Minden termékünkre 3 év teljeskörű garanciát adunk

A promoció érvényessége : 2023.09.1.-2023.10.01.

Gyors kiszállítás

A szerződés létrejötte után hamar készhez is kapja a kiválasztott termékeket! A pontos dátumról telefonon érdemes érdeklődni!

pénzvisszafizetési garancia

Nem elégedett? Küldje vissza.

+36-30-523-8810

obdnetstore@gmail.com

14 nap visszavásárlási garancia

A webshopban történő vásárlás esetén a termék átvételétől számított 14 napon belül valóban elállhatunk a szerződéstől. E jogosultság azonban a Kormány rendelet alapján csak fogyasztókat illeti meg. Azaz, azokat a természetes személyeket, akik a szakmájukon, önálló foglalkozásukon vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el. Amennyiben egy betéti társaság képviseletében adjuk le a rendelést e többletjogosítvánnyal sajnos nem élhetünk.
7.8.    A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát:
l.    a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát.
Ide tartoznak a szoftverrel ellátott eszközök is.
 
Figyelem! 100.000 Ft feletti egyedi rendeléseknél nincs visszavásárlási lehetőség! Vásárlás előtt a félreértések elkerülése érdekében, kérjen  információt a vásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.
 
Vásárlás előtt a bérlési szolgáltatásunkkal lehetőséget adunk a téves vásárlás megelőzéséhez.
Ha bizonytalan egy eszközzel kapcsolatban, mindenképp vegye igénybe a tesztelését, mert vásárlás után a licence regisztrált gépeket nem áll módunkban visszavásárolni.