelzi, hogy a jármű különböző emisszióval kapcsolatos rendszerei megfelelően működnek-e, és készen állnak-e az ellenőrzési és karbantartási tesztekre.
4. Élő adat olvasása
5. Freeze Frame – Amikor kibocsátással kapcsolatos hiba lép fel, a fedélzeti számítógép rögzíti a jármű bizonyos körülményeit. A Freeze Data pillanatfelvétel a működési körülményekről a kibocsátással kapcsolatos hibákat mutat ki.
6. O2 érzékelő teszt – Ez az opció lehetővé teszi a legutóbb elvégzett tesztek O2 érzékelő vizsgálati eredményeinek visszakeresését és megtekintését a jármű fedélzeti számítógépéről.
7. Fedélzeti figyelés – Ez a funkció felhasználható az egyes alkatrészek / rendszerek fedélzeti computer tesztjei eredményeinek leolvasására.
8. Párologtató rendszer teszt – Az EVAP teszt funkció lehetővé teszi a jármű EVAP rendszerének szivárgástesztjének elindítását. A rendszer teszt funkciójának használata előtt olvassa el a jármű szervizjavítási kézikönyvét, hogy meghatározza a vizsgálat leállításához szükséges eljárásokat.
9. Járműinformációk – Az opció megjeleníti a jármű azonosító számát (VIN), a kalibrálási ellenőrzési számot (CVN) és a tesztelt jármű egyéb adatait.
10. Általános keresés (P0, P2, P3 és U0), gyártóspecifikus (P1, P3 és U1) és függőben lévő kódokat
11.  (MIL) lámpa , törölje a kódokat és állítsa vissza a kijelzőt.
12. Élő PCM adat olvasás
13. CAN Támogatása (Controller Area Network)
14. Többnyelvű menü és DTC meghatározások – angol, spanyol és német stb
15. Függőben lévő hibakódok olvasása
16. Állandó hibakódok olvasása
17. Hibakódok keresése
18. Tesztelt adatok

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Icarsoft HD I for Heavy Duty teherautó és kamion diagnosztika” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.