Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

Megbízható partnereink

Foxwell NT510 Elite / 30+reset funkció /motor, sebességváltó, ABS, SRS, EPB, indításgátló, IC, DSC, HVAC

Nettó:
60 551 Ft
Bruttó ár:
76 900 Ft

Vásárolj online pénztárcás kedvezménnyel


Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

Az NT510 Elite a legköltséghatékonyabb professzionális eszköz , kis műhelyek, független javítások, szakszervizek és technikusok számára azáltal, hogy OE-szintű diagnosztikát biztosít az összes elektronikus rendszeren.

  • Kompatibilis a OBDI/OBDII/EOBD
  • Támogatja a 10 OBD-teszt módot;
  • Olvassa és törli a kódokat és kikapcsolja a MIL lámpát
  • Élő szenzor adatokat kér és rögzít, kép adatokat jelenít meg
  • Többszörös visszaállítási szolgáltatás
  • Aktív tesztelést végez meghatározott rendszereken és alkatrészeken.

 

Professzionális ellenőrzés az összes rendszer ECU-moduljairól – Foxwell NT510 Elite

 

Foxwell NT510 elite – Új generációs teljes rendszerű diagnosztikai kódolvasó, amely támogatja az összes elektronikus vezérlőmodul kódjainak leolvasását, törlési kódjait és élő adatait. Ez az autódiagnosztikai szkenner pontosan meghatározza a probléma forrását: motor, sebességváltó, ABS, SRS, EPB, indításgátló, IC, DSC, HVAC stb.

 

– Olvassa a tesztelt vezérlőegységek ECU verziószámát.

 

– Olvassa és töröli a DTC-ket, megtalálja a problémás területeket és töröli a kódokat.

 

– Az egyes paraméterelemek élő adatainak megtekintése.

 

– Speciális funkciókra képes – – Aktív teszt, aktiválás, adaptáció, inicializálás, tanulás/újratanulás, beállítás és kódolás.

 

Többszörös karbantartási szolgáltatás.

 

Oil Service Light Reset: lehetővé teszi a műszercsoport szervizlámpáinak alaphelyzetbe állítását.

 

Elektronikus rögzítőfék (EPB) szolgáltatás: Lehetővé teszi a szervizelést és karbantartást, beleértve a fékvezérlő rendszer deaktiválását és aktiválását, a fékfolyadék légtelenítését, a fékbetétek nyitását és zárását, valamint a fékek beállítását tárcsa- vagy fékbetétcsere után ott, ahol elektronikus fékrendszerrel van szerelve. Diagnosztizálja az EPB féknyereg működését, inicializálja a kopásjelzőt, ha új fékbetéteket szerelnek be, és deaktiválja vagy újra aktiválja a fékvezérlő rendszert.

 

Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer (TPMS) programozása: Lehetővé teszi a gumiabroncs-érzékelők azonosítóinak ellenőrzését a jármű ECU-jából, valamint a TPMS programozás végrehajtását és visszaállítását, miután a gumiabroncs-érzékelőket cserélték.

 

Légzsák (SRS) / Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) szolgáltatás: Lehetővé teszi a szkenner ideiglenes használatát a blokkolásgátló fékrendszer, légzsákok vagy alkatrészek aktiválására vagy vezérlésére.

 

Kormányzási szögérzékelő (SAS) kalibrálása: Lehetővé teszi a kormányzási szögérzékelő kalibrálását, amely állandóan tárolja a kormánykerék aktuális helyzetét az érzékelő EEPROM-jában. Az érzékelő sikeres kalibrálása után a hibamemória automatikusan törlődik.

 

Dízel részecskeszűrő (DPF) regenerálása: Lehetővé teszi a DPF tisztítás végrehajtását az eltömődés megszüntetése érdekében a DPF szűrőben felfogott részecskék folyamatos elégetésével. Amikor egy DPF regenerációs ciklus befejeződött, a DPF jelzőfénye automatikusan kialszik.

A szoftver 1db egyénileg választott ingyenes márkacsoport adatbázisát tartalmazza.

Foxwell NT510 Elite támogatási nyelv:

Korea, spanyol, portugál, francia, svéd, angol, holland, japán, olasz, orosz, német,magyar

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxwell NT510 Elite / 30+reset funkció /motor, sebességváltó, ABS, SRS, EPB, indításgátló, IC, DSC, HVAC” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.