Akció!

Foxwell i70 Pro vezeték nélküli tablettel

Nettó ár: 534 900 Ft
(magánszemélyek vásárlása esetén AAM adózással végleges ár)

Bruttó ár: 679 323 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz céges vásárlás esetén)

A terméket csak és kizárólag a teljes összeg előre utalása után tudjuk szállítani. A téves rendelést nem áll módunkban visszavásárolni.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 7-10 munkanapon belül. A pontos készletről telefonon érdemes érdeklődni!

Leírás

A legújabb Foxwell I70 Pro funkciói: élő adat tanulás, vezérlőmodulok programozása, riasztás, kulcskódolás, WIFI, vezeték nélküli nyomtatás stb…. Az IP67 besorolású víz-, por- és ütésálló kialakításnak köszönhetően a Foxwell I70 Pro képes ellenállni az ütéseknek és a károsodásoknak a legdurvább műhelyi környezetben és az utakon is. Használatával a gépjármű gyártói szintű programozására alkalmas, a szokásos hibakód törlő, és olvasási funkciók jelenléte mellett.

A Foxwell I70 Pro-t több funkció, nagyobb lefedettség jellemzi a Foxwell I70-hez képest, valamint Bluetooth-al, (az interfész tartozéka a készüléknek) vezeték nélkül kapcsolódik járművéhez a nagyobb kényelem érdekében.  3 évig tartó ingyenes szoftver frissítés.

 

Tulajdonságok

Specifikációk

Jármű lefedettség

Amerikai lefedettség:

Chrysler, Ford, GM, brazil GM (csak brazil piacra)

Ázsiai lefedettség:

Au Ford (csak az ausztrál piacon), Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Holden (csak az ausztrál piacon), Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mahindra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Scion, Subaru, Suzuki, Ssang Yong, Tata és Toyota

Európai lefedettség:

Abarth, Alfa-Romeo, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU Ford, Fiat, Ferrari, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-royce, Porsche, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW,

Termék tartalma:

 

Angol leírás

Feltöltés alatt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foxwell i70 Pro vezeték nélküli tablettel” értékelése elsőként

    A termékeinknél sok esetben illusztrációs képek láthatók. Ezért előfordulhat, hogy a kézhez kapott termék kinézete nem 100%-ban egyezik az oldalon feltüntetett képpel. Ennek oka a folyamatos újítások, design változtatások.